Επισκέπτης
και γο μαμ κοκα κακα κοκο και νανι
γατονι ;)
κοκα με κοκο τι διαφορα εχει?
με το ενα σε τρωει η μυτη σου με το αλλο σε τρωει ο κωλος σου
και γο μαμ κοκα κακα κοκο και νανι
κοκα = κοκα κολακοκα με κοκο τι διαφορα εχει?
δελαδις?κοκα με κοκο η διαφορα ινε ενα τελικο ι
Λιλλυ μου χει τύχει να μαστε στο κρεβάτι με κτηνιάτρο ελληνίδα και να μου πει ότι πρέπει να πάρει ένα επείγον τηλ και να μιλάει δέκα λεπτά για ευθανασία σκύλου.. :S
το οποσ το ς το τελικο ετσι η κοκα ινε το κοκο με ενα ι τελικο στιν τελοσ,ιδεσ αμα δε ξερισ αφαβιτα τι παθενισδελαδις?
βρε το κτηνος τι σου εκανε..Λιλλυ μου χει τύχει να μαστε στο κρεβάτι με κτηνιάτρο ελληνίδα και να μου πει ότι πρέπει να πάρει ένα επείγον τηλ και να μιλάει δέκα λεπτά για ευθανασία σκύλου.. :S
μεσω της αμφισβητησης ερχεται η γνωσητο οποσ το ς το τελικο ετσι η κοκα ινε το κοκο με ενα ι τελικο στιν τελοσ,ιδεσ αμα δε ξερισ αφαβιτα τι παθενισ
Νομιζω πως κανεις λαθος για το cosmopolitan. Αυτο που περιγραφεις ως επιθμητό ειναι ακριβως το στερεότυπο του cosmopolitan: ηλίθια αλλα ομορφη.όχι απλά δεν μας ενδιαφέρει καθολου να είναι έξυπνες και πετυχημένες.
Ειπαμε τέτοια στερεότυπα στο cosmopolitan μόνο.
Συγγνώμη που γελάω αλλά αυτό είναι για θεατρικό σκετς...
βρε το κτηνος τι σου εκανε..
ε ναι ρε συ.. αφου δεν τα καταλαβαινεις τα κτηνη....Και όταν διαμαρτυρήθηκα άρχισε να φωνάζει ότι δε τη καταλαβαίνω και ότι είμαι στον κόσμο μου και δε κατανοώ ότι είναι πολύ απασχολημένη με τα επαγγελματικά της το τελευταίο καιρό
δλδ ολες οι γυναικες ειναι ηλιθιες κ αποτυχημενες?
ποσόστοση.. δωσε μας ποσόστοση......Υπάρχουν και εξαιρέσεις, σίγουρα...
ε ναι ρε συ.. αφου δεν τα καταλαβαινεις τα κτηνη....
Δυστυχώς θα συμφωνήσω...Νομιζω πως κανεις λαθος για το cosmopolitan. Αυτο που περιγραφεις ως επιθμητό ειναι ακριβως το στερεότυπο του cosmopolitan: ηλίθια αλλα ομορφη.
Συγγνώμη άκουσες τουλάχιστον την άλλη μέρα?...Ασε είναι να μη σου τύχει...
Και όταν διαμαρτυρήθηκα άρχισε να φωνάζει ότι δε τη καταλαβαίνω και ότι είμαι στον κόσμο μου και δε κατανοώ ότι είναι πολύ απασχολημένη με τα επαγγελματικά της το τελευταίο καιρό
εσυ εχεις τοσο μεγαλη μυτη και σε νοιαζει που ρωταω ????Στατιστικολογος εισαι και εχεις τοση πρεμουρα για τ αποσοστα??????
Πως να περιμένεις να είναι ερωτική μια γυναίκα που δουλειά της είναι να κόβει @@ αφού γλίτωσα χωρίς καμιά απώλεια καλά να λες.. :S
Και τι ηθελες να κανει. Να είναι αεργη και να τη συντηρεις?Λιλλυ μου χει τύχει να μαστε στο κρεβάτι με κτηνιάτρο ελληνίδα και να μου πει ότι πρέπει να πάρει ένα επείγον τηλ και να μιλάει δέκα λεπτά για ευθανασία σκύλου.. :S