Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (12 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.231
Πόντοι
506
καλυτερα να ειναι νοικοκυρα και να την τρεφεις.....θα νιωθεις πιο αντρας....

Η ύπουλη, ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ λογική μιας ακόμη ΤΣΟΥΛΟΤΕΜΠΕΛΟΕΛΕΗΝΙΔΑΣ.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.231
Πόντοι
506
Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Είναι αποδεδειγμένο πως οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ έχουν καλύτερη συμπεριφορά ή πάει κι εδώ "κανόνας και εξαίρεση"?

Προσπαθώ να καταλάβω τι υπάρχει στην δική τους νοοτροπία και κουλτούρα (γιατί αυτά νομίζω διαχωρίζουν τα έθνη κι όχι τα σύνορα) που υστερούν οι Ελληνίδες..

ΦΥΣΙΚΑ και είναι αποδεδειγμένο. Τόσο καιρό το φωνάζουμε. Γιατί ξέρουμε. Και όχι μόνο οι Ανατολικές. Όλες οι Ευρωπαίες (με λίγες εξαιρέσεις) είναι καλύτερες από σας. Πόσες φορές πρέπει να σας το πούμε για να το χωνέψετε?? Τουλάχιστον, στη χειρότερη περίπτωση ξέρουν να παίρνουν μια πίπα της προκοπής.ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.231
Πόντοι
506
οπως καταλαβαινετε ηταν αδυνατο να διαβασω ολες τις σελιδες!διαβασα 4-5... αν απαντησω βλακειες η ειμαι εν τελη εκτος τοπικ ζητω συγγνωμη!θελω απλα να πω πως ειμαι κ γω ελληνιδα!οποτε αυτοματα καποιοι θα με καταταξουν στην κατηγορια ''ελλεηνιδα''.
  εχω μια σχεση πολλα χρονια την οποια σεβομαι απολυτα χωρις να εχω σκεφτει ποτε αλλους αντρες!(ουτε εκεινος νομιζω γτ ειμαστε πολυ ερωτευμενοι..)δε με ενδιαφερουν τα χρηματα κ τα δωρα.το αν θα μου κανει κ ποτε ειναι στην διακριτικη κ οικονομικη του ευχερια-λαθος το εγραψα αλλα δε ξερω πως γραφεται-.με νοιαζουν αυτα που μου δινει!εμπιστοσυνη αγαπη κ.τ.λ
φυσικα κ γκρινιαζω καπου καπου..αλλωστε ποιος δε το κανει??!!στους αντρες που ετυχε να μου την πεσουν ομορφα κ ωραια μιλησα ευγενεστατα κ εξηγησα πως εχω σχεση κ δεν ενδιαφερομαι..σε αυτους που χυδαια κ εκνευριστικα επεμειναν πουλησα τρελιτσα αλλα με χιουμορ...δε δινω ποτε ελπιδες γ να ικανοποιησω τον εγωισμο μου..το παιρνω απο τον συντροφο μου..απο οποινδηποτε αλλον μ ειναι περιττο..
ναι δεν ειμαι η θεα κ η κορμαρα!!δεν ειμαι η αντριαννα σκλεναρικοβα!!εχω κυταριτιδα!!γτ οταν βγαινω εξω δε τρωω μια σαλατα γτ ''δε πειναω''!ουτε τα οικονομικα μου μου επιτρεπουν να εχω 10διαιτολογους κ γυμναστες!μια νορμαλ κοπελα ειμαι...κ φανταζομαι οτι ολοι οι λαοι εχουν ασχημους/ε ,μετριους/ες,κουκλους κ κουκλες...
στις κοπελες η αντρες που εχουν την μυτη ψηλα(ειτε ειναι πανεμορφοι ειτε οχι)δε χρειαζετε απλως να δινετε σημασια!καποια στιγμη θα τους προσγειωσει η ιδια η ζωη...δωστε την προσοχη σας ολη σε ατομα που πραγματικα την αξιζουν...
συγγνωμη αν σας κουρασα... :)

Η ΑΝΟΗΤΗ αυτοδιαφήμιση μιας ακόμη Ελεηνίδας....

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η ΑΝΟΗΤΗ αυτοδιαφήμιση μιας ακόμη Ελεηνίδας....

Διαφήμιση αυτό το κείμενο?  :idiot:
Ααααχ! Τι με μαθαίνουν στην σχολήηηη??? :headbang:

ΦΥΣΙΚΑ και είναι αποδεδειγμένο. Τόσο καιρό το φωνάζουμε. Γιατί ξέρουμε. Και όχι μόνο οι Ανατολικές. Όλες οι Ευρωπαίες (με λίγες εξαιρέσεις) είναι καλύτερες από σας. Πόσες φορές πρέπει να σας το πούμε για να το χωνέψετε?? Τουλάχιστον, στη χειρότερη περίπτωση ξέρουν να παίρνουν μια πίπα της προκοπής.ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.

Ένα ξυδάκι στον μεσιέ ανατολ!
κάτι πρέπει να κάνεις με τα νεύρα σου...  :-
Βρε, μήπως δεν κάνουν καλή δουλειά οι Ευρωπαίες και οι Ρωσίδες?  :huh: :huh:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Διαφήμιση αυτό το κείμενο?  :idiot:
Ααααχ! Τι με μαθαίνουν στην σχολήηηη??? :headbang:

Ένα ξυδάκι στον μεσιέ ανατολ!
κάτι πρέπει να κάνεις με τα νεύρα σου...  :-

Οι ελλεηνίδες σίγουρα δε κάνουν! Ή μήπως... την κάνουν? ( να μας κάνουν τα νεύρα τσατάλια!) :2funny: :rockon:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.231
Πόντοι
506

Άριστα την κάνουν. Γι αυτό τις επαινούμε. Γι αυτό λυσσάξατε. ΕΙΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ. Οι τελευταίες....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βασικα εσυ λυσσας......σε σημειο που προβληματιζομαι......αν με πιανεις ;)

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οι ελλεηνίδες σίγουρα δε κάνουν! Ή μήπως... την κάνουν? ( να μας κάνουν τα νεύρα τσατάλια!) :2funny: :rockon:

Τι να σας πω? :huh: με ελεηνίδες δεν πάω...  :P :P
Βασικα εσυ λυσσας......σε σημειο που προβληματιζομαι......αν με πιανεις ;)
Έρχεσαι στα λόγια μου εσύ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχα
Για ρωτα ποιος εχει καταντησει γραφικος καραγκιοζης...
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

εσυ??? χαχαχαχαχαχαχα :P :P

δεν αντιλλαμβανομαι για ποιο λογο ενας αραβας ειναι κατωτερος του ελληναρα....μολις μπορεσει να μου το απαντησει καποιος ισως να καταλαβω για ποιο λογο αποτελει και "κατηγορητηριο" για καποιον αυτο....
και επισης τι ειναι αυτο που κανει τις ρωσοουκρανες καλυτερες απο τους αραβες ή τους αλβανους....ευχαριστω :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τσουλα ειμαι στανταρ....λογω αυτης της ιδιοτητας μου δεν ειμαι αγαμητη..... ελπιζω να σε καλυψα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom