Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (0 μέλη και 159 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
re παιδια!!συγγνωμη κιολας αλλα πως καταφερνετε κ παρακολουθειτε την κουβεντα?σε 3 λεπτα μπηκαν 15νεες απαντησεις...ουφ!!!δε θα τα καταφερω εδω μεσα ρε γμτ!! :'(

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
re παιδια!!συγγνωμη κιολας αλλα πως καταφερνετε κ παρακολουθειτε την κουβεντα?σε 3 λεπτα μπηκαν 15νεες απαντησεις...ουφ!!!δε θα τα καταφερω εδω μεσα ρε γμτ!! :'(
Μια χαρα θα τα πας λουκ!!!
Λιγο ψαξιμο θελει πως λειτουργει το φορουμ!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο και με σας ??
Η γυναικα αγαπητε μου πρεπει να μαθει να παιζει ολους τους ρολους με τον συντροφο της!!!
Ετσι υπαρχει ισορροπια μεσα σε μια σχεση!!!
Αλλα εσεις μαλλον δεν εχετε απογαλακτιστει ακομα και ψαχνετε την ιδανικη
μεσα απο τη μαμα σας!!!
Και δεν νομιζω εγω να εχω επιλλεξει να μου κοτσαρουν μια ταμπελα επειδη
ταιριαζει στις περισσοτερες οπως εσεις ισχυριζεστε!!!

Ποτε μαθατε να εχετε ισορροπια το καντηλι μου? :idiot:
Και ναι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε μας. Δεν εχω δει κανεναν που να σεβεται τον εαυτο του να κανει αυτα που κανετε εσεις.

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κρίμα! Θα σ'αρχίσω στα καντήλια αν και παλιότερα σου χα κάνει ένα υποτυπώδες καμάκι κιόλας. Πάμε λοιπόν: Τι λες μωρη μαλακισμένη γαμώ το ξεσταύρι σου! Το παν μέτρον άριστον το χετε ακούσει ποτέ μωρή?? ε? Δεν χρειάζεται να σαι ούτε η Βέφα Αλεξιάδου μωρή ούτε και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ! μπορείς απλούστατα να έχεις μετρο! Δε χρειάζεται να ξεσκίζεσαι στο νοικοκυριό και δεν χρειάζεται να δίνεις κώλο στο πρώτο ραντεβου! αυτό είναι όλο! Σας ζητάμε να είστε και να φέρεστε σαν κανονικοί άνθρωποι ρε δηλητιριώδη ζώα, αλλά που να καταλάβετε εσείς από τέτοια! Μαλακισμένες που αρχίζετε δουλειά στισ 8πχ και ξυπνάτε από τις 6 για να φτιαχτείτε! Υποκρίτριες, ψεύτρες, σκλάβες της οικόνας σας και του κοινωνικού περίγυρου! Αντε μου στο διάολα τράβα να πλήνεις κανά πιάτο! Ναι μωρή καργιόλα, αφού στο τέλος η μόνη γυναίκα που καταλήγει να μας νοιάζεται και να μας αγαπάει είναι η μάνα μας τότε ας μας λένε μαμάκηδες!
Πω πω νεύρα...  :o :o  Αναρωτιέμαι σε τι γυναίκες έχεις πέσει...  :(
τουλάχιστον αγαπάτε τις μανάδες σας.. Είναι κι αυτό κάτι..  :rolleyes: :rolleyes:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε η Κρίστυ, ότι απορίες έχεις για τη λειτουργία του φόρουμ εδώ:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ποτε μαθατε να εχετε ισορροπια το καντηλι μου? :idiot:
Και ναι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε μας. Δεν εχω δει κανεναν που να σεβεται τον εαυτο του να κανει αυτα που κανετε εσεις.
Ασε μας ρε φιλε...εγω εχω!!!!
Οσο για τους αντρες δεν μπορεις να ξερεις πως λειτουργει ο καθενας μεσα σε μια σχεση!!!
Αυτο δυστηχως το γνωριζουμε εμεις!!!
Αλλο η παρεα και αλλο τα γκομενικα + ερωτικα ζητηματα του καθενος σας!!!
Εχεις την εντυπωση πως αυτα ταυτιζονται???

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λουκάκι μου μπήκαμε στο φόρουμ που ο αμέσως ταιριαστός τίτλος είναι fast & furious! lol!  :P

Θα την βρεις καλό μου την άκρη!  ;)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Πω πω νεύρα...  :o :o  Αναρωτιέμαι σε τι γυναίκες έχεις πέσει...  :(
τουλάχιστον αγαπάτε τις μανάδες σας.. Είναι κι αυτό κάτι..  :rolleyes: :rolleyes:

Απλές καθημερινές καργιλόλες της διπλανής πόρτας σαν και σένα σαν και όλες σας! What doesn't kill you makes you... stranger

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απλές καθημερινές καργιλόλες της διπλανής πόρτας σαν και σένα σαν και όλες σας! What doesn't kill you makes you... stranger
Ας προσεχες που μενεις....
Να σας δω εξω πως συμπεριφερεστε...γιατι αν ειναι να μιλατε και να εκφραζεστε με αυτον
τον τροπο...τοτε καλα κανετε και ειστε μιζεροι!!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ασε μας ρε φιλε...εγω εχω!!!!
Οσο για τους αντρες δεν μπορεις να ξερεις πως λειτουργει ο καθενας μεσα σε μια σχεση!!!
Αυτο δυστηχως το γνωριζουμε εμεις!!!
Αλλο η παρεα και αλλο τα γκομενικα + ερωτικα ζητηματα του καθενος σας!!!
Εχεις την εντυπωση πως αυτα ταυτιζονται???

Δηλαδη επεσα στη μια και μοναδικη που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχει ισορροπια. Γαμησε τα και αφησε τα. Μας τρελαινεις τωρα.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Να σας δω εξω πως συμπεριφερεστε...γιατι αν ειναι να μιλατε και να εκφραζεστε με αυτον

Κριμα που ο υπολογιστης δεν εχει χερια για να πνιγει. και ευγενικα να ερθουμε μας κοιτατε σαν εξωγηινους.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη επεσα στη μια και μοναδικη που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχει ισορροπια. Γαμησε τα και αφησε τα. Μας τρελαινεις τωρα.
Λυπαμαι που σε απογοητευω καλε μου!!!!
Αλλα δυστηχως για σενα υπαρχουμε ακομα....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885

Οι τρόποι μου είναι αντανακλαστικοί και αντάξιοι των ατόμων που συναναστρέφομαι. Με τους κύριους είμαι κύριος με τις κυρίες, ώπ! ποιές κυρίες? Πάνε χρόνια από τότε που είδα κυρία...Α ΠΟΥ ΣΑΙ! σε μια χαρά περιοχή μενω, άστο! Βρες άλλη δικαιολογία...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ευχαριστω πολυ γ την βοηθεια!!!!!!! :)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
παλι καλα που δεν υπαρχετε για τον υπολοιπο κοσμο. :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κριμα που ο υπολογιστης δεν εχει χερια για να πνιγει. και ευγενικα να ερθουμε μας κοιτατε σαν εξωγηινους.
Συνεχιζεις και γενικευεις....
Οταν εισαι γεματος αρνητισμο πως να κανουμε κουβεντα????

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οι τρόποι μου είναι αντανακλαστικοί και αντάξιοι των ατόμων που συναναστρέφομαι. Με τους κύριους είμαι κύριος με τις κυρίες, ώπ! ποιές κυρίες? Πάνε χρόνια από τότε που είδα κυρία...Α ΠΟΥ ΣΑΙ! σε μια χαρά περιοχή μενω, άστο! Βρες άλλη δικαιολογία...
Δεν ειπα οτι φταιει η περιοχη σου απαραιτητα...το να μενει καποιος στην εκαλη η΄ κολωνακι
για π.χ,δεν σημαινει απαραιτητα κατι!!!!
Ειναι σαν να μου λες οτι οσοι τελειωνουν πανεπιστημιο εχουν και την αναλογη παιδεια
που πρεπει να εχει ενας ανθρωπος!!!!

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν κάποιες πριν γίνουν καριόλες! ;)

Εύχομαι να γνωρίσεις κάποια ΚΥΡΙΑ σύντομα, υπάρχουν κάπου εκεί έξω!  ;)  :-* :-*

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Σας βαρέθηκα μου φαίνεται, πολλοστές επαναλήψεις των όσων γράφονται στις προηγούμενες 850τόσες σελίδες, χωρίς καμμία διάθεση διαλόγου. Ξεκατίνιασμα για το ξεκατίνιασμα είναι το εύκολο, ειδικά μέσω πληκτολογίων.
Οι Ελληνίδες είναι τόσο μπάζα όσο μπάζα είναι κι οι Έλληνες, τόσο απλά είναι τα πράγματα και μιλώ μόνο για την εμφάνιση. Από κει και μετά στην εικόνα μπαίνουν κι άλλοι παράγοντες, με την παιδεία και την αντίληψη προεξέχουσες.
Over and out.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom