braziliana_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχι μουρο λεμεεεεεεεεεεμουρο μου ισι
οχι μουρο λεμεεεεεεεεεεμουρο μου ισι
επειδη προφανως δεν διαβαζεις ολα τα θεματα στο site οταν βρεις το δικο μου ποστ και το διαβασεις ολο τοτε θα καταλαβεις αν τα καταφερεις στειλε ενα ΠΜ να τα πουμε φιλαρακι αξιζει των κοποΜάλιστα είναι μια χαρά αυτές, οι 'άλλες' σε πειράζουνε...
κ δεν μ λες είχες κανονική σχέση με ιερόδουλη κ ξέρεις πως συμπεριφέρεται γενικότερα σε σχέση
ή μιλάς από την εμπειρία του 20άρικου κ μόνο?
Κ για να ΄χουμε καλο ερώτημα τις ανατολικές από που τις έμαθες κ μας τις εκθειάζεις?
Έζησες στην χώρα τους η από τα ρδέλα μόνο?
Στο ζουμερό μάνγκο είσαι μέσα... ;)οχι μουρο λεμεεεεεεεεεε
το λιλλακι το εχει.... :-* :-*Στο ζουμερό μάνγκο είσαι μέσα... ;)
δλδ ?το λιλλακι το εχει.... :-* :-*
δλδ ?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
διαβασε προσεχτικα την απαντηση της και θα καταλαβεις..... :-* :-*δλδ ?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
βατοσ ....Βρες ένα εξωτικό φρούτο βρε καλό μου... Βραζιλιάνα λέμε! ;)
Mattosβατοσ ....
βατοσ ....
μετα παρακαλο τι ιν βατοσ
αναναςΒρες ένα εξωτικό φρούτο βρε καλό μου... Βραζιλιάνα λέμε! ;)
Προηγούνται οι κυρίες , μπαριδάκο !μετα παρακαλο τι ιν βατοσ
E, αφού έχουμε πνευματικη συγγενεια... Αναμενομενο...Α , δε πάμε καλά ! ...
Μετά τον bonbenito , θα αρχίσεις και ΕΣΥ , να γράφεις αυτά που σκέφτομαι ???
...αν και , να σου πω την αλήθεια , καθόλου δεν με χαλάει !
E, εμένα δεν μου αρέσει βρε Λιλλυ, τι να κάνουμε... Προσωπικά δεν θα της την έπεφτα με τίποτα. Δεν θα γυριζα καν να την κοιτάξω αυτή τη σκατοβλαχόφατσα.Συγγνώμη Κρίστυ μου αλλά για να είμαστε ειλικρινείς η κοπέλα είναι όμορφη.
(...)
ΑΣΧΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ! Μια χαρά κοπέλα είναι και έχουν δίκιο, κάλιστα θα της την έπεφταν αρκετοί. Μπορεί να μην μου αρέσουν αρκετά στην φώτο, αλλά το κοριτσάκι είναι όμορφο όπως και η πλειοψηφία των γυναικών.
Ανατολάκο, έχουμε αλλα γούστα τι να κάνουμε.Ε, τότε πίσω στις Ελεηνίδες σου (αυτής της ηλικίας). Για τα άλλα 150 Ρωσάκια πουχω ποσταρει όμως δε βγάζεις άχνα. Μήπως είναι κι αυτά κάτω του μέσου Ελεηνικού όρου?? Πλάκα έχετε μερικοί.
Πού σαι γιατρέ μου, σε περιμένει δουλειά, αν τέλειωσες με τον περσόνα.E, αφού έχουμε πνευματικη συγγενεια... Αναμενομενο...κλπ κλπ κλπ