οπως καταλαβαινετε ηταν αδυνατο να διαβασω ολες τις σελιδες!διαβασα 4-5... αν απαντησω βλακειες η ειμαι εν τελη εκτος τοπικ ζητω συγγνωμη!θελω απλα να πω πως ειμαι κ γω ελληνιδα!οποτε αυτοματα καποιοι θα με καταταξουν στην κατηγορια ''ελλεηνιδα''.
εχω μια σχεση πολλα χρονια την οποια σεβομαι απολυτα χωρις να εχω σκεφτει ποτε αλλους αντρες!(ουτε εκεινος νομιζω γτ ειμαστε πολυ ερωτευμενοι..)δε με ενδιαφερουν τα χρηματα κ τα δωρα.το αν θα μου κανει κ ποτε ειναι στην διακριτικη κ οικονομικη του ευχερια-λαθος το εγραψα αλλα δε ξερω πως γραφεται-.με νοιαζουν αυτα που μου δινει!εμπιστοσυνη αγαπη κ.τ.λ
φυσικα κ γκρινιαζω καπου καπου..αλλωστε ποιος δε το κανει??!!στους αντρες που ετυχε να μου την πεσουν ομορφα κ ωραια μιλησα ευγενεστατα κ εξηγησα πως εχω σχεση κ δεν ενδιαφερομαι..σε αυτους που χυδαια κ εκνευριστικα επεμειναν πουλησα τρελιτσα αλλα με χιουμορ...δε δινω ποτε ελπιδες γ να ικανοποιησω τον εγωισμο μου..το παιρνω απο τον συντροφο μου..απο οποινδηποτε αλλον μ ειναι περιττο..
ναι δεν ειμαι η θεα κ η κορμαρα!!δεν ειμαι η αντριαννα σκλεναρικοβα!!εχω κυταριτιδα!!γτ οταν βγαινω εξω δε τρωω μια σαλατα γτ ''δε πειναω''!ουτε τα οικονομικα μου μου επιτρεπουν να εχω 10διαιτολογους κ γυμναστες!μια νορμαλ κοπελα ειμαι...κ φανταζομαι οτι ολοι οι λαοι εχουν ασχημους/ε ,μετριους/ες,κουκλους κ κουκλες...
στις κοπελες η αντρες που εχουν την μυτη ψηλα(ειτε ειναι πανεμορφοι ειτε οχι)δε χρειαζετε απλως να δινετε σημασια!καποια στιγμη θα τους προσγειωσει η ιδια η ζωη...δωστε την προσοχη σας ολη σε ατομα που πραγματικα την αξιζουν...
συγγνωμη αν σας κουρασα...