anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.507
- Πόντοι
- 506
Πόσο χρονών είσαι?![]()
Τόσο όσο να μη μπορείτε πια να με ξεγελάσετε.
Πόσο χρονών είσαι?![]()
υποδιαίστερους.
Να αλλάξεις φούρνο αγόρι μου, να βγάζεις άλλο ψωμί μην με τρελαίνεις!Το τι είστε το ξέρουμε πολύ καλά. 40 χρόνια φουρναραίοι...
Το χεις πιάσει το νόημα εσυ! ;)Ποιος ειπε οτι σκαμε!!1![]()
![]()
Ποιος ειπε οτι σκαμε!!1![]()
![]()
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, φέτος θα ζητήσω απ' τον Σάντα ένα ορθογραφικό λεξικό... το χρειάζομαι!Υποδεέστερους, κοπέλα μου. Υποδεέστερους.
Δεν διαφωνω μαζι σου....Ακριβως πρεπει να εισπραξετε αυτο που σας αξιζει!!![]()
![]()
Αν δε το χεις καταλάβει ακόμα, fyi, looks only count here!Δεν διαφωνω μαζι σου....
Αλλα μονο αυτες που το αξιζουν!!!!
Δεν ειμαστε ολες ,μεσα σε ενα τσουβαλι πατατες!!!
Ο καθε ανθρωπος ειναι κατι ξεχωριστο,με τα προτερηματα κ τα ελαττωματα του!!!
Αυτο που μας κανει να διαφερουμε ειναι ο τροπος σκεψης μας
και κατα συνεπεια αυτα που πρατουμε καθημερινα!!!
Δεν διαφωνω μαζι σου....
Αλλα μονο αυτες που το αξιζουν!!!!
Δεν ειμαστε ολες ,μεσα σε ενα τσουβαλι πατατες!!!
Ο καθε ανθρωπος ειναι κατι ξεχωριστο,με τα προτερηματα κ τα ελαττωματα του!!!
Αυτο που μας κανει να διαφερουμε ειναι ο τροπος σκεψης μας
και κατα συνεπεια αυτα που πρατουμε καθημερινα!!!
θα παρουμε γυναικες απο εξωτερικο και εσεις θα μεινετε στο ραφι μεχρι τα 50 σας. Χρωμα ραφι μαυρο!
Μου δινεις το δικαίωμα, μ αυτό που γραψες παραπάνω.... μέχρι αποδείξεως του εναντίου, αγόρι μου, του εναντίου!Ναι δεν είστε όλες το ίδιο. Μέχρι αποδείξεως του εναντίον.
Απλα με ενοχλει η προκαταληψη και ο αρνητισμος!!!!Ναι δεν είστε όλες το ίδιο. Μέχρι αποδείξεως του εναντίον.
Κοίτα έχετε δίκιο,έχω δει μερικές τέτοιες.Μάλιστα τρώω στην μάπα μια τέτοια 60χρονη ελλεεινίδα αυτόν τον καιρό κ έχω δει κ άλλες σε σημείο π να σκέφτομαι "βρε μπας κ ΄χουνε δικιο οι του bourdela?!"
Άλλα όχι ότι είναι όλες ρε παιδιά..
Εξάλλου γιατί σώνει κ καλά είναι χαρακτηριστικά π τα χουν σε αποκλειστικότητα μόνο οι Ελληνίδες ?![]()
![]()
Ναι π είναι υπεράνω χρημάτων αυτές..
ωραίο το ανέκδοτο..
ελειψα λιγα λεπτα να κατεβασω τα προγραμματα του ιμπλις κ σκασανε 40+ ποστς
πανε οι παλιες καλες εποχες με τα μπινελικια σε προσωπικο επιπεδο τα ρατσιστικα σχολια κ τις γαμωμανες απο τους παλιους παιχτες τους θρεντ.Τωρα εχει γινει αρκετα ροζουλι το θρεντ κ σφαζεστε με το γαντιδεν καταλαβαινω για πιο λογο ειναι τοσο active αυτο το θρεντ πλεον.....
ελειψα λιγα λεπτα να κατεβασω τα προγραμματα του ιμπλις κ σκασανε 40+ ποστς
πανε οι παλιες καλες εποχες με τα μπινελικια σε προσωπικο επιπεδο τα ρατσιστικα σχολια κ τις γαμωμανες απο τους παλιους παιχτες τους θρεντ.Τωρα εχει γινει αρκετα ροζουλι το θρεντ κ σφαζεστε με το γαντιδεν καταλαβαινω για πιο λογο ειναι τοσο active αυτο το θρεντ πλεον.....
Εντελώς λάθος το θέτεις, αυτές θα πάρουν απ όποιον δώσει τα περισσότερα. Θα γυρίσουν σε σένα αν πραγματικά το αξίζεις, αλλά αυτό ισχύει παντού, για όλες. Μέτρον άριστον παντού, όχι μόνο στα λεφτά. Αν και σπάνια τηρείται ο κανόνας αυτός, από μένα τουλάχιστον.Αυτες θα παρουν οτι ο καθενας δωσει. Αν τις φορτωσεις με δαχτυλιδια και τα λοιπα ναι λογικο ειναι να σε φανε. Παν μετρον αριστον στα λεφτα.
Είδες τι σου είναι ο διάλογος; ;)
:-* :-*
Δεν εχω κανενα προβλημα να αρχισω τα καντηλια αν αυτο ειναι το προβλημα σου. να το κανουμε πιο old times classic.