Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τύπε θέλω τη γνώμη σου γιαΑλήθεια λέει γιατί σε πειραζει?
Pussy Wagon
ΣΥΡΙΖΑ
Βαγγέλη Μαρινάκη
Τύπε θέλω τη γνώμη σου γιαΑλήθεια λέει γιατί σε πειραζει?
Α ρε Ζαν,α ρε Ζαν!Βαγγον γαμω τα παιδιά
Συριζα το μοναδικό κόμμα που μπορεί να σώσει τον τόπο
Μαρινακης δεν σχολιαζω
ρε μπας και ειναι ο πουσυς?Α ρε Ζαν,α ρε Ζαν!
Για πες και την γνώμη σου για john100 και px75Νιντζα με λενε ρε τυπε...
Αυτός είναι; Να σε μπαναρουν από ένα site και να κάνεις άλλους λογαριασμούς για να ξαναμπαίνεις... μιλάμε για μηδενική αξιοπρέπεια.Ναι ε?
Κι εσυ πού το ξερεις?
Γραφτηκες πριν 4 μερες και ξερεις και τι πηδαω?
Ζανουλη σε καθε κλωνο γινεσαι και χειροτερος
Δε βαρέθηκες να κλαίς ρε τυπε; Ήσουν κι εσύ πιτσιρικάς κάποτε αλλά και τότε με την ίδια κλαψα σε φαντάζομαιΒλέπεις τους πιτσιρικάδες με τα φτηνο t-shirt και τις βερμούδες να'ναι με κάτι μουνάκια 7αρια και 8αρια,και κάτι 35-40+ με τα πουκάμισα,τα παντελόνια,τις κολόνιες κλπ να κοιτάνε τα γκομενάκια ξελιγωμένοι
Ψιλοπαράδεισος φάση η Ελλάδα αν είσαι πιτσιρικάς,κόλαση αν είσαι μεγαλύτερος
Άντε πάλι το ίδιο τροπάρι.......Βλέπεις τους πιτσιρικάδες με τα φτηνο t-shirt και τις βερμούδες να'ναι με κάτι μουνάκια 7αρια και 8αρια,και κάτι 35-40+ με τα πουκάμισα,τα παντελόνια,τις κολόνιες κλπ να κοιτάνε τα γκομενάκια ξελιγωμένοι
Αυτός θα γίνει νέος Πίκερ,να μου το θυμηθείςΔε βαρέθηκες να κλαίς ρε τυπε; Ήσουν κι εσύ πιτσιρικάς κάποτε αλλά και τότε με την ίδια κλαψα σε φαντάζομαι
Oχι ρε τύπε, τότε πηδούσαν οι μεγαλυτεροιΔε βαρέθηκες να κλαίς ρε τυπε; Ήσουν κι εσύ πιτσιρικάς κάποτε αλλά και τότε με την ίδια κλαψα σε φαντάζομαι
"θα"?Αυτός θα γίνει νέος Πίκερ,να μου το θυμηθείς
έχει
βάλε βερμούδα και t shirt, κοίτα λίγο την εμφάνισή σου, έχε 5 φράγγα για σκότωμα και θα γαμήσεις μια χαρά! Ασε τα παντελόνια τα πουκάμισα και τις κολόνιες στην άκρη, δεν πας να πιάσεις δουλειά στην τράπεζα!Βλέπεις τους πιτσιρικάδες με τα φτηνο t-shirt και τις βερμούδες να'ναι με κάτι μουνάκια 7αρια και 8αρια,και κάτι 35-40+ με τα πουκάμισα,τα παντελόνια,τις κολόνιες κλπ να κοιτάνε τα γκομενάκια ξελιγωμένοι
βάλε βερμούδα και t shirt, κοίτα λίγο την εμφάνισή σου, έχε 5 φράγγα για σκότωμα και θα γαμήσεις μια χαρά! Ασε τα παντελόνια τα πουκάμισα και τις κολόνιες στην άκρη, δεν πας να πιάσεις δουλειά στην τράπεζα!
Ποια ηλικια σου μωρε? Πόσο εισαι?Ναι αλλά τις πιτσιρίκες πως τις γνωρίζεις στην ηλικία μου;Που μας μιλάνε όλες στον πληθυντικό;
Συνομήλικες 5αρια-6αρια ζητάνε τον ουρανό με τ'αστρα,και πάλι ελάχιστες είναι ελεύθερες
Kαλά ΟΚ... αυτό νομίζω το ξέρουν όλοι οι λεφτάδες, κατά βάθος.Ο Βοσκοπουλος ειχε πει κατι εξαιρετικο σε μια συνεντευξη, που δειχνει τεραστια ωριμοτητα και ευφυια.
"Η ζωη με διδαξε οτι δεν αξιζω τιποτα σαν ανθρωπος. Γιατι οσες φορες εμενα χωρις λεφτα, τότε δεν στεκοταν κανενας διπλα μου".
Ποση μαγκια θελει για να το πεις αυτο?
Που ζεις ρε μεγάλε? Θεωρείς ότι οι πιτσιρίκες πλέον ΔΕΝ θέλουν ώριμους?Ναι αλλά τις πιτσιρίκες πως τις γνωρίζεις στην ηλικία μου;Που μας μιλάνε όλες στον πληθυντικό;
Πόσο είσαι?Συνομήλικες 5αρια-6αρια ζητάνε τον ουρανό με τ'αστρα,και πάλι ελάχιστες είναι ελεύθερες
Που ζεις ρε μεγάλε? Θεωρείς ότι οι πιτσιρίκες πλέον ΔΕΝ θέλουν ώριμους?
Είσαι μακρυά νυχτωμένος! Βρες μου εσύ ΜΙΑ 25άρα ας πούμε που δεν έχει πηδηχτεί με 40άρη!