alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Συμφωνω και στηριζω. Μια χαρα εισαι.ναι γιατι σεβομαι εχω αρχες εγω ολοι εχουν αποψεις σιγα.
Συμφωνω και στηριζω. Μια χαρα εισαι.ναι γιατι σεβομαι εχω αρχες εγω ολοι εχουν αποψεις σιγα.
καλα κανεις πιτσιρικοτυπεδε με αφορα αν με σνομπαρεις εγω τη γνωμη μου λεω οκ?
γιατι ενοχλεισαι τυπε μου,τιτλος τιμης ειναι οταν σου αποδιδω τον τιτλο του Δασκαλουφιλε εσυ ειρωνευεσαι τωρα,επειδη εισαι εσυ δλδ αλητεια σταρχιδιστης ή ο μακιατο που γελαει απο κατω δε σημαινει πως ειστε οι σωστοι,μαθε πως ο καλος αντρας με αρχες που ξερει να φερθει αξιζει και ειναι ελκυστικος τα τσουτσεκια αυτα που θελουν ορισμενες ειναι φριχτα ντεκαυλε δημιουργηματα που δε ξερω γιατι τα εφτιαξε ο θεος και δε εδωσε μυαλο σε μερικες καθυστερημενες και ελκυονται απο δαυτους τρομαρα τους,μαθε και εσυ και ο μακιατο να γινετε καλα παιδια με αρχες οχι σταρχιδιστες και τοτε θα εχετε σωστες κοπελες απο πισω σας που θελουν τα καλα παιδια τωρα θα τρεχουν απο πισω σας μονο κατι τελειωμενες καριολες τιποτα αλλο.
προφανως νοιωθεις ασχημα με την ηλικια σου και θα παρακαλαγες να ξαναησουν 22.βαριεμαι να εξηγω σε νεους...καποτε μου ελεγε ενας πολυ μεγαλύτερος μου οταν ημουν 18 ¨οτι και να σου πω δε θα το καταλάβεις αν δεν φας ο ιδιος τα μουτρα σου"
ναι...με τα μυαλα που εχω τωραπροφανως νοιωθεις ασχημα με την ηλικια σου και θα παρακαλαγες να ξαναησουν 22.
εσυ στα 22 πως ησουν?Τύπε ξεκόλλα τα μυαλα σου γιατι δεν σε βλεπω καλα, παραείσαι αθωος και θα σε κατασπαραξουν οι γυναικες στη ζωη σου
Απο ποια αποψη?εσυ στα 22 πως ησουν?
αθωοτηταςΑπο ποια αποψη?
Βλαμμενο εντελως. Αλλά μιλαμε για αλλη εποχη. Φαντασου οτι εγω πρωτοπηρα κινητό στα 27 και υπολογιστή απεκτησα στα 28, ενω στο ιντερνετ πρωτομπηκα στα 30. Φαντασου οτι οταν παντρευτηκα το 1998, δεν ειχα μπει ακομη στο ιντερνετ.αθωοτητας
καλα εκανες...και γω μετα τα 25 τα αρχισα ολα αυτα,και δεν το μετανιωνω καθολου..νομιζεις οτι τα σημερινα παιδια που γεννιουνται με μια οθονη στο χερι ειναι λιγοτερο βλαμμενα απο εμας?Βλαμμενο εντελως. Αλλά μιλαμε για αλλη εποχη. Φαντασου οτι εγω πρωτοπηρα κινητό στα 27 και υπολογιστή απεκτησα στα 28, ενω στο ιντερνετ πρωτομπηκα στα 30. Φαντασου οτι οταν παντρευτηκα το 1998, δεν ειχα μπει ακομη στο ιντερνετ.
γι'αυτο κανεις τις μαλακιες σου τωρα στα γεραματαΒλαμμενο εντελως. Αλλά μιλαμε για αλλη εποχη. Φαντασου οτι εγω πρωτοπηρα κινητό στα 27 και υπολογιστή απεκτησα στα 28, ενω στο ιντερνετ πρωτομπηκα στα 30. Φαντασου οτι οταν παντρευτηκα το 1998, δεν ειχα μπει ακομη στο ιντερνετ.
ειναι τελειως βλαμμενακαλα εκανες...και γω μετα τα 25 τα αρχισα ολα αυτα,και δεν το μετανιωνω καθολου..νομιζεις οτι τα σημερινα παιδια που γεννιουνται με μια οθονη στο χερι ειναι λιγοτερο βλαμμενα απο εμας?
Ομολογω αδυνατω να ψυχολογησω τα νεα παιδια, βγαζουν μια απιστευτη ανωριμοτητα σε ολους τους τομεις, βλεπεις παιδια 25 ετων και ειναι οπως ημασταν εμεις στα 15, και την ιδια στιγμη εχουν ολη την πληροφορηση στα χερια τους και ενα σωρο παραστασεις. Καταλήγω οτι τα σημερινα παιδια απλως δεν "φιλτραρουν" τοσο ευκολα οσο εμεις τοτεκαλα εκανες...και γω μετα τα 25 τα αρχισα ολα αυτα,και δεν το μετανιωνω καθολου..νομιζεις οτι τα σημερινα παιδια που γεννιουνται με μια οθονη στο χερι ειναι λιγοτερο βλαμμενα απο εμας?
Παρομοίως. Δεν θα ελεγα "αθωος'. Θα ελεγα ανοητος, εκτος τοπου και χρονου.αν και εγω μιλαω για τις γυναικες εσυ το πηγες λιγο στο πιο γενικο...για τις γυναικες εννοουσα "αθωος"
εκτος απο το σεξουαλικοβγαζουν μια απιστευτη ανωριμοτητα σε ολους τους τομεις
Ακου τον Αλεξ δεν θα περασεις καλα στη ζωη σου...ωραια διαφωνω μαζι σου δικαιωμα σου,σχολιασε με αλλα διαφωνω.
Καλο θα ειναι οι νεοτεροι να ακουν τους μεγαλυτερους, παει στο διαολο κατι παραπανω εχουν ζησειΑκου τον Αλεξ δεν θα περασεις καλα στη ζωη σου...