Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πως να περιμένεις να είναι ερωτική μια γυναίκα που δουλειά της είναι να κόβει @@ αφού γλίτωσα χωρίς καμιά απώλεια καλά να λες.. :S
καλα ενταξει κι εγω τρωω κανενα αμελέτητο στα καρβουνα, μην το κανουμε θεμα.. :tooth:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Απλα καταθετω τα ποστ μου ωστε να φτασει το θρεντ στις 1000 σελιδες.....

Αυτος δεν ειναι ο στοχος ειπαμε?????
τοτε γραψε και καμια μαλακια να περασει κι η ωρα σου..

Επισκέπτης
Δυστυχώς θα συμφωνήσω...  :headbang: Συγγνώμη άκουσες τουλάχιστον την άλλη μέρα?...

Τι συγνώμη βρε λίλυ αυτή είχε την απαίτηση να ακούσει από μένα...την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια μετά από αυτό...ήταν η σταγόνα που ξεχύλυσε το ποτήρι..

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
εσυ εχεις τοσο μεγαλη μυτη και σε νοιαζει που ρωταω ????

θα σε παρακαλουσα giorgospapa να διαβασεις τους κανόνες λειτουργίας του forum.

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site

ευχαριστω... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και τι ηθελες να κανει. Να είναι αεργη και να τη συντηρεις?

Οχι απλά να σεβαστεί το σεξ που κάναμε και να μη μεταφέρει τη δουλειά της εκει..βέβαια έδειχνε σε κάθε ευκαιρία πόσο σέβοταν τη σχέση και εμένα..Τις περισσότερες φορές που βγαίναμε για τη δουλειά της μου έλεγε λες και δεν είχε άλλα ενδιαφέροντα...μια φορά μου λεγε για ένα σκύλο που τον τάισε σουβλάκια το χε λέει ως τελευταία επιθυμία πριν την ευθανασία  :2funny: λέω τον ρώτησες;  :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
θα σε παρακαλουσα giorgospapa να διαβασεις τους κανόνες λειτουργίας του forum.

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site

ευχαριστω... :2funny: :2funny: :2funny:
σορυ..  :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα έχουμε και εμείς θέμα. Αλλα σίγουρα οι άντρες που γονατίζουν γυναίκες στα πόδια τους για ραντεβού είναι μάλλον στατιστικό λάθος στο δείγμα, οπότε όπως καλά μπορεί οποιοσδήποτε να καταλάβει, το γυναικείο εγώ είναι απείρως αναπτυγμένο υπεβολικότερα των αντρών.

Ακόμη περιμένω να μας πει κάποια κοπέλα την ερμηνεία για την ερευνα που έχει αναρτήσει Συναγωνιστής πριν μερικές σελίδες.

στατιστικο λαθος???? εγω ηδη εδω μεσα εχω μετρησει καμια δεκαρια......

τελικα η διαφωνια ειανι για τη συμπεριφορα ή για τηνε μφανιση? γιατι τα εχουμε διαβασει ολα.....απο το οτι οι ελληνιδες ειναι μπαζα (ενω οι ελληναρες θεογκομενοι) μεχρι και για τα περι συμπεριφορας (δε διαφωνω εν μερει)

οι αποψεις ακομα και εκει διχαζουν.....

ενα ειναι το συνθημα που ολους μας ενωνει ομως....
μπατσοι γουρουνιαααα δολοφονοιιιιιι

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τραβα στο ινσομνια μωρη αφου στο εγραψα κ πριν
Gandy, το θέμα με το παλλουκάρι που σε τσουβαλιασε με τη Νιτσα και τη Bite, πως το διευθετησες?
Του άφησες καμια ουλη τουλαχιστον να το θυμαται?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
όχι απλά δεν μας ενδιαφέρει καθολου να είναι έξυπνες και πετυχημένες.
Ειπαμε τέτοια στερεότυπα στο cosmopolitan μόνο.

Προσωπικα παντως με ενδιαφερει ο ανθρωπος μου να με θεωρει και εξυπνη και πετυχημενη (αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο)
ειναι τιμη μου....
αν μη τι αλλω εαν δεν το θεωρει σημαντικο στοιχειο του εαυτου μου δεν αξιζει να ειναι μαζι μου μιας και ειναι κατι το οποιο και εγω προσεχω στον αλλον....

αυτο δε σημαινει οτι παραβλεπουμε ολα τα υπολοιπα προκειμενου να επιδειξουμε την εφυια και τα ταλεντα μας....

πιρ....περιγραφης μια γυναικα (τη ρωσιδα) που ανταποκρινεται σε εναν αντρα της δεκαετιας του 70-80...τι σε κανει να πιστευεις οτι οι αντρες στην ελλαδα ανηκουν σε αυτην την δεκαετια? κοινως μου φαινεται οτι ειναι ανομοιες οι μεταβλητες......μια γυναικα και ενας αντρας απο εκει ειναι στα ιδια επιπεδα αρα υπαρχει ισορροπια.....για ποιο λογο πιστευεις οτι ξαφνικα οι ελληνιδες ακολουθουν τη συγχρονη καριεριστικη εποχη και οι αντρες παραμενουν "πατερ φαμιλιες" που θελουν τη γυναικα τους να ασχολειται με την οικογενεια και δεν τους ενδιαφερει το αν ειανι ξεφτερι ή αν δουλευει? γιατι αν πιστευεις οτι οι αντρες της ελλαδας αυτο αποζητουν τοτε εσυ και αλλοι 100-200 εδω μεσα ειστε σε ροζ συννεφακι.....επετρεψε μου μιας και η σχεση που εχω εγω με τους αντρες ειναι λιγο διαφορετικη απο αυτη που εχεις εσυ με τους αντρες (οπως και το τι λενε στις παρεες τους στα πλαισια του χαβαλε) και εχω ενα μεγαλυτερο δειγμα "κοκκινιστων" ή "μετροσεξουαλ" να παραθεσω....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πως να κάνουν παρέα με τα Ρωσίδια όταν η πλειοψηφία των ελληνίδων τις θεωρεί τάνες..και τις ζηλεύουν θανάσιμα ρε Παπατζώρζ;  :tooth:

καλα τωρα λες πιπες.....ειλικρινα ρε πιρ με καποια πραγματα που διαβαζω εδω μεσα ΑΠΟΡΩ με τι ειδους γυναικες κανετε παρεα ή συναναστρεφεστε και εν τελει τι ειδους ατομα ειστε και οι ιδιοι!!! δεν το λεω επι προσωπικου για σενα.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειδικα μετά το 9-21 στο γραφειο οπωσδηποτε.
μαμ-κακά και νάνι...

τομι.....την τελευταια μου σχεση την χωρισα εγω (αν και προς τα εκει πηγαινε απο κοινου) επειδη καταφερνε να μου πηδαει τη ζωη με το αγχος της δουλειας.......αχ βαχ ουφ φυσαει ξεφυσαει.....ειχε μουρλαθει τελειως....και δεν ηταν και κανενας μεγαλοδικηγορος.....σε τραπεζα δουλευε.....οποτε μην εισαι απολυτος....

δεν δεχομαι να ειμαι με ατομο που φερνει τα αγχη της επαγγελματικης ζωης στα προσωπικα τους και δεν το κανω ουτε εγω.....και αν εχει αγχος καποιος που δουλευει σε μια τραπεζα (εφοσον γνωριζεις και τη δουλεια μου) φαντασου πως θα επρεπε να ειμαι εγω κανονικα στην προσωπικη μου ζωη....

δε ζω για ν δουλευω ομως δουλευω για να ζω...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι συγνώμη βρε λίλυ αυτή είχε την απαίτηση να ακούσει από μένα...την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια μετά από αυτό...ήταν η σταγόνα που ξεχύλυσε το ποτήρι..

συγγνωμη....εφυγες επειδη ηταν κτηνιατρος και μιλαγε για δουλεια? ή ειχαν γινει και αλλα πολλα και διαφορα?

δηλαδη αν ο αντρας ειναι γιατρος-γυναικολογος-δικηγορος ή οτιδηποτε αλλο συμβαδιζει με εκτακτα τηλεφωνηματα και απροειδοποιητες συναντησεις για δουλεια τι πρεπει να γινει? να τον σουταρει η αλλη λογω αυτου? πολυ απλα ξερεις απο ΠΡΙΝ τι θελεις και δεν μπλεκεις με κατι τετοιο.....εαν θες εναν ανθρωπο που δεν εμπλεκεται πολυ με τα επαγγελματικα του ψαξε για νοικοκυρα....γιατι ακομα και η κομμωτρια μπορει να εχει εκτακτα τηλεφωνηματα (εν οψει και τον εορτων) απο καμια απελπισμενη πελατισσα....

καλυτερα να ειναι νοικοκυρα και να την τρεφεις.....θα νιωθεις πιο αντρας....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΑΜΑ ΔΕ ΣΑΣ ΔΟ ΚΑΛΑ ΝΑΠΕΡΣΑΤε ολι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙαΝΙ-ΕΣ ΚΑΙ ΜΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να σαι καλα βοθρινο!!!! τα φιλια μου στη μανταμιτσα σου ;)

zoogle

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καμια φορα η εξελιξη, σε οτι και αν αναφερεται (βλεπε εξελιξη κοινωνιας, αντιληψεων, κτλ.), δεν ειναι παντα προς οφελος μας. Ας κουλαρουμε ολοι επιτελους με τα επαγγελματικα και του προσδιοριστικους "φευδο-τιτλους" που μας δινουν και να κοιταξουμε πως να περναμε καλα. Οπου προσδιοριστικους "ψευδο-τιτλους" βλεπε βαρυγδουπυς τιτλους θεσης εργασιας, αγγλικες ορολογιες που χρησιμοποιουμε και ακουγονται γκλαμουρατες και πολυ γαμω, το ολο "styling" και τα εφε στον χωρο εργασιας, κτλ.. Δυστυχως εμεις το εχουμε αυτο το μικροβιο πιο πριν απο τις γυναικες. Οι γυναικες τα τελευταια χρονια εχουν μολυνθει και γουσταρουν τρελα. Εντελει, δεν μας προσδιοριζουν σαν ανθρωπους αν εγω ασχολουμαι με αυτο, εσυ με το αλλο και κτλ. Σημασια εχει να ειμαστε ενταξει σαν ανθρωποι και να μην κανουμε τα απλα περιπλοκα. τελος. καλες γιορτες σε ολους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom