Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ομολογω αδυνατω να ψυχολογησω τα νεα παιδια, βγαζουν μια απιστευτη ανωριμοτητα σε ολους τους τομεις, βλεπεις παιδια 25 ετων και ειναι οπως ημασταν εμεις στα 15, και την ιδια στιγμη εχουν ολη την πληροφορηση στα χερια τους και ενα σωρο παραστασεις. Καταλήγω οτι τα σημερινα παιδια απλως δεν "φιλτραρουν" τοσο ευκολα οσο εμεις τοτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παρομοίως. Δεν θα ελεγα "αθωος'. Θα ελεγα ανοητος, εκτος τοπου και χρονου.
φιλε αλεξ σε παρακαλω μη βριζεις,σεβασου οτι απλα λεω την αποψη μου και μην εισαι τετοιος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αν παρατηρω κάτι στη σημερινη γενια σε σχεση με τη δικη μας ειναι οτι εχουν λιγότερες αντοχες...σε πολλους τομεις δουλεια,στρατος,γυναικες...μην αρχιζω τωρα για το τι εννοω,νομιζω οι μεγαλυτεροι καταλαβαινουν.
Ακριβως, εχεις απολυτο δικιο. Ειναι πολυ "τριανταφυλλενιοι". Δεν εχουν υπομονη, δεν εχουν αντοχη, κουραζονται με το παραμικρο. Εδω δυο μηνες τους κλεισανε μεσα με τον κορωνοιο και το παρουσιασαν σαν την συντελεια του κοσμου. Αλλες γενιές ζουσαν πολεμους, βομβαρδισμους, εμφυλιους, καταστροφες, και αντεχαν μια χαρα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
οταν βαριεμαι να εξηγω σε νεους αυτο δε σημαινει οτι ζηλευω την ηλικια τους...μπορει οντως να την ζηλευω αλλα οχι για τους λογους αυτους...τι σχεση εχει η εξηγηση? τελως παντων..και αυτο τωρα που εγραψα μαλλον δεν το κατάλαβες:confused: εγια αυτο βαριεμαι οχι οτι εχω κατι μαζι σου
οχι γιατι ειπες πιο πριν πιτσιρικαριζει το νημα,θα ηθελες να ησουν πολυ στην ηλικια μου και σνομπαρεις τους νεους.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ακριβως, εχεις απολυτο δικιο. Ειναι πολυ "τριανταφυλλενιοι". Δεν εχουν υπομονη, δεν εχουν αντοχη, κουραζονται με το παραμικρο. Εδω δυο μηνες τους κλεισανε μεσα με τον κορωνοιο και το παρουσιασαν σαν την συντελεια του κοσμου. Αλλες γενιές ζουσαν πολεμους, βομβαρδισμους, εμφυλιους, καταστροφες, και αντεχαν μια χαρα.
απλα ζηλευεις γιατι θα ηθελες να ησουν πολυ στην ηλικια μας και βγαζεις τωρα κακια χαχα αλλα οντως καποιοι στην ηλικια μου ειναι μαπες οχι ολοι αλλα καποιοι ναι κοριτσια αγορια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Βλαμμενο εντελως. Αλλά μιλαμε για αλλη εποχη. Φαντασου οτι εγω πρωτοπηρα κινητό στα 27 και υπολογιστή απεκτησα στα 28, ενω στο ιντερνετ πρωτομπηκα στα 30. Φαντασου οτι οταν παντρευτηκα το 1998, δεν ειχα μπει ακομη στο ιντερνετ.

Απ'τα 27 παντοφλάκιας;Βιαζόσουν να αποκατασταθείς; :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
απλα ζηλευεις γιατι θα ηθελες να ησουν πολυ στην ηλικια μας και βγαζεις τωρα κακια χαχα.
Δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν θα ηθελε να ξαναγινει νεος, παντως αφου θελεις να το συζητησουμε, ομολογω οτι το αισθημα της ζηλιας που ενιωθα οταν ημουν νεοτερος για τους μεγαλυτερους, που ειχαν ολα οσα δεν ειχα εγω, ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που νιωθω τωρα για τους νεους επειδη δεν εχω τα νιατα τους

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν θα ηθελε να ξαναγινει νεος, παντως αφου θελεις να το συζητησουμε, ομολογω οτι το αισθημα της ζηλιας που ενιωθα οταν ημουν νεοτερος για τους μεγαλυτερους, που ειχαν ολα οσα δεν ειχα εγω, ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που νιωθω τωρα για τους νεους επειδη δεν εχω τα νιατα τους
κατανοω τα νιατα ειναι ανεμελα,οι καλυτερες ηλικιες για μενα ειναι 20 μεχρι 36 διοτι εισαι ακομα σε ηλικιες που δε σε περνει απο κατω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ναι γιατι σεβομαι εχω αρχες εγω ολοι εχουν αποψεις σιγα.
Προσεχε το δικηγορο προσπαθει να σε τυλιξει ειναι σουπια.
Σε παει γυρω γυρω,εγω τον ξερω χρονια τωρα τη υπουλη υαιανα ειναι.
Εγω στο λεω χυμα παντως εισαι λιγο απόλυτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom