athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
ελα εχω μια και για σενα..χωρισε τον σκυλο σου και σου εχω λελουδοθα στην βρει ο αθηναιος εχει τον κυκλο του.
ελα εχω μια και για σενα..χωρισε τον σκυλο σου και σου εχω λελουδοθα στην βρει ο αθηναιος εχει τον κυκλο του.
ειμαι αγαπουλης τι να κανουμε.μπαρουλη δεν σε πιανουν εσενα αυτα τα μαθηματα γιατι μια βρηκες,σε κανει οτι θελει και θα στα φαει και ολα εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως παροτι Ζοφριωτης
το ηξερα εισαι συναισθηματικος τσακμακογυφτος...σε νιωθω και εμενα αυτα τα γαμημενα αισθηματα με εφαγαν μαλακα μπαρουλη 47 ατομα παρακολουθουν το νημα και διψανε να μαθουν για την ζωη σουειμαι αγαπουλης τι να κανουμε.
ριξε στο τραπεζι τα περιουσιακα στοιχεια.ελα εχω μια και για σενα..χωρισε τον σκυλο σου και σου εχω λελουδο
οντως εχεις αισθηματα για το σπιτι.το ηξερα εισαι συναισθηματικος τσακμακογυφτος...σε νιωθω και εμενα αυτα τα γαμημενα αισθηματα με εφαγαν μαλακα
εχεις οριο ηλικιας;ξεκιναμε απο αυτοριξε στο τραπεζι τα περιουσιακα στοιχεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οντως εχεις αισθηματα για το σπιτι.
δεν ξεκινας καλα. ασε στειλτην στον βραχιολακια μπας και αποπληρωσει τα χρεη και βγει απο την φυλακη.εχεις οριο ηλικιας;ξεκιναμε απο αυτο
κανα γκομενακι με σπιτι θελεις,τα διχτυα μας εχουν εστιασει σε περιοχες γλυφαδας-βουλας-βουλιαγμενης.μη χωρισεις αθηναιο
να εισαι καλος να την αγαπας και να τη προσεχεις
να εχει χωρο για τον εαυτο σ και τους φιλους σου
και αυτη να μην της λες να μην βγαινει με τις φιλες της
ισσορροπια αθηναιε μου
Μια γνωστή, μου ειχε ζητησει να κανουμε ενα παιδι χωρις καμια δεσμευση απο μερους μου, ούτε καν αναγνωριση.καλα κρασα
που ειπες οχι για τι πραγμα?
και ειπες οχι? εεε τυπε...δεν τις χανουν τετοιες ευκαιριες.Αυτο ειδικα για ελλαδα ειναι σπανιοτατοΜια γνωστή, μου ειχε ζητησει να κανουμε ενα παιδι χωρις καμια δεσμευση απο μερους μου, ούτε καν αναγνωριση.
Στο ελληνικο δικαιο δεν προβλεπονται προγαμιαια συμβολαιαΑλεξουκο θα μου συνταξεις ενα ιδιωτικο συμφωνητικο μην με πιασει κοροιδο η γυναικα και μου φαει το σαξο αν χωρισουμε;
Δεν ηταν εντελως ελληνιδα.και ειπες οχι? εεε τυπε...δεν τις χανουν τετοιες ευκαιριες.Αυτο ειδικα για ελλαδα ειναι σπανιοτατο
κατσε ρε μεγαλε δεν σου εχουν κανει προταση ακομα.αλλα και απο την αλλη δε θελω να κανω και παιδι με μια και να εξαφανιστει
ουτε σαν ιδιωτικο συμφωνητικο;δεν σωνομαστε με τιποτα;Στο ελληνικο δικαιο δεν προβλεπονται προγαμιαια συμβολαια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ηταν εντελως ελληνιδα.
Ηταν ελληνο-εβραιο-ιρλανδεζα με καταγωγη και απο την Φινλανδια
ναι λεω για τη περιπτωση του αλεξ...αν ειναι να σου ζητησει η αλλη παιδι χωρις αναγνωριση χωρις δεσμευσεις χωρις τιποτα ε τελως παντων εσυ τι ρολο θα βαρας? μπορει δην η αλλη να παρει το παιδι και να εξαφανιστει ως την ακρη της γης...τοτε γιατι να το κανεις?κατσε ρε μεγαλε δεν σου εχουν κανει προταση ακομα.
σιγα ρε μλκ τι θα σου παρουν το σαξο η το λαγκαβουλιν 50μλ.ουτε σαν ιδιωτικο συμφωνητικο;δεν σωνομαστε με τιποτα;
το σαξο με καιει βλακα που ειναι συλλεκτικο και θα αποκτησει αξια σαν αντικασιγα ρε μλκ τι θα σου παρουν το σαξο η το λαγκαβουλιν 50μλ.
δεκτον.το σαξο με καιει βλακα που ειναι συλλεκτικο και θα αποκτησει αξια σαν αντικα
Σωστο, μου ελεγε οτι σκεφτεται να φυγει για Αμερικη, μου ηρθε καπως να υπαρχει καπου ενα παιδι μου και να μην το ξερω ούτε στη φατσααλλα και απο την αλλη δε θελω να κανω και παιδι με μια και να εξαφανιστει