Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
οχι τυπε...τοτε καλα εκανεςΣωστο, μου ελεγε οτι σκεφτεται να φυγει για Αμερικη, μου ηρθε καπως να υπαρχει καπου ενα παιδι μου και να μην το ξερω ούτε στη φατσα
οχι τυπε...τοτε καλα εκανεςΣωστο, μου ελεγε οτι σκεφτεται να φυγει για Αμερικη, μου ηρθε καπως να υπαρχει καπου ενα παιδι μου και να μην το ξερω ούτε στη φατσα
Δεν ξερωοχι τυπε...τοτε καλα εκανες
Ακομη μεγαλυτερο διλημμα.εμενα αν κατι θα με βασανιζει που θα ειναι καπως παραπλησιο με τη περιπτωση σου,ειναι που ειπα οχι σε μια ελληνοαμερικανα ηθελε να φυγουμε για αμερικη να μεινουμε εκει...ωραια γκομενουλα και σχετικα μικρη 26.Κρινοντας με το ποσο μπουρδελο γιναμε. Αλλα δε θελω να αφησω οικογενεια-φιλους-τοπο.
τι αγχωνεσαι ρε μαλακα η γυναικα που εχει εσυ στο σπιτι φευγει με απολυση δεν χρειαζεται διαζυγιογια μας δουλευει η δικαιοσύνη
αλλα σκεψου και αν το εκανες το βημα. Τι θα εχανες?Δεν ξερω
Mαλλον τιποτααλλα σκεψου και αν το εκανες το βημα. Τι θα εχανες?
απλως θα ερχοσουν αντιμετωπος με καποια προβληματα στο μελλον..(αν ερχοσουν)Mαλλον τιποτα
Θεωρώ πολύ πουτανιστικο να σου κρύψει η άλλη ότι είσαι πατέρας. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω.περυσι γαμησα μια μολδαβεζα με παιδι..μου ειπε οτι το παιδι ειναι ενος γαλλου που δεν ξερει πως την αφησε εγκυο και κρατησε το παιδι χωρις να το ξερει.Τωρα βεβαια και απο την αλλη σε καταλαβαινω.Να ξερεις οτι καπου σε καποιο σημειο του κοσμου εχεις ενα παιδι....ειναι καπως
Δε ξερω έτσι μου είπε μπορεί να μου λεγε και μαλακιεςΘεωρώ πολύ πουτανιστικο να σου κρύψει η άλλη ότι είσαι πατέρας. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω.
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να ξέρει ο άλλος και να κάνει τον μαλακα, όπως συνέβη σε μία που νταραβεριζομαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που ο άλλος την γάμησε, την άφησε έγκυο και μετά εξαφανίστηκε. Και το παιδί πλησιάζει τα 5 και δεν έχει δει ποτέ τον πατέρα του.
και οι γυναικες και οι αντρες που τα κανουν αυτα τα 2 ειναι ξεφτυλισμενα ονταΘεωρώ πολύ πουτανιστικο να σου κρύψει η άλλη ότι είσαι πατέρας. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω.
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να ξέρει ο άλλος και να κάνει τον μαλακα, όπως συνέβη σε μία που νταραβεριζομαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που ο άλλος την γάμησε, την άφησε έγκυο και μετά εξαφανίστηκε. Και το παιδί πλησιάζει τα 5 και δεν έχει δει ποτέ τον πατέρα του.
ουτε που ξερω πλεον ποιο ηταν το σωστο..επρπε να φυγεις και ελλαδα θα γυρναγα αυγουστο μονο
ποια πολιτεια?ουτε που ξερω πλεον ποιο ηταν το σωστο..
βοστωνηποια πολιτεια?
πολιτισμος νταξειβοστωνη
εχουν τελέιωσει οι αμστελ στην ευρυτερη περιοχη και πηραμε αδεια.μπαρουλη δεν δουλευεις γιαπι λογω καυσωνα;
ρε μουνιεχουν τελέιωσει οι αμστελ στην ευρυτερη περιοχη και πηραμε αδεια.