Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ε αν αποφασισω να φυγω απο το τρελογιατρο μου θα δω…βρες εναν φρουδικο ψυχιατρο
Ε αν αποφασισω να φυγω απο το τρελογιατρο μου θα δω…βρες εναν φρουδικο ψυχιατρο
οχι αλλα ειναι καποια πραματα που ειναι πιο απλα απο οσο δειχνουνρε μαλακα πουσυ το γυριζεις το ψαρι?
σε συμπονω αλλα δεν συμπασχω στειλε μου το τηλ της καρΓιολας να την ξεκωλιασωοχι αλλα ειναι καποια πραματα που ειναι πιο απλα απο οσο δειχνουν
και φυσικα ταυτοχρονα πιο συνθετα μεσα στην πολυπλοκοτητα της ζωης
και εγω με τους δαιμονες μ παλευω
τι επειδη δε τα λεω
ναυαγιο μεγαλο κατεστραμμενος ανθρωπος
τρεχω πισω απο την αλλη μηπως και μ δωσει λιγακι σημασια
τι να λεμε τωρα ρε μπαρο
τα σωψηχα μ της εχω βγαλει
αυτο πρεπει να κρατηθει στα πρακτικα.καλα κι εγω μουνοπανο ειμαι οπωτε...
Εχεις διαγνωσθεί ως "λειτουργικος" ή "μη λειτουργικος" καταθλιπτικος?Και γω προσπαθω αλλα δυσκολο…θεριο η καταθλιψη!
Κωλο δινει?ξερω μια ψυχολογα τρομερη...60ρα με 30 χρονια εμπειριας. ειναι τοσο καλη που σπανια θα βρεις κενο και δε περνει πολλα λεφτα..αμα θες πες μ
Ολα τα εχουμε καταλαβειοχι αλλα ειναι καποια πραματα που ειναι πιο απλα απο οσο δειχνουν
και φυσικα ταυτοχρονα πιο συνθετα μεσα στην πολυπλοκοτητα της ζωης
και εγω με τους δαιμονες μ παλευω
τι επειδη δε τα λεω
Λειτουργικος… δεν εχω αφησει τον εαυτο μου… κανω πραγματα αλλα τιποτα δε μου δινει χαρα… παντα θλιμμενος! Και…μονος!Εχεις διαγνωσθεί ως "λειτουργικος" ή "μη λειτουργικος" καταθλιπτικος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κωλο δινει?
αφου δεν το λεει.Ολα τα εχουμε καταλαβει
Τι επειδη δεν τα λεμε
παρε το πιρουνι απο το τραπεζι και ηρεμα.λεω πολλα λεω λιγα
οσοι καταλαβουν καταλαβουν
ακουω 88,3 μερακι φμ με λαικα του 60 περπινιαδη κλπ
Αυτο αρχοντα μου, δειχνει οτι δεν εισαι παραιτημενος, ούτε οτι εχει χαθει το παιχνιδι.Λειτουργικος… δεν εχω αφησει τον εαυτο μου… κανω πραγματα αλλα τιποτα δε μου δινει χαρα… παντα θλιμμενος! Και…μονος!
Να σαι καλα Αλεξ μου! Και τον δικο μου σεβασμο επισης!Αυτο αρχοντα μου, δειχνει οτι δεν εισαι παραιτημενος, ούτε οτι εχει χαθει το παιχνιδι.
Εχεις αποδεχθει το προβλημα, και το παλευεις. Ισως οχι παντα με επιτυχια. Αλλά δεν εχει σημασια.
Εχεις τον απεριοριστο σεβασμο μου. Συνεχισε δυνατα και ειμαστε μαζι σου.
Κι εσυ να εισαι καλα και προσεχως ακομη καλυτερα φιλε μουΝα σαι καλα Αλεξ μου! Και τον δικο μου σεβασμο επισης!
δεν ειναι μπιτ! ειναι μουφομπιτ δικο τους. οχι κινεζικο επισημο. απλα κινεζικο!!!Καλα, τι παιζει με τις Κινεζες και το bitcoin?
H πουτσα τι λεει τυπε? Αλλωτε ο φοβος και ο τρομος και τωρα?Λειτουργικος… δεν εχω αφησει τον εαυτο μου… κανω πραγματα αλλα τιποτα δε μου δινει χαρα… παντα θλιμμενος! Και…μονος!
Λειτουργικος… δεν εχω αφησει τον εαυτο μου… κανω πραγματα αλλα τιποτα δε μου δινει χαρα… παντα θλιμμενος! Και…μονος!
Έχω κουραστεί και βαρεθεί με αυτήν την κατάσταση τόσα χρόνια...
Τα καλοκαίρια είναι ακόμα χειρότερα, βλέπεις φοράνε αποκαλυπτικά και σέξι ρούχα και με προκαλούν οι αναθεματισμένες. Στο μετρό εχθές αυτές ήταν με τις φίλες τους ή με τους γκόμενους τους και εγώ πήγαινα στις βρωμιάρες του Μεταξουργείου. Να έχω κατακαυλώσει με τα κοντά σωρτσάκια, τις καλοσχηματισμένες γάμπες, τη νεανική επιδερμίδα και τόσα άλλα, ενώ στο τέλος να γαμιέμαι με γύφτισσες, φόλες, άρρωστες κ.λπ.
Βράζω στο ζουμί μου από τα νεύρα και νιώθω έναν απερίγραπτο πόνο απ'όσα χάνω καθημερινά.
Ρε Sad Man, ως μεγαλύτερος μου και με περισσότερες αποτυχίες, απορρίψεις και αγνοήσεις στο ενεργητικό σου, πως την παλεύεις και δεν έχεις φουντάρει ακόμη;
Δεν σε εξοργίζει το γεγονός ότι ΠΟΤΕ δεν θα νιώσεις τη συντροφικότητα, την αγάπη, τη θαλπωρή και όλα τα υπόλοιπα υπέροχα συναισθήματα τα οποία προσφέρει η γυναικεία ύπαρξη;
Δεν σε τρελαίνει πως ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει μια γυναίκα, ποτέ δεν θα σου ψιθυρίσει στο αυτί πόσο σε θέλει, ποτέ δεν θα τη γνωρίσεις στους γονείς/φίλους σου;
Πως νιώθεις που όλη η γειτονία σε θεωρεί ομοφυλόφιλο, ανώμαλο ή στην καλύτερη προβληματικό;
Χρειάζομαι άμεσα συμβουλές διότι διαισθάνομαι τον τοίχο στον οποίο σύντομα θα προσκρούσω.
Προφανώς και θεωρώ δεδομένο πως δεν γίνεται πλέον να αλλάξει κάτι, ζητώ όμως την γνώμη σου στο πως να ασκηθώ ώστε να το αντέχω.