brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.737
- Πόντοι
- 2.606
στον κυριμη μενεις ρε μουνι η πορτο μανι σουιτσ στο μελισσιημουνα σιγουρος οτι μονο εσυ θα το επαιρνες πρεφα
στον κυριμη μενεις ρε μουνι η πορτο μανι σουιτσ στο μελισσιημουνα σιγουρος οτι μονο εσυ θα το επαιρνες πρεφα
στην πουτσα μου τον αθηναιο θα τσακωσουν.με "η" ειναι βρε πουστη
ουτε να το γραψεις δεν ξερεις, φαντασου να το φτιαξεις
Κυριμάι τυπε, το επιασες μωρηστον κυριμη μενεις ρε μουνι πορτο μανι σουιτσ στο μελισσι
ειμαι τιμιος,ΤΙΜΙΟΣστην πουτσα μου τον αθηναιο θα τσακωσουν.
ακουσε με και δεν θα χασεις αλλα θα κανεις καλο λογαριασμο,τωρα αν δεν θες να του την κανεις γλυφαδα μπορω να σε φτιαξω και για φαληρο στο αλλο μαγαζακι του.ειμαι τιμιος,ΤΙΜΙΟΣ
ρε μαλακα στον γερολιμενα εχω παει 150 φορες πηγαινε φαε στην ταβερνα του νικου του μαργιωλη το πετρινο βραδυ την μανη την ξερω απ εξωΚυριμάι τυπε, το επιασες μωρη
να πας αν σε βγαλει ο δρομος , ειναι καλα
Γλυφαδα ειναι και κοντα βαριεμαιακουσε με και δεν θα χασεις αλλα θα κανεις καλο λογαριασμο,τωρα αν δεν θες να του την κανεις γλυφαδα μπορω να σε φτιαξω και για φαληρο στο αλλο μαγαζακι του.
δεν ειμαι απο εκει βρε μαλέα , 2 φορες εχω παει και εχω κλειστει εκει μεσαρε μαλακα στον γερολιμενα εχω παει 150 φορες πηγαινε φαε στην ταβερνα του νικου του μαργιωλη το πετρινο βραδυ την μανη την ξερω απ εξω
οκ ειναι και πιο ευκολο στο αλλο εχεις ρισκο.Γλυφαδα ειναι και κοντα βαριεμαι
θα κανονισω να εχεις προστασια απο μενα να περασεις ζαχαρη.δεν ειμαι απο εκει βρε μαλέα , 2 φορες εχω παει και εχω κλειστει εκει μεσα
δεν εχω παει εκει που λες , μπαινει στην λιστα για επισκεψη
ζει με το ρίσκο, αφου καθε μερα παει για να βγαλει το ψωμάκι του για να ζησειοκ ειναι και πιο ευκολο στο αλλο εχεις ρισκο.
αν πας μανη θα σου δωσω λιστα με μερη και παραλιες που δεν τις ξερει κανειςδεν ειμαι απο εκει βρε μαλέα , 2 φορες εχω παει και εχω κλειστει εκει μεσα
δεν εχω παει εκει που λες , μπαινει στην λιστα για επισκεψη
φιλε και αλλοι παμε γα μεροκαματο μην κοιτας εσυ που εισαι εσωκλειστος.ζει με το ρίσκο, αφου καθε μερα παει για να βγαλει το ψωμάκι του για να ζησει
ευτυχως που τις ξερεις εσυ τουριστικε οδηγε,για ροφους θα τον στειλεις?αν πας μανη θα σου δωσω λιστα με μερη και παραλιες που δεν τις ξερει κανεις
για κωλοχτυπεςευτυχως που τις ξερεις εσυ τουριστικε οδηγε,για ροφους θα τον στειλεις?
να παει προς τελη σεπτεμβριου να πεσει στο κυνηγι.πατα ταβερνα αλυπα κανεις δεν θα σε στειλει εκει κανεις ολοι στον τακη στο λιμενι θα σε στειλουν
πουτανα μεγαλη εισαιπατα ταβερνα αλυπα εξω νυμφιο κανεις δεν θα σε στειλει εκει κανεις ολοι στον τακη στο λιμενι θα σε στειλουν
αμα τον δουν με το θηριωδες τζιπ θα τον παρουν στο κυνηγινα παει προς τελη σεπτεμβριου να πεσει στο κυνηγι.
ανοιξε ο ραοπαο ταβερνα?πουτανα μεγαλη εισαι
οντως ολοι για τον Τακη μου ειπαν
δεν πηγα , ετρωγα μεσα εκει , μαγειρευε Πεσκιας μια δοση
ΥΓ πειτε ενα γεια στην wine που εχει μπει με κωδικους Πουσυ
με φαρμακωσε ο πουσυς τσαμπα τοσα βραδια που του συμπαραστεκομουν στο δραμα του,επρεπε να τον αφησω να κανει το μοιραιο,τον κυλωτακια απο την μυτη τον τραβαει και δεν πηδαει κιολας,ουτε μυτια δεν εχει παρει.πουτανα μεγαλη εισαι
οντως ολοι για τον Τακη μου ειπαν
δεν πηγα , ετρωγα μεσα εκει , μαγειρευε Πεσκιας μια δοση
ΥΓ πειτε ενα γεια στην wine που εχει μπει με κωδικους Πουσυ