Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μετα απο μερικες απορριψεις τις γραφεις στα αρχιδια σου, θα το δεις στη πορεια.
καποιες σε αποριπτουν με ασχημο τροπο ομως και δε θελω να το νοιωσω αυτο δεν ειναι ωραιο καλυτερα να πηγαινω στα καλα κοριτσια που τουλαχιστον εχουν τροπους οι αλλες ειναι καριολες στη ψυχη.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
καποιες σε αποριπτουν με ασχημο τροπο ομως και δε θελω να το νοιωσω αυτο δεν ειναι ωραιο καλυτερα να πηγαινω στα καλα κοριτσια που τουλαχιστον εχουν τροπους οι αλλες ειναι καριολες στη ψυχη.
Αμα μιλας ευγενικα δεν θα εχει πατημα να σε προσβαλλει. Δοκιμασε ετσι.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν μου εχει τυχει να με προσβαλλουν με το καλημερα, απεφυγε τις αλητισες τοτε.
ακριβως αυτο θα κανω φιλε,ακομα και η κοπελα που τη κοπανησε επειδη εκανα μια γκαφα χωρις να δωσει εξηγησεις σκατοσυμπεριφορα δλδ αλητισα δεν ηταν αλλα ηθελε καλα παιδια,δεν ειμαι για αλητισες.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
ακριβως αυτο θα κανω φιλε,ακομα και η κοπελα που τη κοπανησε επειδη εκανα μια γκαφα χωρις να δωσει εξηγησεις σκατοσυμπεριφορα δλδ αλητισα δεν ηταν αλλα ηθελε καλα παιδια,δεν ειμαι για αλητισες.
Φλερταρε μονο καλες κοπελες και αυτες γυναικες ειναι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.943
Πόντοι
9.297
οντως ισχυει αυτο, ενας γνωστος μου δεν ειχε ποτε του γκομενα, ειχε μετριο σωμα, πηγαινε τακτικα γυμναστηριο ,εφτιαξε ενα καλο σωμα και στο τελος βρηκε μια χοντρελο και τωρα εγινε ψιλοσαπιος και φυσικα εχει να πατησει γυμναστηριο 2 χρονια απο τοτε που βρηκε την χοντρελο
Καλός μαλακας και αυτός ,τζάμπα τα λεφτά που ξόδεψε...ανασφαλής σαν γκόμενα είναι:την έπεσε σε μπαζο για να μην μπορεί αυτή να κοιτάξει άλλον.Κουτοπονηρο κι όμως πετυχημένο.

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
7297
πρεπει ναι ο παπας να εχεις το αλαθητο οχι γκαφες

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Ωραια ρε φίλε,ούτε οι μικρές γαμιούνται

Απλά μην σου τύχει να έχεις τίποτα φοιτήτριες στην οικοδομή σου και ακους κάθε βράδυ αχ και βαχ και πατ πατ πατ
με σουγκαρνταντυ γαμιουνται καθηγητεςκαι γενιακα μεαγλυτερους ξυπνα

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
ρε φιλε οκ η κοπελα ηθελε να περασουν καποια ραντεβου για να κανουμε μπραβο της σε αυτο ωραια εκανα μια γκαφα δεν επρεπε να κατσει να το συζητησουμε?αντιθετο μπλοκαρει και τη κοπαναει γιατι ηταν ωραια βρισκει και αλλου δε θα κατσω σε αυτον τον εναν αλλα αυτο το σκεπτικο ειναι παλιογυναικας οποτε απο εμενα δεν ειναι σοβαρη αλλα σοβαροφανης με σκατα συμπεριφορα.
γινε ποντιφικας

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
7300 σελίδες για το τίποτα.

Απλά είναι τα πράγματα. Τα παλιά χρόνια τα αγόρια οι οικογένειες τους τα μεγάλωναν σαν κάτι το ξεχωριστό και τα κορίτσια σαν κάτι το δεύτερο.
Σήμερα σε πολλές περιπτώσεις αυτό έχει ανατραπεί και τα κορίτσια οι γονείς τους τα μεγαλώνουν σαν κάτι το ιδιαίτερο και τα αγόρια σαν κάτι το δεύτερο.

Αυτό έχει δημιουργήσει μια κατάσταση όπου πολλές κοπέλες ζουν με το σύνδρομο της πριγκίπισσας.
Η πριγκίπισσα δεν ξέρει να κάνει τίποτα, δεν την απασχολεί τίποτα άλλο από τον εαυτό της και θέλει αποκλειστικά και μόνο πρίγκιπες (όπως αυτό το καταλαβαίνει η κάθε μία, άλλη θεωρεί ότι ο πρίγκιπας έχει φράγκα, άλλη εμφάνιση, άλλη ότι είναι δημοφιλής, άλλη όλα μαζί).

Μεγαλωμένη από γονείς που έτρεμαν με την ιδέα ότι το λατρευτό τους κοριτσάκι θα τους το γαμαει ο κάθε μαλάκας.

Απλά όταν δείτε κάτι τέτοιο να φεύγετε μακριά. Δεν είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί έξω που δεν έχουν το σύνδρομο της πριγκίπισσας.
Να κάνετε ερωτήσεις για να καταλαβαίνετε που πάτε να μπλέξετε.

Π. Χ ρωτάς : Σου αρέσει το μαγείρεμα?
Η πριγκίπισσα απαντάει με περηφάνια : ούτε αυγό!
Η φυσιολογική σου λέει πως βοηθάει την μάνα της στο μαγείρεμα από μικρή.

Αν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα πρέπει να ξέρετε ότι ο τρόπος μεγαλωματος της πριγκίπισσας, την πρώτη που κάνει δυστυχισμένη είναι την ίδια την πριγκίπισσα. Γιατί της δίνει έναν ρόλο που δεν μπορεί να τον στηρίξει.
Δυστυχώς επειδή ο τρόπος αυτός μεγαλώματος έχει αρκετά χρόνια που υπάρχει, υπάρχουν εκεί έξω πριγκίπισσες δεύτερης γενιάς, που μεγάλωσε έτσι δηλαδή και η μάνα τους. Αυτές δεν έχουν καμία σωτηρία, είναι για τα τρένα.

Να το ψάχνετε, να ρωτάτε και θα βρείτε ένα σωρό φυσιολογικες κοπέλες εκεί έξω. Από σπίτια με παλιές αρχές, από λαϊκές συνοικίες, από επαρχία, κόρες μεταναστών που έχουν άλλο τρόπο μεγαλώματος, αλλά και πριγκίπισσες που δεν είναι εντελώς για τα τρένα, έφαγαν δύο τρεις σφαλιάρες και ήρθαν στα ίσια τους.

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Αν όλο αυτό το σεντόνι που έγραψα δεν σας βοηθήσει, τότε απλά ήσαστε βλακες που πάτε να βγάλετε γκόμενες που δεν είναι στα κυβικά σας ή πάτε να βγάλετε γκόμενες έχοντας χωρίς να το καταλαβαίνετε γραμμένο στο κούτελο "θέλω να σε γαμησω και να φύγω."

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
Αν όλο αυτό το σεντόνι που έγραψα δεν σας βοηθήσει, τότε απλά ήσαστε βλακες που πάτε να βγάλετε γκόμενες που δεν είναι στα κυβικά σας ή πάτε να βγάλετε γκόμενες έχοντας χωρίς να το καταλαβαίνετε γραμμένο στο κούτελο "θέλω να σε γαμησω και να φύγω."
μας βοήθησες με την πείρα και τις γνώσεις σου και σε ευχαριστούμε

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Οχι απλως λαθος, κολοσσιαιο, θεμελιωδες, ανυπερβλητο, ασυγχωρητο λαθος
Καλά δεν τρέχει και τιποτα εφόσον δεν έκανες παιδια.σα να τα είχες με μια και να χώρισες.μικρο το κακο

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
αυτο το λες εσυ δεν γαμανε ομως καμποσοι στη ηλικια μου
Ας πάνε σε καμμία πουτανα..ας μάθουν από τους μεγαλύτερους και ας αφήσουν τα φβ ινστα και τις λοιπές μαλακιες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εγω στη θεση σου δε θα ημουν και τοσο απολυτος στα 22..θα αλλαξεις πολλες φορες μυαλα και θεωριες στη ζωη σου
Εγω παντως πιστευω οτι απο τα 23 και μετα δεν αλλαζεις μυαλο.
Εγω δεν αλλαξα μυαλο μια 10ετια τωρα

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο άλλοι 22 αέρηδες τι λένε τυπε μου για τις ελλεινιδες? Είναι ευχαριστημένοι? Μήπως φωνάζουν και αυτοί ότι δε βρίσκουν τίποτα?πες μα ςτι παίζει με τους 29αρηδες αν έχει δίκιο ο τύπος Sub που λέει συνέχεια ότι μόνο οι 20αρηδες γαμανε.. Εγώ αλλά βλέπω..
Λιγοι γαμανε και αν πιασουμε ηλικιες 20 εως 40.
Υπαρχει μια μαζα ενα ποσοστο 40% το οποιο γαμει σχεδον το 80% των γυναικων.
Το υπολοιπο 60% απλα μενει στην αγαμια

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.660
Πόντοι
1.336
7300 σελίδες για το τίποτα.

Απλά είναι τα πράγματα. Τα παλιά χρόνια τα αγόρια οι οικογένειες τους τα μεγάλωναν σαν κάτι το ξεχωριστό και τα κορίτσια σαν κάτι το δεύτερο.
Σήμερα σε πολλές περιπτώσεις αυτό έχει ανατραπεί και τα κορίτσια οι γονείς τους τα μεγαλώνουν σαν κάτι το ιδιαίτερο και τα αγόρια σαν κάτι το δεύτερο.

Αυτό έχει δημιουργήσει μια κατάσταση όπου πολλές κοπέλες ζουν με το σύνδρομο της πριγκίπισσας.
Η πριγκίπισσα δεν ξέρει να κάνει τίποτα, δεν την απασχολεί τίποτα άλλο από τον εαυτό της και θέλει αποκλειστικά και μόνο πρίγκιπες (όπως αυτό το καταλαβαίνει η κάθε μία, άλλη θεωρεί ότι ο πρίγκιπας έχει φράγκα, άλλη εμφάνιση, άλλη ότι είναι δημοφιλής, άλλη όλα μαζί).

Μεγαλωμένη από γονείς που έτρεμαν με την ιδέα ότι το λατρευτό τους κοριτσάκι θα τους το γαμαει ο κάθε μαλάκας.

Απλά όταν δείτε κάτι τέτοιο να φεύγετε μακριά. Δεν είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί έξω που δεν έχουν το σύνδρομο της πριγκίπισσας.
Να κάνετε ερωτήσεις για να καταλαβαίνετε που πάτε να μπλέξετε.

Π. Χ ρωτάς : Σου αρέσει το μαγείρεμα?
Η πριγκίπισσα απαντάει με περηφάνια : ούτε αυγό!
Η φυσιολογική σου λέει πως βοηθάει την μάνα της στο μαγείρεμα από μικρή.

Αν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα πρέπει να ξέρετε ότι ο τρόπος μεγαλωματος της πριγκίπισσας, την πρώτη που κάνει δυστυχισμένη είναι την ίδια την πριγκίπισσα. Γιατί της δίνει έναν ρόλο που δεν μπορεί να τον στηρίξει.
Δυστυχώς επειδή ο τρόπος αυτός μεγαλώματος έχει αρκετά χρόνια που υπάρχει, υπάρχουν εκεί έξω πριγκίπισσες δεύτερης γενιάς, που μεγάλωσε έτσι δηλαδή και η μάνα τους. Αυτές δεν έχουν καμία σωτηρία, είναι για τα τρένα.

Να το ψάχνετε, να ρωτάτε και θα βρείτε ένα σωρό φυσιολογικες κοπέλες εκεί έξω. Από σπίτια με παλιές αρχές, από λαϊκές συνοικίες, από επαρχία, κόρες μεταναστών που έχουν άλλο τρόπο μεγαλώματος, αλλά και πριγκίπισσες που δεν είναι εντελώς για τα τρένα, έφαγαν δύο τρεις σφαλιάρες και ήρθαν στα ίσια τους.
Σωστος 1000%! Και αυτό είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνεις στα 20 σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom