Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οι Ρωσίδες από επαρχία ζητάνε γύρω στα 100-150 ευρώ τη μέρα σε δώρα,έξοδα ραντεβού κτλ.
Από Μόσχα σίγουρα διπλά,τριπλά λόγω διαφοράς κόστους,δεν έχω πάει βέβαια.

μετα απο καποια ραντεβου (οχι επαγγελματιες) ζητανε παιδι με ολα οσα συνεπαγεται
γενικα οι ρωσιδες δεν γουσταρουν μια να μενουν στην χωρα τους
χιονι μεχρι τον απριλιο και αν εισαι εκτος συστηματος δουλευεις ολη μερα για πενταροδεκαρες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μετα απο καποια ραντεβου (οχι επαγγελματιες) ζητανε παιδι με ολα οσα συνεπαγεται
γενικα οι ρωσιδες δεν γουσταρουν μια να μενουν στην χωρα τους
χιονι μεχρι τον απριλιο και αν εισαι εκτος συστηματος δουλευεις ολη μερα για πενταροδεκαρες

Εννοείται παιδί και διαμέρισμα στάνταρντ όπως και μετακόμιση Δύση.
Δεν είναι βέβαια σαν τις Πολωνέζες που αν δεν τις αρραβωνιαστείς ή γονιμοποιήσεις στο εξάμηνο την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια καθότι ο καιρός βραχύς.
Οι Ρωσίδες προσκολλώνται με κατάλληλη προσφορά ρευστού,ένα σπονσοριλίκι ας πούμε στα 100-200 ευρώ μηνιαίως για τρέχοντα έξοδα.
Αυτό είναι ένα καλό με τις Ουκρανέζες,δεν έχουν τα ίδια κολλήματα όπως οι Ρωσσίδες με παιδιά κτλ και αρκούνται στο ρευστό και την απλή κατάσταση.Ούτε κάνουν υστερίες όπως οι Πολωνέζες με κλάμματα κτλ ούτε τίποτα,πιο γενναιόδωρες όταν σκάει το παραδάκι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γενικά οι Ρωσίδες,Ουκρανέζες συνδυάζουν την αγάπη με τα λεφτά.Αν δεν τους δίνεις λεφτά,δώρα θεωρούν οτι δεν τις προσέχεις,δεν τις φροντίζεις και δεν τις αγαπάς,οπότε είσαι ακατάλληλος,τσιγγούνης,εγωιστής,αδιάφορος ή υποάντρας.
Ζητάνε έμπρακτες εκδηλώσεις αγάπης δηλαδή ρευστό,αληθινή θυσία όχι λόγια και κουραφέξαλα.

Επαναλαμβανω, δεν ειναι ολες το ιδιο. Ισχυουν αυτα που λες αλλα οχι για ολες. Επειδη δεν βρηκες εσυ κατι, δεν το βιωσες, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.

Εχεις γαμησει ποτε κοπελα 7αρακι (οχι επαγγελματια ουτε καποια που ψαχνει σπονσορα) και πανω σε ομορφια μονο με κερασματα (ποτα-καφε-φαγητο) σε νορμαλ μαγαζια; Οχι. Δεν το εχεις κανει ποτε. Αν το ειχες κανει, δεν θα εγραφες αυτα που γραφεις. Δεν ειναι κακο. Εχεις μαθει οπως εχεις μαθει, κανεις αυτο που γουσταρεις. Αλλωστε, ελευθεροι ειμαστε ολοι να κανουμε οτι θελουμε στη ζωη μας. Δεν κρινει κανεις κανεναν. Στα πλαισια της συζητησης ομως, δεν εχεις γαμησει τετοια γυναικα. Αν ησουν ικανος παιχτης για κατι τετοιο, δεν θα επαιζες με τις επι πληρωμη ουτε με τις σπονσορα. Θα ηξερες να παιζεις μπαλα και θα γαμουσες 7αρακια και πανω με νορμαλ, κερασμα στην εξοδο και τελος. Και παλι, οχι υπερβολες. Οταν μια γυναικα σε δει οτι κανεις υπερβολες για να το παιξεις λεφτας κτλπ...καταλαβαινει οτι το προσπαθεις, αρα δεν εισαι αντρας. Ο αντρας δεν το προσπαθει. Ειναι ανετος, δεν προσπαθει το οτιδηποτε για μια γυναικα.

Δικαιωμα σου να γαμας με το δικο σου τροπο αυτες που γαμας, παιχτης ομως δεν εισαι. Οι παιχτες δεν ασχολουνται με επι πληρωμη, ουτε με κοπελες που ψαχνουν σπονσορα.

Ακομα και πλουσιοι, δεν ειναι παιχτες. Σπονσορες ειναι. Σπανια να δεις πλουσιο που να ειναι παιχτης. Συνηθως τη Ρωσιδα-Ουκρανη που της πληρωνει τα παντα, τη γαμανε φτωχοπαιδα στα μπαρακια της Καλλιθεας με 6 ευρω το ποτο οταν βγαινει μαζι με αυτον που πραγματικα γουσταρει και του δινει να οδηγησει και το αμαξι που της αγορασε ο μαλακας-κοροιδο.

Αν καταλαβες, καταλαβες. Αν δεν καταλαβες, προβλημα σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επαναλαμβανω, δεν ειναι ολες το ιδιο. Ισχυουν αυτα που λες αλλα οχι για ολες. Επειδη δεν βρηκες εσυ κατι, δεν το βιωσες, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.

Εχεις γαμησει ποτε κοπελα 7αρακι (οχι επαγγελματια ουτε καποια που ψαχνει σπονσορα) και πανω σε ομορφια μονο με κερασματα (ποτα-καφε-φαγητο) σε νορμαλ μαγαζια;

Φυσικά.Και χωρίς κεράσματα.Οταν ήμουν κάτω των 35.
Κάτω των 35 ετών,δε σου ζητάει καμία λεφτά και γαμάς περίπου τζάμπα.
Οσο περισσότερο μεγαλώνεις,τόσο περισσότερα ζητάνε.
Σιγά μη γαμήσει πενηντάρης οχτάρι εικοσιπεντάχρονη Ρωσίδα χωρίς λεφτά.Που δε θα γαμήσει καν αν δεν τα έχει και δεν τα σκάσει χοντρά.Και η τριαντάχρονη Ρωσίδα θα ζητήσει κασέ από τον πενηντάρη(έστω λιγότερα) ακόμα και η 35 χρονών.
Η εικοσιπεντάχρονη θα τον γδάρει.
Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Φυσικά.Και χωρίς κεράσματα.Οταν ήμουν κάτω των 35.
Κάτω των 35 ετών,δε σου ζητάει καμία λεφτά και γαμάς περίπου τζάμπα.
Οσο περισσότερο μεγαλώνεις,τόσο περισσότερα ζητάνε.
Σιγά μη γαμήσει πενηντάρης οχτάρι εικοσιπεντάχρονη Ρωσίδα χωρίς λεφτά.Που δε θα γαμήσει καν αν δεν τα έχει και δεν τα σκάσει χοντρά.Και η τριαντάχρονη Ρωσίδα θα ζητήσει κασέ από τον πενηντάρη(έστω λιγότερα) ακόμα και η 35 χρονών.
Η εικοσιπεντάχρονη θα τον γδάρει.
Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες.
Βλαμενε αυτό που περιγράφεις ισχύει ανεξάρτητου εθνικότητας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ισχυει και το αναποδο αλλα χωρις να το επιδιωκουμε οι αντρες. Εχω δεχτει ακριβα δωρα απο 50ρες και 40ρες

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216

Εχεις γαμησει ποτε κοπελα 7αρακι (οχι επαγγελματια ουτε καποια που ψαχνει σπονσορα) και πανω σε ομορφια μονο με κερασματα (ποτα-καφε-φαγητο) σε νορμαλ μαγαζια; Οχι. Δεν το εχεις κανει ποτε. Αν το ειχες κανει, δεν θα εγραφες αυτα που γραφεις. Δεν ειναι κακο. Εχεις μαθει οπως εχεις μαθει, κανεις αυτο που γουσταρεις. Αλλωστε, ελευθεροι ειμαστε ολοι να κανουμε οτι θελουμε στη ζωη μας. Δεν κρινει κανεις κανεναν. Στα πλαισια της συζητησης ομως, δεν εχεις γαμησει τετοια γυναικα. Αν ησουν ικανος παιχτης για κατι τετοιο, δεν θα επαιζες με τις επι πληρωμη ουτε με τις σπονσορα. Θα ηξερες να παιζεις μπαλα και θα γαμουσες 7αρακια και πανω με νορμαλ, κερασμα στην εξοδο και τελος. Και παλι, οχι υπερβολες. Οταν μια γυναικα σε δει οτι κανεις υπερβολες για να το παιξεις λεφτας κτλπ...καταλαβαινει οτι το προσπαθεις, αρα δεν εισαι αντρας. Ο αντρας δεν το προσπαθει. Ειναι ανετος, δεν προσπαθει το οτιδηποτε για μια γυναικα.

Δικαιωμα σου να γαμας με το δικο σου τροπο αυτες που γαμας, παιχτης ομως δεν εισαι. Οι παιχτες δεν ασχολουνται με επι πληρωμη, ουτε με κοπελες που ψαχνουν σπονσορα.

Ακομα και πλουσιοι, δεν ειναι παιχτες. Σπονσορες ειναι. Σπανια να δεις πλουσιο που να ειναι παιχτης. Συνηθως τη Ρωσιδα-Ουκρανη που της πληρωνει τα παντα, τη γαμανε φτωχοπαιδα στα μπαρακια της Καλλιθεας με 6 ευρω το ποτο οταν βγαινει μαζι με αυτον που πραγματικα γουσταρει και του δινει να οδηγησει και το αμαξι που της αγορασε ο μαλακας-κοροιδο.

Αν καταλαβες, καταλαβες. Αν δεν καταλαβες, προβλημα σου.
..συμφωνώ στα περισότερα..
μιλάω για μένα..πάντα είχα ωραία μουνιά δίπλα μου..σα φοιτητής,υπάλληλος και μικρομαγαζάτορας..
ξηγιόμουν στα ίσα εξ αρχής πως χρήμα δεν υπάρχει,παρά μόνο ο,τι βλέπουν..έμενα σε υπόγειο στο Μενίδι κι ερχόταν απ'το Διόνυσσο να με βρει 9αράκι -όπως λέτε- και το πρωί που έλειπα πήγαινε να μου συγυρίσει..είμαι 1,74 ψιλοκαραφλάκος,γυμνασμένος μεν λόγω μπάλας,μα καθημερινό μέτριομέτριο τυπάκι..
Μη ζήτε με κανόνες..οι κανόνες σπάνε..οι γκόμενες γουστάρουν κάτι που θα τις εξιτάρει κι αυτό δεν είναι πάντα χρήμα..με ξέρουν εδώ μέσα κάποιοι και ξέρουν πως δε λέω μαλακίες..δεν έχω λόγο..

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..και κάτι ακόμα..είμαι 50άρης..η γυναίκα μου 39 κι όπως θα λέγατε 8αράκι..

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
..συμφωνώ στα περισότερα..
μιλάω για μένα..πάντα είχα ωραία μουνιά δίπλα μου..σα φοιτητής,υπάλληλος και μικρομαγαζάτορας..
ξηγιόμουν στα ίσα εξ αρχής πως χρήμα δεν υπάρχει,παρά μόνο ο,τι βλέπουν..έμενα σε υπόγειο στο Μενίδι κι ερχόταν απ'το Διόνυσσο να με βρει 9αράκι -όπως λέτε- και το πρωί που έλειπα πήγαινε να μου συγυρίσει..είμαι 1,74 ψιλοκαραφλάκος,γυμνασμένος μεν λόγω μπάλας,μα καθημερινό μέτριομέτριο τυπάκι..
Μη ζήτε με κανόνες..οι κανόνες σπάνε..οι γκόμενες γουστάρουν κάτι που θα τις εξιτάρει κι αυτό δεν είναι πάντα χρήμα..με ξέρουν εδώ μέσα κάποιοι και ξέρουν πως δε λέω μαλακίες..δεν έχω λόγο..

Μπραβο σου. Σωστος. Μενιδι μενεις ακομα;

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..όχι φίλε..και κάτι ακόμα..η γυναίκα δεν είναι μπεκάτσα.αν βγεις να γαμήσεις κι είσαι ''πεινασμένος'' θα σε μυριστεί από χλμ..θα βγείς όταν είσαι χορτάτος,ήρεμος και να κάνεις την καυλάντα σου..

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
..όχι φίλε..και κάτι ακόμα..η γυναίκα δεν είναι μπεκάτσα.αν βγεις να γαμήσεις κι είσαι ''πεινασμένος'' θα σε μυριστεί από χλμ..θα βγείς όταν είσαι χορτάτος,ήρεμος και να κάνεις την καυλάντα σου..
οταν ειμαι χορτατος γιατι να φαω και να πηδηξω οπως λες το θεμα ειναι οταν εχεις ορεξη

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Για ποιο λογο θα πρεπει ενας αντρας να μιλησει στο τηλεφωνο με τη μανα μιας γκομενας που γαμαει; Αν καλεσεις και το σηκωσει η μανα της, απλα κλειστο. Θα καταλαβει και θα σε καλεσει αυτη μετα. Δεν καταλαβε; Στα αρχιδια σου. Δεν σε καλεσε; Στα αρχιδια σου. Σε καλεσε και σου ειπε μαλακιες; Στα αρχιδια σου.

Δηλαδη αν μιλουσε η μανα της λογικα, ομορφα, με καλη διαθεση και προθεση...θα ειχατε πεσει με τα μουτρα στο γαμος-παιδια; Για ποιο λογο;

Αναφέρθηκα στο 2000 περίπου. Τότε ακόμη μιλάγαμε και στα σταθερά. Και στην τελική, είμαι κοινωνικό άτομο , που δεν ψαρώνει  πουθενά  , έχει πράγματα να πει και μπορεί να κάνει κουβέντα με τον οποιοδήποτε και με μανάδες ηλίθιων γυναικών ακόμη !

Η συγκεκριμένη όμως, σε συνηθισμένη κουβέντα, έβγαζε αντιπάθεια και έδειχνε ότι δεν είμαι του γούστου της
και ότι δεν εγκρίνει τη σχέση με την κόρη της. Για αυτό το έκοψα, όπως ο μέγας αλέξανδρος το γόρδιο δεσμό.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ 7αρια ....

Θες να θυμίσω πάλι πως ζει η πλειοψηφία των ομογενών από την πρώην ΕΣΣΔ ;;
Σε τι ηλικία παντρεύεται ;;
Τι παντρεύεται ;;;;
Σε τι ηλικία έχει 3 παιδιά ;;;;;
Που βγαίνει και κυκλοφορεί ;;;;;;;;;
Τι σχέσεις έχει με το ... ΓΥΝΑΙΚΟΣΟΓΟ ;;;;;;;

Και όσα θα πω , ισχύουν για το 98% των συγκεκριμένων πληθυσμών  (πλην μαφιόζων , πρεζέμπορων και όσων είναι στη νύχτα ουσιαστικά).
Αναφέρομαι σε ομογενείς από ΕΣΣΔ, από τους χιλιάδες στα περίχωρα της αττικής ... ασπρόπυργο , μενίδι , λιόσια ... αλλά και καλλιθέα και στη Β' Θεσσαλονίκης

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε φιλε δεν θα συμφωνησω

Το γαμησι που ξερει να κανει η 30αρα δεν το εχει ονειρευτει η 20αρα

Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με ηλικία. Είναι να το έχει.
Μου είχαν τύχει και πτώματα όλων των ηλικιών και ηφαίστεια όλων των ηλικιών .
Με κάτω των 20 βέβαια, δεν μου άρεσε να ασχολούμαι , ακόμη και όταν ήμουν σε τέτοιες ηλικίες.
Τις θεωρούσα ζώα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε φιλε δεν θα συμφωνησω

Το γαμησι που ξερει να κανει η 30αρα δεν το εχει ονειρευτει η 20αρα

Ναι πως.Οι τωρινές 20αρες έχουν περισσότερες εμπειρίες από τις τωρινές 30αρες.

Και ποιες 30αρες,δεν τις βλέπουμε;Η πλειοψηφία αγέλαστες,άκαμπτες,άχυτες.Τσιγάρο,κινητό και πότε θα γίνω μάνα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αναφέρθηκα στο 2000 περίπου. Τότε ακόμη μιλάγαμε και στα σταθερά. Και στην τελική, είμαι κοινωνικό άτομο , που δεν ψαρώνει  πουθενά  , έχει πράγματα να πει και μπορεί να κάνει κουβέντα με τον οποιοδήποτε και με μανάδες ηλίθιων γυναικών ακόμη !

Η συγκεκριμένη όμως, σε συνηθισμένη κουβέντα, έβγαζε αντιπάθεια και έδειχνε ότι δεν είμαι του γούστου της
και ότι δεν εγκρίνει τη σχέση με την κόρη της. Για αυτό το έκοψα, όπως ο μέγας αλέξανδρος το γόρδιο δεσμό.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ 7αρια ....

Θες να θυμίσω πάλι πως ζει η πλειοψηφία των ομογενών από την πρώην ΕΣΣΔ ;;
Σε τι ηλικία παντρεύεται ;;
Τι παντρεύεται ;;;;
Σε τι ηλικία έχει 3 παιδιά ;;;;;
Που βγαίνει και κυκλοφορεί ;;;;;;;;;
Τι σχέσεις έχει με το ... ΓΥΝΑΙΚΟΣΟΓΟ ;;;;;;;

Και όσα θα πω , ισχύουν για το 98% των συγκεκριμένων πληθυσμών  (πλην μαφιόζων , πρεζέμπορων και όσων είναι στη νύχτα ουσιαστικά).
Αναφέρομαι σε ομογενείς από ΕΣΣΔ, από τους χιλιάδες στα περίχωρα της αττικής ... ασπρόπυργο , μενίδι , λιόσια ... αλλά και καλλιθέα και στη Β' Θεσσαλονίκης

Δεν ειναι θεμα οτι ψαρωνεις κτλπ, απλα οταν σηκωνει το τηλεφωνο η μανα της της το κλεινεις στα μουτρα, δεν υπαρχει λογος για κατι αλλο. Ειναι ανουσιο και ασκοπο. Και που πηρες τηλεφωνο, λαθος ειναι. Αν ηθελε, ας επαιρνε αυτη. Δεν πηρε; Στα αρχιδια σου. Εχεις ηδη αλλες που παιζεις, εχεις φροντισει για αυτο. Παντα εχεις καθημερινα να παιζεις, για να μη σε τρυπανε οι μαλακιες τους, να τις γραφεις στα αρχιδια σου. Να μη πεινας. Να μη σε νοιαζει.

Παμε παλι για τους Ποντιους που εχουν ερθει απο το ανατολικο μπλοκ. Φυσικα και υπαρχουν αυτα που λες, οπως τα λες. Δεν ειναι ομως ετσι, ουτε με απασχολει ππως ειναι αυτοι που λες, να πανε να γαμηθουν. Ουτε στα ονειρα τους δεν εχουν κατσει αναμεσα μας, ουτε σε ταινια δεν εχουν δει τα οσα ζουμε εμεις καθημερινα πανω στο θεμα μουνι. Οι ανθρωποι που περιγραφεις ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες και 100 φορες χειροτερα. Για ποιο λογο τους αναφερεις συνεχεια; Τους ξερουμε, τους κραταμε μακρυα μας, μενουμε μακρυα τους και τελος.

Φυσικα δεν εχουμε καμια εκτιμηση και στους αλλους που ανεφερες, στους παρανομους. Τους θεωρουμε πνευματικα στερημενους που δεν καταφεραν με νομιμους τροπους να βγαλουν λεφτα και εμπλεξαν με μαλακιες.

Υπαρχουν και οι ελαχιστοι που δεν εχουν καμια σχεση με ολους αυτους που λες, αυτους ομως δεν προκειται να τους γνωρισεις οταν δεν εισαι δικος μας (Ποντιακης καταγωγης), ουτε καν το ονομα τους δεν θα ακουσεις σε παρεες να μιλανε για αυτους. Γιατι; Γιατι δεν δινουν δικαιωμα στο καθε μαλακα να τους πιανει στο στομα του αλλα ειναι απολυτα νομιμοι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
1)Παμε παλι για τους Ποντιους που εχουν ερθει απο το ανατολικο μπλοκ. Φυσικα και υπαρχουν αυτα που λες, οπως τα λες. Δεν ειναι ομως ετσι, ουτε με απασχολει ππως ειναι αυτοι που λες, να πανε να γαμηθουν. Ουτε στα ονειρα τους δεν εχουν κατσει αναμεσα μας, ουτε σε ταινια δεν εχουν δει τα οσα ζουμε εμεις καθημερινα πανω στο θεμα μουνι. Οι ανθρωποι που περιγραφεις ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες και 100 φορες χειροτερα. Για ποιο λογο τους αναφερεις συνεχεια; Τους ξερουμε, τους κραταμε μακρυα μας, μενουμε μακρυα τους και τελος.

2) Φυσικα δεν εχουμε καμια εκτιμηση και στους αλλους που ανεφερες, στους παρανομους. Τους θεωρουμε πνευματικα στερημενους που δεν καταφεραν με νομιμους τροπους να βγαλουν λεφτα και εμπλεξαν με μαλακιες.

3)Υπαρχουν και οι ελαχιστοι που δεν εχουν καμια σχεση με ολους αυτους που λες, αυτους ομως δεν προκειται να τους γνωρισεις οταν δεν εισαι δικος μας (Ποντιακης καταγωγης), ουτε καν το ονομα τους δεν θα ακουσεις σε παρεες να μιλανε για αυτους. Γιατι; Γιατι δεν δινουν δικαιωμα στο καθε μαλακα να τους πιανει στο στομα του αλλα ειναι απολυτα νομιμοι.

Η κατηγορία (1) είναι η συντριπτική πλειοψηφία.
Οι σχέσεις τους με γυναίκες, είναι πολύ χειρότερες από τα χειρότερα παραδείγματα που φέρνεις στις φιλοσοφικές αναλύσεις σου. Αυτοί όχι μόνο παίρνουν τηλέφωνα πεθερές, τους έχουν σούζα οι πεθερές και σε μόνιμη βάση τους αναθέτουν καθήκοντα.
Σε διακοπές , γιορτές κτλ , έχουν τα βάρη όχι μόνο της γυναίκας και της πεθεράς , αλλά και κάθε κουνιάδας, αδελφής κοκ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ. Οι αποτυχημένοι που περιγράφεις, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
Και ο πίκερ είναι καλύτερος από αυτούς !

Η (2) είναι κάμποσοι , οι σχέσεις τους είναι αποκλειστικά με μπαρόβιες, νυχτόβιες και γυναίκες της "δουλειάς" .

Η κατηγορία (3), είναι λογοτεχνία. ή αφορά μονάδες, μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού.
Στην καλύτερη .

Σχετικά με το τηλεφώνημα ... έχεις φάει κόλλημα.
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
Τα σταθερά τηλέφωνα χρησιμοποιούνταν ακόμη.

Όταν κάποιος 28χρονος γαμούσε μια μικρή για κανά 3μηνο , δεν θεωρούνταν κάτι φοβερό
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ.

Κάθε άλλο σχόλιο , είναι εκτός πραγματικότητας και προϊόν εμπάθειας. _

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom