Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (0 μέλη και 157 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΗΡΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???????????????????????????????????παιδια συγγνωμη αλλα δε ξερω πως λειτουργει το σαιτ σας...το εχω ψαξει αλλα εχω καταμπερδευτει...οποτε αμα κανω καμια μαλακια ζητω συγγνωμη... :cheesy:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι να κανω Mr Gandy.....δεν μου αρεσει να βριζω!!!!
Δεν συνηθιζω να αλλαζω ρολο μεσα στο νετ,οπως κανουν καποιοι αλλοι!!!!
Αλλωστε οταν εχεις να πεις - γραψεις κατι,υπαρχουν παρα πολυ
τροποι για να το κανεις!!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ωραια οταν βγαλετε το συμπερασμα πειτε το μου για να δω κ εγω τι θα κανω επιτελους στη ζωη μου...να την πεφτω στις ελεεινιδες η οχι :idiot: :idiot: :idiot:
Πανσοφότατε, από εδώ περιμένεις να βγάλεις το συμπέρασμα? Να καγχάσω δις η τρις? :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Δεν διαφωνω μαζι σου....
Αλλα μονο αυτες που το αξιζουν!!!!
Δεν ειμαστε ολες ,μεσα σε ενα τσουβαλι πατατες!!!
Ο καθε ανθρωπος ειναι κατι ξεχωριστο,με τα προτερηματα κ τα ελαττωματα του!!!
Αυτο που μας κανει να διαφερουμε ειναι ο τροπος σκεψης μας
και κατα συνεπεια αυτα που πρατουμε καθημερινα!!!

Οταν 9 στις 10 ειστε πουτανες κατινες κτλ κτλ δυσκολο να σας διαχωρισουμε. Δε κανουμε ουτε τον κοπο.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οταν 9 στις 10 ειστε πουτανες κατινες κτλ κτλ δυσκολο να σας διαχωρισουμε. Δε κανουμε ουτε τον κοπο.
Λυπαμαι αλλα γιυτο δεν ευθυνομαι εγω...
Μαλλον λαθος επιλογες εχεις κανει...

PS: LOYK.........μην γραφεις κεφαλαια εδω!!!
Καλως ηρθες καλη μου!!  :-*
ΕΝJOY the copmany :dancing:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δε θα κουραστώ να επαναλαμβάνομαι: ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ! Επίσεις: Οχι δεν έχουν τα χαρακτηριστικό αυτό μόνο οι Ελλεηνίδες, απλά οι ξένες έχουν και κανά καλό! Εσείς το καλό το χετε ρίξει στο γυαλό!! Ρε κοπελιά, παραδεχτείτε το: είστε καργιόλες-πουλημέμες και σκατόψυχες μέχρι θανάτου! Καλά ε!!! είμαι πολύ μισογύνης τελικά!  :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι σιγά π ναι κ αυτός ο κανόνας...!!
Άσε π κ εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε..
σας κάθεται μία με την πρώτη,χωρίς πολλά-πολλά
κ την θάβετε ότι είναι πουτανιάρα κ όχι κοπέλα για σπίτι..
Αργεί να σας κάτσει την λέτε ξενέρωτη..
Ε αποφασιστε τι θέλετε τελικά.. :P
Κ αυτά τα λέω από προσωπική πειρα..

Αποφασίζετε κάποτε να παντρευτείτε για να ΄χετε κ κάποια να σας πλένει κ να σας μαγειρεύει
στην πορεία σας βγαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε πιστοί σε μια γυναίκα κ της ρίχνετε τα κέρατα 10-10
κ μετά σας φταίνε κ οι ελλεεινίδες π δεν είναι παραδοσιακές πια ,να κάθονται σπίτι κ να τρώνε ξύλο όπως οι γιαγιάδες μας
,αλλά έχουνε κ απαιτήσεις οι μπαζοελλεεινιδες.. :idiot:

Αιντε μην τα πάρω.. :P :tickedoff:
Δεν λέω οτι οι γυναίκες είναι καλύτερες,αλλά όχι τώρα να μας βγουν κ οι (ως επί το πλείστον μαμάκηδες) ελεεινες
αθώοι κ θύματα των βρωμερών ελλεηνίδων..
ουστ ρε..

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΗΡΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???????????????????????????????????παιδια συγγνωμη αλλα δε ξερω πως λειτουργει το σαιτ σας...το εχω ψαξει αλλα εχω καταμπερδευτει...οποτε αμα κανω καμια μαλακια ζητω συγγνωμη... :cheesy:

Λουκάκι μου!  :-* :-* :-*

Καλώς ήρθες λεεε!  :smitten: :smitten: :smitten:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16

Τοο  many cops here, indeed  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Που να ναι ο τρισμέγιστος whitey  ρε πούστη μου...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Αντε και σου λεω εγω οτι εχω κανει λαθος επιλογες, τα αλλα 5000000 ανδρες στην ελλαδα εχουν κανει και αυτοι???

Οταν δεν εχετε καταλειξει οι ιδιες να εχετε ισορροπιες οσον αφορα το γυναικα για σπιτι και γυναικα πουτανα δεν φταιμε εμεις. Εσεις εχετε ηδη διαλεξει το "πουτανα ελλεεινιδα".

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αντε και σου λεω εγω οτι εχω κανει λαθος επιλογες, τα αλλα 5000000 ανδρες στην ελλαδα εχουν κανει και αυτοι???

Οταν δεν εχετε καταλειξει οι ιδιες να εχετε ισορροπιες οσον αφορα το γυναικα για σπιτι και γυναικα πουτανα δεν φταιμε εμεις. Εσεις εχετε ηδη διαλεξει το "πουτανα ελλεεινιδα".

Εσείς δεν έχετε καταλήξει τι θέλετε κ δεν νομίζω κ να καταλήξετε κ ποτέ.. :idiot:
αλλά ντάξει για όλα οι άλλοι φταίνε..

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16

Υπερβολικός γίνεσαι, βάλε 4.999.999 να σαι μέσα  :2funny: :2funny:
Για τα άλλα, πρέπει κι εσύ να χεις ξεκαθαρίσει ΑΠΟΛΥΤΑ τι θέλεις.
Και τρίτον, υπάρχουν κι εναλλακτικές καταστάσεις, που όμως, συνηθέστατα δεν είναι κοινωνικά αποδεκτές.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Ναι σιγά π ναι κ αυτός ο κανόνας...!!
Άσε π κ εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε..
σας κάθεται μία με την πρώτη,χωρίς πολλά-πολλά
κ την θάβετε ότι είναι πουτανιάρα κ όχι κοπέλα για σπίτι..
Αργεί να σας κάτσει την λέτε ξενέρωτη..
Ε αποφασιστε τι θέλετε τελικά.. :P
Κ αυτά τα λέω από προσωπική πειρα..

Αποφασίζετε κάποτε να παντρευτείτε για να ΄χετε κ κάποια να σας πλένει κ να σας μαγειρεύει
στην πορεία σας βγαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε πιστοί σε μια γυναίκα κ της ρίχνετε τα κέρατα 10-10
κ μετά σας φταίνε κ οι ελλεεινίδες π δεν είναι παραδοσιακές πια ,να κάθονται σπίτι κ να τρώνε ξύλο όπως οι γιαγιάδες μας
,αλλά έχουνε κ απαιτήσεις οι μπαζοελλεεινιδες.. :idiot:

Αιντε μην τα πάρω.. :P :tickedoff:
Δεν λέω οτι οι γυναίκες είναι καλύτερες,αλλά όχι τώρα να μας βγουν κ οι (ως επί το πλείστον μαμάκηδες) ελεεινες
αθώοι κ θύματα των βρωμερών ελλεηνίδων..
ουστ ρε..

Κρίμα! Θα σ'αρχίσω στα καντήλια αν και παλιότερα σου χα κάνει ένα υποτυπώδες καμάκι κιόλας. Πάμε λοιπόν: Τι λες μωρη μαλακισμένη γαμώ το ξεσταύρι σου! Το παν μέτρον άριστον το χετε ακούσει ποτέ μωρή?? ε? Δεν χρειάζεται να σαι ούτε η Βέφα Αλεξιάδου μωρή ούτε και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ! μπορείς απλούστατα να έχεις μετρο! Δε χρειάζεται να ξεσκίζεσαι στο νοικοκυριό και δεν χρειάζεται να δίνεις κώλο στο πρώτο ραντεβου! αυτό είναι όλο! Σας ζητάμε να είστε και να φέρεστε σαν κανονικοί άνθρωποι ρε δηλητιριώδη ζώα, αλλά που να καταλάβετε εσείς από τέτοια! Μαλακισμένες που αρχίζετε δουλειά στισ 8πχ και ξυπνάτε από τις 6 για να φτιαχτείτε! Υποκρίτριες, ψεύτρες, σκλάβες της οικόνας σας και του κοινωνικού περίγυρου! Αντε μου στο διάολα τράβα να πλήνεις κανά πιάτο! Ναι μωρή καργιόλα, αφού στο τέλος η μόνη γυναίκα που καταλήγει να μας νοιάζεται και να μας αγαπάει είναι η μάνα μας τότε ας μας λένε μαμάκηδες!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως αυτή η dark eyes είναι ελεηνίδα όνομα και πράμα :P

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οταν δεν εχετε καταλειξει οι ιδιες να εχετε ισορροπιες οσον αφορα το γυναικα για σπιτι και γυναικα πουτανα δεν φταιμε εμεις. Εσεις εχετε ηδη διαλεξει το "πουτανα ελλεεινιδα"
Δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο και με σας ??
Η γυναικα αγαπητε μου πρεπει να μαθει να παιζει ολους τους ρολους με τον συντροφο της!!!
Ετσι υπαρχει ισορροπια μεσα σε μια σχεση!!!
Αλλα εσεις μαλλον δεν εχετε απογαλακτιστει ακομα και ψαχνετε την ιδανικη
μεσα απο τη μαμα σας!!!
Και δεν νομιζω εγω να εχω επιλλεξει να μου κοτσαρουν μια ταμπελα επειδη
ταιριαζει στις περισσοτερες οπως εσεις ισχυριζεστε!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Κρίμα! Θα σ'αρχίσω στα καντήλια αν και παλιότερα σου χα κάνει ένα υποτυπώδες καμάκι κιόλας. Πάμε λοιπόν: Τι λες μωρη μαλακισμένη γαμώ το ξεσταύρι σου! Το παν μέτρον άριστον το χετε ακούσει ποτέ μωρή?? ε? Δεν χρειάζεται να σαι ούτε η Βέφα Αλεξιάδου μωρή ούτε και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ! μπορείς απλούστατα να έχεις μετρο! Δε χρειάζεται να ξεσκίζεσαι στο νοικοκυριό και δεν χρειάζεται να δίνεις κώλο στο πρώτο ραντεβου! αυτό είναι όλο! Σας ζητάμε να είστε και να φέρεστε σαν κανονικοί άνθρωποι ρε δηλητιριώδη ζώα, αλλά που να καταλάβετε εσείς από τέτοια! Μαλακισμένες που αρχίζετε δουλειά στισ 8πχ και ξυπνάτε από τις 6 για να φτιαχτείτε! Υποκρίτριες, ψεύτρες, σκλάβες της οικόνας σας και του κοινωνικού περίγυρου! Αντε μου στο διάολα τράβα να πλήνεις κανά πιάτο! Ναι μωρή καργιόλα, αφού στο τέλος η μόνη γυναίκα που καταλήγει να μας νοιάζεται και να μας αγαπάει είναι η μάνα μας τότε ας μας λένε μαμάκηδες!

respect

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom