Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.501
Πόντοι
14.936
Η συνήθης κλωπη είναι να γράφει μόνο η μία φάση σε τριφασικό ρεύμα παίζει κάτι ποιο καινούργιο ;:crazy:
για παρτη σου γαταρε..το γερακι της πιστας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η συνήθης κλωπη είναι να γράφει μόνο η μία φάση σε τριφασικό ρεύμα παίζει κάτι ποιο καινούργιο ;:crazy:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96
Τα ίδια και τα ίδια ρε πούστη κάθε βράδυ.Γκόμενες έξω όλες με τη μούρη στο κινητό,2αδες-3αδες μόνες λες και είναι λεσβίες,άλλες περπατάνε και μιλάνε μόνες τους με τα ακουστικά,τί εξάρτηση είναι αυτή ρε γαμώτι απ'τα κωλοκινητά;

Οι μόνοι που περνάνε καλά είναι πιτσιρικάδες και όσοι καταφέραν να βρουν κανα καυλάκι μέσα σ'αυτή την μπακουροαγαμοψωλοκατάσταση
Δασκαλε λιγα χρονια υπομονη,ερχεται η ωρα του κινηματος :rockon: :rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Πριν λιγο πηγα σε δικηγορικο γραφειο για...μεταφραση:jerking2: αγγλογερμανικων πτυχιων.....
και ειχε μια nerd γραμματεα 25-30 χρ σαν τη Μαρια την "ασχημη" ?:tn21: Με καβλωσε... πρωινιατικα η ρουφιανα!

Της επιασα κουβεντουλα και το ζωον η δικηγορος- μια 40αρα φακλανα του κερατα- μας διεκοπτε συνεχεια με...αγριο βλεμμα κατα πανω μου.

ΠΩΣ δεν προνοησα να εχω ραβασακια ρε γαμωτο...
....οταν θα ξαναπαω το μεσημερι ελπιζω να μην εχει σχολασει η nerd με το κατσαρο μαλλι και τα επιμελως κρυμμενα βυζακια:tits:

Αν εχει σχολασει ,θα στησω καραουλι τη Δευτερα πριν μεσημεριασει:worship:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.659
Πόντοι
42.697
Αφήνω αυτό εδώ......
received_785402268810690.jpeg

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Τα ίδια και τα ίδια ρε πούστη κάθε βράδυ.Γκόμενες έξω όλες με τη μούρη στο κινητό,2αδες-3αδες μόνες λες και είναι λεσβίες,άλλες περπατάνε και μιλάνε μόνες τους με τα ακουστικά,τί εξάρτηση είναι αυτή ρε γαμώτι απ'τα κωλοκινητά;

Οι μόνοι που περνάνε καλά είναι πιτσιρικάδες και όσοι καταφέραν να βρουν κανα καυλάκι μέσα σ'αυτή την μπακουροαγαμοψωλοκατάσταση
Καλώς τα @@ μας τα δυο. Μου έλειψες ? :smiling-face-with-heart-eyes:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ειχε κατι βυζαρες και κατι κωλαρες σημερα στη παραλια… πανω απο 18-19 δε θα ταν με τιποτα…
Κορες μου γτχμ… :undecided-old: :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ειχε κατι βυζαρες και κατι κωλαρες σημερα στη παραλια… πανω απο 18-19 δε θα ταν με τιποτα…
Κορες μου γτχμ… :undecided-old: :confused:
παιξτο sugar daddy
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να παιξουμε ενα παιχνιδι πες της who's your daddy

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

ποτε ηταν αραγε η τελευταια φορα που χωθηες σε γκομενα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αυτός τρολάρει...
παίζει να είναι πήχτρα στο μουνί

αλλιώς είναι πιο καμένος κι από μαύρο στο κονγκό
αφου τα ιδια και τα ιδια λεει τα εχει βαλει στον αυτοματο...καποιες φορες νομιζω οτι μιλαω σε υπολογιστη

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Έχω κουραστεί και βαρεθεί με αυτήν την κατάσταση τόσα χρόνια...

Τα καλοκαίρια είναι ακόμα χειρότερα, βλέπεις φοράνε αποκαλυπτικά και σέξι ρούχα και με προκαλούν οι αναθεματισμένες. Στο μετρό εχθές αυτές ήταν με τις φίλες τους ή με τους γκόμενους τους και εγώ πήγαινα στις βρωμιάρες του Μεταξουργείου. Να έχω κατακαυλώσει με τα κοντά σωρτσάκια, τις καλοσχηματισμένες γάμπες, τη νεανική επιδερμίδα και τόσα άλλα, ενώ στο τέλος να γαμιέμαι με γύφτισσες, φόλες, άρρωστες κ.λπ.
Βράζω στο ζουμί μου από τα νεύρα και νιώθω έναν απερίγραπτο πόνο απ'όσα χάνω καθημερινά.

Ρε Sad Man, ως μεγαλύτερος μου και με περισσότερες αποτυχίες, απορρίψεις και αγνοήσεις στο ενεργητικό σου, πως την παλεύεις και δεν έχεις φουντάρει ακόμη;

Δεν σε εξοργίζει το γεγονός ότι ΠΟΤΕ δεν θα νιώσεις τη συντροφικότητα, την αγάπη, τη θαλπωρή και όλα τα υπόλοιπα υπέροχα συναισθήματα τα οποία προσφέρει η γυναικεία ύπαρξη;
Δεν σε τρελαίνει πως ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει μια γυναίκα, ποτέ δεν θα σου ψιθυρίσει στο αυτί πόσο σε θέλει, ποτέ δεν θα τη γνωρίσεις στους γονείς/φίλους σου;
Πως νιώθεις που όλη η γειτονία σε θεωρεί ομοφυλόφιλο, ανώμαλο ή στην καλύτερη προβληματικό;

Χρειάζομαι άμεσα συμβουλές διότι διαισθάνομαι τον τοίχο στον οποίο σύντομα θα προσκρούσω.
Προφανώς και θεωρώ δεδομένο πως δεν γίνεται πλέον να αλλάξει κάτι, ζητώ όμως την γνώμη σου στο πως να ασκηθώ ώστε να το αντέχω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Έχω κουραστεί και βαρεθεί με αυτήν την κατάσταση τόσα χρόνια...

Τα καλοκαίρια είναι ακόμα χειρότερα, βλέπεις φοράνε αποκαλυπτικά και σέξι ρούχα και με προκαλούν οι αναθεματισμένες. Στο μετρό εχθές αυτές ήταν με τις φίλες τους ή με τους γκόμενους τους και εγώ πήγαινα στις βρωμιάρες του Μεταξουργείου. Να έχω κατακαυλώσει με τα κοντά σωρτσάκια, τις καλοσχηματισμένες γάμπες, τη νεανική επιδερμίδα και τόσα άλλα, ενώ στο τέλος να γαμιέμαι με γύφτισσες, φόλες, άρρωστες κ.λπ.
Βράζω στο ζουμί μου από τα νεύρα και νιώθω έναν απερίγραπτο πόνο απ'όσα χάνω καθημερινά.

Ρε Sad Man, ως μεγαλύτερος μου και με περισσότερες αποτυχίες, απορρίψεις και αγνοήσεις στο ενεργητικό σου, πως την παλεύεις και δεν έχεις φουντάρει ακόμη;

Δεν σε εξοργίζει το γεγονός ότι ΠΟΤΕ δεν θα νιώσεις τη συντροφικότητα, την αγάπη, τη θαλπωρή και όλα τα υπόλοιπα υπέροχα συναισθήματα τα οποία προσφέρει η γυναικεία ύπαρξη;
Δεν σε τρελαίνει πως ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει μια γυναίκα, ποτέ δεν θα σου ψιθυρίσει στο αυτί πόσο σε θέλει, ποτέ δεν θα τη γνωρίσεις στους γονείς/φίλους σου;
Πως νιώθεις που όλη η γειτονία σε θεωρεί ομοφυλόφιλο, ανώμαλο ή στην καλύτερη προβληματικό;

Χρειάζομαι άμεσα συμβουλές διότι διαισθάνομαι τον τοίχο στον οποίο σύντομα θα προσκρούσω.
Προφανώς και θεωρώ δεδομένο πως δεν γίνεται πλέον να αλλάξει κάτι, ζητώ όμως την γνώμη σου στο πως να ασκηθώ ώστε να το αντέχω.
ρε μαλακες ελεος....θα παθω καταθλιψη με σας εδω μεσα :tooth: :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
επρεπε να γινω ψυχολογος ρε γμτ καποτε το σκεφτομουν αλλα ηθελε μια 5ετια σπουδες και αλλα τοσα πρακτικη οποτε λεω γαμησε το:P...ε λοιπον αν ηξερα το μελλον της ανθρωποτητας δε θα το αφηνα:tooth::tooth:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Απο το 18 βλεπω ψυχολογα και ψυχιατρο! Ακολουθω αγωγη μα μουρλοχαπα… ταβορ μπριντελιξ ζυλανζα τοπαμακ… :undecided-old:
δε κανουν τιποτα τα φαρμακα αυτα..απλα κουκουλωνουν το προβλημα δεν το χτυπανε στη ριζα.Οταν τα σταματησεις θα σε ξανα πιασει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.680
Πόντοι
5.097

Stories

Νέο!