Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
βαριεμαι να εξηγω σε νεους...καποτε μου ελεγε ενας πολυ μεγαλύτερος μου οταν ημουν 18 ¨οτι και να σου πω δε θα το καταλάβεις αν δεν φας ο ιδιος τα μουτρα σου"
Ποσο εισαι βλαδιμηρε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Προσεχε το δικηγορο προσπαθει να σε τυλιξει ειναι σουπια.
Σε παει γυρω γυρω,εγω τον ξερω χρονια τωρα τη υπουλη υαιανα ειναι.
Εγω στο λεω χυμα παντως εισαι λιγο απόλυτος
Καλυτερα υαινα παρα νυφιτσα σαν του λογου σου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
καποτε μου ειχε πει ενας...που τον εχασα πολυ νωρις.."εκει που εισαι ημουν και δω που ειμαι θα ερθεις"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποσο εισαι βλαδιμηρε?
40 τζαστ

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Προσεχε το δικηγορο προσπαθει να σε τυλιξει ειναι σουπια.
Σε παει γυρω γυρω,εγω τον ξερω χρονια τωρα τη υπουλη υαιανα ειναι.
Εγω στο λεω χυμα παντως εισαι λιγο απόλυτος
απλα εχω τις αποψεις μου σαν νεος που ειμαι τωρα αν δεν τις μετρανε ορισμενοι απο εδω γιατι νομιζουν ειμαι μικρος δικαιωμα τους εγω τις εχω αυτες τις αποψεις και τις υποστηριζω.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
απλα εχω τις αποψεις μου σαν νεος που ειμαι τωρα αν δεν τις μετρανε ορισμενοι απο εδω γιατι νομιζουν ειμαι μικρος δικαιωμα τους εγω τις εχω αυτες τις αποψεις και τις υποστηριζω.
Αντε εγω να το δεχθω να σεβεσαι τη κοπελα σου αμα σε σεβεται, το να θες σεξ απο πρωτο ραντεβου το θεωρεις τελειως δικαιολογημενο ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω στη θεση σου δε θα ημουν και τοσο απολυτος στα 22..θα αλλαξεις πολλες φορες μυαλα και θεωριες στη ζωη σου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
κατανοω τα νιατα ειναι ανεμελα,οι καλυτερες ηλικιες για μενα ειναι 20 μεχρι 36 διοτι εισαι ακομα σε ηλικιες που δε σε περνει απο κατω.

Μετά τα 30,αρχίζει και σε παίρνει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μετά τα 30,αρχίζει και σε παίρνει
εγω εφαγα μια φλασια για την ηλικια πρωτη φορα στα 30...μετα μου περασε,γυρω στα 36-37 αρχιζα να νιωθω μερικα "κλικ" πιο κατω στις δυναμεις μου (επειδη γυμναζομαι χρονια) και τωρα πριν ενα μηνα που μπηκα 40 εφαγα ετσι ενα καλο χαστουκι που την ακουσα και ακομα βουίζει.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
εγω εφαγα μια φλασια για την ηλικια πρωτη φορα στα 30...μετα μου περασε,γυρω στα 36-37 αρχιζα να νιωθω μερικα "κλικ" πιο κατω στις δυναμεις μου (επειδη γυμναζομαι χρονια) και τωρα πριν ενα μηνα που μπηκα 40 εφαγα ετσι ενα καλο χαστουκι που την ακουσα και ακομα βουίζει.

Δεν έχει σχέση με τις δυνάμεις,είναι βαθύτερο το θέμα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν έχει σχέση με τις δυνάμεις,είναι βαθύτερο το θέμα.
οταν γερνας,γερνας σε ολα μαζι...πεφτουν ολα μαζι ταυτοχρονα οποτε πεφτουν και οι αντοχες και η ψυχολογια και πολλα αλλα....(μονο το τσουτσουνι εχει μεινει το ιδιο ορθιο οπως στα 18 :confused: )

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Αν κάποιος και με μέτριο σώμα έχει γκόμενα,σιγά μην πατήσει γυμναστήριο.Στο γυμναστήριο πάνε κυρίως τα μπακούρια που νομίζουν ότι έτσι θα βρουν γκόμενα :2funny: .

Καλά,οι γυναίκες δε χρειάζονται τα γυμναστήρια,και μόνο που είναι γυναίκες φτάνει στο Αγαμισταν-Πιρφορισταν
Οι γυναίκες τρώνε πιο λίγο και δεν παχαίνουν τόσο εύκολα όσο εμείς.. Αντε από 50 να πάει 55 κιλά και τι έγινε? Και πάλι θα βρίσκει γαμια δες στο αγαμισταν.. Ενώ πχ ένα χοντρός άντρας τη γαμισε εδώ δεν θα βρίσκει με τίποτα, εκτός αν έχει φράγκα.. Αντίθετα οι γυναίκες κια χοντρές να είναι κάποιον θα βρούνε..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οχι γιατι ειπες πιο πριν πιτσιρικαριζει το νημα,θα ηθελες να ησουν πολυ στην ηλικια μου και σνομπαρεις τους νεους.
οχι απλα λετε κουβέντες που για μενα ειναι ξεπερασμενες

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αντε εγω να το δεχθω να σεβεσαι τη κοπελα σου αμα σε σεβεται, το να θες σεξ απο πρωτο ραντεβου το θεωρεις τελειως δικαιολογημενο ?
δε ηθελα σεξ απο το πρωτο ραντεβου αλλα καταλαβες φιλε,με ενοχλησε στη κοπελα που βγηκα η μη μπεσα της το οτι εκανα μια γκαφα και εφυγε χωρις εξηγησεις,και δε θελω απο το πρωτο ραντεβου σεξ αλλο καταλαβες.

σκεψου οτι στα 40 θα εισαι ενας αλλος ανθρωπος στο ιδιο σωμα
το ξερω αυτο αλλα δε βιαζομαι να παω καλα ειμαι μικρος.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
δε ηθελα σεξ απο το πρωτο ραντεβου αλλα καταλαβες φιλε,με ενοχλησε στη κοπελα που βγηκα η μη μπεσα της το οτι εκανα μια γκαφα και εφυγε χωρις εξηγησεις,και δε θελω απο το πρωτο ραντεβου σεξ αλλο καταλαβες.

το ξερω αυτο αλλα δε βιαζομαι να παω καλα ειμαι μικρος.
Ο άλλοι 22 αέρηδες τι λένε τυπε μου για τις ελλεινιδες? Είναι ευχαριστημένοι? Μήπως φωνάζουν και αυτοί ότι δε βρίσκουν τίποτα?πες μα ςτι παίζει με τους 29αρηδες αν έχει δίκιο ο τύπος Sub που λέει συνέχεια ότι μόνο οι 20αρηδες γαμανε.. Εγώ αλλά βλέπω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom