You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Πουτσα ασαλιωτη εφαγε ο τυπος
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Εδώ άλλοι τρώνε πούτσα μια ζωή,περιμένοντας να περάσουν καλά όταν..........θα βγουν στη σύνταξη.Εδώ λένε κάποιοι ότι 35 και μετά είναι η καλύτερη ηλικία
Που αν ζουν,δε θα τους σηκώνεται ούτε με γερανό...
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Καλά,τώρα σώθηκες
Εδώ κάθε χρόνο γίνονται όλο και πιο ξεκωλιάρες.Αν μπορούσαν να κυκλοφορούν και εντελώς γυμνές,πιστεύω θα το΄καναν
Το θέμα είναι βέβαια ότι το κάνουν μόνο για να προκαλούν.Αν περάσεις πχ από καφετέρια που συχνάζουν πιτσιρίκια,θα σου βγουν τα μάτια απ'τα προκλητικά σταυροπόδια και τα κωλομέρια που θα βλέπεις.Γι'αυτό λέω συνέχεια πόσο γελοία εύκολο είναι πλέον για τους πιτσιρικάδες να έχουν όλοι ένα γκομενάκι
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Δες το αλλιώς..Πουτσα ασαλιωτη εφαγε ο τυπος
Μπορεί απλά να σώθηκε από καμιά φαρμακομούνα σπασαρχίδω
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Οπως την εκοψα ετσι που τρεχε να φυγει τη ξινομουνα μαλλον γλιτωσε ο τυπος!Δες το αλλιώς..
Μπορεί απλά να σώθηκε από καμιά φαρμακομούνα σπασαρχίδω
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Και ομως δεν ειναι για ολους ευκολοΚαλά,τώρα σώθηκες
Εδώ κάθε χρόνο γίνονται όλο και πιο ξεκωλιάρες.Αν μπορούσαν να κυκλοφορούν και εντελώς γυμνές,πιστεύω θα το΄καναν
Το θέμα είναι βέβαια ότι το κάνουν μόνο για να προκαλούν.Αν περάσεις πχ από καφετέρια που συχνάζουν πιτσιρίκια,θα σου βγουν τα μάτια απ'τα προκλητικά σταυροπόδια και τα κωλομέρια που θα βλέπεις.Γι'αυτό λέω συνέχεια πόσο γελοία εύκολο είναι πλέον για τους πιτσιρικάδες να έχουν όλοι ένα γκομενάκι
Συμφωνοι οτι η νεα γενια γαμει πιο ευκολα αλλα και παλι υπαρχει μοναξια αγαμια και απογνωση απο μεριας ανδρων.
Γι αυτο και βλεπεις να ανθιζουν τα dating coaaching sites
Οχι μονο στην ελλαδα(πχ men of style)
Αλλα και σε αλλες χωρες
Γι αυτο ανθιζει η πορνεια
Γιατι το τσαμπα μουνι ειναι για λιγους ευκολη υποθεση
Το να βρεις μια να αγκυροβολησεις εκει οκ καποια στιγμη θα σου τυχει
Αλλα δε συμφερει γιατι η συνυπαρξη με την ιδια γυναικα για πανω απο 6 μηνο και πολλα λεω ειναι ψυχοφθορα.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Λογω φυσης οι γυναικες αναγκαζονται να ειναι πιο επιλεκτικες.
Μια πουτσα δεν καιει φλατζα αν γαμησει 100000 μουνια
Αν ενα μουνι φαει 1000000 πουτσες ομως θα καψει.
Απλα ειναι σαπιες και καριολες στην ψυχη γιατι θελουν να προκαλουν.
Αυτο ειναι το αμαρτημα τους.
Να αναβεις φωτιες και μετα να μη τις σβηνεις αμαρτια.
Θυμαμαι καποτε μια πιτσιρικα που φοραγε ενα σορτσακι που ηταν τοσο κολλητο και τοσο πανω που απλα διεγραφε τα κωλομερια της.
Πηγα και της επιασα χυμα κουβεντα και τα χασε.
Δεν ηξερε πως να αντιδρασει.
Μασαγε λογια,ξεροκαταπινε.
Καταλαβα πως ειχα να κανω με αβγαλτο ανοητο πλασμα
Και της ειπα αν θελει να αποφυγει τετοιου ειδους δυααρεστες προσεγγισεις να προσεχει το ντυσιμο της γιατι ο επομενος δε θα ειναι τοσο λογικος και ευγενης οσο εγω..
Μια πουτσα δεν καιει φλατζα αν γαμησει 100000 μουνια
Αν ενα μουνι φαει 1000000 πουτσες ομως θα καψει.
Απλα ειναι σαπιες και καριολες στην ψυχη γιατι θελουν να προκαλουν.
Αυτο ειναι το αμαρτημα τους.
Να αναβεις φωτιες και μετα να μη τις σβηνεις αμαρτια.
Θυμαμαι καποτε μια πιτσιρικα που φοραγε ενα σορτσακι που ηταν τοσο κολλητο και τοσο πανω που απλα διεγραφε τα κωλομερια της.
Πηγα και της επιασα χυμα κουβεντα και τα χασε.
Δεν ηξερε πως να αντιδρασει.
Μασαγε λογια,ξεροκαταπινε.
Καταλαβα πως ειχα να κανω με αβγαλτο ανοητο πλασμα
Και της ειπα αν θελει να αποφυγει τετοιου ειδους δυααρεστες προσεγγισεις να προσεχει το ντυσιμο της γιατι ο επομενος δε θα ειναι τοσο λογικος και ευγενης οσο εγω..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.930
- Πόντοι
- 9.297
Οσα μαθηματα και να κανεις πρεπει να ειναι διαθεσιμη και η αλλη απεναντι σου...αν μιλαει μονο σε οσους εχει πιασει στα Μεσα Κοιν .Αποβλακωσης θα ασχοληθει με καποιον που θα βρεθουν στον δρομο;
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ειπες τις μαγικες λεξεις… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟ!
Εγω προσωπικα ζοριζομαι πολυ με τις γυναικες… εξου και η 4ετια αγαμιας… και πιο παλια αλλη μια 5ετια παλι μπακουρι και πρωτη μου σχεση στα 30…
Χτες μ εκραζε ενας γνωστος μου που γαμαει οτι κινειται γιατι ειμαι τοσα χρονια αγαμητος… Ε τι να κανω ρε φιλε του λεω δε το χω δε μπορω να χωθω δε μπορω να τις πλησιασω δε ξερω τι να πω και προκειμενου να πεταω μαλακιες δε μιλαω καθολου… ειμαι και κλειστος λιγο χαρακτηρας κυκλους δεν εχω… ο αλλος που γαμαει καθε βδομαδα κι αλλη που να με καταλαβει…
αν για σας ειναι παιχνιδακι οι γυναικες για καποιους αλλους ειναι μεγαλο ζορι εως και…φοβος! Σεβαστειτε το και μη κρινετε!
και γω το χω με το γραψιμο, δημοσιογραφια σπουδασα! Θα παω να κρινω και να κραξω εναν τυπο που εχει δυσλεξια η δυσκολευεται με τα γραμματα; Οχι βεβαια
Εγω προσωπικα ζοριζομαι πολυ με τις γυναικες… εξου και η 4ετια αγαμιας… και πιο παλια αλλη μια 5ετια παλι μπακουρι και πρωτη μου σχεση στα 30…
Χτες μ εκραζε ενας γνωστος μου που γαμαει οτι κινειται γιατι ειμαι τοσα χρονια αγαμητος… Ε τι να κανω ρε φιλε του λεω δε το χω δε μπορω να χωθω δε μπορω να τις πλησιασω δε ξερω τι να πω και προκειμενου να πεταω μαλακιες δε μιλαω καθολου… ειμαι και κλειστος λιγο χαρακτηρας κυκλους δεν εχω… ο αλλος που γαμαει καθε βδομαδα κι αλλη που να με καταλαβει…
αν για σας ειναι παιχνιδακι οι γυναικες για καποιους αλλους ειναι μεγαλο ζορι εως και…φοβος! Σεβαστειτε το και μη κρινετε!
και γω το χω με το γραψιμο, δημοσιογραφια σπουδασα! Θα παω να κρινω και να κραξω εναν τυπο που εχει δυσλεξια η δυσκολευεται με τα γραμματα; Οχι βεβαια
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Στράτο δοκίμασε να βελτιώσεις σώμα και εμφάνιση,τότε θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτεροΕιπες τις μαγικες λεξεις… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟ!
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Μπα… και παλιοτερα με γυμναστηρια και τοσα κιλα κατω παλι μονος ημουνα με μεγαλη δυσκολια για σχεση… απλα τοτε ημουν πιο νεος!Στράτο δοκίμασε να βελτιώσεις σώμα και εμφάνιση,τότε θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Σε κοίταζαν όμως οι όμορφες και σε γούσταραν?Μπα… και παλιοτερα με γυμναστηρια και τοσα κιλα κατω παλι μονος ημουνα με μεγαλη δυσκολια για σχεση… απλα τοτε ημουν πιο νεος!
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ναι ειχα πολλα βλεμματα αλλα ημουν και 30-35 οχι 45…Σε κοίταζαν όμως οι όμορφες και σε γούσταραν?
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Είδες?Ναι ειχα πολλα βλεμματα αλλα ημουν και 30-35 οχι 45…
Οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Τυπε μου ξερω ανθρωπους που ειναι παρα πολυ ωραιοι ανδρες ο ενας απο αυτους ψηλος πρασινοματης με σωματαρα μοεφωμενος και ευκαταστατος.Στράτο δοκίμασε να βελτιώσεις σώμα και εμφάνιση,τότε θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο
Δυσκολευεται πολυ να βρει κοπελα οσο και αν σου φαινεται απιστευτο.
Συμφωνω βεβαια πως η αυτοβελτιωση αυξανει την αυτοπεποιθηση και ετσι ωθει καποιον να κυνηγα πιο πολυ και πιο ανετα.
Ωστοσο προσωπικα σπανια εχω δει ωραια με ωραιο.
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Οπως και να χει δε παει αλλο… ναι μεν εχασα λιγο βαρος αλλα δε φτανει! Σεπτεμβρη ξεκιναω γυμναστηριο και διατροφη! Αλλιως με βλεπω σε μοναστηρι!Είδες?
Οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις?
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
Ναι ειχα πολλα βλεμματα αλλα ημουν και 30-35 οχι 45…
Συνημμένα
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.800
- Πόντοι
- 216
Αρχίδια έχουν, σε ψαρώνουν οι φαντασιόπληκτεςΚυκλοφορουν ντυμενες πολυ προκλητικα.
Κι αν πας να τους μιλησεις λενε οτι εχουν αγορι οι παλιοπουτανες.
Και μετα πολλαπλασιαζονται τα metoo και τα παραπονα τους.
Το παιζουν δηθεν σοβαρες και θιγμενες...
Τουλαχιστον ας σεβονται τους γυρω τους και ας μη φορανε τη φουστα ως τον κωλο
Ζουμε σε μια κοινωνια δηθεν τυποι
Τα μαλακιστήρια που τις γλύφουν στο ινστα έχουν.
Κάνανε μόδα το "I have a boyfriend" και τα δονητάρια έχουν πάρει φωτιά κάθε μέρα