Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.170
- Πόντοι
- 10.411
Τι το πέρασες το κορίτσι?Δείχνει την σεμνότητά της πάνω στην πίσταΜέχρι και εδώ ξενέρωτες.. φοράει σερβιετακι για να μην φανούν τα μνχλ
Τι το πέρασες το κορίτσι?Δείχνει την σεμνότητά της πάνω στην πίσταΜέχρι και εδώ ξενέρωτες.. φοράει σερβιετακι για να μην φανούν τα μνχλ
του εσκασες επιταγη?Πάντως ο καντινιερης εμένα μου ζήτησε αμέσως τα λεφτά Για μια zero, εδώ στα παλικάρια δεν είπε κουβέντα
ποιο τραπεζι?παιζει να του ειχαν παρει τα νιατα στεγνα.παιζεις με τα λαθη της φυσης?μαλακια εκανες επρεπε να του ξεκοψεις με τη μια,ασε κατω τη καρεκλα ρε μαλακα,βεβαια παιζει μετα να μην ειχες ουτε τραπεζι αλλα οκ.
Κάθομαι και πίνω zero σε παρακμιακή καντίνα (δεν θα πω μερος μουνόπανα)
Και μόλις έσκασε ρωσσος με κίτρινο πόλο Ralph Lauren, βερμούδα κάπρι καρώ και all star λευκά .
Πήρε μια χανικεν , μιλάει στο τηλ Ρωσσικα και έσκασε με ένα rs6 ρωσσικες πινακίδες
Όλα τα πόδια τατου
iPhone 12αρι
Δεν μου φαίνεται τουρίστας πάντως ...
Κάλυψη απόκρυψη εκεί που συχνάζει ο απλός λαός κάνωαν βλεπεις μαζεμενους απο δαυτους δεν ειναι για καλο...ΜΑΛΑΚΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕς τι σκατα κανεις εσυ εκει;
ντροπη ρε μαλακαΚάλυψη απόκρυψη εκεί που συχνάζει ο απλός λαός κάνω
Τυπε σόρρυ αλλά αν αυτο ειναι που κανεις Σαββατοβραδο καλοκαιριου μετα απο μακρα καραντινα, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αφησεις τον Ρωσο να ολοκληρώσει την αποστολή του...
δεν ξερω τι ειναι χειροτεροντροπη ρε μαλακα
δεν ξερω τι ειναι χειροτερο
οτι ειναι σε παρακμιακη καντινα(περιμενει να παρει ματι σαν ηδονοβλεψιας)
οτι πινει κοκα και μαλιστα ζεροου(ουτε καν μια καιζερ)
οτι πληρωσε 2 ευρω με ακαλυπτη επιταγη(φρεσκοληγμενη)
η οτι μας κανει λαιβ περιγραφη την δολοφονια του.
Με κάρτα τον πλήρωσα τον μουνί , να τον γαμησει η προμήθειαδεν ξερω τι ειναι χειροτερο
οτι ειναι σε παρακμιακη καντινα(περιμενει να παρει ματι σαν ηδονοβλεψιας)
οτι πινει κοκα και μαλιστα ζεροου(ουτε καν μια καιζερ)
οτι πληρωσε 2 ευρω με ακαλυπτη επιταγη(φρεσκοληγμενη)
η οτι μας κανει λαιβ περιγραφη την δολοφονια του.
πουτσα μπαλα και καρατεΜετα τα ξιδια παντα
Με κάρτα τον πλήρωσα τον μουνί , να τον γαμησει η προμήθεια
Τυπε στην Ελλαδα η αγαμια ειναι στο χειροτερο επιπεδο. Γιατι υπαρχει και η μουσουλμανικη- συντηρητικη νοοτροπια ενοχοποιησης της σεξουαλικης επαφης και ταυτοχρονα και η δυτικη φεμινιστικη απελευθερωτικη νοοτροπια ( που ειναι ομως μονο υπερ των γυναικων ).Ε και περιμένουν να τους την πέσει κάθε άγνωστος για να βρουν γκόμενο;Τι λες τώρα;
Όλες έχουν φίλους,γνωστούς που τις θέλουν,όλες έχουν τα λιγούρια στα σόσιαλ,από επιλογή τους μένουν μόνες όσες μένουν.Ο άντρας δεν έχει αυτές τις επιλογές,άντε να'χει καμια πρώην απ'το σχολείο που θα την παρακαλάει μετά από 20 χρόνια μπας και τον ξαναθυμηθεί
εγω μονο για φιλο Νιπλαρο δινω λεφτα οι αλλοι ας φαγωθουν απο τα τσακαλιαπολλα θανατικα μας πεσανε μαζεμενα
η επερχομενη δολοφονια του νιπλ
η αυτοκτονια του πουσυ.
η εξαφανιση-βιασμος-δολοφονια του λαιον.
ποιον απο ολους να καλυψη το σαη με δημοσια δαπανη?
ανεπαφη συναλλαγη?ποιος κλαιει την καρτα του?Με κάρτα τον πλήρωσα τον μουνί , να τον γαμησει η προμήθεια
για κανε την πρωτη προσφορα ποσα δινεις?εγω μονο για φιλο Νιπλαρο δινω λεφτα οι αλλοι ας φαγωθουν απο τα τσακαλια
Φαίνεται δυνατό λαρύγγι τραγουδάει με ανοιχτο μικρόφωνο ;καραμαναρε κατι τετοιο θες μου φαινεται.
μαρια λαχανιωτη το ονομα της.
λογικα θα εκτελει και χρεη μπαλετου στο προγραμμα.Φαίνεται δυνατό λαρυγκι τραγουδάει με ανοιχτο μικρόφωνο ;
αφιερωμενο για παρτη σου brabus..Φαίνεται δυνατό λαρύγγι τραγουδάει με ανοιχτο μικρόφωνο ;
Είναι η καντίνα του δήμου πριν την ΦώκαιαΚάθομαι και πίνω zero σε παρακμιακή καντίνα (δεν θα πω μερος μουνόπανα)
Και μόλις έσκασε ρωσσος με κίτρινο πόλο Ralph Lauren, βερμούδα κάπρι καρώ και all star λευκά .
Πήρε μια χανικεν , μιλάει στο τηλ Ρωσσικα και έσκασε με ένα rs6 ρωσσικες πινακίδες
Όλα τα πόδια τατου
iPhone 12αρι
Δεν μου φαίνεται τουρίστας πάντως ...