Ποια μπορει να συνυπαρξει μαζι σου κατα τη γνωμη σου?
Ο Sad το προχωραει παρα πολυ. Για να πετυχει τη συνυπαρξη,πρεπει να προηγηθει γαμησι,και για να εξασφαλισει το γαμησι, πρεπει να προηγηθει γνωριμια. Για να προηγηθει γνωριμια ομως,πρεπει να ριξει τα μουτρα του. Βημα-βημα θα βρει τα πατηματα του,οχι με σκυταλοδρομια. Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα στη ζωη απο το mind game με γυναικες και δη Ελλεηνιδες. Απορω γιατι κωλυεται και το επεξεργαζεται τοσο,στη χειροτερη θα φαει χυλοπιτα. Καλυτερα χυλοπιτα παρα να βασανιζεται καθε βραδυ για τα μουνακια που συναντουσε και δεν εκανε κινηση.
Εγω μετα τιμης αναγνωριζω οτι θα ημουν αρκετα ιδιοτροπος για μακροπροθεσμη συνυπαρξη. Αρχιζω και καταπιεζομαι,θελω την απλα μου, τον προσωπικο μου χωροχρονο. Διανυω αλλωστε μια μεταβατικη περιοδο που δε μ' ενδιαφερει προς το παρον κατι πιο σοβαρα απο τη σταδιοδρομια μου. Ο Sad δεν καταλαβαινω γιατι εξαρτα τη ζωη του σε τοσο μεγαλο βαθμο απο τη σταση της καθε random βλαμμενης.
Γιατι σκεφτεται τι θα πουν οι αλλες(και οι αλλοι) για παρτη του, ΑΝΤΙ να κοιταξει ακριβως την παρτη του και μονο.
Αν βρεθει καποια σωστη κοπελα,πολυ ευχαριστως να εκανε σοβαρο δεσμο και να συγκατοικουσε. Αλλα αυτη δε θα ερθει με παραγγελια,πρεπει να ζησει,να αποτυχει,να φθαρει , να χιλιογαμηθει και να χιλιογαμησει. Δηλαδη θα του επεφτε ασχημα- σε μεταβατικο σταδιο- μια κορασιδα που θα του ανοιγει το σπιτικο της καθε φορα που θελει να γαμησει? Καθε φορα που θα τον πιανουν σηκωμαρες τα μεσανυχτα και θα πηγαινει για διανυκτερευση χωρις σουξου μουξου?
Και αμα του μαγειρευει και τιποτα το επομενο μεσημερι,αρχοντας και σατραπης θα νιωθει ο δικος μας
Απορω πως ζηλευει ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΖΟΡΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ τους παντρεμενους φιλους του. Μιλαμε για ηλικιες 35+,οχι 50+. Πολλες φορες παντρεμενους εξ'...αναγκης
Καταρχας, θα επρεπε να κοψει παρτιδες μαζι τους γιατι ειναι ο πλεον τοξικος και χειριστικος περιγυρος για εργενηδες Οποτε εχει καλεσμα ο αδερφος μου(που ειναι ιδια γενια μαζι του απ 'οτι εχω καταλαβει),προσπαθω να βρω αφορμη να αποφυγω τη μετωπικη με το μιζερο κυκλο του γιατι οταν με βλεπουν αρχιζουν τις καλοπροαιρετες μπηχτες και το κηρυγμα
Περα απο το οτι δεν εχω κοινα ενδιαφεροντα και κοινους τοπους συζητησης μαζι τους,καθε φορα μου χαλανε τη διαθεση.Μιλαμε για ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. Λες και μ εκδικουνται επειδη δεν εχω φυλακιστει ακομα. Εν τω μεταξυ καθε φορα που βλεπουν κανα μουνακι (σε social media )οταν δεν ειναι μπροστα οι καριολες γυναικες τους,ξεροσταλιαζουν και μου ζητανε λεπτομερειες μπας και δουν κανενα μπουτακι η βυζακι για να τραβηξουν μαλακια το βραδυ. Ενταξει περνανε λουκι,χαζομπαμπαδες προσφατως οι περισσοτεροι.
Ομως αυτοι το χαβα τους. Το δικο μου λουκι οταν βρισκομαι αναμεσα τους δεν το λογιζονται. Οι ιδιοι και απαραλλαχτοι ΜΑΛΑΚΕΣ που μπροστα στις γυναικες τους καθονται σουζα ,οταν αυτες μου κανουν κριτικη για παραδειγμα επειδη ακομα...ξενυχταω! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥΖΑ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ,ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ SAD...;)
1) ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ,ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ. ΕΙΧΑ ΑNAΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΤΑ ΗΟΤ SPOTS
2)ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ , ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ 1).
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΗΟΤ SPOTS ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ! ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΓΙΑ "ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ"