Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μη δίνεις συνέχεια φίλε Μπον... ;)ισχύει και το αντίστροφο ξέρεις
Μη δίνεις συνέχεια φίλε Μπον... ;)ισχύει και το αντίστροφο ξέρεις
Να αρχίσουμε από τώρα τις Χριστοπαναγίες ή να τις αφήσουμε γιά μετά τις γιορτές ???Προσεχε με το γαριδακι μη σκισεις κανα καλτσον μωρη ξεκολιαρα.
Μη βάλεις στοίχημα ...Αν είμασταν πρόσωπο με πρόσωπο θα σουν απλώς άλλο ένα σκορ για μένα, μίλα εκ του ασφαλούς δικτιακέ χέστη. Αντε γειά εσύ και η μπάμια σου
... << Εσύ ό,τι πεις !!! >>Να εχετε υπ οψιν οτι παιζει και η μεθοδος τις κωλοτουμπας...
Μπορει στο θρεντ να τις βριζουν αλλα με pm να λενε το γνωστο:Πλακα εκανα...συμφωνω μαζι σου..
Το εχουμε ξαναδει το εργο..πολλακις.. ;) ;)
Ακ'λούθα τη συμβλή τι Μπουλ ρε συ. Μην ασχολείσαι!Μη βάλεις στοίχημα ...
Ή μάλλον , δεν βάζεις καλύτερα ???
Να βγάλουμε και κάνα φράγκο εύκολα !
γαμας απο ανατολικο μπλοκ γιατι αυτες πληρωνεις και αυτες σου καθονται......απλη λογικη!!!ουτε καν σκεφτονται γιατι ολοι μαμαμε απο ανατολικο μπλοκ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ
εσυ καινουργκιο μουρο?γαμας απο ανατολικο μπλοκ γιατι αυτες πληρωνεις και αυτες σου καθονται......απλη λογικη!!!
ουτε καν σκεφτονται γιατι ολοι μαμαμε απο ανατολικο μπλοκ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ
Σε σένα την έδωσα τη συμβουλή...ή μήπως όχι...Ακ'λούθα τη συμβλή τι Μπουλ ρε συ. Μην ασχολείσαι!
ολοκαινουριο...σπαρταραω!!αλλα θα προτιμουσα κατι σε βατομουρο,καρυδα εστω παπαγια!!! :-*εσυ καινουργκιο μουρο?
οχι ρε τις ιεροδουλες αυτες ειναι μια χαρα τις αλλες που το παιζουν χρεωνοα κατάλαβα..
εσύ ρίχνεις μαύρο στις ελληνίδες ιερόδουλες...
μεγάλο respect από μένα.
μπράβο σου την καλύτερη δουλειά κάνεις..
τσπα,μετά το μεγάλο pwn π φάγανε ο evilταδε
κ το avatar δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε άλλο..
μουρο μου ισιολοκαινουριο...σπαρταραω!!αλλα θα προτιμουσα κατι σε βατομουρο,καρυδα εστω παπαγια!!! :-*
Σε μένα, σε μένα, αλλά ο συμπολεμιστής μου στον Τρωικό Πόλεμο (για Ελλεηνίδα έγινε κι αυτός) έσπευσε να συμπαρασταθεί.Σε σένα την έδωσα τη συμβουλή...ή μήπως όχι...
Αει στα διάαλααααα με μπερδέψατε κωλόγεροι...
Σε μένα, σε μένα, αλλά ο συμπολεμιστής μου στον Τρωικό Πόλεμο (για Ελλεηνίδα έγινε κι αυτός) έσπευσε να συμπαρασταθεί.
Έχει κι αυτός το ίδιο κουσούρι με μένα. Δεν μπορεί τους τζάμπα κι όπισθεν οθόνης μάγκες, που η ταυτότητά τους στο διαδίκτυο είναι σημαντικότερη από την πραγματική ζωή.
οχι ρε τις ιεροδουλες αυτες ειναι μια χαρα τις αλλες που το παιζουν χρεωνο
Μαζί σου κι εγώ αλλά τη ζαχαρένια μας χαλάμε οπότε...σύνδεση με Καϊρο ή όπως λέμε εδώ πάνω γράψιμο στα πελέ...Σε μένα, σε μένα, αλλά ο συμπολεμιστής μου στον Τρωικό Πόλεμο (για Ελλεηνίδα έγινε κι αυτός) έσπευσε να συμπαρασταθεί.
Έχει κι αυτός το ίδιο κουσούρι με μένα. Δεν μπορεί τους τζάμπα κι όπισθεν οθόνης μάγκες, που η ταυτότητά τους στο διαδίκτυο είναι σημαντικότερη από την πραγματική ζωή.
Για να απαντησω σε μερικες μαλακιες που ειδα αφου εφυγα.Πρωτα απ'ολα εχω ζωη και εξω απο το σαιτ και δεν προκειται να μεινω μεσα. Εγω σοβαρα σου απαντουσα αλλα δε μπορω να παρω σοβαρα μερικους μουνοδουλους που νομιζουν οτι θα πιασουν γκομενα απο εδω και το παιζουν αντρες σε ανυποτες στιγμες. Για χριστοπαναγιες δεν εχω κανενα προβλημα. αυτα. καλο ξεκατινιασμα εκτος και αν πλεξετε τιποτα πουλοβερ.