Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Ειπες τις μαγικες λεξεις… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟ!
Εγω προσωπικα ζοριζομαι πολυ με τις γυναικες… εξου και η 4ετια αγαμιας… και πιο παλια αλλη μια 5ετια παλι μπακουρι και πρωτη μου σχεση στα 30…
Χτες μ εκραζε ενας γνωστος μου που γαμαει οτι κινειται γιατι ειμαι τοσα χρονια αγαμητος… Ε τι να κανω ρε φιλε του λεω δε το χω δε μπορω να χωθω δε μπορω να τις πλησιασω δε ξερω τι να πω και προκειμενου να πεταω μαλακιες δε μιλαω καθολου… ειμαι και κλειστος λιγο χαρακτηρας κυκλους δεν εχω… ο αλλος που γαμαει καθε βδομαδα κι αλλη που να με καταλαβει…

αν για σας ειναι παιχνιδακι οι γυναικες για καποιους αλλους ειναι μεγαλο ζορι εως και…φοβος! Σεβαστειτε το και μη κρινετε!

και γω το χω με το γραψιμο, δημοσιογραφια σπουδασα! Θα παω να κρινω και να κραξω εναν τυπο που εχει δυσλεξια η δυσκολευεται με τα γραμματα; Οχι βεβαια :undecided:
ουτε εγω ειχα κυκλο ποτε...αφου το εχεις με το γραψιμο ομως τραβα ρε αλανι σε διαφορα σαιτ και τιντερ και παιξε μπαλα..θα εχεις γνωριστει και οταν βγειτε δεν θα εχεις θεμα

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ναι ειχα πολλα βλεμματα αλλα ημουν και 30-35 οχι 45… :sad2:
αλλο φταιει σε σενα.χαλαρωσε ρε Καραμαναρε με τα κωλοχαπα ρε γαμωτο.πρεπει να παιρνεις τοσα οντως?
σου βρηκα μεχρι και κομικ ερωτικο με χαπια γαμω τα χαπια μου μεσα..
1627153790615.png
1627153835349.png

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ειπες τις μαγικες λεξεις… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟ!
Εγω προσωπικα ζοριζομαι πολυ με τις γυναικες… εξου και η 4ετια αγαμιας… και πιο παλια αλλη μια 5ετια παλι μπακουρι και πρωτη μου σχεση στα 30…
Χτες μ εκραζε ενας γνωστος μου που γαμαει οτι κινειται γιατι ειμαι τοσα χρονια αγαμητος… Ε τι να κανω ρε φιλε του λεω δε το χω δε μπορω να χωθω δε μπορω να τις πλησιασω δε ξερω τι να πω και προκειμενου να πεταω μαλακιες δε μιλαω καθολου… ειμαι και κλειστος λιγο χαρακτηρας κυκλους δεν εχω… ο αλλος που γαμαει καθε βδομαδα κι αλλη που να με καταλαβει…

αν για σας ειναι παιχνιδακι οι γυναικες για καποιους αλλους ειναι μεγαλο ζορι εως και…φοβος! Σεβαστειτε το και μη κρινετε!

και γω το χω με το γραψιμο, δημοσιογραφια σπουδασα! Θα παω να κρινω και να κραξω εναν τυπο που εχει δυσλεξια η δυσκολευεται με τα γραμματα; Οχι βεβαια :undecided:
Τυπαρα μου εγω εχω περασει και απο τις δυο φασεις(ενταξει οχι να γαμαω και αλλη καθε βδομαδα αλλα καθε διμηνο) και σε καταλαβαινω!
Εχεις δικιο δεν ειναι ευκολο!
Προσωπικα ακομη σαστιζω καπως οταν προσεγγιζω γυναικα και εχη αγχος σε καποια ραντεβου(οχι σε ολα)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ευτυχως εχω ακομα ωρΑιο προσωπο! Αν ξεφουσκωσω και λιγο γραμμωθω ισως…ξαναμπω στο παιγνιο εστω και στο…90!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τυπε μου ξερω ανθρωπους που ειναι παρα πολυ ωραιοι ανδρες ο ενας απο αυτους ψηλος πρασινοματης με σωματαρα μοεφωμενος και ευκαταστατος.
Δυσκολευεται πολυ να βρει κοπελα οσο και αν σου φαινεται απιστευτο.
Συμφωνω βεβαια πως η αυτοβελτιωση αυξανει την αυτοπεποιθηση και ετσι ωθει καποιον να κυνηγα πιο πολυ και πιο ανετα.
Ωστοσο προσωπικα σπανια εχω δει ωραια με ωραιο.
Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που λες,όμως είναι η εξαίρεση του κανόνα.Το ίδιο και για τα ζευγάρια.
ουτε εγω ειχα κυκλο ποτε...
Που είναι ο Σαντ να βάλει κανένα φίδι?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και ομως δεν ειναι για ολους ευκολο
Συμφωνοι οτι η νεα γενια γαμει πιο ευκολα αλλα και παλι υπαρχει μοναξια αγαμια και απογνωση απο μεριας ανδρων.
Γι αυτο και βλεπεις να ανθιζουν τα dating coaaching sites
Οχι μονο στην ελλαδα(πχ men of style)
Αλλα και σε αλλες χωρες
Γι αυτο ανθιζει η πορνεια
Γιατι το τσαμπα μουνι ειναι για λιγους ευκολη υποθεση
Το να βρεις μια να αγκυροβολησεις εκει οκ καποια στιγμη θα σου τυχει
Αλλα δε συμφερει γιατι η συνυπαρξη με την ιδια γυναικα για πανω απο 6 μηνο και πολλα λεω ειναι ψυχοφθορα.

Όποιος είναι αγάμητος τώρα στα 15-25,πραγματικά είναι για πολύ ξύλο.Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με τόσα ξεκώλια που όλα ψάχνουν ΜΟΝΟ συνομήλικους,ο άλλος δεν γαμάει.

Βλέπω κάτι πιτσιρίκια με γυαλιά,με σπυριά,φλωρόφατσες,με παιδικές φωνούλες,30 κιλά,που παλιότερα όλοι αυτοί τρώγανε μπουλινγκ και ξύλο,να είναι τώρα όλοι με μουνάκια.Δεν γίνεται,πρέπει να΄ναι δηλαδή πολύ καμένη περίπτωση ένας πιτσιρικάς που δεν έχει γκόμενα αυτή την εποχή

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Δεν έχει σχέση με την κλοπή. Αν τρακάρεις και φταις σου δίνει λεφτά να φτιάξεις το δικό σου αμάξι. Αλλά έχει ποσό απαλλαγής, μέχρι ένα σημείο τα πληρώνεις εσύ και αυτοί σου δίνουν τα υπόλοιπα και αρκετά υψηλά ασφάλιστρα.
παλια ηταν 350 ευρω ηα παλλαγη τωρα δεν ξερω..

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
αλλο φταιει σε σενα.χαλαρωσε ρε Καραμαναρε με τα κωλοχαπα ρε γαμωτο.πρεπει να παιρνεις τοσα οντως?
σου βρηκα μεχρι και κομικ ερωτικο με χαπια γαμω τα χαπια μου μεσα..
1627153790615.png
1627153835349.png
Κουταβουλιαρε δυστυχως ο τρελογιατρος μου πε οτι δυσκολα θα γλιτωσω απ αυτα… θα τα παιρνω εφορου ζωης! :sad2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Όποιος είναι αγάμητος τώρα στα 15-25,πραγματικά είναι για πολύ ξύλο.Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με τόσα ξεκώλια που όλα ψάχνουν ΜΟΝΟ συνομήλικους,ο άλλος δεν γαμάει.

Βλέπω κάτι πιτσιρίκια με γυαλιά,με σπυριά,φλωρόφατσες,με παιδικές φωνούλες,30 κιλά,που παλιότερα όλοι αυτοί τρώγανε μπουλινγκ και ξύλο,να είναι τώρα όλοι με μουνάκια.Δεν γίνεται,πρέπει να΄ναι δηλαδή πολύ καμένη περίπτωση ένας πιτσιρικάς που δεν έχει γκόμενα αυτή την εποχή
οι εξυπνοι νεαροι οντως δεν προλαβαινουν να γαμανε...οι ντροπαλοι τον παιζουν ολημερα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που λες,όμως είναι η εξαίρεση του κανόνα.Το ίδιο και για τα ζευγάρια.

Που είναι ο Σαντ να βάλει κανένα φίδι?
Φιλε μου ειλικρινα εχω βαρεθει να βλεπω τουμπαναρες με μετριους...
Ετσι κι αλλοιως βεβαια οι πραγματικα ωραιοι ανδρες σπανιζουν.
Σε αντιθεση με τις γυναικες που βρωμαει ο τοπος ωραιο μουνι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
οι γυναικες σκεφτονται διαφορετικα απο εμας...οποιος εχει λεγειν κλπ και μετριος να ειναι μια χαρα γαμαει...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Άντε πάλι τα ίδια.Αυτό που παρουσιάζεις ως κανόνα είναι η εξαίρεση.Αν ίσχυε αυτό που λες,τότε ο εμπερορ και ο Σάσα θα είχαν γκομενάρες.
Τις ωραίες τις γαμούν οι ωραίοι κατά κύριο λόγο.Και οι σωματαράδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι γυναικες σκεφτονται διαφορετικα απο εμας...οποιος εχει λεγειν κλπ και μετριος να ειναι μια χαρα γαμαει...
Αν δεν έχεις κύκλο στην Ελλάδα δεν γαμεις τύπε :confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ουτε εγω ειχα κυκλο ποτε...αφου το εχεις με το γραψιμο ομως τραβα ρε αλανι σε διαφορα σαιτ και τιντερ και παιξε μπαλα..θα εχεις γνωριστει και οταν βγειτε δεν θα εχεις θεμα
Καλυτερα να γραφω παρα να…μιλαω :tooth:

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Ποια ηλικια σου μωρε? Πόσο εισαι?
Εγω μετα τα 40 όποτε ηθελα εριχνα τις 25αρες και τις 30αρες, ελεος
Ποσο εισαι, 35? όποια θελεις μπορεις να εχεις
Οχι με την κλαψα ομως
Ναι, με 130.000 μηνύματα σε ένα μπουρδελοφορουμ, μας έπεισες πως δεν προλαβαίνεις να πηδάς.
25αρες κιόλας.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Σωστος τυπε μου
Το χω γραψει και αλλου
Στον ανδρα μετρα η αλητεια,το λεγειν(να μη μιλα σαν πολιτικος η λογοτεχνης,αλλα να ειναι ετοιμολογος)και φυσικα το στατους(ειτε οικονομικο ειτε κοινωνικο)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αν ίσχυε αυτό 100%,τότε το μισό μπου θα ήταν με μουνάρες.

Ότι οι ωραιοτερες γυναίκες ειναι πολύ περισσότερες απο εμφανίσιμους αντρες,ισχύει απόλυτα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Σωστος τυπε μου
Το χω γραψει και αλλου
Στον ανδρα μετρα η αλητεια,το λεγειν(να μη μιλα σαν πολιτικος η λογοτεχνης,αλλα να ειναι ετοιμολογος)και φυσικα το στατους(ειτε οικονομικο ειτε κοινωνικο)
τα λεφτα δεν ειναι απαραιτητα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom