Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
πολυ σωστος φιλε οι 20αρηδες ειναι αστο σου εχω τρανταχτα παραδειγματα 2 παλικαρια 24 26 και ενας αλλος 23 εμφανησιμοι ουτε φιλι στο στομα ειναι καριολες λεμε μη το ψαχνεις.

Ωραια ρε φίλε,ούτε οι μικρές γαμιούνται

Απλά μην σου τύχει να έχεις τίποτα φοιτήτριες στην οικοδομή σου και ακους κάθε βράδυ αχ και βαχ και πατ πατ πατ

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Στα πάρκα είναι όλη μέρα οι 16αρηδες πίνουνε τσιγάρα και ακούνε τραπ τους έχει η φάει η μαλακια όλη μέρα.. Κρίμα τα νιάτα τους.. Ένας στους δέκα γαμαει οι άλλο κρατάνε το φανάρι καληνιχτακιδες φάση..
ενα πραγμα θα σου πω φιλε με οσα εχεις πει εδω στο μπου με τα 8 στα 10 εχω συμφωνησει γιατι εχεις πει 2 που δνε εχω εισαι πολυ σωστος σχεδον σε ολα.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
1.80 μαυρα μαλλια φατσα μικρη μυτη δοντια κανονικα ματια μεγαλα δλδ χαρακτηριστικα κομπλε γενικα μετριος προς καλουτσικος αυτα,και σωμα θηριο οχι κανας λαπας.
Ε κυνηγατο τοτε λιγο παραπανω τοτε γιατι εμενα μικρο μερικες μου το ειχανε προσφερει στο πιατο αλλα ειμαι προς το ωραιος.
Μετα χειροτερευει να ξερεις εχουνε απαιτησεις, ενω τωρα ειναι ανεμελες.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ωραια ρε φίλε,ούτε οι μικρές γαμιούνται

Απλά μην σου τύχει να έχεις τίποτα φοιτήτριες στην οικοδομή σου και ακους κάθε βράδυ αχ και βαχ και πατ πατ πατ
λεγε τις δικες σου θεωρεις κανεις δε συμφωνει μαζι σου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Το σχολείο είναι και αυτό μια μικρή κοινωνία.. Και στο λικειο γινοντε τα ίδια με αυτά που γινοντε στην κοινωνία.. Ένας γαμαει δέκα κοιτάνε..

Και στο λύκειο μια χαρά μπορείς να βρεις ένα μπαζάκι συμμαθήτρια.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ε κυνηγατο τοτε λιγο παραπανω τοτε γιατι εμενα μικρο μερικες μου το ειχανε προσφερει στο πιατο αλλα ειμαι προς το ωραιος.
Μετα χειροτερευει να ξερεις εχουνε απαιτησεις, ενω τωρα ειναι ανεμελες.
μπορει να σου ετυχε να στο προσφεραν,το οτι ετυχε εσενα δεν σημαινει οτι ηταν ευκολο για ολους,ποσα αγορια ειναι εμφανησιμα και δε τα καταφερνουν μονο εγω δε κανω παντα νομιζεις?οι τυπισες δεν ειναι καλα στα μυαλα τους,τα 16χρονα πριν που ελεγε ο ελβις τα ιδια και δε νομιζω να ηταν ασχημοι ο 24 26 23 που ελεγα εγω ελεος.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
ποσα αγορια ειναι εμφανησιμα και δε τα καταφερνουν μονο εγω δε κανω παντα νομιζεις?οι τυπισες δεν ειναι καλα στα μυαλα τους.
Οσο μπορεις δεν θα πεθανεις κιολας. Απλα μειωσε τους παραλογους εγωισμους γιατι θα χασεις γκομενες.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
παρολογους εγωισμους λεγοντας?
Δεν ξερω τη συμπεριφορα σου γενικα για να σε κατευθυνω πληρως, αλλα στην αρχη προσπαθησε να δωσεις λιγο εμφαση στην επικοινωνια να γνωριστιτειτε λιγακι.
Δεν σου λεω να φας 100 χρονια αλλα μην καταλαβει η γκομενα οτι σκεφτεσαι μονο το σεξ , ακομα και να σκεφτεσαι μονο το σεξ.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν ξερω τη συμπεριφορα σου γενικα για να σε κατευθυνω πληρως, αλλα στην αρχη προσπαθησε να δωσεις λιγο εμφαση στην επικοινωνια να γνωριστετιτε λιγακι.
Δεν σου λεω να φας 100 χρονια αλλα μην καταλαβει η γκομενα οτι σκεφτεσαι μονο το σεξ , ακομα και να σκεφτεσαι μονο το σεξ.
δε θα κατσω να πεθανω οτι ειναι να ειναι ας ειναι ας πηγαινουν με τον καθενα αμα δε τους κανουμε λιπαμαι,ας το δωσουν σε σενα στο πιατο η σε οποιον θελουν αμα δε τους κανω εγω ο φ ο χ ο ψ κακο στον εαυτο τους αυτες θα χασουν...

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
δε θα κατσω να πεθανω οτι ειναι να ειναι ας ειναι ας πηγαινουν με τον καθενα αμα δε τους κανουμε λιπαμαι,ας το δωσουν σε σενα στο πιατο η σε οποιον θελουν αμα δε τους κανω εγω ο φ ο χ ο ψ κακο στον εαυτο τους αυτες θα χασουν...
Ε αμα δεν της κανεις θα το καταλαβεις ρε συ, θα σε αποφευγει μετα.
Απλα δεν κανει καλη εντυπωση στις γυναικες να τις βλεπουνε μονο ως τρυπες αυτο σου λεω.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ρωσσιδακια φορ εβερ και δωρο βιντεο με τροπο προσεγγισης...
Enjoy..

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ε αμα δεν της κανεις θα το καταλαβεις ρε συ, θα σε αποφευγει μετα.
Απλα δεν κανει καλη εντυπωση στις γυναικες να τις βλεπουνε μονο ως τρυπες αυτο σου λεω.
εδω εχεις ενα δικιο αλλα εγω ετσι και αλλιως τις αλιτισες δε τις χονευω γιατι θελουν αλητες και γω αλητης δεν ειμαι,οποτε προσπαθω να περιοριζομαι σε πιο σοβαρες γιατι αυτες ξερουν να φερθουν οχι παντα βεβαια,ισως δλδ να εχω λιγοτερες κατακτησεις επειδη δεν ειμαι αυτο το στιλ περιοριζομαι στις πιο καλες κοπελες γιατι εμφανηση θεωρω πως εχω ψηλος ειμαι σωμα θηριο φατσα νορμαλ.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
εδω εχεις ενα δικιο αλλα εγω ετσι και αλλιως τις αλιτισες δε τις χονευω γιατι θελουν αλητες και γω αλητης δεν ειμαι,οποτε προσπαθω να περιοριζομαι σε πιο σοβαρες γιατι αυτες ξερουν να φερθουν οχι παντα βεβαια.
Φλερταρε αβερτα να αποκτησεις εμπειρια γαμα και πουτανες και οτι γινει μην τρελενεσαι.
Στη καλυτερη ηλικια εισαι , εκμεταλευσου τη.

• Like

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Φλερταρε αβερτα να αποκτησεις εμπειρια γαμα και πουτανες και οτι γινει μην τρελενεσαι.
Στη καλυτερη ηλικια εισαι , εκμεταλευσου τη.
το θεμα ειναι οτι στις αλητισες δε αρεσω γιατι δεν ειμαι αυτο το στιλ ειμαι καλο παιδι τι να κανουμε τωρα αλλα εχει τυχει να φλερταρω και λεοφορειο θελω να κανω προσπαθειες

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
το θεμα ειναι οτι στις αλητισες δε αρεσω γιατι δεν ειμαι αυτο το στιλ ειμαι καλο παιδι τι να κανουμε τωρα αλλα εχει τυχει να φλερταρω και λεοφορειο θελω να κανω προσπαθειες
Φλερταρε οποια σου αρεσει να αποκτησεις ανοσια στις απορριψεις , και οσο δεν καθεται καμια πηγαινε και σε τανες.
Φτιαξτα με καλη κοπελα και τι εγινε μια χαρα γαμιουνται και αυτες.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Φλερταρε οποια σου αρεσει να αποκτησεις ανοσια στις απορριψεις , και οσο δεν καθεται καμια πηγαινε και σε τανες.
Φτιαξτα με καλη κοπελα και τι εγινε μια χαρα γαμιουνται και αυτες.
σε τανες εχω παει και εχω περασει με μερικες σουπερ πρωτον και δευτερον απλα με τη καλη κοπελα θα κανεις τρυφερο ερωτα οχι σεξ αγριο κλπ αλλα οπως και να εχει θα εισαι με μια καλη κοπελα που σε θελει γιαυτο που εισαι και αρκει,αφου οι αλητισες δε μας θελουν τι να κανουμε.

• Like

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
σε τανες εχω παει και εχω περασει με μερικες σουπερ πρωτον και δευτερον απλα με τη καλη κοπελα θα κανεις τρυφερο ερωτα οχι σεξ αγριο κλπ αλλα οπως και να εχει θα εισαι με μια καλη κοπελα που σε θελει γιαυτο που εισαι και αρκει,αφου οι αλητισες δε μας θελουν τι να κανουμε.
Φλερταρε αβερτα οποια σου αρεσει εμφανισιακα και τα βλεπεις στη πορεια αυτα αμα σου κατσει. 22 εισαι ελεος.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Φλερταρε αβερτα οποια σου αρεσει εμφανισιακα και τα βλεπεις στη πορεια αυτα αμα σου κατσει. 22 εισαι ελεος.
δε μαρεσουν οι αποριψεις ρε εχω φαει καποιες και δε μαρεσε ειναι σπαστικο.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom