Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.587
Πόντοι
216
Έχω κουραστεί και βαρεθεί με αυτήν την κατάσταση τόσα χρόνια...

Τα καλοκαίρια είναι ακόμα χειρότερα, βλέπεις φοράνε αποκαλυπτικά και σέξι ρούχα και με προκαλούν οι αναθεματισμένες. Στο μετρό εχθές αυτές ήταν με τις φίλες τους ή με τους γκόμενους τους και εγώ πήγαινα στις βρωμιάρες του Μεταξουργείου. Να έχω κατακαυλώσει με τα κοντά σωρτσάκια, τις καλοσχηματισμένες γάμπες, τη νεανική επιδερμίδα και τόσα άλλα, ενώ στο τέλος να γαμιέμαι με γύφτισσες, φόλες, άρρωστες κ.λπ.
Βράζω στο ζουμί μου από τα νεύρα και νιώθω έναν απερίγραπτο πόνο απ'όσα χάνω καθημερινά.

Ρε Sad Man, ως μεγαλύτερος μου και με περισσότερες αποτυχίες, απορρίψεις και αγνοήσεις στο ενεργητικό σου, πως την παλεύεις και δεν έχεις φουντάρει ακόμη;

Δεν σε εξοργίζει το γεγονός ότι ΠΟΤΕ δεν θα νιώσεις τη συντροφικότητα, την αγάπη, τη θαλπωρή και όλα τα υπόλοιπα υπέροχα συναισθήματα τα οποία προσφέρει η γυναικεία ύπαρξη;
Δεν σε τρελαίνει πως ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει μια γυναίκα, ποτέ δεν θα σου ψιθυρίσει στο αυτί πόσο σε θέλει, ποτέ δεν θα τη γνωρίσεις στους γονείς/φίλους σου;
Πως νιώθεις που όλη η γειτονία σε θεωρεί ομοφυλόφιλο, ανώμαλο ή στην καλύτερη προβληματικό;

Χρειάζομαι άμεσα συμβουλές διότι διαισθάνομαι τον τοίχο στον οποίο σύντομα θα προσκρούσω.
Προφανώς και θεωρώ δεδομένο πως δεν γίνεται πλέον να αλλάξει κάτι, ζητώ όμως την γνώμη σου στο πως να ασκηθώ ώστε να το αντέχω.

Ετσι ειναι...
πολλοι εδω μεσα, το μονο που τους νοιαζει, ειναι 'πως θα τον χωσουν'...
εντελως ζωωδης καταστασεις....
ναι, και αυτο, αλλοιμονο, αλλα οχι μονο αυτο...
ειμαστε ανθρωποι, οχι ζωα...

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Kόψε τα ξύδια σε περίπτωση που χαπακώνεσαι αβέρτα μέσα στην μέρα.
Να τρως πιο υγιεινά και να βάλεις την άθληση στην καθημερινότητα σου γιατί βοηθάει τους λαμβάνοντες φαρμακευτική αγωγή.
Διάβασμα ωραίο χόμπι,αλλά ελπίζω μη διαβάζεις πράγματα όπως ''Τα νέα του μπικουτί''.
Ταινίες,μουσική το κρατάμε,όπως και τα ταξίδια.Με φίλους βγαίνεις καθόλου ή όχι?

Επειδή βλέπω ότι έχεις ''πένα'',ξεκίνα γράφε ότι γουστάρεις.Να εκτονωθείς ρε αδερφάκι μου.
Κράτα και αυτό που είπε ο πουτανόβιος για σάκο του μποξ για την εκτόνωση.
Να μην βαρέσει καμιά που του είπα εγώ δλδ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι τιποταλλο ειναι… μεγαλη χοντρη και με φλεβες και σπαει η καρδια μου να τη βλεπω ετσι…νεκρη! :cry:
Έτσι είναι και η πατούσα της γιαγιάς μου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.587
Πόντοι
216
Φτάνει ρε με τις φεμινοαπόψεις

Δηλαδή μόνο οι άντρες είναι προβληματικοί και οι γυναίκες μια χαρά;

Για το ότι ένα μεγάλο ποσοστό από δαύτες κάθονται αγάμητες και δεν ψάχνονται να γνωριστούν με κανέναν,εμεις φταίμε;

Όταν μόνο ένα 20-30% ασχολείται με άντρες,κι αυτούς απ'την παρέα τους,ναι λογικό είναι να υπάρχουν και τόσα μπακούρια.Και όχι,δεν είναι όλοι προβληματικοί αλλά γεννηθήκαν σε λάθος χώρα.

Τυχαινει να εχω καλο και ευρυ κοινωνικο κυκλο.
Και να με εκτιμουν και πολυ.
Τους τελευταιους μηνες, μια γυναικα (πολυ μεγαλυτερη μου - κυρία), με δικη της πρωτοβουλια,
προσπαθει να μου γνωρισει καλες αξιολογες κοπελες, γιατι εχει κι αυτη αξιολογο κοινωνικο κυκλο.
Βεβαια, επειδη με εχει σε μεγαλη εκτιμηση και θεωρω οτι εχω καλο πακετο (και εμφανιση μου, και οικονομικα κλπ), εχει βαλει και ψηλα τον πηχυ απο μονη της,
σε ομορφια γυναικας, επιπεδο κλπ Δηλαδη, οχι οτι κι οτι...
Λοιπον, ως ωρας, εχει κανει καμια δεκαρια αποπειρες.
Με δυο εχω βγει, και δεν προχωρησε κατι, αλλα επειδη δεν τα πηγαμε ασχημα στις συναντησεις αυτες, δεν αποκλειεται και κατι για το μελλον ...θα δειξε.
Οι αλλες 8, ολες μόνες τους, της εριξαν ακυρο απο την αρχη! Ουτε καν να ρωτησουν, αν ειμαι ο Μπαντερας απο ομορφια, ή ο Λατσης απο χρηματα! Τιποτε. Δεν ενδιαφερονται για κατι σε αυτη τη φαση της ζωης τους!
Λοιπον;
Τι να λεμε τωρα...

Εγω πιστευω οτι η εν λογω κυρια, λογω
- της εκτιμησης που μου εχει (μεγαλη, βαθια, γνωρισα και τον αντρα της και ενθουσιαστηκε κι αυτος μαζι μου, και παει λεγοντας)
- του μεγαλου κοινωνικου της κυκλου
- της προσπαθειας της

οτι ειναι θεμα χρονου, απο αυτη και μονο (περαν των αλλων δικων μιυ δικτυωσεων), να μου γνωρισει καποια καλη και αξιολογη, με την οποια οντως κατι θα γινει, και δεν μιλω για πηδημα, δεν παλευει η γυναικα για να πηδηξω εγω, αλλα για μια σχεση, αναμεσα σε δυο αξιολογους ανθρωπους.

Αλλα γιατι τα εγραψα ολα αυτα;

Για να δειξω, οτι στην κολοχωρα που ζουμε,
ακομη και κοινωνικο κυκλο να εχεις, ακομη και σχεδον ολο το 'πακετο' να εχεις,
και τα λοιπα και τα λοιπα,
και παλι, δεν εγγυαται κανεις οτι θα πετυχεις κατι αξιολογο!!!!!
Απιστευτο;;;

Οκ, ισως αν η γυναικα εριχνε τον πηχυ, κατι να γινονταν. Αλλα ουτε αυτη το κανει, ουτε κι εγω της λεω κατι τετοιο.
Και δεν λεω, γνωρισα 2 αξιολογες και ομορφες κοπελες.
Αλλα ομως;
Το overall; Το aftermath;

Αυτα που λεμε.
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ, ΑΠΟ (μαλακισμενη) ΕΠΙΛΟΓΗ!!!

Τιποτε, η κατασταση στην Ελλαδα ειναι δραματικη.
Και οι αντρες απο την αγαμια, συχνα την κανουν δραματικοτερη.

Anyway, ο κοινωνικος κυκλος ειναι εκ των ων ουκ ανευ,
και για να βρεις γενικοτερα, και για να ειναι κατι αξιολογο,
αλλα στην Ελλαδα, ακομη κι ετσι, παλι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Κράτα και αυτό που είπε ο πουτανόβιος για σάκο του μποξ για την εκτόνωση.
@Karamanis Stratos Καλύτερα να γραφτεί μποξ από το να μαλακίζεται με το σάκο στο σπίτι ... και θα γυμναστεί καλύτερα και θα κοινωνικοποιηθεί λίγο από το να πηγαίνει μόνο στον καφενέ

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.587
Πόντοι
216
Ηλικιακά από τα 35 και πάνω υπάρχει η εξής ανισορροπία. Υπάρχουν πολλές γυναίκες μόνες τους και πολλοί άντρες μόνοι τους. Το πρόβλημα είναι πως οι γυναίκες νομίζουν πως είναι ακόμα ελκυστικές αλλά οι άντρες δεν τις βρίσκουν ελκυστικές και εξακολουθούν να προσπαθούν να σχετίζονται με μικρότερες, εκτός και αν είναι σαν τη J Lo.
Λόγω τις ανισοροπίας αυτής οι γυναίκες αποκτούν ψυχολογικά που δεν έχουν τον άντρα που θέλουν και οι άντρες απελπίζονται που όλες οι γυναίκες που βρίσκουν είναι σαν το Γκοτζίλα.
Συνήθως οι γυναίκες που τα κατάφεραν έτσι σε αυτή την ηλικία έχουν και τα θεματάκια τους.
Εν κατακλείδι τα πράγματα για τις γυναίκες είναι πολύ χειρότερα από μία ηλικία και μετά γιατί δεν τις θέλει κανένας. Ειδικά με τα ψυχολογικά που αποκτούν ακόμα και στα 70 ψάχνουν για πρίγκηπες.
Εμάς δεν πρέπει να μας παίρνει η κάτω βόλτα. Λίγη προσοχή στον εαυτό μας και όλο κάτι βρίσκεται. Και αυτό γιατί οι πραγματικά καλές περιπτώσεις γυναικών καπαρώνονται αμέσως επειδή και οι ίδιες ψάχνονται αλλά και δεν έχουν ψυχολογικά.
Οι γυναικες είναι όπως οι αγγελίες στο car. Τα καλά μεταχειρισμένα φεύγουν σε μια μέρα. Τα προβληματικά έχουν καταθέσει πινακίδες και περιμένουν είτε τη διάλυση ή το μαλάκα που θα κάνει το λάθος. Ο ψαγμένος αγοραστής όμως πάντα κερδίζει.

Εγραψες!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τυχαινει να εχω καλο και ευρυ κοινωνικο κυκλο.
Και να με εκτιμουν και πολυ.
Τους τελευταιους μηνες, μια γυναικα (πολυ μεγαλυτερη μου - κυρία), με δικη της πρωτοβουλια,
προσπαθει να μου γνωρισει καλες αξιολογες κοπελες, γιατι εχει κι αυτη αξιολογο κοινωνικο κυκλο.
Βεβαια, επειδη με εχει σε μεγαλη εκτιμηση και θεωρω οτι εχω καλο πακετο (και εμφανιση μου, και οικονομικα κλπ), εχει βαλει και ψηλα τον πηχυ απο μονη της,
σε ομορφια γυναικας, επιπεδο κλπ Δηλαδη, οχι οτι κι οτι...
Λοιπον, ως ωρας, εχει κανει καμια δεκαρια αποπειρες.
Με δυο εχω βγει, και δεν προχωρησε κατι, αλλα επειδη δεν τα πηγαμε ασχημα στις συναντησεις αυτες, δεν αποκλειεται και κατι για το μελλον ...θα δειξε.
Οι αλλες 8, ολες μόνες τους, της εριξαν ακυρο απο την αρχη! Ουτε καν να ρωτησουν, αν ειμαι ο Μπαντερας απο ομορφια, ή ο Λατσης απο χρηματα! Τιποτε. Δεν ενδιαφερονται για κατι σε αυτη τη φαση της ζωης τους!
Λοιπον;
Τι να λεμε τωρα...

Εγω πιστευω οτι η εν λογω κυρια, λογω
- της εκτιμησης που μου εχει (μεγαλη, βαθια, γνωρισα και τον αντρα της και ενθουσιαστηκε κι αυτος μαζι μου, και παει λεγοντας)
- του μεγαλου κοινωνικου της κυκλου
- της προσπαθειας της

οτι ειναι θεμα χρονου, απο αυτη και μονο (περαν των αλλων δικων μιυ δικτυωσεων), να μου γνωρισει καποια καλη και αξιολογη, με την οποια οντως κατι θα γινει, και δεν μιλω για πηδημα, δεν παλευει η γυναικα για να πηδηξω εγω, αλλα για μια σχεση, αναμεσα σε δυο αξιολογους ανθρωπους.

Αλλα γιατι τα εγραψα ολα αυτα;

Για να δειξω, οτι στην κολοχωρα που ζουμε,
ακομη και κοινωνικο κυκλο να εχεις, ακομη και σχεδον ολο το 'πακετο' να εχεις,
και τα λοιπα και τα λοιπα,
και παλι, δεν εγγυαται κανεις οτι θα πετυχεις κατι αξιολογο!!!!!
Απιστευτο;;;

Οκ, ισως αν η γυναικα εριχνε τον πηχυ, κατι να γινονταν. Αλλα ουτε αυτη το κανει, ουτε κι εγω της λεω κατι τετοιο.
Και δεν λεω, γνωρισα 2 αξιολογες και ομορφες κοπελες.
Αλλα ομως;
Το overall; Το aftermath;

Αυτα που λεμε.
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ, ΑΠΟ (μαλακισμενη) ΕΠΙΛΟΓΗ!!!

Τιποτε, η κατασταση στην Ελλαδα ειναι δραματικη.
Και οι αντρες απο την αγαμια, συχνα την κανουν δραματικοτερη.

Anyway, ο κοινωνικος κυκλος ειναι εκ των ων ουκ ανευ,
και για να βρεις γενικοτερα, και για να ειναι κατι αξιολογο,
αλλα στην Ελλαδα, ακομη κι ετσι, παλι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
Tύπε για ποιον λογο εχεις δεχθεί να μπεις σε αυτην την περιεργη διαδικασια "προξενιου"?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.587
Πόντοι
216
Tύπε για ποιον λογο εχεις δεχθεί να μπεις σε αυτην την περιεργη διαδικασια "προξενιου"?

Το θεωρω δειγμα εκτιμησης εκ μερους της/τους(τωρα και ο αντρας της).
Δεν τους λεω καντε κατι, ποτε δεν το ζητησα.
Ωστοσο, οταν μου λεει να σου γνωρισω εκεινη ή την αλλη, δεν λεω οχι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ειμαο σκατα πίνω και καπνίζω μ
Ούτε το σαιτ μ νοιάζει ούτε τπτ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
image.jpg

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.677
Πόντοι
5.097
πουσυ μην το κανεις πετα την οδοντογλυφιδα μην κανεις το κακο. :confused: :confused: :confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Χαχα αλεξ καλο