athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ θα τα καταφερει ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
οσον αφορα και για τους 2 σας!
παρα πολλοι αντρες εχουν βιωσει τις παραπανω καταστασεις! ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ομως και δεν ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ απο την προσπαθεια τους για ζωη σε αντιθεση με σας που περιμενετε απο την παναγια να βαλει το χερι της και ενα γερανο να σας κατεβασει ενα εννιαρακι μουνι στον πουτσο (που ακομη και ετσι παλι θα το χασετε γιατι εχετε μαθει να ειστε ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ στη ζωη σας)
αυτη ειναι και η διαφορα σας με τους υπολοιπους μαγκες αντρες (οχι τους αλφα) αυτους με το μπυροκοιλι και τη φαλακρα που σας τρωνε τα μωρα που "αξιζετε"
δυστυχως για εσας ο,τι αξιζετε παιρνετε γιατι ετσι ειναι η ζωη. αν θεωρειτε οτι εχετε λοιπον αξια παλεψτε και διεκδικηστε την...
αλλιως καθηστε σε εμβριακη σταση στο ντουζ και σκουξτε ελευθερα στα δωματια σας ξοδευοντας αλλη μια πολυτιμη ημερα ζωης που δεν αξιζετε να την περασετε λογω της μιζεριας σας με ενα ωραιο μουνακι
δε λεμε για τους αντρες! λεμε για σας!Φτάνει ρε με τις φεμινοαπόψεις
Δηλαδή μόνο οι άντρες είναι προβληματικοί και οι γυναίκες μια χαρά;
Για το ότι ένα μεγάλο ποσοστό από δαύτες κάθονται αγάμητες και δεν ψάχνονται να γνωριστούν με κανέναν,εμεις φταίμε;
Όταν μόνο ένα 20-30% ασχολείται με άντρες,κι αυτούς απ'την παρέα τους,ναι λογικό είναι να υπάρχουν και τόσα μπακούρια.Και όχι,δεν είναι όλοι προβληματικοί αλλά γεννηθήκαν σε λάθος χώρα.
Είσαι ενεργητικός ή παθητικός?Λειτουργικος… δεν εχω αφησει τον εαυτο μου… κανω πραγματα αλλα τιποτα δε μου δινει χαρα… παντα θλιμμενος! Και…μονος!
Όλα έχουν τη θέση τους όταν τα χρησιμοποιείς σωστά. Αν τα χρησιμοποιείς ως αγωγή με σκοπό να σε βοηθήσουν και όχι απλά να βασίζεσαι εξ ολοκλήρου σε αυτά, τότε βοηθάνε.δε κανουν τιποτα τα φαρμακα αυτα..απλα κουκουλωνουν το προβλημα δεν το χτυπανε στη ριζα.Οταν τα σταματησεις θα σε ξανα πιασει
οταν τα σταματησει θα ξανακυλησειΌλα έχουν τη θέση τους όταν τα χρησιμοποιείς σωστά. Αν τα χρησιμοποιείς ως αγωγή με σκοπό να σε βοηθήσουν και όχι απλά να βασίζεσαι εξ ολοκλήρου σε αυτά, τότε βοηθάνε.
Γιατί είσαι τόσο σίγουρος;οταν τα σταματησει θα ξανακυλησει
Είμαστε σίγουροι οτι δεν τρολάρει;Κι εσυ να εισαι καλα και προσεχως ακομη καλυτερα φιλε μου
Για μενα ναιΕίμαστε σίγουροι οτι δεν τρολάρει;
Ενεργητικος!!! Καποτε γαμουσα κι εδερνα! 2ευρα τις εκανα τις σουφρες…Είσαι ενεργητικός ή παθητικός?
Διαβασμα ταινιες μπαλλα ταξιδια ποτο φαι μουσικηΤύπε γενικά τί ενδιαφέροντα έχεις στη ζωή σου;
θα ξανασκισεις πουτανες ελλεεινιδες βρωμοκωλες ο καιρος γαρ εγγυςΕνεργητικος!!! Καποτε γαμουσα κι εδερνα! 2ευρα τις εκανα τις σουφρες…
Όταν ο Σαντμαν πηδήξει?θα ξανασκισεις πουτανες ελλεεινιδες βρωμοκωλες ο καιρος γαρ εγγυς
ΚαραμαναροςΌταν ο Σαντμαν πηδήξει?
Τωρα τυπε μαραμενη και κοιμησμενη απ τα μουρλοχαπα… την. Ταλαιπωρω λιγο με καμια…μαλακια αλλα με τα χιλια ζορια κι αυτο!H πουτσα τι λεει τυπε? Αλλωτε ο φοβος και ο τρομος και τωρα?
τα ξερω εχω φιλους και μια γνωστη γυναικα ενος φιλου σε παρομοια θεματαΓιατί είσαι τόσο σίγουρος;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαστε σίγουροι οτι δεν τρολάρει;
Γιατι να το σωσεις, δεν καταλαβαινωαλεξ δες τα μηνυματα της πουτανας γινεται
τρεχω να το σωωσσω σαν τρελος
Η πρωτη ελεεινιδα που θα γαμηθει μαζι μου μετα απο τα …χ χρονια ξηρασιας θα …δει το χρηστο φανταρο!θα ξανασκισεις πουτανες ελλεεινιδες βρωμοκωλες ο καιρος γαρ εγγυς
Αν ηξερες ποση οργη και θυμο εχω μεσα μου…καραμανη...παρε ενα σακο του μποξ κρεμασε τον εκει οπου βρεις χωρο και σκεψου τις μαλακιες που σου εκαναν μικρος...οσο τα σκεφτεσαι βαρα το σακο με οση δυναμη μπορεις .(δεν αστειευομαι καθολου)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα παντα,μανα πατερας φασαριες,ξυλο