Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αναγκαστικά ανέχεσαι κάποια πράγματα στη γκόμενα γιατί πάντα θα σκέφτεσαι το χειρότερο,τη ζωή σου σαν μπακούρι.

Όταν αντί να πιάνεις μπουτάκια,μεσούλα,να χαιδεύεις μαλλάκια,έπιανες την πούτσα σου.Και έβλεπες τον κάθε μαλάκα να τα χαίρεται ενώ εσύ τον έπαιζες

Δυστυχώς με τις τόσες μαλακισμένες έχει γίνει τόσο δυσεύρετο το διαθέσιμο μουνί στην Ελλάδα,που δύσκολα το αφήνεις όταν το βρεις.Αν ήταν αλλιώς η κατάσταση,θα λεγα κι εγώ άλλα.
Αυτο παλι, που πιστευεις οτι η ζωη σαν μπακουρι ειναι χειροτερη απο την ζωη με μια γκομενα που σου πρηζει τ' αρχιδια, επειδη μπορεις να πιανεις "μπουτακια και μεσουλα", με κάνει να ειμαι απολυτως σιγουρος οτι δεν εχεις κανει ποτέ σχεση με γυναικα.
Κανενας που εχει σχετιστεί εστω και μια εβδομαδα με γυναικα δεν θα εγραφε τετοια μαλακια.
Ετσι σκεφτομασταν στα 15-16.
Οτι θα βρουμε γκομενα και επειδη θα της πιανουμε την μεση και το μπουτι θα ειμαστε πανευτυχεις ακομη κι αν πρεπει να ανεχομαστε παραξενιές.
Εσυ εκει εχεις μεινει, στα 15-16.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
Αυτο παλι, που πιστευεις οτι η ζωη σαν μπακουρι ειναι χειροτερη απο την ζωη με μια γκομενα που σου πρηζει τ' αρχιδια, επειδη μπορεις να πιανεις "μπουτακια και μεσουλα", με κάνει να ειμαι απολυτως σιγουρος οτι δεν εχεις κανει ποτέ σχεση με γυναικα.
Κανενας που εχει σχετιστεί εστω και μια εβδομαδα με γυναικα δεν θα εγραφε τετοια μαλακια.
Οτι θα βρουμε γκομενα και επειδη θα της πιανουμε την μεση και το μπουτι θα ειμαστε πανευτυχεις ακομη κι αν πρεπει να ανεχομαστε παραξενιές.
ενταξει καποιοι κατεστραμενοι το κανουν αλλα ακομα και αυτοι δεν αντεχουν πολυ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Αναγκαστικά ανέχεσαι κάποια πράγματα στη γκόμενα γιατί πάντα θα σκέφτεσαι το χειρότερο,τη ζωή σου σαν μπακούρι.

Όταν αντί να πιάνεις μπουτάκια,μεσούλα,να χαιδεύεις μαλλάκια,έπιανες την πούτσα σου.Και έβλεπες τον κάθε μαλάκα να τα χαίρεται ενώ εσύ τον έπαιζες

Δυστυχώς με τις τόσες μαλακισμένες έχει γίνει τόσο δυσεύρετο το διαθέσιμο μουνί στην Ελλάδα,που δύσκολα το αφήνεις όταν το βρεις.Αν ήταν αλλιώς η κατάσταση,θα λεγα κι εγώ άλλα.
270215193916_6736.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
ενταξει καποιοι κατεστραμενοι το κανουν αλλα ακομα και αυτοι δεν αντεχουν πολυ
Ρε τύπε προσπαθω να θυμηθω σε ποια ηλικια ειχα αυτο το σκεπτικο, οτι δηλαδη η ευτυχια μου εξαρταται απο το αν θα πιασω "μπουτακι ή μεσούλα" κι ας ηταν και από ψυχάκι . Δεν πρεπει να ημουν πανω απο 14-15 ετων. Ειναι δυνατον ενηλικος ανθρωπος να σκεφτεται ετσι και να μην εχει πεσει ολος ο περιγυρος του πανω του να τον τρεξουν στον πρωτο ψυχολογο που θα βρουν? Ποσο μαλλον που δεν κάνει και απολυτως τιποτα για να πετυχει αυτον τον σκοπο. Γιατι κατα βαθος δεν εχει καν αυτο το σκοπο. Εχει ιδρυματοποιηθει πληρως στο παιδικο του δωματιο και εχει βολευτει στην safety zone της μίρλας.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
Ρε τύπε προσπαθω να θυμηθω σε ποια ηλικια ειχα αυτο το σκεπτικο, οτι δηλαδη η ευτυχια μου εξαρταται απο το αν θα πιασω "μπουτακι ή μεσούλα" κι ας ηταν και από ψυχάκι . Δεν πρεπει να ημουν πανω απο 14-15 ετων. Ειναι δυνατον ενηλικος ανθρωπος να σκεφτεται ετσι και να μην εχει πεσει ολος ο περιγυρος του πανω του να τον τρεξουν στον πρωτο ψυχολογο που θα βρουν? Ποσο μαλλον που δεν κάνει και απολυτως τιποτα για να πετυχει αυτον τον σκοπο. Γιατι κατα βαθος δεν εχει καν αυτο το σκοπο. Εχει ιδρυματοποιηθει πληρως στο παιδικο του δωματιο και εχει βολευτει στην safety zone της μίρλας.
ρε συ Αλεξ υπαρχουν και αυτοι που εχουν αναγαγει το μουνι σε κατι εξωπραγματικο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εξιδανίκευση λεγεται.
Και δεν πανε καν εστω σε πουτάνες, για να "απομυθοποιησουν" το μπουτακι και τη μεσουλα. Εξυπηρετουν και αυτον τον σκοπο οι πουτανες.
Και δεν πανε, επικαλουμενοι τη δικαιολογια οτι "θελουν αισθημα και γκομενα" και δεν τους καλυπτει η πουτανα.
Ενω πολυ απλα, κατα βαθος φοβουνται οτι αν πανε με πουτανα θα απομυθοποιησουν και θα ακυρωσουν το παραμυθι τους, με το οποιο ζουν.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
Εξιδανίκευση λεγεται.
Και δεν πανε καν εστω σε πουτάνες, για να "απομυθοποιησουν" το μπουτακι και τη μεσουλα. Εξυπηρετουν και αυτον τον σκοπο οι πουτανες.
Και δεν πανε, επικαλουμενοι τη δικαιολογια οτι "θελουν αισθημα και γκομενα" και δεν τους καλυπτει η πουτανα.
Ενω πολυ απλα, κατα βαθος φοβουνται οτι αν πανε με πουτανα θα απομυθοποιησουν και θα ακυρωσουν το παραμυθι τους, με το οποιο ζουν.
σαφως....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Comfort zone θες να πεις μάλλον... παίζει πολύ τελευταία!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.495
Πόντοι
14.936
αμα γουσταρουν αυτοι που λες την αλλη εβδομαδα βαφτιζω στην καλλιθεα ενα κοριτσακι αν ειναι
παρτους να ερθουν να δουν πως ειναι το μουνι..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Ας απαντήσω σοβαρά,ύστερα από την εικόνα που πόσταρα.

Τι μας λες και αυτήν την φορά μέσω αυτής της ατέρμονης επανάληψης των ίδιων πραγμάτων?Οτι για εσένα είναι προτιμότερη μια σχέση νοσηρή,τοξική,με πολλές δυσκολίες και την διάθεση σου στο ναδίρ παρά η ελευθερία σου και ας είσαι καλύτερα ψυχικά.Δηλαδή εσύ θα προτιμούσες να έχεις κακό ποιοτικά σεξ,μια άρρωστη σχέση,γεμάτη εντάσεις,τσακωμούς,ανεχόμενος όλα τα κουσούρια της συντρόφου αλλά δεν θα χώριζες για να είσαι σε σχέση και να μην δείχνεις μπακούρι.Θα έφτανες δηλαδή στο σημείο να θυσιάσεις την ελευθερία και την ψυχική σου υγεία για μια σχέση δίχως όφελος.

Εδώ κάνεις σαν κάτι μπαρμπάδια που ξεκινάνε το γνωστό νοσταλγικό ποιήμα με το ''αχ,όταν ήμουνα νέος''...
Κάτι τέτοιες μαλακίες δεν έγραφε και ο Πίτερ Φαν Νόρντεν εδώ μέσα?
Να προσθέσω και την χθεσινή σου ''επιτυχία'' για τις αντροπαρέες και τις γυναικοπαρέες,όπου έκανες άλλη μια βεβιασμένη γενίκευση,βγάζοντας όλους τους άντρες μπακούρια και κατ' επέκτασην δυστυχισμένους.

Δεν σου φταίνε οι μαλακισμένες,το ξερό σου το κεφάλι φταίει που τα θες όλα στο πιάτο έτοιμα,χωρίς να προσπαθήσεις.
Αν δεν τρολάρεις,χρήζεις άμεσης παρακολούθησης από ειδικό ψυχικής υγείας.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Φυσικά και είναι χειρότερη η ζωή σαν μπακούρι.Διαφωνεί κανένας σ'αυτό;

Και δεν εννοώ να είσαι με κάποια που σου πρήζει τ'αρχίδια,πάλι έπιασες το άλλο άκρο.Αν εσύ με όσες σχετιζόσουν σου πρήζαν τ'αρχίδια σε μια εβδομάδα,μάλλον βρήκες λάθος γυναίκες

Και ποια 15-16,δηλαδή στα 35 δεν έχεις ανάγκη συντροφικότητας και γαμησιού;Να βλέπεις κάποια να σε κοιτάει με πόθο και να θέλει να'ναι μαζί σου;Εσύ μόνο στα 15 τα είχες;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εξιδανίκευση λεγεται.
Πόσο στοίχημα με το που δει το σεντόνι μου θα μου απαντήσει επιθετικά?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Φυσικά και είναι χειρότερη η ζωή σαν μπακούρι.Διαφωνεί κανένας σ'αυτό;

Και δεν εννοώ να είσαι με κάποια που σου πρήζει τ'αρχίδια,πάλι έπιασες το άλλο άκρο.Αν εσύ με όσες σχετιζόσουν σου πρήζαν τ'αρχίδια σε μια εβδομάδα,μάλλον βρήκες λάθος γυναίκες

Και ποια 15-16,δηλαδή στα 35 δεν έχεις ανάγκη συντροφικότητας και γαμησιού;Να βλέπεις κάποια να σε κοιτάει με πόθο και να θέλει να'ναι μαζί σου;Εσύ μόνο στα 15 τα είχες;
Δε βλέπω κάτι λάθος εδώ σε αυτό που λέει ο φίλος μας. Όποιος λέει ότι δεν τον νοιάζει η αξία του "σταθερού μουνιού", (να τελειώνεις τη δουλειά ρε παιδί μου και να λες "έχω μια στάνταρ τρύπα να τον χώσω", όσο ψυχρό κι αν ακούγεται αυτό) τότε νομίζω κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.931
Πόντοι
12.756
Δε βλέπω κάτι λάθος εδώ σε αυτό που λέει ο φίλος μας. Όποιος λέει ότι δεν τον νοιάζει η αξία του "σταθερού μουνιού", (να τελειώνεις τη δουλειά ρε παιδί μου και να λες "έχω μια στάνταρ τρύπα να τον χώσω", όσο ψυχρό κι αν ακούγεται αυτό) τότε νομίζω κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του.
σαλτα γαμησου και ελα στο αλλο να γραψεις τι έγινε βρε μπαγλαμα που καθεσαι και απαντας στο ψυχάκια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
  • Like
Αντιδράσεις: LION7

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Γιατι να εχεις ΜΙΑ στανταρ τρύπα?
Τις φακ μπαντις γιατι τις εχουμε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.931
Πόντοι
12.756
Γιατι να εχεις ΜΙΑ στανταρ τρύπα?
Τις φακ μπαντις γιατι τις εχουμε?