Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
και τι λετε γενικα ??
Περι ανεμων… προσπαθουν να μου βρουν τροπους να γινω κοινωνικο ατομο να κανω κυκλους και να καταφερω να προσεγγισω καμια γυναικα… προσπαθουν να μου διωξουν το μισογυνισμο και το κοινωνικο αγχος!

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Έχω κουραστεί και βαρεθεί με αυτήν την κατάσταση τόσα χρόνια...

Τα καλοκαίρια είναι ακόμα χειρότερα, βλέπεις φοράνε αποκαλυπτικά και σέξι ρούχα και με προκαλούν οι αναθεματισμένες. Στο μετρό εχθές αυτές ήταν με τις φίλες τους ή με τους γκόμενους τους και εγώ πήγαινα στις βρωμιάρες του Μεταξουργείου. Να έχω κατακαυλώσει με τα κοντά σωρτσάκια, τις καλοσχηματισμένες γάμπες, τη νεανική επιδερμίδα και τόσα άλλα, ενώ στο τέλος να γαμιέμαι με γύφτισσες, φόλες, άρρωστες κ.λπ.
Βράζω στο ζουμί μου από τα νεύρα και νιώθω έναν απερίγραπτο πόνο απ'όσα χάνω καθημερινά.

Ρε Sad Man, ως μεγαλύτερος μου και με περισσότερες αποτυχίες, απορρίψεις και αγνοήσεις στο ενεργητικό σου, πως την παλεύεις και δεν έχεις φουντάρει ακόμη;

Δεν σε εξοργίζει το γεγονός ότι ΠΟΤΕ δεν θα νιώσεις τη συντροφικότητα, την αγάπη, τη θαλπωρή και όλα τα υπόλοιπα υπέροχα συναισθήματα τα οποία προσφέρει η γυναικεία ύπαρξη;
Δεν σε τρελαίνει πως ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει μια γυναίκα, ποτέ δεν θα σου ψιθυρίσει στο αυτί πόσο σε θέλει, ποτέ δεν θα τη γνωρίσεις στους γονείς/φίλους σου;
Πως νιώθεις που όλη η γειτονία σε θεωρεί ομοφυλόφιλο, ανώμαλο ή στην καλύτερη προβληματικό;

Χρειάζομαι άμεσα συμβουλές διότι διαισθάνομαι τον τοίχο στον οποίο σύντομα θα προσκρούσω.
Προφανώς και θεωρώ δεδομένο πως δεν γίνεται πλέον να αλλάξει κάτι, ζητώ όμως την γνώμη σου στο πως να ασκηθώ ώστε να το αντέχω.
Βάρα καμιά να καθαρίσει το κεφάλι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Περι ανεμων… προσπαθουν να μου βρουν τροπους να γινω κοινωνικο ατομο να κανω κυκλους και να καταφερω να προσεγγισω καμια γυναικα… προσπαθουν να μου διωξουν το μισογυνισμο και το κοινωνικο αγχος!
νταξει αμα προσπαθουν οι ανθρωποι τι να πω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ξερω μια ψυχολογα τρομερη...60ρα με 30 χρονια εμπειριας. ειναι τοσο καλη που σπανια θα βρεις κενο και δε περνει πολλα λεφτα..αμα θες πες μ

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
χέσε τους ψυχολόγους τσάμπα φράγκα.μισο βιαγκρα των 100μγ και ενά τηλ σε γραφείο και είσαι οκ.μην χαραμίζεσαι,δε σ΄αξίζει

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ξερω μια ψυχολογα τρομερη...60ρα με 30 χρονια εμπειριας. ειναι τοσο καλη που σπανια θα βρεις κενο και δε περνει πολλα λεφτα..αμα θες πες μ
Θενκς αλλα αυτη που παω ειναι… τρομερο μωρο! Τουλαχιστον…ανοιγει το ματι λιγο! :tooth:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
χέσε τους ψυχολόγους τσάμπα φράγκα.μισο βιαγκρα των 100μγ και ενά τηλ σε γραφείο και είσαι οκ.μην χαραμίζεσαι,δε σ΄αξίζει
Καποια στιγμη πρεπει να γινει κι αυτο… δε παλευεται αλλο 4 χρονια αγαμιας! Εχω λαλησει :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.680
Πόντοι