argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.929
- Πόντοι
- 9.297
Η φιδεμπορια και οι προοπτικες της στην Ελληνικη Οικονομια...Σιγά μη γαμάει άλλη κάθε βδομάδα ρε τύπε
Η φιδεμπορια και οι προοπτικες της στην Ελληνικη Οικονομια...Σιγά μη γαμάει άλλη κάθε βδομάδα ρε τύπε
Ξερεις κατι τύπε, δεν εχω το παραμικρο αγχος να πεισω κανεναν.Ναι, με 130.000 μηνύματα σε ένα μπουρδελοφορουμ, μας έπεισες πως δεν προλαβαίνεις να πηδάς.
25αρες κιόλας.
Φυσικα παθαινεις απο λιπωδη διηθηση.δεν παθαίνεις τίποτα από λιπώδη διήθηση, όταν αδυνατίζεις φεύγει
Το φυσιολογικο ειναι να ψοφησουμε μονοι...φαντασου να σαλταρει ενα λεωφορειο τιγκα σε εναν γκτεμο...θα πανεγ παρεα ολοι αυτοι αλλα αυτο δεν ειναι φυσιολογικο.Ειναι τραγωδια.Ηδη εχω λιπος στο συκωτι και πινω ταμπλετες γαιδουραγκαθου… θα εχω ασχημα γεραματα και θα ψοφησω μονος… απ τη μυρωδια θα με βρουνε αδελφε μου
εγώ που είχα έφυγε πάντως με δίαιτα και αδυνάτισμαΞερεις κατι τύπε, δεν εχω το παραμικρο αγχος να πεισω κανεναν.
Ποσο μαλλον καποιον που γραφτηκε πριν 3 μηνες και δεν δειχνει κανεναν σεβασμο σε καποιον που ειναι 11 χρονια εδω.
Εκτος αν εισαι κλωνος βεβαια, κατι που ειναι πιθανοτατο.
Οπότε ασε ποιες πηδαω εγω και κοιτα την δουλεια σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικα παθαινεις απο λιπωδη διηθηση.
Και φευγει πολυ δυσκολα.
Ειναι το τελευταιο λιπος που φευγει, ακομη κι αν χασεις πολλά κιλα.
Ειναι. Θα το καταλαβεις οταν θα γινεις 50.Εδώ λένε κάποιοι ότι 35 και μετά είναι η καλύτερη ηλικία
Να αγιάσει το στόμα σου!Και ομως δεν ειναι για ολους ευκολο
Συμφωνοι οτι η νεα γενια γαμει πιο ευκολα αλλα και παλι υπαρχει μοναξια αγαμια και απογνωση απο μεριας ανδρων.
Γι αυτο και βλεπεις να ανθιζουν τα dating coaaching sites
Οχι μονο στην ελλαδα(πχ men of style)
Αλλα και σε αλλες χωρες
Γι αυτο ανθιζει η πορνεια
Γιατι το τσαμπα μουνι ειναι για λιγους ευκολη υποθεση
Το να βρεις μια να αγκυροβολησεις εκει οκ καποια στιγμη θα σου τυχει
Αλλα δε συμφερει γιατι η συνυπαρξη με την ιδια γυναικα για πανω απο 6 μηνο και πολλα λεω ειναι ψυχοφθορα.
Το ξερω… γενικα μιλαω ομως οτι δε θα χω καλο τελος… και το πιο φριχτο ειναι το μοναχικο τελος!δεν παθαίνεις τίποτα από λιπώδη διήθηση, όταν αδυνατίζεις φεύγει
Τυπε γιαυτο δε πΑιρνω γατες για να μη με …φανε!Το φυσιολογικο ειναι να ψοφησουμε μονοι...φαντασου να σαλταρει ενα λεωφορειο τιγκα σε εναν γκτεμο...θα πανεγ παρεα ολοι αυτοι αλλα αυτο δεν ειναι φυσιολογικο.Ειναι τραγωδια.
Καλη ζωη κακα γεραματα..
Η μοιρα των αφοσιωμενων συναγωνιστων...οι παντρεμενοι μιζεριαζουν αλλα θα βρεθει ( μαλλον...)ανθρωπος να ειδοποιησει τας αρχας?
μονο μην παρεις καμια γατα γιατι το κουφαρι σου θα γινει γατοτροφηΤο ξερω… γενικα μιλαω ομως οτι δε θα χω καλο τελος… και το πιο φριχτο ειναι το μοναχικο τελος!
Ο Σαντ νομίζεις κάποιες φορές ότι είναι 15, μόλις ανακάλυψε από που χέζει η κότα και εξερευνά το γυναικείο φύλο με απορία "τι είναι αυτό με τα δυο πόδια και τα βυζιά" ?Ειναι. Θα το καταλαβεις οταν θα γινεις 50.
Γελάς κιολας.
Βλακέντιε.
Στο μυαλο μου εισαι!!μονο μην παρεις καμια γατα γιατι το κουφαρι σου θα γινει γατοτροφη
ο Βασιλης εδω λανσαρει το στυλ φιλοσοφικ,ηταν πάντα της κουλτουρας,τι λασπωτηρα και ακυρα λες,τοσα ξερετε τοσα λέτεπαρε Τερλεγκα με χαιτη λασπωτηρα δεκαετια 90 στην αχαρνων κεντρο "ΑΝΕΤΑ"
Το ξερω φιλε ειμαι καταθλιπτικος ωρες ωρες… αυτη ηταν και η διαγνωση που οδηγησε στην αγωγη… Δε μπορω να δω τιποτα θετικο και κυριως δε χαιρομαι τιποτα ουτε τις πιο απλες μικρες στιγμες!βρε στρατο άσε την αρνητικουρα φιλε μου και ζήσε ξεχνα την ηλικία ακόμα και ηλικιακα να το πάρεις έχει τόσες και τόσες που έχουν την ιδια ηλικία μαζί σου, στο λέω φιλικά και με σεβασμό επειδή από ότι κρίνω εγώ από τα κομμεντ σου ειναι φουλ κατάθλιψη..
σε νιώθω φίλε και εγώ περνάω από κατάθλιψη άλλα δεν με ωφελεί σε τίποτα να τα βλέπω μαύρα κουραστικά με το μαύρο.... εχω μερικά χρονιά ζήσω ακόμη, εύχομαι να διορθωθεί σύντομα το πρόβλημα σουΤο ξερω φιλε ειμαι καταθλιπτικος ωρες ωρες… αυτη ηταν και η διαγνωση που οδηγησε στην αγωγη… Δε μπορω να δω τιποτα θετικο και κυριως δε χαιρομαι τιποτα ουτε τις πιο απλες μικρες στιγμες!
και για ολα φταινε αυτες οι παλιοβρωμες
Εχεις σκεφτει να ψησεις τι ψαρι απο την αλλη πλευρα?Το ξερω φιλε ειμαι καταθλιπτικος ωρες ωρες… αυτη ηταν και η διαγνωση που οδηγησε στην αγωγη… Δε μπορω να δω τιποτα θετικο και κυριως δε χαιρομαι τιποτα ουτε τις πιο απλες μικρες στιγμες!
και για ολα φταινε αυτες οι παλιοβρωμες
Εσυ δεν εισαι καταθλιπτικος τύπε, απλως στενοχωρημενος εισαισε νιώθω φίλε και εγώ περνάω από κατάθλιψη άλλα δεν με ωφελεί σε τίποτα να τα βλέπω μαύρα κουραστικά με το μαύρο.... εχω μερικά χρονιά ζήσω ακόμη, εύχομαι να διορθωθεί σύντομα το πρόβλημα σου
Τύπε πολυ Τσουβέλα βλεπειςπαρε Τερλεγκα με χαιτη λασπωτηρα