brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.984
- Πόντοι
- 2.606
σημερα οχι γιατι λεει ειναι καβλωμενοςπηγαινε στον Αθηναιο να ανταλλαξεις αυτα που εχεις διπλά
σημερα οχι γιατι λεει ειναι καβλωμενοςπηγαινε στον Αθηναιο να ανταλλαξεις αυτα που εχεις διπλά
Για το καλό σου το λέω ρε τυπε, επειδή έχει κωλοπαιδα στο σάιτ και θα σε τρολαρουν. Επιλογή καφέ σε super market δεν είναι πιστευτή, δύο τρεις μάρκες υπάρχουν όλες κι όλες.ασε μας ρε λεοντα καθε φορα τα ιδια και τα ιδια
Να ορίστε. Μην το πειράζετε το παιδί ρε αλήτες!τύπε τι μαρκα ηταν ο καφές ;
για σένα ετοιμαστηκεσημερα οχι γιατι λεει ειναι καβλωμενος
ενα καρο μαρκες ειχε βασιλοπουλος ειναι αυτος...απλα δεν με "πιανουν" αυτες οι κωλομαρκες εκει,με ειδε αυτη που ξεφυσουσαΓια το καλό σου το λέω ρε τυπε, επειδή έχει κωλοπαιδα στο σάιτ και θα σε τρολαρουν. Επιλογή καφέ σε super market δεν είναι πιστευτή, δύο τρεις μάρκες υπάρχουν όλες όλες.
τυπε αν παω με λακαβουλιν στην επισκεψη λες να γλιτωσω ?για σένα ετοιμαστηκε
στο σουπερ μαρκετ δεν στοχευουμε εργαζομενες αλλα ωραιες νοικοκυρες ειδικα τα πρωινα...ποιος θα με τρολαρει ρε λεοντα εμενα? ας δοκιμασει
Έτσι όπως δουλεύουν τυπε μόνο όρεξη για φλερτ δεν έχουν εκεί μέσα κατά τη διάρκεια της δουλειάςποιος θα με τρολαρει ρε λεοντα εμενα? ας δοκιμασει
τύπε νταξει καλα εισαι να πουμε αλλοι τα χουν μονο σε κάρτεςειμαι γεματος φυλλαδια ολα τα καινουργια τα μοντελα τα εχω ολα
τύπε τι μαρκα ηταν ο καφές ;
θα σε γαμησει μεθυσμένος , ελα αυριο να μας πεις τις εντυπωσεις σουτυπε αν παω με λακαβουλιν στην επισκεψη λες να γλιτωσω ?
Αν δεν της άρεσαν,όπως το ισχυρίζεται, δε θα καθόταν να υπομείνει το μπιίρι μπίρι .https://www.lifo.gr/lifoland/confessions/oyf-255
Βγήκα μόνη και πήγα να πιώ μιά μπύρα στο μαγαζί που δουλεύει ένας φίλος μου.Δευτέρα σήμερα,σκέφτηκα ότι δέν θα έχει πολυκοσμία...αμ δέ! Δέν ησύχασα,τρείς μου την έπεσαν!Έλεος δηλαδή,μή δούν μία κοπέλα μόνη,αμέσως το μυαλό τους στο πονηρό.Και τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο... Κανένας δέν μου άρεσε.Τζάμπα υπέμεινα το μπίρι-μπίρι τους τόση ώρα.
Άντρας να βγει μόνος του για μπύρα,δεν θα τον πλησιάζει ούτε η σερβιτόρα για παραγγελία
Καλά,3 γκόμενες δε θα του την πέσουν σε όλη του τη ζωή
Κατα τ'άλλα,όταν τα λέμε,μας λένε ότι θέλουμε ειδικό
Στην Ελλάδα έχει καταντήσει προνόμιο να έχεις σχέση
Θα μου πεις,αν ο άλλος βλέπει τους φίλους του μπακούρια ή να ψάχνουν γκόμενες στα τιντερ,λέει καλά είμαι.Έχω μια έστω 6αρι,ούτε μουνάρα,ούτε μπάζο,γαμάω,δεν μ'έχουν για μπακούρι,δεν έχω μόνο τους μαλάκες για να βγαίνω,γενικά είμαι σε καλύτερη φάση.Όλοι κάπως έτσι σκέφτονται
Έτσι όπως δουλεύουν τυπε μόνο όρεξη για φλερτ δεν έχουν εκεί μέσα κατά τη διάρκεια της δουλειάς
θα τη παρω μεσα στο μανουρι διπλα στη σκληρη αυριο αν δεν ειναι καλος ο καφεςστο σουπερ μαρκετ δεν στοχευουμε εργαζομενες αλλα ωραιες νοικοκυρες ειδικα τα πρωινα...
τυπε μπορει να ποναω αλλα τελικα θα κανω σωστη επιλογη στο αμαξι ολα θα τα ξερω ολαθα σε γαμησει μεθυσμένος , ελα αυριο να μας πεις τις εντυπωσεις σου
Ορματε Μακεδονομαχοιμου επιασε μια μουνιτσα τη κουβεντα στο σουπερ μαρκετ..δουλευε εκει στα ραφια.."κυριε να σας βοηθησω?? " εψαχνα μια μαρκα καφε στα ραφια....με τα πολλα μ λεει "χριστινα με λενε" ...αφου συστηθηκαμε περιμενει αυριο εντυπωσεις για τον καφε που μου προτινε... τωρα τελευταια εχω πολλες επιτυχιες στα σουπερ μαρκετ...τι στο διαολο ρε γμτ..
εχει ευκαιριες παντως..εχω ξανα πει καλο ειναι να τις πετυχαινεις μονες χωρις φιλες-παρεεςστο σουπερ μαρκετ δεν στοχευουμε εργαζομενες αλλα ωραιες νοικοκυρες ειδικα τα πρωινα...