Συμβουλη πρωτη...Δεν υπαρχει συμβουλη τυπε μου. Καθε αντρας ειναι διαφορετικος, με τα δικα του κουσουρια και το δικο του τροπο κοινωνικοποιησης με τα μουνακια(και οχι μονο).
Στην πορεια της ζωης του καποια στιγμη θα ακουσει το βιολογικο-ορμονικο ξυπνητηρι και θα γινει αμετανοητος κυνηγος. Θελοντας και μη. Αλλοι γινονται στα 20 ,αλλοι στα 40 και αλλοι στα 60. Οι απορριψεις ειναι δημιουργικες ,εφοσον δεν αφηνουν τραυματα.
Δε θα το επιτρεψετε στον εαυτο σας. Για καμια χαζοκαριολιτσα. Δε μπορειτε να το επιτρεψετε,δεν ειστε σε αθωα ηλικια πλεον,συνελθετε αμεσα και απολαυστε το αλατοπιπερο της ζωης..
Ο χωρισμενος θειος μου απο τα 20 μεχρι τα 60+ συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο,γερος να ειναι ο πουστης
Στο θεμα μας. Εγω ,για παραδειγμα ,ειμαι ενας διεστραμμενος,ατακτος και εσχατως ανορθοδοξος καριολης. Μπορει να με εγκαταστησεις ως μοναδικο εκπροσωπο των αντρων σε ενα μουνολιβαδο γεματο ξεκωλα με πλαστικα βυζοχειλα,αλλα θα ξενερωσω μονο στη σκεψη οτι θα τα εχω ετοιμα στα ποδια μου ,χωρις να τα ξεκωλιασω με το σπαθι μου. Θελω να ειμαι ο κυνηγος σε ενα ανταγωνιστικο περιβαλλον. Να κινουμαι,να ελισσομαι ,να πολιορκω,να κατακτω και τελος να υποχωρω.Αυτο το στοιχειο πλεον αυξανει εντονα την τεστοστερονη μου.
Μου αρεσει να παιζω παντου με ολες ,σε σημειο ψυχωσης. Ισως αυτη η ταση ειναι αποτοκος κακοτοπιων που μου ετυχαν με δυο ανωριμες +κακομαθημενες κοπελες απο τα 17 ως τα 20 ( θα αναφερω με την πρωτη ευκαιρια σε αλλο ποστ). Τοτε οι 18αρες++ δεν ηταν τοσο οpen-minded οπως σημερα, ουτε εσπαγαν αρχιδια. Eκτοτε πληγωθηκε τοσο πολυ ο εγωισμος μου και ενιωσα τοση αδικια, που εγινα ΖΩΟ συναισθηματικα. Οσες κορασιδες και να ριξω,δε θα νιωσω ηθικη ικαι συναισθηματικη κανοποιηση. Εκτος αν ερωτευτω
Το τραυμα δε λεει να κλεισει στην καρδια μου..
Εχτισα ανοσια ομως και δε μ ενοχλει. Οσο δε σκεφτομαι η δεν ενθυμουμαι!
Η σκεψη αφυπνιζει ενιοτε τουςδαιμονες μεσα μας
Προτιμω να διασκεδαζω, να δουλευω,να κοινωνικοποιουμαι,να γαμαω για να μη σκεφτομαι.
Οσοι εχουν πολυ ελευθερο χρονο δεν ειναι απαραιτητα ευτυχισμενοι.
Αντε λοιπον,ας αλλαξω γνωμη, κανοντας την πρωτη παρεκβαση τωρα....
Η μια εξ 'αυτων δε μου εκατσε επειδη εβαζε διαβαλματα η ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ η μητερα της, μετα απο δυο χρονια σχεσης.. Δε μιλαμε για απορριψη,μακαρι να ηταν απορριψη...Μιλαμε για μια ψυχοφθορα διαδικασια που περνανε μοσο οσοι αθωοι διωκονται αδικα....
Δε μπορω να βρω μια παραστατικη λεξη που να αποδιδει πως ακριβως ενιωθα.... Απο τα 16μιση την περιμενα. Ηθελα να ειναι η πρωτη μου. Και εγω ο πρωτος της.Γιναμε 18 και με μια ψευτοαφορμη τα κατεστρεψε ολα. Νευρα και πονος ταυτοχρονα. Απιστευτο κραμμα συναισθηματων ,λιγο πριν και λιγο μετα τις Πανελληνιες
Η μητερα της τη δασκαλευε να μη μου κατσει εως τοτε με αφορμη ενα νεοεισαγομενο εμβολιο κατα του καρκινου της μητρας ,το οποιο επρεπε να κανει δηθεν σε νεαρη ..παρθενα ηλικια
Παραλληλα, με κατηγορουσε οτι εγω...εφταιγα που εβγαλε 15μιση-16 χιλιαδες μορια η κορη της
Εγω , μην αντεχοντας αλλο την κακια τη μοιρα που με χτυπησε σε τοσο αθωα ηλικια,μιλουσα στο msn με μια γνωστη μου και ειχαμε κανονισει απλως καφε. Τιποτα παραπανω. Ουτε κερατο ,ουτε τιποτα !
Την αγαπουσα πολυ την ελαφρομυαλη....
Μαλιστα της ειχα δωσει τον κωδικο του msn μου.... Τοσο καθαρος,συγγνωμη.τοσο...ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ.
18αρης ,γαρ.....εκκολαπτομενος πυρφορος
Ε ,αυτο ηταν...βρηκε αφορμη η ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ και ολοκληρωσε το εργο της. Για κακη μου τυχη,μπηκε την ιδια μερα που μιλουσα με εκεινη τη γνωστη μου...πριν καν προλαβω να διαγραψω κατι,οχι γιατι ενιωθα ενοχος αλλα για να αποφυγω την ανακριση.
.. Ειδε τη συνομιλια λοιπον και ...εβαλε την κορη να με παρει τηλ. ,τσιριζοντας "ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΛΗΤΗ,ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ"
ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ
Η κορη αντι να ζυγισει την κατασταση και να σκεφτει λογικα,αντι να εκτιμησει οτι την περιμενα ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ τελος παντων...ακουσε την ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ και με χωρισε στις..καθυστερησεις. Δε γευτηκε το καβλι που τσιμπουκωνε τοσο καιρο...
Ενω πραγματικα ως τωρα στη ζωη μου δεν εχω κρατησει κακια ποτε και πουθενα, και ενω περασαν πολλα χρονια εκτοτε,εχω να ευχηθω ΚΑΛΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΤΗ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΒΛΑΧΑΡΑ....ΔΕ ΞΕΧΝΩ....γιατι ομολογω πως παρεμεινε το τραυμα του ανεκπληρωτου μεσα μου με την πρωτη(και ..τελευταια) κοπελα που αγαπησα....
ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ.... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΩΖΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟ-ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ, ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΡΧΙΑ ,ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ..ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ....ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ (ΣΧΕΔΟΝ )30ΑΡΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ....
....ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΜΩΣ ΝΕΡΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΝ ΓΥΡΙΖΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΕΡΑΤΩΝΑ ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΜΕΝΗ- ΑΓΑΜΗΤΗ -ΑΜΠΑΛΗ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΣΟΥΤΑΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ.....
ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΣΕΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ....
----------ΠΑΡΕΚΒΑΣΗ ΤΕΛΟΣ----------
Ξανα στο θεμα μας ..... Ανταγωνιστικος οχι αθεμιτα προς τους υπολοιπους συναγωνιστες! Ανταγωνιστικο περιβαλλον ισων ευκαιριων ,οπου ο καθεις θα παιρνει ο,τι του αξιζει ,οπως στο συγχρονο καθεστως της ελευθερης οικονομιας(emperor13
).
Μονο που η γυναικα δεν εχει αμιγως εμπορικη+χρηματιστηριακη αξια,μπορεις να την κερδισεις επενδυοντας χρονο-πνευμα-κοινωνικοτητα-εμπειρια-γνωση, οχι αποκλειστικα κεφαλαιο.
Μου αρεσουν oi nerds αλλα και οι πιο καθημερινες κοπελες. Φετιχ με τις barista στα take way,τις υπαλληλους σε φουρνους και τις φοιτητριες σε βιβλιοθηκες. Αν εχεις fb AΦΥΠΝΙΣΜΕΝΕ,μπορεις να ψαχτεις και με erasmus παρτακια -events στα αντιστοιχα γκρουπακια. Αυτα τα μερη που αναφερω ειναι προσωπικες συστασεις,μην τα δενεις κομπο!
Τις προαλλες μια γεματουλα(που δεν ειναι του στυλ μου)υπαλληλος 35-40 χρονων σε φουρνο με ρωτησε πως με λενε επειδη με βλεπει τακτικα ως πελατη... και που και που λεμε ενα γεια!...
Οταν της απαντησα,αρχισε να σκουζει "αχ ποσο ωραιο ονομα"
..σα να μου βγαζει πλακατ που αναγραφει τη φραση "
ΔΙΨΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ"
Μετα απο αυτο σκηνικο,πως να μη σφηνωθει η ιδεα στο μυαλο μου οτι αυτη η πλαδαρη-τρυφερη κωλαρα πρεπει να χιλιογαμηθει?
Δε σας κανω πλακα,με καβλωσε απιστευτα ο τροπος της. Δε θυμισε κλασικη Ελλεηνιδα,και ας μην ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Ουτε μπαζο,ουτε φωκια,αλλα ουτε κατι ιδιαιτερο! Αδιαφορη.Στιγμη δεν την κοιταξα "πονηρα". Και ομως ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ να την κοιταξω.
Μπηκε δικαιωματικα στη λιστα υποψηφιων στοχων.
Μεγαλη υποθεση ο γλυκος χαρακτηρας σε μια γυναικα,η οικειοτητα -τρυφεροτητα -συντροφικοτητα που απονεει.
Εδω θα συμφωνησω απολυτα.
Κατι τελευταιο ,ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΕ και ΝΑΙ ,αυτο δεξου το ως συμβουλη...Τη γκομενιτσα τη θελεις για παρτη σου,οχι για να την παρουσιαζεις στον κυκλο σου. Αφου ΠΡΩΤΑ ζησεις,πιεις και διασκεδασεις μαζι της,αφου τη ξεμουνιασεις,αφου βρεις τη ψυχικη γαληνη στο προσωπο της ,αφου εν τελει πειστεις οτι μονιασατε και ταιριαξατε,ΜΟΝΟ τοτε θα την παρουσιασεις σε φιλους και γνωστους ως κατι πιο... επισημο.
Μην κανεις το λαθος να πρωτογνωρισεις καμια καρχια αμφιβολου προελευσεως και να τη... συρεις με το καλημερα σε καλεσματα,τραπεζωματα,γαμοβαφτισια κλπ....ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ξερει για εσενα και τον κυκλο σου στην αρχη,τοσο το καλυτερο. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ.
ΟΥΤΕ ο κυκλος σου να εισαι σιγουρος πως θα επιφυλαξει θερμη υποδοχη,ΑΚΟΜΑ και αν εισαι καιρο μαζι της και εισαι οντως ευτυχισμενος.
Ζουμε σε γυναικωτη κοινωνια,ακομα και οι πρωην η νυν φιλοι σου θα κουτσομπολεψουν,ισως και να ζηλεψουν.
Η μπεσα ειναι δυσευρετη,μαζι και τα "παντελονια". Προσεχε τους φιλους σου,κατεταξε τους σε μια κλιμακα αξιων ,διαλεξε ποιους θα εχεις πολυ κοντα και ποιους σε αποσταση. Εγω στο περασμα των χρονων το καταφερα, μετα απο πολυ κοπο και γερο στομαχι.
Στην ουσια αναγκαστηκα να να το αποδεχθω ως συγχρονο αξιωμα. Δεν πα να ειναι και αδερφικοι σου φιλοι,ουδεμια σημασια εχει η αρχαιοτητα στα ατομα που ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ.
Ποσο δικιο ειχε ο τεραστιος ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ...."Η αντρικη φιλια,θεμελιο της κοινωνιας"...Της κοινωνικης συνοχης ,θα πω εγω....
Μεγαλωνοντας ,κατι καταλαβα...!