Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Πρόσφατο περιστατικό: Eλλεεινίδα μίλφ με μαλλί προβατίνας κομμένο καρέ χρώματος κόκκινου κεραμιδί έπαιρνε πόζες
δήθεν για να φωτογραφίσει τα αξιοθέατα και τα μαλλιά της μύριζαν έντονα αυγουλίλα, όσοι έιμασταν εκεί κοντά
λίγο ακόμη και θα κάναμε εμμετό με την πυροβολημένη..  :uglystupid:

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Πρόσφατο περιστατικό: Eλλεεινίδα μίλφ με μαλλί προβατίνας κομμένο καρέ χρώματος κόκκινου κεραμιδί έπαιρνε πόζες
δήθεν για να φωτογραφίσει τα αξιοθέατα και τα μαλλιά της μύριζαν έντονα αυγουλίλα, όσοι έιμασταν εκεί κοντά
λίγο ακόμη και θα κάναμε εμμετό με την πυροβολημένη..  :uglystupid:

Μήπως ήταν μια με αρκετά κιλά επάνω της; Γιατί το ίδιο θέαμα έτυχε και σε μένα πριν λίγες μέρες στο Μοναστηράκι...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Μήπως ήταν μια με αρκετά κιλά επάνω της; Γιατί το ίδιο θέαμα έτυχε και σε μένα πριν λίγες μέρες στο Μοναστηράκι...
Οχι Σαλονικιά ήταν.. Βλέπω επεκτείνεται αυτή η αηδιαστική μόδα με τη δήθεν θεραπεία  :S

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Κουφό περιστατικό κάπου στην Αθήνα: Ελλεεινίδα παρτουζόβια γύρω στα 35 που Δεν θέλει λέει να κάνει του άντρα της παιδί
παρολαυτά τον έχει στην πίεση στο βρίσιμο και στο μεροκάματο για να της τα παρέχει όλα. Όταν ελεγε ότι ''θα κοιμηθεί στην
φίλη της'',το βράδυ αυτές οι δύο έκαναν λεσβιακά και παρτούζα με άλλα δύο παλικάρια. Εκ των οποιών η μία (η φίλη) κάποια
στιγμή καψουρεύτηκε τον έναν απο τους παρτουζόβιους έκαναν σχέση και έτσι σταμάτησε το τζιβιτζιλίκι.
Στην συνέχεια αυτή η παντρεμένη επειδή είχε σεξουαλικές ανησυχίες γνώρισε ένα Αράβι μέσω διαδικτύου που της παρουσιάστηκε όμως ως αμερικανός χειρουργός του Π.Ν. Τσίμπησε αυτή και άρχισε να του στέλνει γυμνές φώτο τύπου τσόντας για να τον ανάψει και να κάνουν σχέση. Περνούσε ο καιρός και ο τύπος άρπαξε την ευκαιρία και της ζήτησε πρόσκληση για να ανέβει Ελλάδα. Στο διάστημα αυτό την πονήρεψε μια άλλη φίλη (απο αυτή που έμαθα για το συμβάν) και σε μια άλλη συζήτηση που είχαν(με το Αράβι) τον στρίμωξε.. Και τότε αυτός της είπε την αλήθεια.<<Ξέρεις δεν είμαι αυτός που σου είπα.. τις γυμνές φώτο σου τις πουλάω στο διαδύκτιο>>, και επίσης της ζήτησε χρήματα ως λύτρα για να τις κατεβάσει.. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει η τύπισσα.  :S

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Κουφό περιστατικό κάπου στην Αθήνα: Ελλεεινίδα παρτουζόβια γύρω στα 35 που Δεν θέλει λέει να κάνει του άντρα της παιδί
παρολαυτά τον έχει στην πίεση στο βρίσιμο και στο μεροκάματο για να της τα παρέχει όλα. Όταν ελεγε ότι ''θα κοιμηθεί στην
φίλη της'',το βράδυ αυτές οι δύο έκαναν λεσβιακά και παρτούζα με άλλα δύο παλικάρια. Εκ των οποιών η μία (η φίλη) κάποια
στιγμή καψουρεύτηκε τον έναν απο τους παρτουζόβιους έκαναν σχέση και έτσι σταμάτησε το τζιβιτζιλίκι.
Στην συνέχεια αυτή η παντρεμένη επειδή είχε σεξουαλικές ανησυχίες γνώρισε ένα Αράβι μέσω διαδικτύου που της παρουσιάστηκε όμως ως αμερικανός χειρουργός του Π.Ν. Τσίμπησε αυτή και άρχισε να του στέλνει γυμνές φώτο τύπου τσόντας για να τον ανάψει και να κάνουν σχέση. Περνούσε ο καιρός και ο τύπος άρπαξε την ευκαιρία και της ζήτησε πρόσκληση για να ανέβει Ελλάδα. Στο διάστημα αυτό την πονήρεψε μια άλλη φίλη (απο αυτή που έμαθα για το συμβάν) και σε μια άλλη συζήτηση που είχαν(με το Αράβι) τον στρίμωξε.. Και τότε αυτός της είπε την αλήθεια.<<Ξέρεις δεν είμαι αυτός που σου είπα.. τις γυμνές φώτο σου τις πουλάω στο διαδύκτιο>>, και επίσης της ζήτησε χρήματα ως λύτρα για να τις κατεβάσει.. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει η τύπισσα.  :S
θεωρητικα της αξιζε κατι  χειροτερο  αλλα οκ  καλο  ηταν  και αυτο ..

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Στην συνέχεια αυτή η παντρεμένη επειδή είχε σεξουαλικές ανησυχίες γνώρισε ένα Αράβι μέσω διαδικτύου που της παρουσιάστηκε όμως ως αμερικανός χειρουργός του Π.Ν. Τσίμπησε αυτή και άρχισε να του στέλνει γυμνές φώτο τύπου τσόντας για να τον ανάψει και να κάνουν σχέση. Περνούσε ο καιρός και ο τύπος άρπαξε την ευκαιρία και της ζήτησε πρόσκληση για να ανέβει Ελλάδα. Στο διάστημα αυτό την πονήρεψε μια άλλη φίλη (απο αυτή που έμαθα για το συμβάν) και σε μια άλλη συζήτηση που είχαν(με το Αράβι) τον στρίμωξε.. Και τότε αυτός της είπε την αλήθεια.<<Ξέρεις δεν είμαι αυτός που σου είπα.. τις γυμνές φώτο σου τις πουλάω στο διαδύκτιο>>, και επίσης της ζήτησε χρήματα ως λύτρα για να τις κατεβάσει.. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει η τύπισσα.  :S

Ρε φίλε τι μούφες γράφεις?

Π

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Ρε φίλε τι  γράφεις?
Αν θες να παρηγορηθείς για τους δικούς σου λόγους σαν ψυχοθεραπεία οτι είναι ψέμα, απλά μην το διαβάζεις απλά αγνοησέ το.
Αλλά για να σου λυθεί η απορία μια που ήσουν προσβλητικός, σε πάω ενα στοιχηματάκι μέσω pm, με αποδείξεις και ονόματα.
Το βρήκαμε τώρα ότι δεν σας βολεύει για τους δικούς σας λόγους, είναι ψέμα. Ότι νά ναι..

satsok13

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Καλα για παρτουζες και βιντεοσκοπησεις κτλ δεν είναι λίγα τα περιστατικά που τρέχουν και δεν φτάνουν μετά ορισμένες με τύπους να ζητάνε γκαφρα από παντρεμένες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δηλαδή τόσο απίστευτο ακούγεται να είμαι καψούρης με γκόμενα ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ(και όχι με μπάζο λόγω απελπισίας),και το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτομαι να είναι το μπουρδέλο;

περιμενουμε πως κ πως να μας πεις για την λεγαμενη που εισαι καψουρης  :orchestra: :orchestra: :orchestra:
να σε βοηθησει η επιστημονικη ομαδα του μπου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6

Να μαθαινεις πως η κοπελα σου εχει κανει τα παντα μεχρι και πορνοβιντεο και στο τελος να λες ολα καλα!!!!!!!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Έχει κάτι πυρφόρους στην Ελλάδα, εθελοντές κερατάδες που κατεβάζουν αμάσητες τις δακρύβρεχτες φανταστικές ιστορίες της κάθε πονεμένης χυμένης, πρώτης ποιότητας! :cool2:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ιστορία με ξεκωλάκι ελλεηνίδα , φαντασμένη , που έψαχνε james bond γαμπρό , με λεφτά Ωνάση.

1)Ήμουν  περίπου 28 , αυτή λίγα  χρόνια μικρότερη (2000) .
2)Μισή ελληνίδα, μάνα δυτικοευρωπαία, που ζούσε χρόνια στην ελλάδα.
3)Ο πατέρας της πεθαμένος, η μάνα έπαιρνε τη σύνταξη του πεθαμένου
4)Μέναν σε νοικιασμένο 2άρι σε "μουράτη" δήθεν γειτονιά και το έπαιζαν αριστοκρατία .
5)Η μάνα εκτός από τη σύνταξη του μακαρίτη .... έκανε ... ΜΑΣΑΖ ... στην  "καλή γειτονιά" πάντα ...
6)Η κόρη με ανύπαρκτα προσόντα (πήγαινε σε ιδιωτικό κολλέγιο ενώ δούλευε, δεν το είχε τελειώσει), ήταν υπάλληλος (γραμματείας) σε ιδιωτική εταιρεία (μεγάλη) . Κάπου πάει ο νους μας όλων για το πως την πήραν ...
7)Ακίνητο ή περιουσία ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τίποτε. Ούτε αυτοκίνητο , κανένα, καμία .

Κάποια στιγμή την παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΜΑΝΑ.
Εγώ , αυθεντικός βαλκάνιος ψωλάς που δεν μασάει μία ΑΡΧΙΖΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ.

Η μάνα έδειχνε μεγάλη ξυνίλα, σαν να ήταν  ενοχλημένη που έβγαινα με την κόρη της. Σαν να ήμουν λίγος , για τέτοιο κελεπούρι , που έπαιρνε μισθό 150.000δρχ , δεν είχε σπίτι , αυτοκίνητο , πατέρα , πτυχία, στον ήλιο μοίρα .

ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , είχα ένα γκολφ , 1ο χέρι , το είχα πάρει 10 χρόνια πριν , αλλά ήταν τζιτζί , σε γκαράζ μόνιμα φυλαγμένο , είχα 7 διαμερίσματα στο όνομά μου και ουσιαστικά θα γινόμουν σε λίγους μήνες μοναδικός κάτοχος ενός 3οροφου, που ήταν υπό κατασκευή !!!!!!!

Με το που κλείνω το τηλέφωνο με τη μάνα, στέλνω sms στη γκομενίτσα ...

"Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ . ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΔΙΟΝΟΓΙΑΝΝΗ . ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΜΕ.
ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ. ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ , ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ . "

Στέλνει sms και με ρωτάει τι είναι αυτά που λέω ... καμία απάντηση ...
Παίρνει τηλέφωνο , της λέω να μην ξαναπάρει ποτε και αν με συναντήσει πουθενά τυχαία, δεν γνωριζόμαστε,
δεν μου μιλάει ποτέ , ούτε με νεύμα δεν με χαιρετάει ... γιατί αλλίως ρισκάρει να φάει φάπες.

Πιθανόν η "2άρι σε καλή γειτονιά"  μασατζού, που έκανε πίπες σε γέρους, δεν γούσταρε που τα ακίνητά μου,
ήταν στη β' πειραιώς !

Αν και δυτικοευρωπαϊκής καταγωγής, η διαβίωση στην ελλάδα, την είχε κάνει τα ίδια σκατά με τις γηγενείς.
Μετά από 8-9 χρόνια,  ξαναείδα τη γκομενίτσα, με την ίδια φίλη της, που ήταν όταν τις είχαμε πρωτογνωρίσει με φίλο μου, να πίνουν καφέ στη γλυφάδα.
Θα έψαχναν ακόμη κανέναν με γιωτ 5000hp , αλλά δεν βρισκόταν .

Τώρα, έχοντας 40ρίσει , στο fb βλέπω το προφίλ .... ακόμη ψάχνει .... πάει διακοπές 2 ημερών στη μύκονο ... αλλά δεν ...

Πιστεύω σύντομα θα ... ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΚΥΛΟ !!!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λιγο υπερβολικος μου φάνηκες

Εγώ θεωρώ ότι ήμουν 100% σωστός.
Αν άκουγες τον τόνο της φωνής της, μάλλον θα συμφωνούσες.
Ξυνίλα 100% .

Στα τσακίδια οι καριόλες.
Η πορεία της , δικαιώνει εμένα μάλλον .
Στο ράφι είναι .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Να τι τρέχει με τις Ελεεινίδες. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε το θεώρημα. Αν μια γυναίκα προσπαθήσει να πλήξει τον πρώην αγαπημένο σύζυγο, δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. Κατηγόρησε τον σύζυγο και άλλους τρεις ότι βίασαν την ανήλικη κόρη της. Βέβαια, αν δεν υπήρχε και η κατάθεση της μικρής, η μαρτυρία της δεν θα είχε τόσο μεγάλη βαρύτητα. Ζήτησε λέει το Δικαστήριο συγνώμη, που τους είχε χώσει μέσα 17 μήνες. Θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Ε, ΚΑΙ; Θα μπουν στη φυλάκα οι καταγγέλουσες για 34 μήνες η κάθε μια, σαν αντιστάθμιση για την άδικη φυλάκιση των πιο πάνω ανθρώπων; πως μπορεί να διορθωθεί η άδικη φυλάκιση; Μήπως θα ψηφιστεί κάποιος νόμος με βαριές ποινές για τέτοιες ψευδείς καταγγελίες που μπορούν να καταστρέψουν γι απάντα κάποιον άντρα; Όποιος πάντως τις ξαναπλησιάσει για οποιοδήποτε λόγο, είναι ΗΛΙΘΙΟΣ με περικεφαλαία. Αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία. Απομόνωση.  πηγή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom