Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
1642267608997.png
Δώστε μου στοιχεία της κυρίας να της δώσω την παλιά της λάμψη....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
μεχρι που φτανεις δηλαδη εσυ...ποιο ειναι το "ταβανι"? 70?
Από το να ασχολούμαι με βλσμμενες πιτσιρίκες που είναι αγκαλιά με το κινητό τους όλη μέρα ,προτιμώ ώριμες που έχουν και κάτι άλλο να ασχοληθούν .Η συγκεκριμένη στα 70 της θα είναι πολύ καλύτερη από πολλές μικρότερες στα 40-50.
Η ομορφιά δεν συνδέεται απόλυτα με την ηλικία και δεν είναι μονοπώλιο των νεαρών ηλικιών.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Από το να ασχολούμαι με βλσμμενες πιτσιρίκες που είναι αγκαλιά με το κινητό τους όλη μέρα ,προτιμώ ώριμες που έχουν και κάτι άλλο να ασχοληθούν .Η συγκεκριμένη στα 70 της θα είναι πολύ καλύτερη από πολλές μικρότερες στα 40-50.
Η ομορφιά δεν συνδέεται απόλυτα με την ηλικία και δεν είναι μονοπώλιο των νεαρών ηλικιών.
εισαι μερακλης

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
και σκετο μαλακας-σταρχιδιστης να εισαι, τις αρεσει. ετσι ειμαι εγω !
και λιγο περιεργος επισης. να χανεσαι και να τις θυμασαι μονο για πουτσα.
η οποτε θελεις εσυ τελος παντων. να μην τρεχεις απο πισω τους.

Τις αρέσει,αφού όμως έχετε γνωριστεί και έχετε ήδη σχέση ή ψευτοσχέση

Ο σταρχιδισμος δεν πιάνει σε άγνωστες

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
μα αυτο ειναι το θεμα, ενας που εχει ενα καλουτσικο σωμα, προσπαθει να φτιαξει το σουπερ γαματο σωμα για να τον παρατηρησουνε οι γκομενες, με μετριο σωμα ειναι σαν να μην υπαρχει, καμια δεν θα τον κοιταξει, ομως μια γκομενα και με χαλια σωμα ετσι και βαλει ενα κολλητο κολαν, ολο και καποιος λιγουρης θα την κοιταξει
εχω παρατηρησει τα τελευταια χρονια οτι εχει μειωθει ο αριθμος απο τις γυναικες που βρισκονται μεσα στο γυμναστηριο, πηγαινουνε στην αρχη οταν γραφονται και λιγο πριν καλοκαιριασει, τον χειμωνα μεσα στο γυμναστηριο επικρατει ψωλαρια, σιτεμενες και κατι κοπελες που μοιαζουνε πιο πολυ με αντρες
Και εμενα μου έχει κάνει εντύπωση αυτό.. Στρατόπεδα κατάντησαν τα γυμναστήρια.. Βέβαια οι γκόμενές δεν παχαίνουν τόσο εύκολα όσο εμείς εγώ αν αφήσω το γυμναστήριο 2 μήνες δεν θα μου κάνει το παντελόνι η γκόμενά α. Α είναι αδύνατη αντε να πάρει 2,3 κιλά αντε από από 50 να πα8ε 55 δεν έγινε και τίποτα πάλι γαμια δες θα βρίσκει για την πλάκα και όσους θέλει αυτή.. ?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
τι πως γαμαω ρε τυπε?
παω βολτα η περιπατο για να μπορεσουμε να μιλαμε πιο ανετα...και απευθειας σπιτι!
.....αν οχι την ιδια μερα,την επομενη-μεθεπομενη :wanker:
εξαρταται και απο τη γκομενα βεβαια.

πχ εδω και τρεις μηνες εχω στην αναμονη μια νταρντανα παρτουζιαρα 42 χρονων με ψυχολογικα(αλλα βυζαρες) που με παρακαλαει να παμε για ποτο και της ριχνω ακυρα. εχει παρει διαζυγιο εδω και 2 χρονια γιατι κερατωνε το δικο της. δεν εχει παιδια!
εγω της προτεινω ξεκαθαρα βολτα και σπιτι της,με τη δικαιολογια οτι θελω να δω δηθεν το σκυλακι της.
χθες μου ξαναεστειλε να βγουμε σημερα και της ειπα οκ. ΨΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.

αν εχω καβλες θα παω να τη συναντησω και θα την αρχισω στα χουφτωματα γιατι ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ SEXTING.
μου εχει oμολογησει κιολας οτι κανει απιστευτο deep_throat:tooth:
με ενα τετοιο ναυαγιο 42 χρονων επομενως,για ποιο λογο να βγω για καφε η ποτο?
αν καταλαβεις οτι η γκομενα εχει ηδη ψηθει απο τα μηνυματα που στελντε στο viber η το tinder,ακομα και σαν λετσος να πας στο ραντεβου,θα γαμησεις!
αυτο ειναι πολυ πιο ευκολο αν την εχεις γνωρισει ΜΕ ΠΕΣΙΜΟ εξω (αρα ηδη υπαρχει τετ α τετ οικειοτητα) και οχι μεσω εφαρμογων.
στο πρωτο ραντεβου τι νομιζεις οτι θα θελει και αυτη?

πριν την πανδημια προτιμουσα και κανενα σινεμα...στην ακραια περιπτωση χαλαρο ποτο,ΝΩΡΙΣ βραδακι ομως !
.....για καφε πηγαινα στο λυκειο και το...πανεπιστημιο! :confused: :confused: δε μπορω,νιωθω πολυ αργοσχολος...
ελεος δηλαδη:confused::confused::confused::confused::confused: ακομα και Κυριακη να ειναι,θα προτιμησω να δωσω ραντεβου βραδακι και οχι απογευμα για καφε...
μονο αν εχεις παρα πολυ σοβαρη σχεση πας για καφε,φαγητο ,ουζομεζεδες και τετοιες μαλακιες
.....οι μαλακες πεθαναν! αυτα ας τα κανουν οι πυρφοροι...:dancing::dancing:

σε καποιους γνωστους μου εχει τυχει περιπτωση στο tinder να τους πουν ακομη και ξενοδοχειο η διευθυνση για να γαμηθουν απευθειας.
ενταξει αυτο ειναι παρα πολυ σπανιο,εχει συμβει ομως.
-----και ηταν νορμαλ τυποι. ουτε μπρατσα -ουτε ταττουαζ - ουτε λεφτα-----
Αλλο οι 45 άρες, οι 25 άρες για καφέ θα σου πουνε να πας γιατί φονουντε στην αρχή, που να την πας στις εριμοες πτωτο ραντεβού την 20αρα θα κλασει μεντες.. Καφέ θέλει μέσα σε πολύ κόσμο να νιώσει ασφάλεια..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Είμαι!Για αυτό είμαι μονος...μερακλής και με ψηλά τον πήχυ είμαι.
Και εμενα μου έχει κάνει εντύπωση αυτό.. Στρατόπεδα κατάντησαν τα γυμναστήρια.. Βέβαια οι γκόμενές δεν παχαίνουν τόσο εύκολα όσο εμείς εγώ αν αφήσω το γυμναστήριο 2 μήνες δεν θα μου κάνει το παντελόνι η γκόμενά α. Α είναι αδύνατη αντε να πάρει 2,3 κιλά αντε από από 50 να πα8ε 55 δεν έγινε και τίποτα πάλι γαμια δες θα βρίσκει για την πλάκα και όσους θέλει αυτή.. ?
Εμείς όμως έχουμε καλύτερο μεταβολισμό.Αν φάμε κάνα κοντοσούβλι παραπάνω δεν θα δούμε διαφορά...αυτές όμως με δύο σουβλάκια θα αυτομαστιγωνονται .

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
15 χρόνια μετά, που θα χει βαρεθεί τη καθημερινότητα στην οποία την έχει καταδικάσει η συμβίωση με τον κουβαλητή της και τη ζωή της μανούλας, θα τη γλεντάει κάποιος σα και μένα, τύπε.
sιτεμενη τυπε τι να τη κανεις το θεμα ειναι να τη γλεντησεις νεα και ομορφη

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
φιλε μερικες ειναι τοσο για τα μπαζα που βαριεσαι να ασχοληθεις,εμπιστευονται κατι τυπους να τα φτιαξουν μαζι τους που και βλακας καταλαβαινει οτι θα κανουν τη πουστια παρολα αυτα τον εμπιστευονται και δε εμπιστευονται τα καλα παιδια που και παλι βλακας καταλαβαινει οτι ειναι καλα και θα φερθουν κομπλε,γυναικες τι να πεις,παρεπιπτοντως εγω δε βρισκω για ποιο πουστη λογο οι αλητες ειναι ελκυστικοι,κατι ντεκαυλε μαλακες ειναι,ο αντρας ο ελκυστικος πρεπει να εχει αρχες να ειναι καλος ανθρωπος,να ξερει να φερθει κομπλε,τι να κλασουν οι δηθεν μαλακες που θελουν μερικες.Ξερω ενα ανθρωπο ο οποιος ειναι αυτο που λεμε το καλο το παιδι,ενας αγγελος,παρολα αυτα δε εκανε ποτε σχεση,δεν εμπιστευονται αυτον και εμπιστευονται κατι τυπους που και βλακας καταλαβαινει οτι ειναι γαμηδια που θα κανουν πουστια απο τη φατσα και μονο,αυτες οι γκομενες γιατι γυναικες δεν ειναι αλλα ντροπη της γυναικειας φυσης που ενω ξερουν οτι ο τυπος εχει σκατοφατσα πανε σε αυτον ενω ο αλλος που εχει καλη φατσα δε πανε ειναι πνευματικα καθυστερημενες και δε αξιζει να ασχοληθεις με δαυτες.Υπαρχουν και καποιες που θελουν τα καλα παιδια που ειναι και οι μονες που αξιζει να ασχοληθεις,δεν ειναι ολες μαλακισμενες,αλλα αυτες που ειναι απλα δεν αξιζει να ασχοληθει καποιος.
:hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
μα αυτο ειναι το θεμα, ενας που εχει ενα καλουτσικο σωμα, προσπαθει να φτιαξει το σουπερ γαματο σωμα για να τον παρατηρησουνε οι γκομενες, με μετριο σωμα ειναι σαν να μην υπαρχει, καμια δεν θα τον κοιταξει, ομως μια γκομενα και με χαλια σωμα ετσι και βαλει ενα κολλητο κολαν, ολο και καποιος λιγουρης θα την κοιταξει
εχω παρατηρησει τα τελευταια χρονια οτι εχει μειωθει ο αριθμος απο τις γυναικες που βρισκονται μεσα στο γυμναστηριο, πηγαινουνε στην αρχη οταν γραφονται και λιγο πριν καλοκαιριασει, τον χειμωνα μεσα στο γυμναστηριο επικρατει ψωλαρια, σιτεμενες και κατι κοπελες που μοιαζουνε πιο πολυ με αντρες

Αν κάποιος και με μέτριο σώμα έχει γκόμενα,σιγά μην πατήσει γυμναστήριο.Στο γυμναστήριο πάνε κυρίως τα μπακούρια που νομίζουν ότι έτσι θα βρουν γκόμενα :2funny: .

Καλά,οι γυναίκες δε χρειάζονται τα γυμναστήρια,και μόνο που είναι γυναίκες φτάνει στο Αγαμισταν-Πιρφορισταν

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Δεν απαντάω σε βρισιές.

Οι γυναίκες γενικά θέλουν έναν καλό άνδρα που να στέκεται στα πόδια του ώστε και αυτές να στηρίζονται σε αυτόν,δηλαδή να μην είναι βουτυρομπεμπές ή μαμμόθρεφτο.

Ορισμένες,ναι,θέλουν κάγκουρες,τι να κάνουμε.Αλλά οι κάγκουρες έχουν κάποια ελκυστικά χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να έχουμε όλοι μας πχ θάρρος,δυναμισμό αλλά όχι αγένεια ας πούμε.

Ο Σαββίδης δεν είναι άτομο για να τον παίρνουμε στα σοβαρά εννοείται..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν είσαι 25άρης χωρίς εμπειρία,πέσ'την σε μια 18-20άρα.
Αν είσαι 30άρης,πέσε την σε κάποια 22άρα-23άρα.
τυπε μονος σου το λες θελουν να στεκεται στα ποδια του κατι δεν μπορει να νκανει ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣη αυτοακυρωνεσαι

ο σαββιδης ηταν ομονος που ελεγε την αληθεια και γιαυτο πολεμηθηκε με τοσο μισος

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
Αν κάποιος και με μέτριο σώμα έχει γκόμενα,σιγά μην πατήσει γυμναστήριο.Στο γυμναστήριο πάνε κυρίως τα μπακούρια που νομίζουν ότι έτσι θα βρουν γκόμενα :2funny: .

Καλά,οι γυναίκες δε χρειάζονται τα γυμναστήρια,και μόνο που είναι γυναίκες φτάνει στο Αγαμισταν-Πιρφορισταν
οντως ισχυει αυτο, ενας γνωστος μου δεν ειχε ποτε του γκομενα, ειχε μετριο σωμα, πηγαινε τακτικα γυμναστηριο ,εφτιαξε ενα καλο σωμα και στο τελος βρηκε μια χοντρελο και τωρα εγινε ψιλοσαπιος και φυσικα εχει να πατησει γυμναστηριο 2 χρονια απο τοτε που βρηκε την χοντρελο

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
καμάκι με το σαντ μαν παρεα.....τι πιθανοτητες δινεις στη φάση να σου κανει χαλάστρα? εγω ειμαι και σχεδον σιγουρος πανω κατω τι μαλακια μπορει να του ξεφύγει για να τα κανει ολα κωλος
Ο Sadman είναι εξαιρετικός wingman...μη σου πω στο τέλος θα τρώει ο ίδιος τα μουνια και σεις θα τραβάτε τις κωλότριχές σας

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αφου επιλεγουν μαλακες, και οχι τα καλα παιδια,
καλα να παθουν!
Ηθελε στα και παθεστα!

Η μαλακια είναι ομως ότι αυτές οι μερικές που τους θέλουν όταν τη πατησουν κλαιγονται σα μυξοπαρθενες εγώ καμία από αυτες δε λιπαμαο
Να σαι καλά τύπε.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αφου επιλεγουν μαλακες, και οχι τα καλα παιδια,
καλα να παθουν!
Ηθελε στα και παθεστα!

Αυτές που ενώ βλέπουν τον άλλον από τη φατσα ότι είναι μαλακας και πάνε είναι απλά ανεγκεφαλες και δε τις λιπαμαι ότι πιθάρια και να τους κάνει ο Καραγκιόζης τους.τωρα άμα ενός δε του φαίνεται ότι είναι μαλακας από τη φατσα και η άλλη πάει σημαίνει πως θα έχει πέσει έξω οπότε αυτή ναι θα τη λιπηθω,άμα φαίνεται από τη φατσα ο άλλος και αυτή πάει απλά η τύπισσα είναι χαζεμενη με χαμηλό iq.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αλλο οι 45 άρες, οι 25 άρες για καφέ θα σου πουνε να πας γιατί φονουντε στην αρχή, που να την πας στις εριμοες πτωτο ραντεβού την 20αρα θα κλασει μεντες.. Καφέ θέλει μέσα σε πολύ κόσμο να νιώσει ασφάλεια..
Πόσο δίκιο εχεις ρε φίλε είχα βγει με μια ραντεβού πρώτο τη είχα προσεγγίσει στο λεωφορείο και αντί να πάμε έτσι κάπου πιο υσηχα να φασωθουμε με πήγε μέσα στο κόσμο και αντί μετα να το σώσει λέγοντας να πάμε κάπου πιο υσηχα λέει έχω δουλειά τώρα θα τα πούμε μετά δλδ πόσο γκαγκα χαχα.Ολα αυτά γιατί τη γνώρισα στο λεωφορείο άμα ήταν φίλη φιλου θα πηγαίναμε κάπου πιο υσηχα,χαζά μυαλά κοριτσάκια χωρίς μπέσα,κακομοιρες χαχαχα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ο Sadman είναι εξαιρετικός wingman...μη σου πω στο τέλος θα τρώει ο ίδιος τα μουνια και σεις θα τραβάτε τις κωλότριχές σας
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω πως δεν τον ξέρω :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom