athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
χμμμ θα ελεγα οχιειναι σαν την ξενια γριβα απο το κλιπ αυτο?
χμμμ θα ελεγα οχιειναι σαν την ξενια γριβα απο το κλιπ αυτο?
η μια ομορφη η αλλη μαλλον φαλαινα δε ξερωΤι εχασα γμτ;;; Κανονικες γυναικες η φαλαινες;;;
απαιτω να μου αποσταλει αντιγραφο αμεσα.εβγαλε φωτο της ο πουσυ απο μια παραλια κανονικα με μουρακλα κλπωραια ειναι
πως ειναι στο περιπου?σαν την τζει λο των φτωχων? πως στο περιπου?χμμμ θα ελεγα οχι
πουσυ εχει ζητα του εγω δεν κανω τετοια ρεαπαιτω να μου αποσταλει αντιγραφο αμεσα.
μελαχροινη,ωραιο μουτρακι και σωματακι τι αλλο να γραψω φευγαλεα την ειδα μαν μουπως ειναι στο περιπου?σαν την τζει λο των φτωχων? πως στο περιπου?
ο πουσυ βλεπει πεταλουδιτσες και λουλουδακια και δυστυχως δεν ειναι απο τον μπαφο.πουσυ εχει ζητα του εγω δεν κανω τετοια ρε
ο πουσυ βλεπει πεταλουδιτσες και λουλουδακια και δυστυχως δεν ειναι απο τον μπαφο.
ειχε βαλει φωτο με κατι κομπινεζον και ηταν σαν σαλαμι θρακης.πως ειναι στο περιπου?σαν την τζει λο των φτωχων? πως στο περιπου?
ρεπο Κυριακη εχουν , ΡΕΠΟδεν κουναει χερια εχει βαλει την φιλιππινεζα να του τα βαζει στο στομα.
θα σε κανει χειρότερα, μια χαρα εισαι τωρα , αυτο μονο εχω να σου πωΩραια γυναικα και μπαινει μπου;;;
Τι αλλο θα δουνε τα ματακια μας!
μπες ι φουντ και παρηγγειλε για ολα τα παιδια απο ενα καφε εξτρα λαρτζ.ρεπο Κυριακη εχουν , ΡΕΠΟ
ποια ειναι το σαλαμακι αερος?δεν ετρεξε σαλακι απο το στομα του αλεξ?ειχε βαλει φωτο με κατι κομπινεζον και ηταν σαν σαλαμι θρακης.
φιλε μου καλα του τα ειπα του ζηλοφθονου;θα σε κανει χειρότερα, μια χαρα εισαι τωρα , αυτο μονο εχω να σου πω
θελεις και λουκουμα ?μπες ι φουντ και παρηγγειλε για ολα τα παιδια απο ενα καφε εξτρα λαρτζ.
παρτου ενα σαπιο απο πλανωδιους στην παραλια να χεσει μεχρι και τα ταβανιαθελεις και λουκουμα ?
καραμαναρε κρατα μικρο καλαθι.σχετικο το ωραιο.Ωραια γυναικα και μπαινει μπου;;;
Τι αλλο θα δουνε τα ματακια μας!
κοιτα αο το ειχα σκεφτει για επιχειρηματικη λυση να βαλω το κεφαλαιο και να δουλευει την επιχειρηση ο αθηναιος,εχει το τελειο στυλ τατου και ταβλας με λουκουμαδες στις παραλιες τις αττικης.θελεις και λουκουμα ?
δεν κανει για τον Καραμαναρο,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙκαραμαναρε κρατα μικρο καλαθι.σχετικο το ωραιο.
δεν λεω οτι ειναι ασχημη η κοπελα αλλα ας ειμαστε ψυχραιμοι.
δεν μπορουμε να λεμε αν δεν δουμε ο καθενας μονος του.
απο την αλλη και ωραια να ειναι παλι για τα μπαζα ειναι γιατι ειναι μεγαλο οργιο
και το εχει αποδειξει εδω μεσα περιτρανα.