Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Το ξερω φιλε ειμαι καταθλιπτικος ωρες ωρες… αυτη ηταν και η διαγνωση που οδηγησε στην αγωγη… Δε μπορω να δω τιποτα θετικο και κυριως δε χαιρομαι τιποτα ουτε τις πιο απλες μικρες στιγμες!
και για ολα φταινε αυτες οι παλιοβρωμες :sad2:
απο εισοδημα πως πας?κρατιεσαι?κανενα σπιτακι?εξοχικο?αυτοκινητο?μετρητα? :think:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.400
Πόντοι
14.936
Τύπε πολυ Τσουβέλα βλεπεις
ψηλε μου πρωτον οταν με επαιρναν οι γονεις μου στα μπουζουκια και τα εβλεπα ολα λαιβ ο
τσουβελας πρεπει να ηταν σε υγρη μορφη.δευτερον αν εννοεις την φρασεολογια που χρησιμοποιησα
μιλαω και γνωριζω πολυ πριν τον τσουβελα τις ορολογιες αυτες γιατι με τετοια λεσια εκανα και κανω παρεα.

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Εσυ δεν εισαι καταθλιπτικος τύπε, απλως στενοχωρημενος εισαι
έχεις δίκιο περισσότερο στεναχωρημένος είμαι αχχχ βρε Αλεξ τα έκανα θάλασσα και με πλημμυρίζει λύπη γιαυτό το γεγονός, όμως το παλεύω κάνω αλλαγές με μικρά βήματα μέρα με την μέρα.....

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Γ
απο εισοδημα πως πας?κρατιεσαι?κανενα σπιτακι?εξοχικο?αυτοκινητο?μετρητα? :think:
ναι κατι γινεται ενα σπιτι που μενω ενα αλλο σε αλλη γειτονια ενα εξοχικο σε νησι και μερικα που τα νοικιαζω και ζω απο τα ενοικια… αμαξι καινουριο καλο… νταξ τα βολευω! Να χαμε κι ενα μουνι… :undecided:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
σε νιώθω φίλε και εγώ περνάω από κατάθλιψη άλλα δεν με ωφελεί σε τίποτα να τα βλέπω μαύρα κουραστικά με το μαύρο.... εχω μερικά χρονιά ζήσω ακόμη, εύχομαι να διορθωθεί σύντομα το πρόβλημα σου
Να σαι καλα ρε φιλε μακαρι… κι εγω κουραστικα! Πολυ μαυριλα γμτ…

• Like
Αντιδράσεις: bookie

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εχεις σκεφτει να ψησεις τι ψαρι απο την αλλη πλευρα?
Μπα… ακομα και οταν μου βγαινει η σιχαμαρα και το μισος για τις γυναικες δε μπορω να με φανταστω με αντρα! Ξερναω… ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
έχεις δίκιο περισσότερο στεναχωρημένος είμαι αχχχ βρε Αλεξ τα έκανα θάλασσα και με πλημμυρίζει λύπη γιαυτό το γεγονός, όμως το παλεύω κάνω αλλαγές με μικρά βήματα μέρα με την μέρα.....
Λαθη ολοι κάνουν.
Ειτε μικρα, είτε μεγαλα.
Τα μικρα διορθωνονται, τα μεγαλα ισως οχι.
Παντα ομως προχωραμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ψηλε μου πρωτον οταν με επαιρναν οι γονεις μου στα μπουζουκια και τα εβλεπα ολα λαιβ ο
τσουβελας πρεπει να ηταν σε υγρη μορφη.δευτερον αν εννοεις την φρασεολογια που χρησιμοποιησα
μιλαω και γνωριζω πολυ πριν τον τσουβελα τις ορολογιες αυτες γιατι με τετοια λεσια εκανα και κανω παρεα.
Τον ορο "λασπωτηρα" για το μαλλι του Τερλεγκα τον εχει εισαγει ο Τσουβελας, αυτο εννοω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Γ

ναι κατι γινεται ενα σπιτι που μενω ενα αλλο σε αλλη γειτονια ενα εξοχικο σε νησι και μερικα που τα νοικιαζω και ζω απο τα ενοικια… αμαξι καινουριο καλο… νταξ τα βολευω! Να χαμε κι ενα μουνι… :undecided:
ολα βολευονται,θα σε βαλω να μεινεις στο ιδιο σπιτι με τον μπουκι να παιρνεται μαζι τα χαπια και να μην εχεις το αγχος οτι θα πας σαν το σκυλι στ'αμπελι. :confused: προυποθεση να λαβω μεριδιο της περιουσιας. :confused::confused::confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ολα βολευονται,θα σε βαλω να μεινεις στο ιδιο σπιτι με τον μπουκι να παιρνεται μαζι τα χαπια και να μην εχεις το αγχος οτι θα πας σαν το σκυλι στ'αμπελι. :confused: προυποθεση να λαβω μεριδιο της περιουσιας. :confused::confused::confused:
Ε να στα γραψω ρε μπαρε μου! Απ το να μου τα φανε οι…γατες! :undecided:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
παλια ηταν 350 ευρω ηα παλλαγη τωρα δεν ξερω..
Eκεί κοντά, ανάλογα με την εταιρεία. Αλλά δύο τρία χρόνια πριν που είχα ρωτήσει, τα ασφάλιστρα ήταν αρκετά υψηλά, σε σχέση με την απλή.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
Γ

Από τη στιγμή που οικονομικά είσαι ευκατάστατος, τότε όλα τα άλλα μπορούν να διορθωθούν. Όλα είναι στο μυαλό. Και εγώ είμαι σχετικά κλειστός χαρακτήρας με πολύ μικρό κοινωνικό κύκλο, αλλά προσπαθώ να απολαμβάνω τις στιγμές όσο καλύτερα γίνεται. Το έχω αναφέρει ξανά. Οι ταινίες του Μίστερ Μπιν μας έμαθαν πως να περνάμε καλά είτε έχουμε παρέες είτε είμαστε μόνοι. Το τελευταίο είναι σχετικά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Γ

ναι κατι γινεται ενα σπιτι που μενω ενα αλλο σε αλλη γειτονια ενα εξοχικο σε νησι και μερικα που τα νοικιαζω και ζω απο τα ενοικια… αμαξι καινουριο καλο… νταξ τα βολευω! Να χαμε κι ενα μουνι:undecided:
Ρε μαλάκα μου, λεφτά έχεις, κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου έχεις, σχετικά υγεία έχεις, γκασμάς δεν είσαι και σου κόφτει ...

να γράφεις ξέρεις οπότε με τις γκόμενες ότι θα έγραφες πες το, ε βάλε και λίγο μυστήριο στο παιχνίδι και θα δεν θα προλαβαίνεις ... τι άλλο θες

μυστήριο θέλουν τα μουνιά να μην βαριούνται και σε ανταμείβουν

• Like
Αντιδράσεις: bookie
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μαλλον "να ειχαμε σηκωμενο πουλι" ειναι το θεμα
Ο Καργαμούνης όμως κάνει μια άλλη μεγάλη μαλακία.Ενώ βρίσκεται σε φαρμακευτική αγωγή,μπεκροπίνει.Αλλο να πιεί ένα ποτηράκι,άλλο να πιεί όλον το Βόσπορο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ο Καργαμούνης όμως κάνει μια άλλη μεγάλη μαλακία.Ενώ βρίσκεται σε φαρμακευτική αγωγή,μπεκροπίνει.Αλλο να πιεί ένα ποτηράκι,άλλο να πιεί όλον το Βόσπορο
Το συκωτι θα χορευει καρσιλαμα, πρεπει επειγοντως το ποτο να κοπει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Το συκωτι θα χορευει καρσιλαμα, πρεπει επειγοντως το ποτο να κοπει
Αμα κάνει αιματολογικές,οι Τρανσαμινάσες (ιδίως η Αλανίνη) και η ουρία θα βρίσκονται λίγο πιο πάνω από το Έβερεστ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom