Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.168
- Πόντοι
- 10.411
Ετσι ρε ΑΘΗΝΑΙΕ!!! Πεστα!!!!!
Μπουζουκια ρε να νεβαινεινη καριολαρα στο τραπεζι να κουναει κωλαρα και βυζαρες και να νοιγεις τις μπουκαλαρες απο κατω!
Ετσι ρε ΑΘΗΝΑΙΕ!!! Πεστα!!!!!
Μπουζουκια ρε να νεβαινεινη καριολαρα στο τραπεζι να κουναει κωλαρα και βυζαρες και να νοιγεις τις μπουκαλαρες απο κατω!
αν σε ακουσε εγκαιρως μπορει αν το επαιξε καμποσος θα τον διαβασουμε αυριο.Νιπλης ζει;
αν σε ακουσε εγκαιρως μπορει αν το επαιξε καμποσος θα τον διαβασουμε αυριο.
δεν τον φοβαμαι εχει μπλοκ επιταγων φωτοτυπημενο μαζι του και θα τους δωροδοκησε,δευτερα ομως δεν ξερω τι θα κανει που θα πανε τραπεζα.
μονο πουσυς τα κανει αυταφοβαμαι μην πουλησε τους κωδικους του στους ασβερκους και μπαινει ο νιπλης αλλα δεν θα ειναι ο νιπλης.
δεν τον φοβαμαι εχει μπλοκ επιταγων φωτοτυπημενο μαζι του και θα τους δωροδοκησε,δευτερα ομως δεν ξερω τι θα κανει που θα πανε τραπεζα.
το νικ νειμ νιπλ αξιζει χιλιαδες ευρω στην παγκοσμια αγορα.μονο πουσυς τα κανει αυτα
θα ελεγα εκατομυριατο νικ νειμ νιπλ αξιζει χιλιαδες ευρω στην παγκοσμια αγορα.
ειπα να κρατησω χαμηλα τν πηχη και προσγειωμενα γι'αυτο ειπα μονο 999.999,00θα ελεγα εκατομυρια
ειπα να κρατησω χαμηλα τν πηχη και προσγειωμενα γι'αυτο ειπα μονο 999.999,00
3 εχουμε ραντεβου με αντζελο να δουμε τελικο,παρε τηλ στα μπερυ να ανοιξουν να μας φερουν καφεδες.
σιγα μην κατσεις εσυ μεχρι τις 33 εχουμε ραντεβου με αντζελο να δουμε τελικο,παρε τηλ στα μπερυ να ανοιξουν να μας φερουν καφεδες.
Άξιζε πριν τώρα έπεσε δ Εθνική να σβηστούν τα χρέη από Μπο μπρουμελ ξεπεσε σε καντίνα της παραλιακής ελπίζω να μην πήγε με την συγκοινωνίατο νικ νειμ νιπλ αξιζει χιλιαδες ευρω στην παγκοσμια αγορα.
τον τελικο αργεντινη - βραζιλια ποιοι θα τον δουμε?
Ψιλοαδιάφορο το αποψινό.3 εχουμε ραντεβου με αντζελο να δουμε τελικο,παρε τηλ στα μπερυ να ανοιξουν να μας φερουν καφεδες.
Πρεπει ομως και ο αλλος ανθρωπος να ειναι διαθεσιμος οταν θα εισαι και εσυ...π.χ:εγω ειμαι ροκας και οι γκομενες γυρω μου ειναι γυφτολα'ι'κατζες του κερατα.Θα τις πω να με συνοδεψουν στους Archive και θα πουν:που παιζει αυτη η ομαδα;Οι παλιολινατσες...
Για αυτο για να μην εχω αγχος του τυπου: να παω η να μην παω τις γραφω εκει που αξιζει και ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΟΝΟΣ χωρις να ασχολουμαι και να παρακαλαω.Τιμια και ανδρικεια ...οχι σαν μουνοδουλος να παρακαλαω .
μπαρος κοιμαται ηδη με σεντονακι ρεΨιλοαδιάφορο το αποψινό.
Δώσε πρόβλεψη για αύριο.