τι πως γαμαω ρε τυπε?
παω βολτα η περιπατο για να μπορεσουμε να μιλαμε πιο ανετα...και απευθειας σπιτι!
.....αν οχι την ιδια μερα,την επομενη-μεθεπομενη
εξαρταται και απο τη γκομενα βεβαια.
πχ εδω και τρεις μηνες εχω στην αναμονη μια νταρντανα παρτουζιαρα 42 χρονων με ψυχολογικα(αλλα βυζαρες) που με παρακαλαει να παμε για ποτο και της ριχνω ακυρα. εχει παρει διαζυγιο εδω και 2 χρονια γιατι κερατωνε το δικο της. δεν εχει παιδια!
εγω της προτεινω ξεκαθαρα βολτα και σπιτι της,με τη δικαιολογια οτι θελω να δω δηθεν το σκυλακι της.
χθες μου ξαναεστειλε να βγουμε σημερα και της ειπα οκ. ΨΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.
αν εχω καβλες θα παω να τη συναντησω και θα την αρχισω στα χουφτωματα γιατι ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ SEXTING.
μου εχει oμολογησει κιολας οτι κανει απιστευτο deep_throat
με ενα τετοιο ναυαγιο 42 χρονων επομενως,για ποιο λογο να βγω για καφε η ποτο?
αν καταλαβεις οτι η γκομενα εχει ηδη ψηθει απο τα μηνυματα που στελντε στο viber η το tinder,ακομα και σαν λετσος να πας στο ραντεβου,θα γαμησεις!
αυτο ειναι πολυ πιο ευκολο αν την εχεις γνωρισει ΜΕ ΠΕΣΙΜΟ εξω (αρα ηδη υπαρχει τετ α τετ οικειοτητα) και οχι μεσω εφαρμογων.
στο πρωτο ραντεβου τι νομιζεις οτι θα θελει και αυτη?
πριν την πανδημια προτιμουσα και κανενα σινεμα...στην ακραια περιπτωση χαλαρο ποτο,ΝΩΡΙΣ βραδακι ομως !
.....για καφε πηγαινα στο λυκειο και το...πανεπιστημιο!
δε μπορω,νιωθω πολυ αργοσχολος...
ελεος δηλαδη
ακομα και Κυριακη να ειναι,θα προτιμησω να δωσω ραντεβου βραδακι και οχι απογευμα για καφε...
μονο αν εχεις παρα πολυ σοβαρη σχεση πας για καφε,φαγητο ,ουζομεζεδες και τετοιες μαλακιες
.....οι μαλακες πεθαναν! αυτα ας τα κανουν οι πυρφοροι...
σε καποιους γνωστους μου εχει τυχει περιπτωση στο tinder να τους πουν ακομη και ξενοδοχειο η διευθυνση για να γαμηθουν απευθειας.
ενταξει αυτο ειναι παρα πολυ σπανιο,εχει συμβει ομως.
-----και ηταν νορμαλ τυποι. ουτε μπρατσα -ουτε ταττουαζ - ουτε λεφτα-----