μεταξυ 5 με 6 τις κατατασω εγω που εχει δει πολλες φωτο ...Θεωρω οτι εμφανισιακα δεν ειναι πανω απο 5αρι και οι δυο τους, οποτε οτι και να συμβει δεν εχει αξια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.419
- Πόντοι
- 3.936
Πρόσφατο περιστατικό: Eλλεεινίδα μίλφ με μαλλί προβατίνας κομμένο καρέ χρώματος κόκκινου κεραμιδί έπαιρνε πόζες
δήθεν για να φωτογραφίσει τα αξιοθέατα και τα μαλλιά της μύριζαν έντονα αυγουλίλα, όσοι έιμασταν εκεί κοντά
λίγο ακόμη και θα κάναμε εμμετό με την πυροβολημένη..
δήθεν για να φωτογραφίσει τα αξιοθέατα και τα μαλλιά της μύριζαν έντονα αυγουλίλα, όσοι έιμασταν εκεί κοντά
Πρόσφατο περιστατικό: Eλλεεινίδα μίλφ με μαλλί προβατίνας κομμένο καρέ χρώματος κόκκινου κεραμιδί έπαιρνε πόζες
Μήπως ήταν μια με αρκετά κιλά επάνω της; Γιατί το ίδιο θέαμα έτυχε και σε μένα πριν λίγες μέρες στο Μοναστηράκι...
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.419
- Πόντοι
- 3.936
Οχι Σαλονικιά ήταν.. Βλέπω επεκτείνεται αυτή η αηδιαστική μόδα με τη δήθεν θεραπεία :SΜήπως ήταν μια με αρκετά κιλά επάνω της; Γιατί το ίδιο θέαμα έτυχε και σε μένα πριν λίγες μέρες στο Μοναστηράκι...
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.419
- Πόντοι
- 3.936
Κουφό περιστατικό κάπου στην Αθήνα: Ελλεεινίδα παρτουζόβια γύρω στα 35 που Δεν θέλει λέει να κάνει του άντρα της παιδί
παρολαυτά τον έχει στην πίεση στο βρίσιμο και στο μεροκάματο για να της τα παρέχει όλα. Όταν ελεγε ότι ''θα κοιμηθεί στην
φίλη της'',το βράδυ αυτές οι δύο έκαναν λεσβιακά και παρτούζα με άλλα δύο παλικάρια. Εκ των οποιών η μία (η φίλη) κάποια
στιγμή καψουρεύτηκε τον έναν απο τους παρτουζόβιους έκαναν σχέση και έτσι σταμάτησε το τζιβιτζιλίκι.
Στην συνέχεια αυτή η παντρεμένη επειδή είχε σεξουαλικές ανησυχίες γνώρισε ένα Αράβι μέσω διαδικτύου που της παρουσιάστηκε όμως ως αμερικανός χειρουργός του Π.Ν. Τσίμπησε αυτή και άρχισε να του στέλνει γυμνές φώτο τύπου τσόντας για να τον ανάψει και να κάνουν σχέση. Περνούσε ο καιρός και ο τύπος άρπαξε την ευκαιρία και της ζήτησε πρόσκληση για να ανέβει Ελλάδα. Στο διάστημα αυτό την πονήρεψε μια άλλη φίλη (απο αυτή που έμαθα για το συμβάν) και σε μια άλλη συζήτηση που είχαν(με το Αράβι) τον στρίμωξε.. Και τότε αυτός της είπε την αλήθεια.<<Ξέρεις δεν είμαι αυτός που σου είπα.. τις γυμνές φώτο σου τις πουλάω στο διαδύκτιο>>, και επίσης της ζήτησε χρήματα ως λύτρα για να τις κατεβάσει.. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει η τύπισσα. :S
παρολαυτά τον έχει στην πίεση στο βρίσιμο και στο μεροκάματο για να της τα παρέχει όλα. Όταν ελεγε ότι ''θα κοιμηθεί στην
φίλη της'',το βράδυ αυτές οι δύο έκαναν λεσβιακά και παρτούζα με άλλα δύο παλικάρια. Εκ των οποιών η μία (η φίλη) κάποια
στιγμή καψουρεύτηκε τον έναν απο τους παρτουζόβιους έκαναν σχέση και έτσι σταμάτησε το τζιβιτζιλίκι.
Στην συνέχεια αυτή η παντρεμένη επειδή είχε σεξουαλικές ανησυχίες γνώρισε ένα Αράβι μέσω διαδικτύου που της παρουσιάστηκε όμως ως αμερικανός χειρουργός του Π.Ν. Τσίμπησε αυτή και άρχισε να του στέλνει γυμνές φώτο τύπου τσόντας για να τον ανάψει και να κάνουν σχέση. Περνούσε ο καιρός και ο τύπος άρπαξε την ευκαιρία και της ζήτησε πρόσκληση για να ανέβει Ελλάδα. Στο διάστημα αυτό την πονήρεψε μια άλλη φίλη (απο αυτή που έμαθα για το συμβάν) και σε μια άλλη συζήτηση που είχαν(με το Αράβι) τον στρίμωξε.. Και τότε αυτός της είπε την αλήθεια.<<Ξέρεις δεν είμαι αυτός που σου είπα.. τις γυμνές φώτο σου τις πουλάω στο διαδύκτιο>>, και επίσης της ζήτησε χρήματα ως λύτρα για να τις κατεβάσει.. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει η τύπισσα. :S
θεωρητικα της αξιζε κατι χειροτερο αλλα οκ καλο ηταν και αυτο ..Κουφό περιστατικό κάπου στην Αθήνα: Ελλεεινίδα παρτουζόβια γύρω στα 35 που Δεν θέλει λέει να κάνει του άντρα της παιδί
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.419
- Πόντοι
- 3.936
θεωρητικα της αξιζε κατι χειροτερο αλλα οκ καλο ηταν και αυτο ..
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
τη μοδα τυπε, να βαζουν κλουβια αυγα στο κεφαλι τους?Οχι Σαλονικιά ήταν.. Βλέπω επεκτείνεται αυτή η αηδιαστική μόδα με τη δήθεν θεραπεία :S
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Κουφό περιστατικό κάπου στην Αθήνα: Ελλεεινίδα παρτουζόβια γύρω στα 35 που Δεν θέλει λέει να κάνει του άντρα της παιδί
Ρε φίλε τι μούφες γράφεις?
Π
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.419
- Πόντοι
- 3.936
Αν θες να παρηγορηθείς για τους δικούς σου λόγους σαν ψυχοθεραπεία οτι είναι ψέμα, απλά μην το διαβάζεις απλά αγνοησέ το.Ρε φίλε τι γράφεις?
Αλλά για να σου λυθεί η απορία μια που ήσουν προσβλητικός, σε πάω ενα στοιχηματάκι μέσω pm, με αποδείξεις και ονόματα.
Το βρήκαμε τώρα ότι δεν σας βολεύει για τους δικούς σας λόγους, είναι ψέμα. Ότι νά ναι..
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.419
- Πόντοι
- 3.936
μίλησε και η αφγανή, τώρα δέσαμε :Sο γητευτής
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Δηλαδή τόσο απίστευτο ακούγεται να είμαι καψούρης με γκόμενα ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ(και όχι με μπάζο λόγω απελπισίας),και το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτομαι να είναι το μπουρδέλο;
περιμενουμε πως κ πως να μας πεις για την λεγαμενη που εισαι καψουρης
να σε βοηθησει η επιστημονικη ομαδα του μπου
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ιστορία με ξεκωλάκι ελλεηνίδα , φαντασμένη , που έψαχνε james bond γαμπρό , με λεφτά Ωνάση.
1)Ήμουν περίπου 28 , αυτή λίγα χρόνια μικρότερη (2000) .
2)Μισή ελληνίδα, μάνα δυτικοευρωπαία, που ζούσε χρόνια στην ελλάδα.
3)Ο πατέρας της πεθαμένος, η μάνα έπαιρνε τη σύνταξη του πεθαμένου
4)Μέναν σε νοικιασμένο 2άρι σε "μουράτη" δήθεν γειτονιά και το έπαιζαν αριστοκρατία .
5)Η μάνα εκτός από τη σύνταξη του μακαρίτη .... έκανε ... ΜΑΣΑΖ ... στην "καλή γειτονιά" πάντα ...
6)Η κόρη με ανύπαρκτα προσόντα (πήγαινε σε ιδιωτικό κολλέγιο ενώ δούλευε, δεν το είχε τελειώσει), ήταν υπάλληλος (γραμματείας) σε ιδιωτική εταιρεία (μεγάλη) . Κάπου πάει ο νους μας όλων για το πως την πήραν ...
7)Ακίνητο ή περιουσία ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τίποτε. Ούτε αυτοκίνητο , κανένα, καμία .
Κάποια στιγμή την παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΜΑΝΑ.
Εγώ , αυθεντικός βαλκάνιος ψωλάς που δεν μασάει μία ΑΡΧΙΖΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ.
Η μάνα έδειχνε μεγάλη ξυνίλα, σαν να ήταν ενοχλημένη που έβγαινα με την κόρη της. Σαν να ήμουν λίγος , για τέτοιο κελεπούρι , που έπαιρνε μισθό 150.000δρχ , δεν είχε σπίτι , αυτοκίνητο , πατέρα , πτυχία, στον ήλιο μοίρα .
ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , είχα ένα γκολφ , 1ο χέρι , το είχα πάρει 10 χρόνια πριν , αλλά ήταν τζιτζί , σε γκαράζ μόνιμα φυλαγμένο , είχα 7 διαμερίσματα στο όνομά μου και ουσιαστικά θα γινόμουν σε λίγους μήνες μοναδικός κάτοχος ενός 3οροφου, που ήταν υπό κατασκευή !!!!!!!
Με το που κλείνω το τηλέφωνο με τη μάνα, στέλνω sms στη γκομενίτσα ...
"Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ . ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΔΙΟΝΟΓΙΑΝΝΗ . ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΜΕ.
ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ. ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ , ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ . "
Στέλνει sms και με ρωτάει τι είναι αυτά που λέω ... καμία απάντηση ...
Παίρνει τηλέφωνο , της λέω να μην ξαναπάρει ποτε και αν με συναντήσει πουθενά τυχαία, δεν γνωριζόμαστε,
δεν μου μιλάει ποτέ , ούτε με νεύμα δεν με χαιρετάει ... γιατί αλλίως ρισκάρει να φάει φάπες.
Πιθανόν η "2άρι σε καλή γειτονιά" μασατζού, που έκανε πίπες σε γέρους, δεν γούσταρε που τα ακίνητά μου,
ήταν στη β' πειραιώς !
Αν και δυτικοευρωπαϊκής καταγωγής, η διαβίωση στην ελλάδα, την είχε κάνει τα ίδια σκατά με τις γηγενείς.
Μετά από 8-9 χρόνια, ξαναείδα τη γκομενίτσα, με την ίδια φίλη της, που ήταν όταν τις είχαμε πρωτογνωρίσει με φίλο μου, να πίνουν καφέ στη γλυφάδα.
Θα έψαχναν ακόμη κανέναν με γιωτ 5000hp , αλλά δεν βρισκόταν .
Τώρα, έχοντας 40ρίσει , στο fb βλέπω το προφίλ .... ακόμη ψάχνει .... πάει διακοπές 2 ημερών στη μύκονο ... αλλά δεν ...
Πιστεύω σύντομα θα ... ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΚΥΛΟ !!!!!!
1)Ήμουν περίπου 28 , αυτή λίγα χρόνια μικρότερη (2000) .
2)Μισή ελληνίδα, μάνα δυτικοευρωπαία, που ζούσε χρόνια στην ελλάδα.
3)Ο πατέρας της πεθαμένος, η μάνα έπαιρνε τη σύνταξη του πεθαμένου
4)Μέναν σε νοικιασμένο 2άρι σε "μουράτη" δήθεν γειτονιά και το έπαιζαν αριστοκρατία .
5)Η μάνα εκτός από τη σύνταξη του μακαρίτη .... έκανε ... ΜΑΣΑΖ ... στην "καλή γειτονιά" πάντα ...
6)Η κόρη με ανύπαρκτα προσόντα (πήγαινε σε ιδιωτικό κολλέγιο ενώ δούλευε, δεν το είχε τελειώσει), ήταν υπάλληλος (γραμματείας) σε ιδιωτική εταιρεία (μεγάλη) . Κάπου πάει ο νους μας όλων για το πως την πήραν ...
7)Ακίνητο ή περιουσία ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τίποτε. Ούτε αυτοκίνητο , κανένα, καμία .
Κάποια στιγμή την παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΜΑΝΑ.
Εγώ , αυθεντικός βαλκάνιος ψωλάς που δεν μασάει μία ΑΡΧΙΖΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ.
Η μάνα έδειχνε μεγάλη ξυνίλα, σαν να ήταν ενοχλημένη που έβγαινα με την κόρη της. Σαν να ήμουν λίγος , για τέτοιο κελεπούρι , που έπαιρνε μισθό 150.000δρχ , δεν είχε σπίτι , αυτοκίνητο , πατέρα , πτυχία, στον ήλιο μοίρα .
ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , είχα ένα γκολφ , 1ο χέρι , το είχα πάρει 10 χρόνια πριν , αλλά ήταν τζιτζί , σε γκαράζ μόνιμα φυλαγμένο , είχα 7 διαμερίσματα στο όνομά μου και ουσιαστικά θα γινόμουν σε λίγους μήνες μοναδικός κάτοχος ενός 3οροφου, που ήταν υπό κατασκευή !!!!!!!
Με το που κλείνω το τηλέφωνο με τη μάνα, στέλνω sms στη γκομενίτσα ...
"Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ . ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΔΙΟΝΟΓΙΑΝΝΗ . ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΜΕ.
ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ. ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ , ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ . "
Στέλνει sms και με ρωτάει τι είναι αυτά που λέω ... καμία απάντηση ...
Παίρνει τηλέφωνο , της λέω να μην ξαναπάρει ποτε και αν με συναντήσει πουθενά τυχαία, δεν γνωριζόμαστε,
δεν μου μιλάει ποτέ , ούτε με νεύμα δεν με χαιρετάει ... γιατί αλλίως ρισκάρει να φάει φάπες.
Πιθανόν η "2άρι σε καλή γειτονιά" μασατζού, που έκανε πίπες σε γέρους, δεν γούσταρε που τα ακίνητά μου,
ήταν στη β' πειραιώς !
Αν και δυτικοευρωπαϊκής καταγωγής, η διαβίωση στην ελλάδα, την είχε κάνει τα ίδια σκατά με τις γηγενείς.
Μετά από 8-9 χρόνια, ξαναείδα τη γκομενίτσα, με την ίδια φίλη της, που ήταν όταν τις είχαμε πρωτογνωρίσει με φίλο μου, να πίνουν καφέ στη γλυφάδα.
Θα έψαχναν ακόμη κανέναν με γιωτ 5000hp , αλλά δεν βρισκόταν .
Τώρα, έχοντας 40ρίσει , στο fb βλέπω το προφίλ .... ακόμη ψάχνει .... πάει διακοπές 2 ημερών στη μύκονο ... αλλά δεν ...
Πιστεύω σύντομα θα ... ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΚΥΛΟ !!!!!!
Ioannisaek123214
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Λιγο υπερβολικος μου φάνηκες
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Λιγο υπερβολικος μου φάνηκες
Εγώ θεωρώ ότι ήμουν 100% σωστός.
Αν άκουγες τον τόνο της φωνής της, μάλλον θα συμφωνούσες.
Ξυνίλα 100% .
Στα τσακίδια οι καριόλες.
Η πορεία της , δικαιώνει εμένα μάλλον .
Στο ράφι είναι .
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Να τι τρέχει με τις Ελεεινίδες. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε το θεώρημα. Αν μια γυναίκα προσπαθήσει να πλήξει τον πρώην αγαπημένο σύζυγο, δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. Κατηγόρησε τον σύζυγο και άλλους τρεις ότι βίασαν την ανήλικη κόρη της. Βέβαια, αν δεν υπήρχε και η κατάθεση της μικρής, η μαρτυρία της δεν θα είχε τόσο μεγάλη βαρύτητα. Ζήτησε λέει το Δικαστήριο συγνώμη, που τους είχε χώσει μέσα 17 μήνες. Θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Ε, ΚΑΙ; Θα μπουν στη φυλάκα οι καταγγέλουσες για 34 μήνες η κάθε μια, σαν αντιστάθμιση για την άδικη φυλάκιση των πιο πάνω ανθρώπων; πως μπορεί να διορθωθεί η άδικη φυλάκιση; Μήπως θα ψηφιστεί κάποιος νόμος με βαριές ποινές για τέτοιες ψευδείς καταγγελίες που μπορούν να καταστρέψουν γι απάντα κάποιον άντρα; Όποιος πάντως τις ξαναπλησιάσει για οποιοδήποτε λόγο, είναι ΗΛΙΘΙΟΣ με περικεφαλαία. Αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία. Απομόνωση. πηγή