Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
IMG_6403.JPG

Μια πολύ γλυκιά κοπέλα
Ξεχειλιζει η γλυκυτητα

• Like
Αντιδράσεις: alpula

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
IMG_6403.JPG
Possession by wine
Μοιράζει αγάπη στα μέλη του μπου
Μια πολύ γλυκιά κοπέλα π είχα τη τιμή να γνωρισω και να τα πούμε με φιλική διαθεση
Ο καφές ήταν σουβλάκια τελικά
Κατάφερε και ξαναβγήκε μετά το χτεσινό :zfuck:
Μωρέ μπράβο!
Περίμενα να μη μπορεί να πάρει τα πόδια της

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καλα, αυτη βγαινει καθε μερα με αλλον και κερναει καφεδες και σουβλακια?

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ρε τύπε, αντι να ευλογεις την τυχη σου που ξεφυγες απο μια σχεση που θα πηγαινε πακετο με τοξικη πεθερα, παραπονιεσαι που γλυτωσες?

Φιλε για ενα-δυο χρονια(επειτα) περασαν πολλα απο το μυαλο μου...Δε μπορουσα να ησυχασω...Αντιδραση ,νευρα,αγανακτηση..

Ετρεμα απο τα νευρα μου και αυτοκαταριομουν... ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ?:confused:

Περα απο απωθημενο,τη μητερα της ηθελα να εκδικηθω πιο πολυ.... :confused: Χεστηκα για την ελαφρομυαλη κορη της....αν και καποια στιγμη σκεφτηκα να την αρπαξω και να φυγουμε μακρια απ ολους:dancing:

Ευτυχως σκεφτηκα λογικα και δεν εγινα Παλαιοκωστας...Πραγματικα αλλος στη θεση μου δε ξερω πως θα αντιδρουσε...

Ευλογω το ΘΕΟ μονο που μου εδωσε ψυχικη αντοχη.....Ειλικρινα.

Η παλιοκαριολα μητερα της μ'εθαβε κιολας πισωπλατα...σχολια του τυπου "αντε μαρη θυμα,βρες καποιον απο πλουσια οικογενεια"..
ΕΜΑΘΑ μαλιστα οτι εψαχνε και μπραβους για να μ εκφοβισουν, ΕΝΩ δεν ημουν κανενας καγκουρας...απλως ΔΕ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ!
ΕΝΙΩΘΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ:confused::confused::confused:

Παιδι 18 ετων ημουν τυπε...ΠΑΙΔΙ:confused::confused: ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΕΡΑ....ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Φιλε για ενα-δυο χρονια(επειτα) περασαν πολλα απο το μυαλο μου...Δε μπορουσα να ησυχασω...Αντιδραση ,νευρα,αγανακτηση..

Ετρεμα απο τα νευρα μου και αυτοκαταριομουν... ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ?:confused:

Περα απο απωθημενο,τη μητερα της ηθελα να εκδικηθω πιο πολυ.... :confused: Χεστηκα για την ελαφρομυαλη κορη της....αν και καποια στιγμη σκεφτηκα να την αρπαξω και να φυγουμε μακρια απ ολους:dancing:

Ευτυχως σκεφτηκα λογικα και δεν εγινα Παλαιοκωστας...Πραγματικα αλλος στη θεση μου δε ξερω πως θα αντιδρουσε...

Ευλογω το ΘΕΟ μονο που μου εδωσε ψυχικη αντοχη.....Ειλικρινα.

Η παλιοκαριολα μητερα της μ'εθαβε κιολας πισωπλατα...σχολια του τυπου "αντε μαρη θυμα,βρες καποιον απο πλουσια οικογενεια"..
ΕΜΑΘΑ μαλιστα οτι εψαχνε και μπραβους για να μ εκφοβισουν, ΕΝΩ δεν ημουν κανενας καγκουρας...απλως ΔΕ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ!
ΕΝΙΩΘΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ:confused::confused::confused:

Παιδι 18 ετων ημουν τυπε...ΠΑΙΔΙ:confused::confused: ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΕΡΑ....ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ....
Επιμενω, γλυτωσες.
Αναβεις λαμπαδα στον Υψιστο και προχωρας.
Διαφορετικα αν δεν ειχες φυγει απο εκει, τωρα πιθανον να μου ζητουσες συμβουλες για διαζυγια και διατροφες παιδιών

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Μαλάκες βγήκε ο πουσις και πόσταρε και έγινε σεισμός κυριολεκτικά … ο λιοντάρης σκατά δουλειά έκανε :confused:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ειδες τι μουνής ειναι, μιλησε μονο οταν ειδε οτι αυτη ξαναβγηκε αποψε με τον αλλο
Νιώθω αδικία τυπε, εμένα ένα καφέ και ούτε βυζί δεν πέταξε ενώ στον γλίτσα σουβλάκι και βύζο δώρο θέα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Και τελικα τι αποδεικνυεται?
Οτι μια δουλεια σωστη δεν μπορειτε να κανετε καποιοι
Δυο εξοδους σερι με μελη του μπου και το μουνακι της Ειρηνης εμεινε στεγνο
Επρεπε να εχει αναλαβει ο Alex71 και σας ελεγα εγω για καφεδες και σουβλακια

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Επιμενω, γλυτωσες.
Αναβεις λαμπαδα στον Υψιστο και προχωρας.
Διαφορετικα αν δεν ειχες φυγει απο εκει, τωρα πιθανον να μου ζητουσες συμβουλες για διαζυγια και διατροφες παιδιών

Η πιο πιθανον ,να ζητουσα συμβουλες τυπου Γλυκων Νερων... :confused: :confused: :confused: :confused:

Αστειευομαι.....:tooth: Τον πατερα της λυπομουν κυριως,αμιλητος,ακακος,αμετοχος...και αρκετα μεγαλυτερος της σατανιασμενης..

Τεσπα..ολα ειναι δρομος....παω να δω Αργεντινη-Βραζιλια τυπε?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.677
Πόντοι
5.097
σιγα μην κατσεις εσυ μεχρι τις 3
εβαλα ξυπνητηρι σηκωθηκα ανοιξα τιβι και ξανακοιμηθηκα. :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και τελικα τι αποδεικνυεται?
Οτι μια δουλεια σωστη δεν μπορειτε να κανετε καποιοι
Δυο εξοδους σερι με μελη του μπου και το μουνακι της Ειρηνης εμεινε στεγνο
Επρεπε να εχει αναλαβει ο Alex71 και σας ελεγα εγω για καφεδες και σουβλακια
ταριφες τι περιμενεις. :confused::confused::confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.677
Πόντοι
5.097
IMG_6403.JPG
Possession by wine
Μοιράζει αγάπη στα μέλη του μπου
Μια πολύ γλυκιά κοπέλα π είχα τη τιμή να γνωρισω και να τα πούμε με φιλική διαθεση
Ο καφές ήταν σουβλάκια τελικά
γαμανε τα αλιφον τελικα,τελεια αναλυση. :confused: :confused: :confused:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Αναγκαστικά ανέχεσαι κάποια πράγματα στη γκόμενα γιατί πάντα θα σκέφτεσαι το χειρότερο,τη ζωή σου σαν μπακούρι.

Όταν αντί να πιάνεις μπουτάκια,μεσούλα,να χαιδεύεις μαλλάκια,έπιανες την πούτσα σου.Και έβλεπες τον κάθε μαλάκα να τα χαίρεται ενώ εσύ τον έπαιζες

Δυστυχώς με τις τόσες μαλακισμένες έχει γίνει τόσο δυσεύρετο το διαθέσιμο μουνί στην Ελλάδα,που δύσκολα το αφήνεις όταν το βρεις.Αν ήταν αλλιώς η κατάσταση,θα λεγα κι εγώ άλλα.

H καταστροφη της νεοΕλλεηνιδας ειναι το οικογενειακο περιβαλλον(η μανα της) και τα ΜΜΕ

Τρια ειναι τα κυριαρχα κομπλεξ :

1. Η καριερα πανω απ 'ολλλλα. Δε ..θελουν να ειναι εξαρτωμενες απο το αρσενικο! Λες και τις απαγορευσε καποιος νομος να δουλευουν η να εχουν το δικο τους εισοδημα :jerking2: :jerking2: :jerking2:

2. Ενω ειναι προστιχες και κουτοπονηρες,θελουν να δειχνουν καθαρες σαν τη γυναικα του Καισαρα. Παντα σκεφτονται τι θα πει ο περιγυρος ,οταν μοστραρουν βυζια και μπουτια τοτε δε...σκεφτονται τον περιγυρο. Αλλα αν σου κατσουν,θα σκεφτουν μην τις...χαρακτηρισουν ευκολες! Η επιτομη του κομπλεξ και του ναρκισσισμου.

3. Θελουν να γινουν αντρες στη θεση των αντρων. Ανταγωνιστικες στο επακρο, παρολο που ξερουν οτι ειναι χαμενες απο χερι.
Μπορει να εχουν ορμες,αλλα δε γαμιουνται ευκολα γιατι ζηλευουν που οι αντρες ειναι πολυγαμικοι, χωρις το φοβο κοινωνικης κατακραυγης. Δε θελουν να σε βλεπουν χαρουμενο ,δε θα σου δωσουν αυτο που ψαχνεις αν δε σου βγαλουν το λαδι.
Μου εχουν τυχει περιπτωσεις Ελλεηνιδων που ομολογουσαν "μακαρι να ημασταν αγορια,ποσο αδικη κοινωνια". Με λιγα λογια...μακαρι να γαμιομασταν απο εδω και απο εκει, χωρις το φοβο κοινωνικης κατακραυγης. Αφου δε μπορουμε,θα σου κανουμε τη ζωη πατινι :tooth:

Οι πιο γελοιες ειναι βεβαια αυτες που "κανουν παρεα κυριως με αγορια". Οταν ακους τετοια μαλακια,τρεχεις να σωθεις.
Το πιο πιθανο ειναι να αρχισεις στις φαπες καποιον "φιλο" της οταν αρχισει να σου κανει γκομενοχαλαστρα.
Ενας τετοιος καραγκιοζης χωνοταν συνεχεια σαν σκατοπουτσα στην κοπελα της προηγουμενης ιστοριας μου και με κακολογουσε-ρουφιανευε στην ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ μητερα της, ηταν οικογενειακος φιλος που..κατα βαθος ομως τη γουσταρε !

Παριστανε το λευκο ιπποτη επειδη ειχε φαει ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΜΕΝΩΣ χυλοπιτα ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ. Του ελεγε οτι τον βλεπει φιλικα! Και συνεχιζε να ανακατευει σκατα ο μαλακας. Οταν εφαγε και ενα σμπρωξιδι μεσα σε κλαμπ,ηρθε στα ισια του.
Στα αρχιδια μου που βγηκα ο κακος της ιστοριας,τυχερος επρεπε να νιωθει που δεν εφαγε κουτουλιδι η παλιοαδερφαρα. Γι αυτο εβγαζε αφρους επειτα η ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΗ:jerking2: Αναθεμα αν ειδε ποτε τα μηνυματα που εστελνε για μενα στην κορη της. ¨"Δε σου αξιζει αυτος" και να χαμε να λεγαμε ! Απο τοτε, οποτε επεσα ξανα σε αντιστοιχο τυπο Ελλεηνιδας,δεν ασχοληθηκα καν. Η απλα της εθεσα ορια.
Πολλες φορες την εκανα οταν καταλαβαινα οτι δε θα γινουν αποδεκτα. Πριν καν μου το πουν ο ιδιες.

Οπως και η αναφορα σε πρωην. Ασε μας βρε νουμερο. Παμε παρακατω !
Δε θα ανεχεσαι αμαχητι Sad,ξυπνα ! Δεν εισαι πιτσιρικας... Αλλο να υποκριθεις η να αδιαφορησεις προσωρινα και αλλο να ανεχτεις.

Ανεχτηκες? Σε καβαλησε....! Και ναι, καλυτερα μπακουρι παρα yes man.
Aν δεν εχεις αξιοπρεπεια,αργα η γρηγορα θα σε στειλει,ΑΦΟΥ σε καβαλησει και σε ξεφτιλισει.
Ηθελα να ξερα σε τι τυπους γυναικων εχεις πεσει... ολες σκαρτες και βλαμμενες?
Οσο μεγαλωνεις, δε σε βλεπουν με αλλο ματι? Και οι συνομηλικες και οι πιο μικρες?
Θεωρητικα θα επρεπε να προσεγγιζεις ευκολοτερα ! Καλα για τα μιλφακια δεν το συζητω.. Κλεβεις εκκλησια.

Διαθεσιμο μουνι για σοβαρη κατασταση συμφωνω οτι σπανιζει. Για να κανεις κατασταση ομως, διαφωνω καθετα.
Στο κατω κατω, πριν γνωρισεις καποια που εχεις σταμπαρει ,ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ που θα καταληξει. Μπορει να ειναι η γυναικα της ζωης σου.
Διπλα σου. Στη σταση,στο μπαρακι,στο σουπερ μαρκετ... και εσυ να κοιμασαι ορθιος. Παιξε μπαλα ρε μαλακα !

Υπαρχουν πολυ σοβαροτερα προβληματα απο τις αγαπημενες μας Ελλεηνιδες. Αυτες ειναι ενας ευχαριστος πονοκεφαλος.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Νυχτολούλουδά μου:smitten::smitten::smitten:, χτες βράδυ πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Στο κέντρο όλο ξεκωλάκια που έκαναν βόλτα για να εντυπωσιάσουν τα αδέρφια! Μοναστηράκι, Ηφαίστου, ακρόπολη που αράζουμε παρεάκια, τα Ελληνάκια έρχονται και μας τσιμπάνε για fast food καταστάσεις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.677
Πόντοι
5.097
ειμαι απογοητευμενος ειμαι προβληματισμενος με αυτα που γινονται γυρω μου βλπεω μια ανυπομονησια να μαθουν αν γαμησε ο λαιον και αντι αυτου ο λαιον απαξιωνειι τα μελη με τρεις προτασεις,ηταν οντως ο λαιον η πηρε εκδικηση η γουινι δι πουφ :confused: :confused: :confused: αυτα τα μυτερα νυχια γδαρανε τα πρωκτικα τοιχωματα κανενος κακομοιρου :confused::confused::confused: τα κυθηρα ποτε δεν θα τα δουμε. :confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: LION7

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
ειμαι απογοητευμενος ειμαι προβληματισμενος με αυτα που γινονται γυρω μου βλπεω μια ανυπομονησια να μαθουν αν γαμησε ο λαιον και αντι αυτου ο λαιον απαξιωνειι τα μελη με τρεις προτασεις,ηταν οντως ο λαιον η πηρε εκδικηση η γουινι δι πουφ :confused: :confused: :confused: αυτα τα μυτερα νυχια γδαρανε τα πρωκτικα τοιχωματα κανενος κακομοιρου :confused::confused::confused: τα κυθηρα ποτε δεν θα τα δουμε. :confused::confused::confused:
μην ασχολεισαι με αυτα εσυ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom