Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
με οσους ημουνα δε φοραγανε τυρμπαν....τους τουαρεγκ ομως τους εχω ενα απωθημενο....λες να φτασει μεχρι εκει η χαρη μου??? :2funny:

Δεν ξερω να σε πω βρε κοριτσι μου.....Αυτα ολα με την αμμο.....δεν μουρχονται και καλα......Αμα εχει και βεδουινεs σφυρα μου ναρθω εκπαιδευτικη κρουαζιερα...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
χααχαχχααχχααχαχαχαχαχαχχααχ :2funny: να σαι καλα....... :2funny:

ειμαι η μαιρη παναγιωταρα.....μια εργαζομενη γυναικα μια καλη νοικοκυρα....

εσυ ποιος εισαι? απο που κραταει η σκουφια σου?

μπας και θιχτηκες για το ενα μετρο κι ενα μιλκο???

μπας και εκτος απο ταπουλα εισαι και κοτουλα? κατι τετοιες πληροφοριες διερρευσαν :P :P

Το γαμήσι από Άραβες μουσουλμάνους πρέπει να σουχει προκαλέσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
παρελαση κανουν οι φασιστοεθνικοφρονες ελληναρες.....οι δικοι μου μονο κανα ραμαζανι αν πετυχουμε και αυτο οχι με τρελο φανατισμο.... :P :P

Λάκηηηηηη!! Πες αλεύρι. Η mounitsa που γαμιέται με τηνν Αραπιά σε γυρεύει..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
Λεεεεςςς???
Η Βαλερια κυκλοφορεί και σε EXTRA SMALL ??

...Ο Καραγκιόζης είναι κεντρικός χαρακτήρας του παραδοσιακού Ελληνικού και Τουρκικού Θεάτρου Σκιών, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις αποκαλείται με το όνομα του πρωταγωνιστή του. Στα Τούρκικα ονομάζεται Karagöz που σημαίνει μαυρομάτης.

Στην Ελλάδα ο Καραγκιόζης, ως λαϊκός ήρωας, εκπροσωπεί το φτωχό, εξαθλιωμένο, πονηρό Έλληνα, στο περιβάλλον της Τουρκοκρατίας. Ο εξελληνισμός του Καραγκιόζη, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, από τον καραγκιοζοπαίχτη Δημήτριο Σαρδούνη ή Μίμαρο (1865-1902), κατά τα τέλη του 19ου αιώνα.

Είναι καμπούρης και περιστοιχίζεται από την οικογένειά του, το φίλο του Χατζηαβάτη, το θείο του Μπάρμπα-Γιώργο και άλλους χαρακτήρες. Ζει σε παράγκα (Η παράγκα του Καραγκιόζη), είναι ξυπόλητος και μένει απέναντι από το σεράι (το παλάτι) του Βεζύρη.

Τα θέματα των έργων του Θεάτρου Σκιών είναι συνήθως σκωπτικά - σατιρικά, προκαλώντας γέλιο στους θεατές ενώ πολλές φορές αναφέρονται σε πραγματικά ζητήματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το γαμήσι από Άραβες μουσουλμάνους πρέπει να σουχει προκαλέσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη....

Ευτυχως προερχεται απο γαμησι.....φαντασου τι θα ειχα παθει αν ηταν απο την αγαμια!!! διπλο το κακο.....στα ορη στα αγρια βουνα....

παιδι μου ο αντρας αν δεν ειναι γιουτσος ψηλος λεβεντης και να εχει τη γυναικα του σουζα και βασιλισσα τι αντρας ειναι?
δωσα και μενα μωαμεθ μπαρμπα.......

εσεις θετε την παραδοσιακη ανατολικια γυναικα σπιτι-οικογενεια
και μεις τον αντρα το σωστο τον προστυχο τον εκφυλο τον καραμπουζουκλη που απεχει μακρα απο τον μετροσεξουαλ ευνουχισμενο ελληναρα....

βιβα αλγερια λεμε........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παρελαση κανουν οι φασιστοεθνικοφρονες ελληναρες.....οι δικοι μου μονο κανα ραμαζανι αν πετυχουμε και αυτο οχι με τρελο φανατισμο.... :P :P

Εχει και πιλαφι τζανεμ????  να φαμε και τιποτα???    :rockon: :rockon:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
...Ο Καραγκιόζης είναι κεντρικός χαρακτήρας του παραδοσιακού Ελληνικού και Τουρκικού Θεάτρου Σκιών, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις αποκαλείται με το όνομα του πρωταγωνιστή του. Στα Τούρκικα ονομάζεται Karagöz που σημαίνει μαυρομάτης.

Στην Ελλάδα ο Καραγκιόζης, ως λαϊκός ήρωας, εκπροσωπεί το φτωχό, εξαθλιωμένο, πονηρό Έλληνα, στο περιβάλλον της Τουρκοκρατίας. Ο εξελληνισμός του Καραγκιόζη, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, από τον καραγκιοζοπαίχτη Δημήτριο Σαρδούνη ή Μίμαρο (1865-1902), κατά τα τέλη του 19ου αιώνα.

Είναι καμπούρης και περιστοιχίζεται από την οικογένειά του, το φίλο του Χατζηαβάτη, το θείο του Μπάρμπα-Γιώργο και άλλους χαρακτήρες. Ζει σε παράγκα (Η παράγκα του Καραγκιόζη), είναι ξυπόλητος και μένει απέναντι από το σεράι (το παλάτι) του Βεζύρη.

Τα θέματα των έργων του Θεάτρου Σκιών είναι συνήθως σκωπτικά - σατιρικά, προκαλώντας γέλιο στους θεατές ενώ πολλές φορές αναφέρονται σε πραγματικά ζητήματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο.
Το καλο με την πληροφορικη ειναι ακομη και disabled people μπορουν να κανουν copy paste...
Πόσο χαιρομαι... :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λάκηηηηηη!! Πες αλεύρι. Η mounitsa που γαμιέται με τηνν Αραπιά σε γυρεύει..

μαλλον εχεις καποιες γεωγραφικες δυσκολιες ε?
μονο με την αραπια? με τους αναρχικους να δεις τι κανω και με τους αντιεξουσιαστες......

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κι αυτούς στο Ραμαζάνι ε?? Πρόσεχε όμως, γιατί οι Άραβες κόβουν και κλειτορίδες.
Έλα μωρέ! Υπάρχει και ο κολπικός οργασμός...  :P :P :P

Άλλωστε οι άραβες είναι προικισμένοι...  :P
:2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι μενει και κατι αλλο να υπωθει?!?!?!
:smitten: :smitten: :smitten:
όχι! αυτό αρκεί!  :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom