You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)
Σας βαρέθηκα μου φαίνεται, πολλοστές επαναλήψεις των όσων γράφονται στις προηγούμενες 850τόσες σελίδες, χωρίς καμμία διάθεση διαλόγου. Ξεκατίνιασμα για το ξεκατίνιασμα είναι το εύκολο, ειδικά μέσω πληκτολογίων.
Οι Ελληνίδες είναι τόσο μπάζα όσο μπάζα είναι κι οι Έλληνες, τόσο απλά είναι τα πράγματα και μιλώ μόνο για την εμφάνιση. Από κει και μετά στην εικόνα μπαίνουν κι άλλοι παράγοντες, με την παιδεία και την αντίληψη προεξέχουσες.
Over and out.
τα λεω και live αυτα δεν εχω προβλημα.
Αντίθετα, έχεις πρόβλημα που δεν παραδέχεσαι....τα λεω και live αυτα δεν εχω προβλημα.
Αχχχχχχχχχ εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!!!Σας βαρέθηκα μου φαίνεται, πολλοστές επαναλήψεις των όσων γράφονται στις προηγούμενες 850τόσες σελίδες, χωρίς καμμία διάθεση διαλόγου. Ξεκατίνιασμα για το ξεκατίνιασμα είναι το εύκολο, ειδικά μέσω πληκτολογίων.
Οι Ελληνίδες είναι τόσο μπάζα όσο μπάζα είναι κι οι Έλληνες, τόσο απλά είναι τα πράγματα και μιλώ μόνο για την εμφάνιση. Από κει και μετά στην εικόνα μπαίνουν κι άλλοι παράγοντες, με την παιδεία και την αντίληψη προεξέχουσες.
Over and out.
Ειμαι σιγουρη οτι ολα αυτα εχουν γραφτει και στα προηγουμενα θρεντς,
αλλα εγω αυτες τις μερες γραφτηκα στο φορουμ!!!
Δεν ειναι ευκολο να διαβασεις τοσεεεεεες σελιδες!!!
Ετσι κ αλλιως η μαχη αυτη ποτε δεν θα τελειωσει....
Δεν μπορω να ανοιξω το κεφαλι καποιου για να του δωσω να καταλαβει
οτι δεν ειμαστε ολοι το ιδιο!!!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 17.885
Δεν ειπα οτι φταιει η περιοχη σου απαραιτητα...το να μενει καποιος στην εκαλη η΄ κολωνακι
για π.χ,δεν σημαινει απαραιτητα κατι!!!!
Ειναι σαν να μου λες οτι οσοι τελειωνουν πανεπιστημιο εχουν και την αναλογη παιδεια
που πρεπει να εχει ενας ανθρωπος!!!!
Ναι ε? Και τι είπες τότε? Εχεισ δίκο όμως: έδωσα πολλά σε γυναίκες, Κάηκα, προδώθηκα, έπαθα πολλά και έγινα διάολος. Το δικαίωμα να τισ χαρακτηρίζω όπως τις χαρακτηρίζω το "κέρδισα", ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΆΛΛΟΣ ΈΝΑς ΓΡΑΦΙΚΌΣ ΠΟΥ ΒΡΊΖΕΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΓΑΜΆΕΙ ΤΣΑΜΠΑ
freshtomato
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε christi προσπαθείς τώρα να δώσεις σε κάποιον να καταλάβει από τη στιγμή που δεν μπορει να καταλάβει?
freshtomato
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γενικότερα συμπάσχω,συμπαραστέκομαι,υποστηρίζω και στους προβληματισμούς που καταθέτετε στο φόρουμ.πείτε κ άλλα
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
[quote author=EvilPlasma link=topic=24607.msg840381#msjavascript:void(0);g840381 date=1229700097]
Κρίμα! Θα σ'αρχίσω στα καντήλια αν και παλιότερα σου χα κάνει ένα υποτυπώδες καμάκι κιόλας. Πάμε λοιπόν: Τι λες μωρη μαλακισμένη γαμώ το ξεσταύρι σου! Το παν μέτρον άριστον το χετε ακούσει ποτέ μωρή?? ε? Δεν χρειάζεται να σαι ούτε η Βέφα Αλεξιάδου μωρή ούτε και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ! μπορείς απλούστατα να έχεις μετρο! Δε χρειάζεται να ξεσκίζεσαι στο νοικοκυριό και δεν χρειάζεται να δίνεις κώλο στο πρώτο ραντεβου! αυτό είναι όλο! Σας ζητάμε να είστε και να φέρεστε σαν κανονικοί άνθρωποι ρε δηλητιριώδη ζώα, αλλά που να καταλάβετε εσείς από τέτοια! Μαλακισμένες που αρχίζετε δουλειά στισ 8πχ και ξυπνάτε από τις 6 για να φτιαχτείτε! Υποκρίτριες, ψεύτρες, σκλάβες της οικόνας σας και του κοινωνικού περίγυρου! Αντε μου στο διάολα τράβα να πλήνεις κανά πιάτο! Ναι μωρή καργιόλα, αφού στο τέλος η μόνη γυναίκα που καταλήγει να μας νοιάζεται και να μας αγαπάει είναι η μάνα μας τότε ας μας λένε μαμάκηδες!
[/quote]
Πωπωπω μου κανες την μούρη κρέας.πάει τώρα δεν ξαναμιλάω ποτέ
Μιλάμε οτι εσείς είστε οι πλέον ισορροπημένοι κ έχετε λίγες απαιτήσεις..
καλά με το τελευταίο με πιάνει νευρικό γέλιο κ μόνο π το σκέφτομαι..
τσπα δεν μιλάω άλλο,σαν να τα λέω με τοίχο είναι εξάλλου..
για το μόνο π αξίζει να σπαταλήσω χρόνο να πω είναι..
ΑΓΑΠΑΜΕ bonbenito :-* :-*
Κρίμα! Θα σ'αρχίσω στα καντήλια αν και παλιότερα σου χα κάνει ένα υποτυπώδες καμάκι κιόλας. Πάμε λοιπόν: Τι λες μωρη μαλακισμένη γαμώ το ξεσταύρι σου! Το παν μέτρον άριστον το χετε ακούσει ποτέ μωρή?? ε? Δεν χρειάζεται να σαι ούτε η Βέφα Αλεξιάδου μωρή ούτε και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ! μπορείς απλούστατα να έχεις μετρο! Δε χρειάζεται να ξεσκίζεσαι στο νοικοκυριό και δεν χρειάζεται να δίνεις κώλο στο πρώτο ραντεβου! αυτό είναι όλο! Σας ζητάμε να είστε και να φέρεστε σαν κανονικοί άνθρωποι ρε δηλητιριώδη ζώα, αλλά που να καταλάβετε εσείς από τέτοια! Μαλακισμένες που αρχίζετε δουλειά στισ 8πχ και ξυπνάτε από τις 6 για να φτιαχτείτε! Υποκρίτριες, ψεύτρες, σκλάβες της οικόνας σας και του κοινωνικού περίγυρου! Αντε μου στο διάολα τράβα να πλήνεις κανά πιάτο! Ναι μωρή καργιόλα, αφού στο τέλος η μόνη γυναίκα που καταλήγει να μας νοιάζεται και να μας αγαπάει είναι η μάνα μας τότε ας μας λένε μαμάκηδες!
[/quote]
Πωπωπω μου κανες την μούρη κρέας.πάει τώρα δεν ξαναμιλάω ποτέ
Μιλάμε οτι εσείς είστε οι πλέον ισορροπημένοι κ έχετε λίγες απαιτήσεις..
καλά με το τελευταίο με πιάνει νευρικό γέλιο κ μόνο π το σκέφτομαι..
τσπα δεν μιλάω άλλο,σαν να τα λέω με τοίχο είναι εξάλλου..
για το μόνο π αξίζει να σπαταλήσω χρόνο να πω είναι..
braziliana_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρητορικη η ερωτηση να φανταστω.......Τι τρεχει επιτελους με αυτους Ελληνες? (γενικα)
Δεν εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που πληγωθηκε!!!!Ναι ε? Και τι είπες τότε? Εχεισ δίκο όμως: έδωσα πολλά σε γυναίκες, Κάηκα, προδώθηκα, έπαθα πολλά και έγινα διάολος. Το δικαίωμα να τισ χαρακτηρίζω όπως τις χαρακτηρίζω το "κέρδισα", ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΆΛΛΟΣ ΈΝΑς ΓΡΑΦΙΚΌΣ ΠΟΥ ΒΡΊΖΕΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΓΑΜΆΕΙ ΤΣΑΜΠΑ
Το θεμα ειναι να βρισκει καποιος-α το ψυχικο σθενος για να μαζευει τα κομματια του
και να προχωραει στη ζωη του!!!!
Οποιος αδυνατει να το κανει....τοτε τον λυπαμαι....
Δικαιωμα εχεις να λες κ να γραφεις οτι θες,οπως εγω εξαλλου,
αλλα να μην προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν οτι ολα ειναι
μαυρα κ αραχνα!!!
Εξαλλου πισω απο τετοιου ειδους συμπεριφορες κρυβονται παντα καταλοιπα!!!
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τι τρεχει επιτελους με αυτους τους Ελληνες? (γενικα)
Οι Έλληνες μια χαρά είναι σε γενικές γραμμές..
δεν νομίζω να υπάρχει θέμα θαψίματος..
Στο bourdela.tv όμως έιναι καμιά 10αριά
κολλημένοι γκρινιάρηδες.
Εγω δεν προσπαθω τιποτα να κανω...κουβεντουλα κανουμε ντοματουλα μου!!!!ρε christi προσπαθείς τώρα να δώσεις σε κάποιον να καταλάβει από τη στιγμή που δεν μπορει να καταλάβει?
Μ' έστησες στον τοίχο τώρα να τα βάλουνε μαζί μου.
Σαν παλιόγερος , μπορεί να αποδειχτώ λίγο σκληρός για τα δόντια τους όμως.
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν οι υπεκφυγες!!!
Καμία υπεκφυγή
αλλά σιγά μην κάθομαι τώρα να αποδείξω ότι ο γάιδαρος
δεν πετάει..
άλλη δουλειά δεν είχαμε..
Σου αρεσει να τα ακους νομιζω εεεΜ' έστησες στον τοίχο τώρα να τα βάλουνε μαζί μου.
Σαν παλιόγερος , μπορεί να αποδειχτώ λίγο σκληρός για τα δόντια τους όμως.
We love you...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γεια σου ρε Μπον παικταρά με τα ωραία σου...Σας βαρέθηκα μου φαίνεται, πολλοστές επαναλήψεις των όσων γράφονται στις προηγούμενες 850τόσες σελίδες, χωρίς καμμία διάθεση διαλόγου. Ξεκατίνιασμα για το ξεκατίνιασμα είναι το εύκολο, ειδικά μέσω πληκτολογίων.
Over and out.
Αν ήμουν γκόμενα θα σου καθόμουνα ρε...
ding-dong
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Οι Έλληνες μια χαρά είναι σε γενικές γραμμές..
δεν νομίζω να υπάρχει θέμα θαψίματος..
Στο bourdela.tv όμως έιναι καμιά 10αριά
κολλημένοι γκρινιάρηδες.
Αυτο το μια χαρα προσπαθω να καταλαβω που το βασιζεις. Γιατι που να δεις εξω απο το bourdela τι γινεται..
Θεός φυλάξοιΓεια σου ρε Μπον παικταρά με τα ωραία σου...
Αν ήμουν γκόμενα θα σου καθόμουνα ρε...