baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
κλιματισμος καφεδαρες και το μπος αραχτο σαν κοτοπουλο.ρε μουνι
κλιματισμος καφεδαρες και το μπος αραχτο σαν κοτοπουλο.ρε μουνι
ολες ετσι φευγουντι αγχωνεσαι ρε μαλακα η γυναικα που εχει εσυ στο σπιτι φευγει με απολυση δεν χρειαζεται διαζυγιο
εκτος εμενα που αν χρειαστει θα φυγω εγωολες ετσι φευγουν
ουτε το λακαβουλιν δεν θα σ αφησει να παρεις ουτε το λακαβουλινεκτος εμενα που αν χρειαστει θα φυγω εγω
τυπε στο τζιπ δεν εχεις βαλει ακομα?σπιτι χωρις μηχανημα παγου απλα δεν ειναι σπιτι την σημερον ημέρα
ΤΕΛΟΣ
και οι γυναικες και οι αντρες που τα κανουν αυτα τα 2 ειναι ξεφτυλισμενα οντα
χωρις ομως αισθηματα,συντροφικοτητα δεν ερχονται τα παιδια..και πιστευω οτι αν ο σκοπος ειναι ΜΟΝΟ για να κανεις παιδια και παντρευεσαι ΜΟΝΟ για αυτο συνηθως ερχεται χωρισμος...Eδω τυπε η Γλυφαδιωτισσα που μιλουσα εβλεπε tv με τον δικο της στον καναπε και μου απαντουσε λες και ηταν με καμια φιλη της
Καποια στιγμη την επιασε κριση διακριτικοτητας και μου ειπε να στελνω πχιο..αργα!
Φαντασου αυτη να ειχε παιδι...παλι καλα!Γαμος 5ετιας, αλλα απ' οτι καταλαβα παει για διαλυση. Μακαρι να σωθει ο φουκαρας....
Τα παιδια ειναι το παν...Ο φυσικος προορισμος καθε ανθρωπου που φιλοξενειται στη γη.
Απο τη στιγμη που απεκτησα ανηψια,εχω δει αλλιως το σκηνικο..και εχω αναθεωρησει πολλες απο τις αποψεις μου..
...Σχεδον 2 ετων κοριτσακι να μου κλεινει τα ματια και να μου κανει γκριματσες.. Αυτες οι στιγμες δεν ανταλλασσονται με τιποτα αλλο στον κοσμο. Παρεμπιπτοντως,τα κοριτσακια απο μικρη ηλικια ειναι πολυ πιο δραστηρια και ευστροφα απο εμας...
Βλεπω αγορακια που εκαναν οι φιλοι του αδερφου μου και κοιμουνται ολη μερα ορθια...η ανηψια μου περα δωθε,δεν καθεται στιγμη....παιρνει ακομα και τα υγρα μαντηλακια για να σκουπιζει τα τραπεζια
Για μενα ο μοναδικος σοβαρος λογος γαμου η αποκτηση διαδοχου-ων..ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Ουτε συνυπαρξη ,ουτε συντροφικοτητα..
Σιγουρα και αυτες χρειαζονται, αλλα καταντουν αγγαρεια καποια στιγμη. Τα παιδια ειναι ο θεματοφυλακας ενος γαμου
τύπε τι να μας πει να πουμε εδω αλλοι κουβαλάν ολοκληρο το ψυγειοκαταψυκτητυπε στο τζιπ δεν εχεις βαλει ακομα?
στο επομενο που θα παρω θα κοιταξω να εχει ντουλαπακι που να ψυχεταιτυπε στο τζιπ δεν εχεις βαλει ακομα?
μην τσιμπας τυπε, για να παρεις την καρτα με τους ποντους ειναιμου επιασε μια μουνιτσα τη κουβεντα στο σουπερ μαρκετ..δουλευε εκει στα ραφια.."κυριε να σας βοηθησω?? " εψαχνα μια μαρκα καφε στα ραφια....με τα πολλα μ λεει "χριστινα με λενε" ...αφου συστηθηκαμε περιμενει αυριο εντυπωσεις για τον καφε που μου προτινε... τωρα τελευταια εχω πολλες επιτυχιες στα σουπερ μαρκετ...τι στο διαολο ρε γμτ..
Άλλαξε λίγο την ιστορία γιατί με τον καφέ δε γίνεται πολύ πιστευτή, πες ότι σου πρότεινε μάρκα τυριούμου επιασε μια μουνιτσα τη κουβεντα στο σουπερ μαρκετ..δουλευε εκει στα ραφια.."κυριε να σας βοηθησω?? " εψαχνα μια μαρκα καφε στα ραφια....με τα πολλα μ λεει "χριστινα με λενε" ...αφου συστηθηκαμε περιμενει αυριο εντυπωσεις για τον καφε που μου προτινε... τωρα τελευταια εχω πολλες επιτυχιες στα σουπερ μαρκετ...τι στο διαολο ρε γμτ..
ασε μας ρε λεοντα καθε φορα τα ιδια και τα ιδιαΆλλαξε λίγο την ιστορία γιατί με τον καφέ δε γίνεται πολύ πιστευτή, πες ότι σου πρότεινε μάρκα τυριού
εγω θα παρω με ψυγειο ξηρας ωριμανσης να σιτευω προβατινα παιδακιαστο επομενο που θα παρω θα κοιταξω να εχει ντουλαπακι που να ψυχεται
καυλααααα
ξεκινα με το αυτοκινητοεγω θα παρω με ψυγειο ξηρας ωριμανσης να σιτευω προβατινα παιδακια
ειμαι γεματος φυλλαδια ολα τα καινουργια τα μοντελα τα εχω ολαξεκινα με το αυτοκινητο
πηγαινε στον Αθηναιο να ανταλλαξεις αυτα που εχεις διπλάειμαι γεματος φυλλαδια ολα τα καινουργια τα μοντελα τα εχω ολα
τύπε τι μαρκα ηταν ο καφές ;μου επιασε μια μουνιτσα τη κουβεντα στο σουπερ μαρκετ..δουλευε εκει στα ραφια.."κυριε να σας βοηθησω?? " εψαχνα μια μαρκα καφε στα ραφια....με τα πολλα μ λεει "χριστινα με λενε" ...αφου συστηθηκαμε περιμενει αυριο εντυπωσεις για τον καφε που μου προτινε... τωρα τελευταια εχω πολλες επιτυχιες στα σουπερ μαρκετ...τι στο διαολο ρε γμτ..