Μέχρι τώρα είχαμε τους Πορνορεπόρτερ για τα μπουρδέλα, τώρα αποκτήσαμε και τους Γκομενορεπόρτερ
καθημερινή ενημέρωση για το πόσες κυκλοφορούν μόνες και πόσες με γκόμενο, απευθείας από το κέντρο της συμπρωτεύουσας...δεν έχετε το θεό σας ρε μαλάκες
Τυπε,ειτε το πιστευεις ειτε οχι,μεσα στην καραντινα εψησα φαση με μια απο Νεα Σμυρνη και μια απο Γλυφαδα. Η πρωτη ελευθερη και καλοστεκουμενη ανω των 40,η δευτερη φρεσκοπαντρεμενη ανω των 30 και μου εκανε εντυπωση οτι ηταν η πιο προσιτη-καβλιαρα
μονο που δε με παρακαλουσε. Δεν πιστευα στα ματια μου, μεχρι που μου εδωσε κινητο. Μου εγραψε επι λεξη... "Στο χερι σου να περασουμε καλα και να κατεβαινεις συνεχεια χιχιχι"... της γραφω "μηπως και στο ποδι μου?"και μου εστελνε φιλακια
Το ψησιμο εγινε απο ψευτοπροφιλ στο fb μετα το λοκνταουν του Οκτωβριου..ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΩΡΑ
Και δωσ'του likes,δωσ'του καρδουλες και σχολια σε ειδησεις σελιδων τυπου lifo και athens voice
η συζητηση συνεχιζοταν inbox και αφου τις καθηλωνε το ολο μυστηριο ,εν τελει φανερωνομουν με φωτο. Τζαμπα μαλακιζομουν με το Τιντερ,ψευτοπροφιλ και αγιος ο θεος.
Το ερωτημα που με βασανιζει ειναι ενα...μια εβδομαδα Αθηνα ποσο θα μου εβγαινε οικονομικα?
Ξενοδοχειο να εκλεινα προς νοτια καλυτερα? Αυτη απο Γλυφαδα ακομα μου προκαλει δυσπιστια,προβλεπω να γινεται η στραβη και να ψαχνω τροπο διαφυγης. H αλλη ειναι πιο νορμαλ και μενει και μονη
O χωρισμενος πορνοθειος μου εχει διαμερισμα στο Π.Φαληρο ,αλλα το νοικιαζει
γιατι και αυτος λογω επαγγελματος γυρισε ξανα στη γεννετειρα Θεσσαλονικη. Θα κατεβω διαφορετικο 3μερο για εκαστη απ 'οτι φαινεται.
Δε με παιρνει διαφορετικα...Οποιαδηποτε πληροφορια θα γινει αποδεκτη με ευγνωμοσυνη
Επειδη σπουδασα σε πολη που οι πιο πολλες ησαν Αθηναιες και νοτιες,μπορω να πω πως ειναι πολυ πιο ανοιχτες και προσιτες γκομενουλες.
Οι Θεσσαλονικιες οριακα πιο ομορφες,αλλα κατα πολυ περισσοτερο κομπλεξικες. Νοιαζονται πολυ για το φαινεσθαι και τι θα πουν οι αλλοι. Χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ...ατρωτες, Sad για σενα το γραφω
Αυτες που κατα πλειοψηφια ησαν φινετσατες και μουνοπριγκηπισσες(οπουδηποτε και με οποιαδηποτε αφορμη αν τυχαινε να γνωρισω) ησαν οι Κερκυραιες. Δε ξερω τι φαση με αυτες. Επηρεασμενες απο την ιταλικη κουλτουρα και παραδοση του νησιου. Ετη φωτος μποστα για τα ελληνικα δεδομενα.