ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο, δεν υπαρχει 15χ6.....Δε πάει έτσι. Αργείς να χύσεις τις επόμενες φορές άρα δεν είναι κάθε φορά 15 λεπτά. Άσε που το έξι φορές = 90 λεπτά είναι λίγο. Αν κάποιος γάμησε μια φορά επι 60 λεπτά είναι σαν να γάμαγες εσύ 4 φορές; Αλλά εσύ θα λες πωπω εγώ τη γάμησα 4 φορές και άλλος μόνο 1;
εχει τυχει να γαμαω 90 λεπτα και να μην μπορω να χυσω και οσο το σκεφτομουν τοσο δεν γινονταν, οταν ειδα 1 φορα γυμνη την γκομενα ελεγα μεσα μου ποσα θα ριξω, ομως η βραδια τοτε ειχε αλλα σχεδια...
εμεινα αγρυπνος και καυλομενος την γκομενα την ηξερα 2 μερες οποτε να τον επαιζα δεν ελεγε...(αυτη ηδη ροχαλιζε η καλυτερη της).
αλλη φορα την ιδια ακριβως γκομενα μου πηρε 15 λεπτα...-----το μυαλο ειχε κολησει στα μπουτια της καλοκαιρι στο καφε εξω..και τσουπ ουτε 15 λεπτα...
μην μετρατε το χρονο στουντιο η μπουρδελο αν και εκει αν κολησει μυαλο παραθετω 2 αντιστροφα παραδειγματα...
χορευτρια επι πληρωμη 1,30 ωρα μειον το ντουζ και το μασαζ εφυγα αχυστος.....
λολιτα κασσανδρας 10 λεπτα....
οποτε ασχετα με εμφανιση καυλες ολα σχετικα,δεν γινεται σε 1,30 ωρα να ριξεις 6 δεν το νομιζω αυτο,δεν προλαβαινεις να φερεις το μυαλο σου και το σωμα σου στο σημειο εκκινησης αντε την 2,3...μετα ομως??
οπως και πολλες φορες εχεις ριξει μονο ενα αλλα αισθανεσαι εγκεφαλικα τοσο κομπλε που δεν ψαχνεις το 2.....
ολα σχετικα ομως το 6χ15 δεν ισχυει μπορει να ειναι η εξαιρεση....