freshtomato
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ουφ
Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν οι υπεκφυγες!!!
Α , δε πάμε καλά ! ...[size=12pt]440 ποστς και 30 σελίδες μέσα σε 5 πέντε μέρες[/size] που ξανανοιξε το μπου αφιερωμένες σ'αυτές που απεχθάνεστε ???
Πάμε καλά ??
Δηλαδή αν τις γουστάρατε, πόση περισσότερη σημασία θα τους δίνατε ???
Καμία υπεκφυγή
αλλά σιγά μην κάθομαι τώρα να αποδείξω ότι ο γάιδαρος
δεν πετάει..
άλλη δουλειά δεν είχαμε..
Αυτο το μια χαρα προσπαθω να καταλαβω που το βασιζεις. Γιατι που να δεις εξω απο το bourdela τι γινεται..
πατ πατ... καλά να περάσεις! :-* :-*εγώ την κάνω ρε! εχουν μαζευτεί 2-3 από δαύτες εδώ μέσα και άντε να τις φέρεις βόλτα! Εχουν και το μαλάκα το μουνόδουλο που τις σιγοντάρει και δεν παλεύεται άλλο. Καλό κουράγιο
Αφού το θές έτσι και δεδομένου ότι σαφώς δεν κατέχεις την τέχνη του λόγου, να σου απαντήσω όπως καταλαβαίνεις σίγουρα:εγώ την κάνω ρε! εχουν μαζευτεί 2-3 από δαύτες εδώ μέσα και άντε να τις φέρεις βόλτα! Εχουν και το μαλάκα το μουνόδουλο που τις σιγοντάρει και δεν παλεύεται άλλο. Καλό κουράγιο
εγώ την κάνω ρε! εχουν μαζευτεί 2-3 από δαύτες εδώ μέσα και άντε να τις φέρεις βόλτα! Εχουν και το μαλάκα το μουνόδουλο που τις σιγοντάρει και δεν παλεύεται άλλο. Καλό κουράγιο
Γλυτωνεις χρονο απο το γραψιμο ε καλε μου biker!!! ;)Α , δε πάμε καλά ! ...
Μετά τον bonbenito , θα αρχίσεις και ΕΣΥ , να γράφεις αυτά που σκέφτομαι ???
...αν και , να σου πω την αλήθεια , καθόλου δεν με χαλάει !
Αφού το θές έτσι και δεδομένου ότι σαφώς δεν κατέχεις την τέχνη του λόγου, να σου απαντήσω όπως καταλαβαίνεις σίγουρα:
Σα κι εσένα έχω περάσει στο καβλί μου ουκ ολίγους.....
Αφού το θές έτσι και δεδομένου ότι σαφώς δεν κατέχεις την τέχνη του λόγου, να σου απαντήσω όπως καταλαβαίνεις σίγουρα:
Αργησες......Τωρα επιβαλετε η παρουσια μου...χεχεχχεχεχεχε
Yπάρχει υπάρχει...το ξέρεις το ανέκδοτο με το ζευγάρι που η γυναίκα ξυπνούσε κάθε πρωί με ένα πράσινο σημάδι στο πρόσωπό της???Ρε παιδί μια ελαφριά δυσαρέσκεια την βλέπω κ έξω δεν λέω..
αλλά τέτοια λύσσα κακιά μόνο εδώ μέσα..
δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κάποιου είδους σχέση
μεταξύ άντρα-συχνών μπουρδελότσαρκων κ ελεηνίδας..
ισχύει και το αντίστροφο ξέρειςΑν είμασταν πρόσωπο με πρόσωπο θα σουν απλώς άλλο ένα σκορ για μένα, μίλα εκ του ασφαλούς δικτιακέ χέστη. Αντε γειά εσύ και η μπάμια σου
Μη αποδειξη σημαινει αποδοχη οτι ο γαιδαρος δεν πεταει και οτι οι ελλεινιδες ειναι καριολες.
Αργησες......
Προσεχε με το γαριδακι μη σκισεις κανα καλτσον μωρη ξεκολιαρα.
Άσε άλτεκ, θα με κάνουν ντα τα νιάνιαρα.....Απεχω με σθενος απο το συγκεκριμενο θρεντ...
Ειδα ομως τον φιλο bon εδω γι'αυτο ηρθα..