Αναγκαστικά ανέχεσαι κάποια πράγματα στη γκόμενα γιατί πάντα θα σκέφτεσαι το χειρότερο,τη ζωή σου σαν μπακούρι.
Όταν αντί να πιάνεις μπουτάκια,μεσούλα,να χαιδεύεις μαλλάκια,έπιανες την πούτσα σου.Και έβλεπες τον κάθε μαλάκα να τα χαίρεται ενώ εσύ τον έπαιζες
Δυστυχώς με τις τόσες μαλακισμένες έχει γίνει τόσο δυσεύρετο το διαθέσιμο μουνί στην Ελλάδα,που δύσκολα το αφήνεις όταν το βρεις.Αν ήταν αλλιώς η κατάσταση,θα λεγα κι εγώ άλλα.
H καταστροφη της νεοΕλλεηνιδας ειναι το οικογενειακο περιβαλλον(η μανα της) και τα ΜΜΕ
Τρια ειναι τα κυριαρχα κομπλεξ :
1. Η καριερα πανω απ 'ολλλλα. Δε ..θελουν να ειναι εξαρτωμενες απο το αρσενικο! Λες και τις απαγορευσε καποιος νομος να δουλευουν η να εχουν το δικο τους εισοδημα
2. Ενω ειναι προστιχες και κουτοπονηρες,θελουν να δειχνουν καθαρες σαν τη γυναικα του Καισαρα. Παντα σκεφτονται τι θα πει ο περιγυρος ,οταν μοστραρουν βυζια και μπουτια τοτε δε...σκεφτονται τον περιγυρο. Αλλα αν σου κατσουν,θα σκεφτουν μην τις...χαρακτηρισουν ευκολες! Η επιτομη του κομπλεξ και του ναρκισσισμου.
3. Θελουν να γινουν αντρες στη θεση των αντρων. Ανταγωνιστικες στο επακρο, παρολο που ξερουν οτι ειναι χαμενες απο χερι.
Μπορει να εχουν ορμες,αλλα δε γαμιουνται ευκολα γιατι ζηλευουν που οι αντρες ειναι πολυγαμικοι, χωρις το φοβο κοινωνικης κατακραυγης. Δε θελουν να σε βλεπουν χαρουμενο ,δε θα σου δωσουν αυτο που ψαχνεις αν δε σου βγαλουν το λαδι.
Μου εχουν τυχει περιπτωσεις Ελλεηνιδων που ομολογουσαν "μακαρι να ημασταν αγορια,ποσο αδικη κοινωνια". Με λιγα λογια...μακαρι να γαμιομασταν απο εδω και απο εκει, χωρις το φοβο κοινωνικης κατακραυγης. Αφου δε μπορουμε,θα σου κανουμε τη ζωη πατινι
Οι πιο γελοιες ειναι βεβαια αυτες που "κανουν παρεα κυριως με αγορια". Οταν ακους τετοια μαλακια,τρεχεις να σωθεις.
Το πιο πιθανο ειναι να αρχισεις στις φαπες καποιον "φιλο" της οταν αρχισει να σου κανει γκομενοχαλαστρα.
Ενας τετοιος καραγκιοζης χωνοταν συνεχεια σαν σκατοπουτσα στην κοπελα της προηγουμενης ιστοριας μου και με κακολογουσε-ρουφιανευε στην ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ μητερα της, ηταν οικογενειακος φιλος που..κατα βαθος ομως τη γουσταρε !
Παριστανε το λευκο ιπποτη επειδη ειχε φαει ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΜΕΝΩΣ χυλοπιτα ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ. Του ελεγε οτι τον βλεπει φιλικα! Και συνεχιζε να ανακατευει σκατα ο μαλακας. Οταν εφαγε και ενα σμπρωξιδι μεσα σε κλαμπ,ηρθε στα ισια του.
Στα αρχιδια μου που βγηκα ο κακος της ιστοριας,τυχερος επρεπε να νιωθει που δεν εφαγε κουτουλιδι η παλιοαδερφαρα. Γι αυτο εβγαζε αφρους επειτα η ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΗ
Αναθεμα αν ειδε ποτε τα μηνυματα που εστελνε για μενα στην κορη της. ¨"Δε σου αξιζει αυτος" και να χαμε να λεγαμε ! Απο τοτε, οποτε επεσα ξανα σε αντιστοιχο τυπο Ελλεηνιδας,δεν ασχοληθηκα καν. Η απλα της εθεσα ορια.
Πολλες φορες την εκανα οταν καταλαβαινα οτι δε θα γινουν αποδεκτα. Πριν καν μου το πουν ο ιδιες.
Οπως και η αναφορα σε πρωην. Ασε μας βρε νουμερο. Παμε παρακατω !
Δε θα ανεχεσαι αμαχητι Sad,ξυπνα ! Δεν εισαι πιτσιρικας... Αλλο να υποκριθεις η να αδιαφορησεις προσωρινα και αλλο να ανεχτεις.
Ανεχτηκες? Σε καβαλησε....! Και ναι, καλυτερα μπακουρι παρα yes man.
Aν δεν εχεις αξιοπρεπεια,αργα η γρηγορα θα σε στειλει,ΑΦΟΥ σε καβαλησει και σε ξεφτιλισει.
Ηθελα να ξερα σε τι τυπους γυναικων εχεις πεσει... ολες σκαρτες και βλαμμενες?
Οσο μεγαλωνεις, δε σε βλεπουν με αλλο ματι? Και οι συνομηλικες και οι πιο μικρες?
Θεωρητικα θα επρεπε να προσεγγιζεις ευκολοτερα ! Καλα για τα μιλφακια δεν το συζητω.. Κλεβεις εκκλησια.
Διαθεσιμο μουνι για σοβαρη κατασταση συμφωνω οτι σπανιζει. Για να κανεις κατασταση ομως, διαφωνω καθετα.
Στο κατω κατω, πριν γνωρισεις καποια που εχεις σταμπαρει ,ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ που θα καταληξει. Μπορει να ειναι η γυναικα της ζωης σου.
Διπλα σου. Στη σταση,στο μπαρακι,στο σουπερ μαρκετ... και εσυ να κοιμασαι ορθιος. Παιξε μπαλα ρε μαλακα !
Υπαρχουν πολυ σοβαροτερα προβληματα απο τις αγαπημενες μας Ελλεηνιδες. Αυτες ειναι ενας ευχαριστος πονοκεφαλος.