Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.400
Πόντοι
14.936
Λαθη ολοι κάνουν.
Ειτε μικρα, είτε μεγαλα.
Τα μικρα διορθωνονται, τα μεγαλα ισως οχι.
Παντα ομως προχωραμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τον ορο "λασπωτηρα" για το μαλλι του Τερλεγκα τον εχει εισαγει ο Τσουβελας, αυτο εννοω
στην πιατσα απο καποιον το ακουσε και αυτος και το λεει οπως και εγω το ακουσα απο νταλικερηδες παλια και το εμαθα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ πάντως το έχω απορία ρε γαμώτο.Οι γυναίκες νιώθουν ποτέ μοναξιά όταν είναι μόνες ή μόνο εμεις οι άντρες νιώθουμε;

Υπάρχουν γυναίκες που τους λείπουν καθόλου η αγκαλιά,τα φιλιά,τα χαιδέματα κλπ;Ή μόνο σε μας λείπουνε όταν δεν τα έχουμε;

Τα'χουν υποκαταστατήσει πια όλα με το κινητό;Φιλάνε,αγκαλιάζουν,χαιδεύουν το κινητό κι αυτό τις γεμίζει;Εγώ αυτό βλέπω ρε πούστη μου.Ούτε κοιτάνε κανέναν,ούτε τίποτα.Εκεί,όλες στο κινητό.Και όχι μόνο οι πιτσιρίκες,αλλά και 30αρες και βάλε.Ο Μπραντ Πιτ να κάτσει δίπλα τους,δε θα σηκώσουν κεφάλι

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ πάντως το έχω απορία ρε γαμώτο.Οι γυναίκες νιώθουν ποτέ μοναξιά όταν είναι μόνες ή μόνο εμεις οι άντρες νιώθουμε;

Υπάρχουν γυναίκες που τους λείπουν καθόλου η αγκαλιά,τα φιλιά,τα χαιδέματα κλπ;Ή μόνο σε μας λείπουνε όταν δεν τα έχουμε;

Τα'χουν υποκαταστατήσει πια όλα με το κινητό;Φιλάνε,αγκαλιάζουν,χαιδεύουν το κινητό κι αυτό τις γεμίζει;Εγώ αυτό βλέπω ρε πούστη μου.Ούτε κοιτάνε κανέναν,ούτε τίποτα.Εκεί,όλες στο κινητό.Και όχι μόνο οι πιτσιρίκες,αλλά και 30αρες και βάλε.Ο Μπραντ Πιτ να κάτσει δίπλα τους,δε θα σηκώσουν κεφάλι
Αντε πάλι με τα κινητα.
Φτάνει με την κλάψα σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Ωρες ωρες νιωθω μια ακατανικητη επιθυμια να σου αστραψω δυο ξαναστροφες μπας και επαναλειτουργησει ο εγκεφαλος σου, τι μαλακιες ειναι αυτες παλι

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ωρες ωρες νιωθω μια ακατανικητη επιθυμια να σου αστραψω δυο ξαναστροφες μπας και επαναλειτουργησει ο εγκεφαλος σου, τι μαλακιες ειναι αυτες παλι
Στο μυαλό μου είσαι ρε μαλάκα!

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αμα πίνεις κάθε μέρα μπουκάλια και παίρνεις χάπια,τότε πάει το συκώτι
Βορεια ευρωπη οι καδοι με το γυαλι που εχει καθε πολυκατοικια γεμιζει καθε μερα με μπουκαλια, δεν τους εχω δει να πεθαινουν στον δρομο
Τωρα για χαπια δεν γνωριζω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Βορεια ευρωπη οι καδοι με το γυαλι που εχει καθε πολυκατοικια γεμιζει καθε μερα με μπουκαλια, δεν τους εχω δει να πεθαινουν στον δρομο
Δεν σου λεω γω?
Σερι σημερα.
Το ποτο δεν βλαπτει το συκωτι λοιπον.
Δεν εισαι καλα σημερα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σου ξαναλέω ότι με (βαριά) αγωγή και πολύ ποτό,έχε γειά συκώτι

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556

Ο Καραμάνης ήπιε μια μπουκάλα χτες τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες δεν έλεγε :confused: αυτά τα σκέφτεσαι αφού γαμήσεις ... ξεκίνα από κει

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν σου λεω γω?
Σερι σημερα.
Δεν εισαι καλα σημερα.
Και τα παγωτα παχαινουν αλλα δεν ειμαι χοντρος και ας τρωω καθε μερα.. Αλλα τρωω ενα η δυο κανονικα τωρα αν καποιος κατεβαζει δυο οικογενειακα θα χοντρυνει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν σου λεω γω?
Σερι σημερα.
Δεν εισαι καλα σημερα.
Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από τον Καργαμούνη,με κάνει και πιστεύω ότι ίσως πουλάει παπά για τα χάπια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Και τα παγωτα παχαινουν αλλα δεν ειμαι χοντρος και ας τρωω καθε μερα.. Αλλα τρωω ενα η δυο κανονικα τωρα αν καποιος κατεβαζει δυο οικογενειακα θα χοντρυνει
Εχεις βαλει στοιχημα με καποιον οτι σημερα θα σπασεις ρεκορ ακυρων μηνυματων?
Τι σχεση εχουν ρε ανθρωπε τα παγωτα με το αλκοολ????

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Εχεις βαλει στοιχημα με καποιον οτι σημερα θα σπασεις ρεκορ ακυρων μηνυματων?
Τι σχεση εχουν ρε ανθρωπε τα παγωτα με το αλκοολ????
Σου λεω πως η υπερβολικη καταναλωση βλαπτει ειτε ειναι αλκοολ ειτε ειναι παγωτα η γυρονια
Δεν θα βλαψεις το συκωτι με 3 ποτηρια ουισκι την ημερα αλλα με 3 μπουκαλια
Σου εφερα και το παραδειγμα της Βορειας Ευρωπης οπου ενα μπουκαλι κρασι την μερα το εχουν χαλαρα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ε ναι ρε πούστη,όταν βλέπω τον κάθε μαλάκα έξω να τον αγκαλιάζει και να τον χαιδεύει ένα γκομενάκι,με ρίχνει.Γιατί μου λείπει κι εμένα αυτό.Όπως λείπει και σε παρα πολλούς άντρες παγκοσμίως.Δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ε ναι ρε πούστη,όταν βλέπω τον κάθε μαλάκα έξω να τον αγκαλιάζει και να τον χαιδεύει ένα γκομενάκι,με ρίχνει.Γιατί μου λείπει κι εμένα αυτό.Δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ.
Κατι ειχαμε καταλαβει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρέπει ο Σάντμαν να γράψει δοκίμιο με τίτλο ''δεν μπορώ να πιάσω μπουτάκι'' συνοψίζοντας το δράμα του σύγχρονου αντρός.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ε ναι ρε πούστη,όταν βλέπω τον κάθε μαλάκα έξω να τον αγκαλιάζει και να τον χαιδεύει ένα γκομενάκι,με ρίχνει.Γιατί μου λείπει κι εμένα αυτό.Όπως λείπει και σε παρα πολλούς άντρες παγκοσμίως.Δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ.
newborn-crying.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρε απιθανε, εδω μεχρι και ο πουσι βαγκον, ψηφισμενος τρεις σερι χρονιες μιστερ μαλακας του σαιτ, την επεσε στην Γουαιν απο δω μεσα και μετα απο λιγες μερες μπαινανε μαζι στο σαιτ απο τον κωδικο του

Ποιος, ο πουσης.
Και εχουμε εσενα να μας λες οτι δεν μπορεις, δεν γινεται, δεν καθεται.
Ε οχι ρε τύπε. Εσυ φταις. Ψαξε τι κανεις λαθος και ξεστραβωσου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom