loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
re παιδια!!συγγνωμη κιολας αλλα πως καταφερνετε κ παρακολουθειτε την κουβεντα?σε 3 λεπτα μπηκαν 15νεες απαντησεις...ουφ!!!δε θα τα καταφερω εδω μεσα ρε γμτ!! :'(
Μια χαρα θα τα πας λουκ!!!re παιδια!!συγγνωμη κιολας αλλα πως καταφερνετε κ παρακολουθειτε την κουβεντα?σε 3 λεπτα μπηκαν 15νεες απαντησεις...ουφ!!!δε θα τα καταφερω εδω μεσα ρε γμτ!! :'(
Δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο και με σας ??
Η γυναικα αγαπητε μου πρεπει να μαθει να παιζει ολους τους ρολους με τον συντροφο της!!!
Ετσι υπαρχει ισορροπια μεσα σε μια σχεση!!!
Αλλα εσεις μαλλον δεν εχετε απογαλακτιστει ακομα και ψαχνετε την ιδανικη
μεσα απο τη μαμα σας!!!
Και δεν νομιζω εγω να εχω επιλλεξει να μου κοτσαρουν μια ταμπελα επειδη
ταιριαζει στις περισσοτερες οπως εσεις ισχυριζεστε!!!
Πω πω νεύρα... :o :o Αναρωτιέμαι σε τι γυναίκες έχεις πέσει...Κρίμα! Θα σ'αρχίσω στα καντήλια αν και παλιότερα σου χα κάνει ένα υποτυπώδες καμάκι κιόλας. Πάμε λοιπόν: Τι λες μωρη μαλακισμένη γαμώ το ξεσταύρι σου! Το παν μέτρον άριστον το χετε ακούσει ποτέ μωρή?? ε? Δεν χρειάζεται να σαι ούτε η Βέφα Αλεξιάδου μωρή ούτε και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ! μπορείς απλούστατα να έχεις μετρο! Δε χρειάζεται να ξεσκίζεσαι στο νοικοκυριό και δεν χρειάζεται να δίνεις κώλο στο πρώτο ραντεβου! αυτό είναι όλο! Σας ζητάμε να είστε και να φέρεστε σαν κανονικοί άνθρωποι ρε δηλητιριώδη ζώα, αλλά που να καταλάβετε εσείς από τέτοια! Μαλακισμένες που αρχίζετε δουλειά στισ 8πχ και ξυπνάτε από τις 6 για να φτιαχτείτε! Υποκρίτριες, ψεύτρες, σκλάβες της οικόνας σας και του κοινωνικού περίγυρου! Αντε μου στο διάολα τράβα να πλήνεις κανά πιάτο! Ναι μωρή καργιόλα, αφού στο τέλος η μόνη γυναίκα που καταλήγει να μας νοιάζεται και να μας αγαπάει είναι η μάνα μας τότε ας μας λένε μαμάκηδες!
Για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε η Κρίστυ, ότι απορίες έχεις για τη λειτουργία του φόρουμ εδώ:re παιδια!!συγγνωμη κιολας αλλα πως καταφερνετε κ παρακολουθειτε την κουβεντα?σε 3 λεπτα μπηκαν 15νεες απαντησεις...ουφ!!!δε θα τα καταφερω εδω μεσα ρε γμτ!! :'(
Ασε μας ρε φιλε...εγω εχω!!!!Ποτε μαθατε να εχετε ισορροπια το καντηλι μου?
Και ναι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε μας. Δεν εχω δει κανεναν που να σεβεται τον εαυτο του να κανει αυτα που κανετε εσεις.
Λουκάκι μου μπήκαμε στο φόρουμ που ο αμέσως ταιριαστός τίτλος είναι fast & furious! lol!re παιδια!!συγγνωμη κιολας αλλα πως καταφερνετε κ παρακολουθειτε την κουβεντα?σε 3 λεπτα μπηκαν 15νεες απαντησεις...ουφ!!!δε θα τα καταφερω εδω μεσα ρε γμτ!! :'(
Πω πω νεύρα... :o :o Αναρωτιέμαι σε τι γυναίκες έχεις πέσει...
τουλάχιστον αγαπάτε τις μανάδες σας.. Είναι κι αυτό κάτι..
Ας προσεχες που μενεις....Απλές καθημερινές καργιλόλες της διπλανής πόρτας σαν και σένα σαν και όλες σας! What doesn't kill you makes you... stranger
Ασε μας ρε φιλε...εγω εχω!!!!
Οσο για τους αντρες δεν μπορεις να ξερεις πως λειτουργει ο καθενας μεσα σε μια σχεση!!!
Αυτο δυστηχως το γνωριζουμε εμεις!!!
Αλλο η παρεα και αλλο τα γκομενικα + ερωτικα ζητηματα του καθενος σας!!!
Εχεις την εντυπωση πως αυτα ταυτιζονται???
Ας προσεχες που μενεις....
Να σας δω εξω πως συμπεριφερεστε...γιατι αν ειναι να μιλατε και να εκφραζεστε με αυτον
τον τροπο...τοτε καλα κανετε και ειστε μιζεροι!!!!
Λυπαμαι που σε απογοητευω καλε μου!!!!Δηλαδη επεσα στη μια και μοναδικη που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχει ισορροπια. Γαμησε τα και αφησε τα. Μας τρελαινεις τωρα.
Ας προσεχες που μενεις....
Να σας δω εξω πως συμπεριφερεστε...γιατι αν ειναι να μιλατε και να εκφραζεστε με αυτον
τον τροπο...τοτε καλα κανετε και ειστε μιζεροι!!!!
Συνεχιζεις και γενικευεις....Κριμα που ο υπολογιστης δεν εχει χερια για να πνιγει. και ευγενικα να ερθουμε μας κοιτατε σαν εξωγηινους.
Δεν ειπα οτι φταιει η περιοχη σου απαραιτητα...το να μενει καποιος στην εκαλη η΄ κολωνακιΟι τρόποι μου είναι αντανακλαστικοί και αντάξιοι των ατόμων που συναναστρέφομαι. Με τους κύριους είμαι κύριος με τις κυρίες, ώπ! ποιές κυρίες? Πάνε χρόνια από τότε που είδα κυρία...Α ΠΟΥ ΣΑΙ! σε μια χαρά περιοχή μενω, άστο! Βρες άλλη δικαιολογία...
Απλές καθημερινές καργιλόλες της διπλανής πόρτας σαν και σένα σαν και όλες σας! What doesn't kill you makes you... stranger
Οι τρόποι μου είναι αντανακλαστικοί και αντάξιοι των ατόμων που συναναστρέφομαι. Με τους κύριους είμαι κύριος με τις κυρίες, ώπ! ποιές κυρίες? Πάνε χρόνια από τότε που είδα κυρία...Α ΠΟΥ ΣΑΙ! σε μια χαρά περιοχή μενω, άστο! Βρες άλλη δικαιολογία...