Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ευτυχως εχω ακομα ωρΑιο προσωπο! Αν ξεφουσκωσω και λιγο γραμμωθω ισως…ξαναμπω στο παιγνιο εστω και στο…90!
Αν το βάλεις στόχο θα το πετύχεις.

Αν δικαιολογείσαι συνέχεια, δεν θα το πετύχεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τυπε μου ξερω ανθρωπους που ειναι παρα πολυ ωραιοι ανδρες ο ενας απο αυτους ψηλος πρασινοματης με σωματαρα μοεφωμενος και ευκαταστατος.
Δυσκολευεται πολυ να βρει κοπελα οσο και αν σου φαινεται απιστευτο.
Συμφωνω βεβαια πως η αυτοβελτιωση αυξανει την αυτοπεποιθηση και ετσι ωθει καποιον να κυνηγα πιο πολυ και πιο ανετα.
Ωστοσο προσωπικα σπανια εχω δει ωραια με ωραιο.

Δε μου κάνει εντύπωση.Εγώ βλέπω κάτι εμφανίσιμους παντρεμένους με παιδιά με κάτι μπάζα,λέω τώρα αυτός θα περάσει όλη του τη ζωή μ'αυτήν;

Η εμφάνιση από μόνη της δεν βοηθάει στην Ελλάδα για να βρίσκεις μουνάρες,θέλει κύκλο,θέλει παρέες,ακόμα κι έναν εμφανίσιμο δηλαδή αν είναι μόνος του οι ωραίες τον σνομπάρουν.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αν ίσχυε αυτό 100%,τότε το μισό μπου θα ήταν με μουνάρες.

Ότι οι ωραιοτερες γυναίκες ειναι πολύ περισσότερες απο εμφανίσιμους αντρες,ισχύει απόλυτα.
Η αληθεια τυπε μου ειναι οτι δεν ξερω ποια ειναι η μεση εμφανιση εδω στο μπου
Αν κρινω ομως απο αυτους που κανουν τσαρκες κι αν εξαιρεσω παππουδες ολοι οι αλλοι στην πλειοψηφια τους βλεπονται!

Κι ουκ ολιγες φορες εχω πετυχει και γυμνασμενα εμφανησιμα ατομα με σωστο ντυσιμο!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Κουταβουλιαρε δυστυχως ο τρελογιατρος μου πε οτι δυσκολα θα γλιτωσω απ αυτα… θα τα παιρνω εφορου ζωης! :sad2:
ρε φιλαρακι μου καλο τοτε χαλαρωσε με τα πιωματα.το συκωτι σου αδερφε σκεψου.
στα λεω γιατι και εγω τα επινα διχως αυριο αλλα εκοψα λασπη εδω και καιρο.
τα μεγαλωματα μας σκεφτομαι και φοβαμαι δεν στο κρυβω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Ειπες τις μαγικες λεξεις… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟ!
Εγω προσωπικα ζοριζομαι πολυ με τις γυναικες… εξου και η 4ετια αγαμιας… και πιο παλια αλλη μια 5ετια παλι μπακουρι και πρωτη μου σχεση στα 30…
Χτες μ εκραζε ενας γνωστος μου που γαμαει οτι κινειται γιατι ειμαι τοσα χρονια αγαμητος… Ε τι να κανω ρε φιλε του λεω δε το χω δε μπορω να χωθω δε μπορω να τις πλησιασω δε ξερω τι να πω και προκειμενου να πεταω μαλακιες δε μιλαω καθολου… ειμαι και κλειστος λιγο χαρακτηρας κυκλους δεν εχω… ο αλλος που γαμαει καθε βδομαδα κι αλλη που να με καταλαβει…

αν για σας ειναι παιχνιδακι οι γυναικες για καποιους αλλους ειναι μεγαλο ζορι εως και…φοβος! Σεβαστειτε το και μη κρινετε!

και γω το χω με το γραψιμο, δημοσιογραφια σπουδασα! Θα παω να κρινω και να κραξω εναν τυπο που εχει δυσλεξια η δυσκολευεται με τα γραμματα; Οχι βεβαια :undecided:
Αυτος ππυ γαμαει αλλη καθε βδομαδα πως τις χτυπαει;Με greek kamaki η με φωτογραφιες στα Μεσα Κοιν.Αποβλακωσης;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δε μου κάνει εντύπωση.Εγώ βλέπω κάτι εμφανίσιμους παντρεμένους με παιδιά με κάτι μπάζα,λέω τώρα αυτός θα περάσει όλη του τη ζωή μ'αυτήν;

Η εμφάνιση από μόνη της δεν βοηθάει στην Ελλάδα για να βρίσκεις μουνάρες,θέλει κύκλο,θέλει παρέες,ακόμα κι έναν εμφανίσιμο δηλαδή αν είναι μόνος του οι ωραίες τον σνομπάρουν.
Έχεις πάει ποτέ σε κανένα γυμναστήριο να δεις ποιούς κοιτάνε οι ωραίες,με ποιούς μιλάνε και ποιούς γαμιουνται εν τέλει?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Αρχίδια έχουν, σε ψαρώνουν οι φαντασιόπληκτες
Τα μαλακιστήρια που τις γλύφουν στο ινστα έχουν.
Κάνανε μόδα το "I have a boyfriend" και τα δονητάρια έχουν πάρει φωτιά κάθε μέρα
Πιθανοτατα ναι....ομως και να εχιυν σχεση με κανεναν καγκουρα πως θα το διαπιστωσουμε;Φυσικα δεν μας νοιαζει...ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ ΜΟΥΝΙ ΞΥΝΟ ΓΑΜΗΣΙ...Παμε παρακατω!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Και κατι αλλο μαγκες:θελει να εχουμε τα ρανταρ μας ανοιχτα ωστε να αντιλαμβανομαστε ποιες μας κοιτανε!...
Το σωστο καμακι προυποθετει σωστη διαλογη!
Συνηθως επιλεγουμε καποια που μας αρεσει και οχι την πιο διαθεσιμη!
Θυμαμαι σε μπαρακι την επεφτα σε μια που μ αρεσε πολυ και αυτη μου ριχνε ακυρο
Λεω θα την πεσω και σε μια αλλη που ειχε γυαλουμπες και ανυπαρκτο στηθος αλλα γουσταρε...
Σας πληροφορω οτι καναμε κατι γαμησαρες αλλο πραγμα με την τυπισσα!

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Όποιος είναι αγάμητος τώρα στα 15-25,πραγματικά είναι για πολύ ξύλο.Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με τόσα ξεκώλια που όλα ψάχνουν ΜΟΝΟ συνομήλικους,ο άλλος δεν γαμάει.

Βλέπω κάτι πιτσιρίκια με γυαλιά,με σπυριά,φλωρόφατσες,με παιδικές φωνούλες,30 κιλά,που παλιότερα όλοι αυτοί τρώγανε μπουλινγκ και ξύλο,να είναι τώρα όλοι με μουνάκια.Δεν γίνεται,πρέπει να΄ναι δηλαδή πολύ καμένη περίπτωση ένας πιτσιρικάς που δεν έχει γκόμενα αυτή την εποχή
εποχες ολυμπιακων που ημουν 20ρης μια χαρα γαμουσα δυνατα μουνακια
το καμακι βεβαια αρχισα να το εξασκω απο τα 15

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
γενικα τα ραντεβου δεν ειναι ευκολα παντα...θα βγεις με αρκετες,θα απορριψεις,θα σε απορριψουν,θελει συνεχη αγωνα να ταιριαξεις με καποια..για σκετο γαμησακι πιο ευκολο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.276
Πόντοι
12.756
γενικα τα ραντεβου δεν ειναι ευκολα παντα...θα βγεις με αρκετες,θα απορριψεις,θα σε απορριψουν,θελει συνεχη αγωνα να ταιριαξεις με καποια..για σκετο γαμησακι πιο ευκολο
εσυ μην μιλας για ραντεβουδακια
εσενα στο εβαλαν το λουρι
ασε να πουν τιποτα άλλοι

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αυτό.
Να σου κάτσει κάποια με την πρώτη δεν γίνεται κάθε μέρα.Γιατι όπως είπες πολύ σωστά θέλει συνεχή αγώνα,και δε γίνεται να σκοράρεις με όλες (εκτός αν είσαι ο εκλιπών ο Χρηστάκης Σαββίντι).Για μένα πάντως είναι προτιμότερο να χωθείς εκεί που θες,παρά σε όποια να ναι μόνο και μόνο για να καυχιέσαι ότι πήδηξες.

Από την άλλη,για ΟΝΣ εκεί δεν θέλει να μάθεις το ΑΦΜ της άλλης,εκεί ξεκάθαρα το εμφανισιακό καθορίζει τη φάση

Μην υποτιμάμε και τις ελεύθερες σχέσεις πάντως.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Αυτος ππυ γαμαει αλλη καθε βδομαδα πως τις χτυπαει;Με greek kamaki η με φωτογραφιες στα Μεσα Κοιν.Αποβλακωσης;
Γκρικ καμακι χυμα! Τον ξερω 25 χρονια το τυπο! Δεν εχει αλλαξει καθολου.. σφαζει οτι κινειται! Καραφλας κοντος μετριος πολυ αλλα μπορει να πουλησει…παγακια σ εσκιμωο!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ρε φιλαρακι μου καλο τοτε χαλαρωσε με τα πιωματα.το συκωτι σου αδερφε σκεψου.
στα λεω γιατι και εγω τα επινα διχως αυριο αλλα εκοψα λασπη εδω και καιρο.
τα μεγαλωματα μας σκεφτομαι και φοβαμαι δεν στο κρυβω.
Ηδη εχω λιπος στο συκωτι και πινω ταμπλετες γαιδουραγκαθου… θα εχω ασχημα γεραματα και θα ψοφησω μονος… απ τη μυρωδια θα με βρουνε αδελφε μου :sad2:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ηδη εχω λιπος στο συκωτι και πινω ταμπλετες γαιδουραγκαθου… θα εχω ασχημα γεραματα και θα ψοφησω μονος… απ τη μυρωδια θα με βρουνε αδελφε μου :sad2:
σταματα ρε Καραμαναρε.θα σου στειλω 2 κορμια να σε προσεχουν τοτε θα εχω ανοιξει γραφειο με κορμια
για χαδια και ταλαιπωριες.παρε Τερλεγκα με χαιτη λασπωτηρα δεκαετια 90 στην αχαρνων κεντρο "ΑΝΕΤΑ"

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Μας εχουν πεθανει οι πουτανες.. Μας εχουν γονατισει…

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
δεν παθαίνεις τίποτα από λιπώδη διήθηση, όταν αδυνατίζεις φεύγει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom