Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αν ηξερες ποση οργη και θυμο εχω μεσα μου…
το ξερω και που σαι...ολα αυτα πρεπει να τα βγαλεις απο μεσα σου γιατι σωματοποιουνται (καρκινος)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καντο και θα με θυμηθεις

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Τωρα τυπε μαραμενη και κοιμησμενη απ τα μουρλοχαπα… την. Ταλαιπωρω λιγο με καμια…μαλακια αλλα με τα χιλια ζορια κι αυτο!
Τυπαρα μου τετοια καραπουτσακλαρα που καποτε ηταν ο φοβος και ο τρομος δεν μπορει να μεινει ετσι! Ετοιμαζεται να ξαναβγει στο σεργιανι να λεηλατησει καθε ατακτη τρυπα! Καθε πουτανακι θα τρεμει απο την υποταγη στην φοβερη και τρομερη πουτσα του Καραμανη!

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.559
Πόντοι
456
Ηλικιακά από τα 35 και πάνω υπάρχει η εξής ανισορροπία. Υπάρχουν πολλές γυναίκες μόνες τους και πολλοί άντρες μόνοι τους. Το πρόβλημα είναι πως οι γυναίκες νομίζουν πως είναι ακόμα ελκυστικές αλλά οι άντρες δεν τις βρίσκουν ελκυστικές και εξακολουθούν να προσπαθούν να σχετίζονται με μικρότερες, εκτός και αν είναι σαν τη J Lo.
Λόγω τις ανισοροπίας αυτής οι γυναίκες αποκτούν ψυχολογικά που δεν έχουν τον άντρα που θέλουν και οι άντρες απελπίζονται που όλες οι γυναίκες που βρίσκουν είναι σαν το Γκοτζίλα.
Συνήθως οι γυναίκες που τα κατάφεραν έτσι σε αυτή την ηλικία έχουν και τα θεματάκια τους.
Εν κατακλείδι τα πράγματα για τις γυναίκες είναι πολύ χειρότερα από μία ηλικία και μετά γιατί δεν τις θέλει κανένας. Ειδικά με τα ψυχολογικά που αποκτούν ακόμα και στα 70 ψάχνουν για πρίγκηπες.
Εμάς δεν πρέπει να μας παίρνει η κάτω βόλτα. Λίγη προσοχή στον εαυτό μας και όλο κάτι βρίσκεται. Και αυτό γιατί οι πραγματικά καλές περιπτώσεις γυναικών καπαρώνονται αμέσως επειδή και οι ίδιες ψάχνονται αλλά και δεν έχουν ψυχολογικά.
Οι γυναικες είναι όπως οι αγγελίες στο car. Τα καλά μεταχειρισμένα φεύγουν σε μια μέρα. Τα προβληματικά έχουν καταθέσει πινακίδες και περιμένουν είτε τη διάλυση ή το μαλάκα που θα κάνει το λάθος. Ο ψαγμένος αγοραστής όμως πάντα κερδίζει.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τυπαρα μου τετοια καραπουτσακλαρα που καποτε ηταν ο φοβος και ο τρομος δεν μπορει να μεινει ετσι! Ετοιμαζεται να ξαναβγει στο σεργιανι να λεηλατησει καθε ατακτη τρυπα! Καθε πουτανακι θα τρεμει απο την υποταγη στην φοβερη και τρομερη πουτσα του Καραμανη!
Οχι τιποταλλο ειναι… μεγαλη χοντρη και με φλεβες και σπαει η καρδια μου να τη βλεπω ετσι…νεκρη! :cry:

Οχι δυστυχως… ζω με τα εισοδηματα απο τα διαμερισματα

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Οχι τιποταλλο ειναι… μεγαλη χοντρη και με φλεβες και σπαει η καρδια μου να τη βλεπω ετσι…νεκρη! :cry:

Τετοιος αρχιδατος αρχιμαγκας μυστη μου θα παρει μπρος η πουτσα.... Μη μασας τα αρχιδια σου ρε. Λυγιζεις το ατσαλι. Γαμας και δερνεις! Πουτανες στα κρεβατια σας και ο Καρμανης αρμενιζει!!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Έχω κουραστεί και βαρεθεί με αυτήν την κατάσταση τόσα χρόνια...

Τα καλοκαίρια είναι ακόμα χειρότερα, βλέπεις φοράνε αποκαλυπτικά και σέξι ρούχα και με προκαλούν οι αναθεματισμένες. Στο μετρό εχθές αυτές ήταν με τις φίλες τους ή με τους γκόμενους τους και εγώ πήγαινα στις βρωμιάρες του Μεταξουργείου. Να έχω κατακαυλώσει με τα κοντά σωρτσάκια, τις καλοσχηματισμένες γάμπες, τη νεανική επιδερμίδα και τόσα άλλα, ενώ στο τέλος να γαμιέμαι με γύφτισσες, φόλες, άρρωστες κ.λπ.
Βράζω στο ζουμί μου από τα νεύρα και νιώθω έναν απερίγραπτο πόνο απ'όσα χάνω καθημερινά.

Ρε Sad Man, ως μεγαλύτερος μου και με περισσότερες αποτυχίες, απορρίψεις και αγνοήσεις στο ενεργητικό σου, πως την παλεύεις και δεν έχεις φουντάρει ακόμη;

Δεν σε εξοργίζει το γεγονός ότι ΠΟΤΕ δεν θα νιώσεις τη συντροφικότητα, την αγάπη, τη θαλπωρή και όλα τα υπόλοιπα υπέροχα συναισθήματα τα οποία προσφέρει η γυναικεία ύπαρξη;
Δεν σε τρελαίνει πως ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει μια γυναίκα, ποτέ δεν θα σου ψιθυρίσει στο αυτί πόσο σε θέλει, ποτέ δεν θα τη γνωρίσεις στους γονείς/φίλους σου;
Πως νιώθεις που όλη η γειτονία σε θεωρεί ομοφυλόφιλο, ανώμαλο ή στην καλύτερη προβληματικό;

Χρειάζομαι άμεσα συμβουλές διότι διαισθάνομαι τον τοίχο στον οποίο σύντομα θα προσκρούσω.
Προφανώς και θεωρώ δεδομένο πως δεν γίνεται πλέον να αλλάξει κάτι, ζητώ όμως την γνώμη σου στο πως να ασκηθώ ώστε να το αντέχω.
Sad Man vol.3432436566780332423423

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
το πραγμα ειναι απλο..το ψαρι θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι...
θα την πεσουμε,θα φαμε πιτες αλλα καποια στιγμη θα βγαλουμε γκομενα..
πολλες θα ειναι καριολες,θα μας χωρισουν,θα τις χωρισουμε κλπ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

πρεπει να δουλευεις καπου να μιλας με κοσμο.Ειναι το ημισυ της θεραπεις και ας εχεις εισοδηματα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αμα δε στα εχει πει αυτα που σου λεω τωρα η ψυχολογα η πιτσιρικα,ειναι για το πουτσο...

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
θα πιεις τιποτα σημερα Αρχοντα;
Μπα… κουμπωσα βραδυνα μουρλοχαπα και κλεινει το ματι… χτυπησα και παγωτο καιμακι… επιφυλασσομαι για αυριο ομως! :sunglasses:

αμα δε στα εχει πει αυτα που σου λεω τωρα η ψυχολογα η πιτσιρικα,ειναι για το πουτσο...
2 χρονια μου τα λεει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ενεργητικος!!! Καποτε γαμουσα κι εδερνα! 2ευρα τις εκανα τις σουφρες… :undecided-old:

Διαβασμα ταινιες μπαλλα ταξιδια ποτο φαι μουσικη
Kόψε τα ξύδια σε περίπτωση που χαπακώνεσαι αβέρτα μέσα στην μέρα.
Να τρως πιο υγιεινά και να βάλεις την άθληση στην καθημερινότητα σου γιατί βοηθάει τους λαμβάνοντες φαρμακευτική αγωγή.
Διάβασμα ωραίο χόμπι,αλλά ελπίζω μη διαβάζεις πράγματα όπως ''Τα νέα του μπικουτί''.
Ταινίες,μουσική το κρατάμε,όπως και τα ταξίδια.Με φίλους βγαίνεις καθόλου ή όχι?

Επειδή βλέπω ότι έχεις ''πένα'',ξεκίνα γράφε ότι γουστάρεις.Να εκτονωθείς ρε αδερφάκι μου.
Κράτα και αυτό που είπε ο πουτανόβιος για σάκο του μποξ για την εκτόνωση.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
Απο το 18 βλεπω ψυχολογα και ψυχιατρο! Ακολουθω αγωγη με μουρλοχαπα… ταβορ μπριντελιξ ζυλανζα τοπαμακ… :undecided-old:
Εδώ είναι το καλύτερο ψυχιατρείο εδώ στο λέω έκ πείρας και δεν σου δίνει να κουμπώνεις χάπια

και τι λετε γενικα ??
Του λέει ο ψυχολόγος τα προβλήματα του

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Kόψε τα ξύδια σε περίπτωση που χαπακώνεσαι αβέρτα μέσα στην μέρα.
Να τρως πιο υγιεινά και να βάλεις την άθληση στην καθημερινότητα σου γιατί βοηθάει τους λαμβάνοντες φαρμακευτική αγωγή.
Διάβασμα ωραίο χόμπι,αλλά ελπίζω μη διαβάζεις πράγματα όπως ''Τα νέα του μπικουτί''.
Ταινίες,μουσική το κρατάμε,όπως και τα ταξίδια.Με φίλους βγαίνεις καθόλου ή όχι?

Επειδή βλέπω ότι έχεις ''πένα'',ξεκίνα γράφε ότι γουστάρεις.Να εκτονωθείς ρε αδερφάκι μου.
Κράτα και αυτό που είπε ο πουτανόβιος για σάκο του μποξ για την εκτόνωση.
Εχω ελαττωσει τα ξυδια… ειδικα μονος σπιτι οπως παλια… πιο πολυ αν παω εξω θα πιω… κανω και μια υποτυπωδης διατροφη με κοτοπουλα μπροκολα ψαρια κλπ… επεσε λιγο η κοιλαρα! Μονο το σαββατο αφηνωμαι λιγο να παρω μια ανασα! Γυμναστικη απο σεπτεμβρη ξανα περπατημα καιβισως πειστω να ξεκινησω κανα τζυμ!
Διαβαζω κυριως πιο κλασσικη λογοτεχνια αλλα και μοντερνη θριλερ ψυχολογικα πχ.. τωρα διαβαζω το Μαντολινο του Λγου Κορελλι
Οντως εχω πενα… εχω σπουδασει δημοσιογραφια και εχω δοκιμασει να γραψω καποια πραγματακια κατα καιρους…
Φιλους πλεον δεν εχω! Μονο το παιδι που χει αυτο το καφενε που παω κ βλεπω μπαλα και τα πινω και θαυμαζω τα υπεροχα ποδια της σερβιτορας κοπελας του…
Γενικα επιβιωνω… μου χουν λειψει τα ταξιδια στο εξωτερικο αλλα τη παλευω με μοναχικες αποδρασεις εντος των τοιχων!

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
413
Πόντοι
3.235
Βλέπω κάποιους που παραπονιουνται γιατί δεν έχουν γκόμενά, καποτε έτσι ήμουν και εγώ, όμως υπάρχει μια κινεζική παροιμία που λέει πρόσεχε τι εύχεσαι, τη βρήκα και εγώ λοιπόν κελεπούρι κάποιος θα πει, όμορφη νέα μορφωμένη κτλ, γάμος παιδιά κτλ κτλ, ε λοιπόν το τι τραβάω πλέον δεν περιγράφεται, μηδέν σεβασμός μηδέν εμπιστοσύνη μεταξύ μας, προσβολές κτλ κτλ, εγώ έχω καταλάβει ότι η ζωή είναι ωραία μόνο για τα παιδιά, μετά είναι λίγο πολυ χάλια για όλους, οπότε το καλύτερο θεωρώ είναι να τα γράφεις όλα, να περνάς όσο μπορείς καλύτερα, να κοιτάς τον εαυτό σου και να εκμεταλευεσαι αυτά που έχεις, γενικά να πηγαίνεις με το κύμα της ζωής και όχι εναντίον του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom