Έχει κάτι πυρφόρους στην Ελλάδα, εθελοντές κερατάδες που κατεβάζουν αμάσητες τις δακρύβρεχτες φανταστικές ιστορίες της κάθε πονεμένης χυμένης, πρώτης ποιότητας!
Ετσι ακριβως!
Ντροπη του αντρικου φυλου!
Έχει κάτι πυρφόρους στην Ελλάδα, εθελοντές κερατάδες που κατεβάζουν αμάσητες τις δακρύβρεχτες φανταστικές ιστορίες της κάθε πονεμένης χυμένης, πρώτης ποιότητας!
Ιστορία με ξεκωλάκι ελλεηνίδα , φαντασμένη , που έψαχνε james bond γαμπρό , με λεφτά Ωνάση.
1)Ήμουν περίπου 28 , αυτή λίγα χρόνια μικρότερη (2000) .
2)Μισή ελληνίδα, μάνα δυτικοευρωπαία, που ζούσε χρόνια στην ελλάδα.
3)Ο πατέρας της πεθαμένος, η μάνα έπαιρνε τη σύνταξη του πεθαμένου
4)Μέναν σε νοικιασμένο 2άρι σε "μουράτη" δήθεν γειτονιά και το έπαιζαν αριστοκρατία .
5)Η μάνα εκτός από τη σύνταξη του μακαρίτη .... έκανε ... ΜΑΣΑΖ ... στην "καλή γειτονιά" πάντα ...
6)Η κόρη με ανύπαρκτα προσόντα (πήγαινε σε ιδιωτικό κολλέγιο ενώ δούλευε, δεν το είχε τελειώσει), ήταν υπάλληλος (γραμματείας) σε ιδιωτική εταιρεία (μεγάλη) . Κάπου πάει ο νους μας όλων για το πως την πήραν ...
7)Ακίνητο ή περιουσία ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τίποτε. Ούτε αυτοκίνητο , κανένα, καμία .
Κάποια στιγμή την παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΜΑΝΑ.
Εγώ , αυθεντικός βαλκάνιος ψωλάς που δεν μασάει μία ΑΡΧΙΖΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ.
Η μάνα έδειχνε μεγάλη ξυνίλα, σαν να ήταν ενοχλημένη που έβγαινα με την κόρη της. Σαν να ήμουν λίγος , για τέτοιο κελεπούρι , που έπαιρνε μισθό 150.000δρχ , δεν είχε σπίτι , αυτοκίνητο , πατέρα , πτυχία, στον ήλιο μοίρα .
ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , είχα ένα γκολφ , 1ο χέρι , το είχα πάρει 10 χρόνια πριν , αλλά ήταν τζιτζί , σε γκαράζ μόνιμα φυλαγμένο , είχα 7 διαμερίσματα στο όνομά μου και ουσιαστικά θα γινόμουν σε λίγους μήνες μοναδικός κάτοχος ενός 3οροφου, που ήταν υπό κατασκευή !!!!!!!
Με το που κλείνω το τηλέφωνο με τη μάνα, στέλνω sms στη γκομενίτσα ...
"Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ . ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΔΙΟΝΟΓΙΑΝΝΗ . ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΜΕ.
ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ. ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ , ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ . "
Στέλνει sms και με ρωτάει τι είναι αυτά που λέω ... καμία απάντηση ...
Παίρνει τηλέφωνο , της λέω να μην ξαναπάρει ποτε και αν με συναντήσει πουθενά τυχαία, δεν γνωριζόμαστε,
δεν μου μιλάει ποτέ , ούτε με νεύμα δεν με χαιρετάει ... γιατί αλλίως ρισκάρει να φάει φάπες.
Πιθανόν η "2άρι σε καλή γειτονιά" μασατζού, που έκανε πίπες σε γέρους, δεν γούσταρε που τα ακίνητά μου,
ήταν στη β' πειραιώς !
Αν και δυτικοευρωπαϊκής καταγωγής, η διαβίωση στην ελλάδα, την είχε κάνει τα ίδια σκατά με τις γηγενείς.
Μετά από 8-9 χρόνια, ξαναείδα τη γκομενίτσα, με την ίδια φίλη της, που ήταν όταν τις είχαμε πρωτογνωρίσει με φίλο μου, να πίνουν καφέ στη γλυφάδα.
Θα έψαχναν ακόμη κανέναν με γιωτ 5000hp , αλλά δεν βρισκόταν .
Τώρα, έχοντας 40ρίσει , στο fb βλέπω το προφίλ .... ακόμη ψάχνει .... πάει διακοπές 2 ημερών στη μύκονο ... αλλά δεν ...
Πιστεύω σύντομα θα ... ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΚΥΛΟ !!!!!!
Βεβαια, δεν μας ειπες τι συμπεριφορα ειχε απεναντι σου η κορασιδα,
αλλα με τετοια μανα, και σωστα να σου φερονταν,
το να σου εκανε τη ζωη πατινι ηταν θεμα χρονου....
απαιτητικες εξωπραγματικες κακιασμενες ελλεεινιδες!
Υπάκουο μαλακιστήρι . Αλλά δεν έχει καμία σημασία.
Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΥΓΛΩΤΤΗ.
Να βρει η κόρη της έναν James Bond , με πύργο , γιωτ , αεροπλάνο.
Στην άλλη ζωή.
Σε αυτες τις ανεγκεφαλες,
αξιζει να μεινουν για παντα μονες, με το σκυλο τους!
Δεν αξιζουν καν αντρα, τα χαμενα κορμια!
Και εκει που περιμενα το Plot twist , να μας πεις οτι τελικα σημερα εν ετη 2019 και μιλφαρα πλεον, εχει παντρευτει κανεναν τυπου Βαρδινογιαννη (πχ. βλ. το βρωμοπορνιδιο Τζινα Αλιμονου) μας εδωσες ενα κλασσικο αναμενομενο end ,το οποιο θα ηταν και το λογικο ακολουθο μιας ακομα αναμενομενης ψωλοχυμενης .....Κριμα και ειχα εναποθεσει πολλες ελπιδες σε ενα λιγο πιο προτοτυπο σεναριο .......Ιστορία με ξεκωλάκι ελλεηνίδα , φαντασμένη , που έψαχνε james bond γαμπρό , με λεφτά Ωνάση.
1)Ήμουν περίπου 28 , αυτή λίγα χρόνια μικρότερη (2000) .
2)Μισή ελληνίδα, μάνα δυτικοευρωπαία, που ζούσε χρόνια στην ελλάδα.
3)Ο πατέρας της πεθαμένος, η μάνα έπαιρνε τη σύνταξη του πεθαμένου
4)Μέναν σε νοικιασμένο 2άρι σε "μουράτη" δήθεν γειτονιά και το έπαιζαν αριστοκρατία .
5)Η μάνα εκτός από τη σύνταξη του μακαρίτη .... έκανε ... ΜΑΣΑΖ ... στην "καλή γειτονιά" πάντα ...
6)Η κόρη με ανύπαρκτα προσόντα (πήγαινε σε ιδιωτικό κολλέγιο ενώ δούλευε, δεν το είχε τελειώσει), ήταν υπάλληλος (γραμματείας) σε ιδιωτική εταιρεία (μεγάλη) . Κάπου πάει ο νους μας όλων για το πως την πήραν ...
7)Ακίνητο ή περιουσία ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τίποτε. Ούτε αυτοκίνητο , κανένα, καμία .
Κάποια στιγμή την παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΜΑΝΑ.
Εγώ , αυθεντικός βαλκάνιος ψωλάς που δεν μασάει μία ΑΡΧΙΖΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ.
Η μάνα έδειχνε μεγάλη ξυνίλα, σαν να ήταν ενοχλημένη που έβγαινα με την κόρη της. Σαν να ήμουν λίγος , για τέτοιο κελεπούρι , που έπαιρνε μισθό 150.000δρχ , δεν είχε σπίτι , αυτοκίνητο , πατέρα , πτυχία, στον ήλιο μοίρα .
ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , είχα ένα γκολφ , 1ο χέρι , το είχα πάρει 10 χρόνια πριν , αλλά ήταν τζιτζί , σε γκαράζ μόνιμα φυλαγμένο , είχα 7 διαμερίσματα στο όνομά μου και ουσιαστικά θα γινόμουν σε λίγους μήνες μοναδικός κάτοχος ενός 3οροφου, που ήταν υπό κατασκευή !!!!!!!
Με το που κλείνω το τηλέφωνο με τη μάνα, στέλνω sms στη γκομενίτσα ...
"Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ . ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΔΙΟΝΟΓΙΑΝΝΗ ............
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για εναν αντρα εν ετη 2019 να κανει γαμο με Ελληνιδα ή καποια αλλη γυναικα που ανηκει στα λεγομενα δυτικα κρατη. Σε αυτο το σημειο θα πρεπει να πουμε το εξης: Τη καλυτερη γυναικα να φερεις απο τα βαθη ενος κρατους (Ρωσια, Λευκορωσια, Ουκρανια, Αλβανια, Πολωνια, Γεωργια, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν, Σερβια, Αρμενια) εδω στην Ελλαδα, μεσα σε ελαχιστους μηνες θα γινει ισως και χειροτερη απο οτι υπαρχει εδω.
Ελαχιστες πιθανοτητες στο να πετυχει ο γαμος, εχεις αν πας εκει και μεινετε μονιμα εκει. Στο χωριο-μικρη πολη που τη βρεις. Σε καθε αλλη περιπτωση, ο γαμαω και δερνω διασημος λεφτας να εισαι, απλα δεν θα πετυχει. Σε οποιο κρατος της δυτικης κοινωνιας και να τη φερεις. Ειδικα στην Ελλαδα, ο χρονος μετατροπης της απο αυτο που αρχικα γνωρισες σε κατι που δεν θα θες ουτε να δεις θα ειναι συντομος, πολυ συντομος. Η καλυτερη κοπελα να ειναι, δεν θα αντεξει παρα μερικους μηνες. Ειναι τρομερα πιεστικο το ολο συστημα γυρω μας, αδυναμες αυτες, η αποτυχια ειναι δεδομενη.
Για ποιο λογο θα πρεπει ενας αντρας να μιλησει στο τηλεφωνο με τη μανα μιας γκομενας που γαμαει; Αν καλεσεις και το σηκωσει η μανα της, απλα κλειστο. Θα καταλαβει και θα σε καλεσει αυτη μετα. Δεν καταλαβε; Στα αρχιδια σου. Δεν σε καλεσε; Στα αρχιδια σου. Σε καλεσε και σου ειπε μαλακιες; Στα αρχιδια σου.
Δηλαδη αν μιλουσε η μανα της λογικα, ομορφα, με καλη διαθεση και προθεση...θα ειχατε πεσει με τα μουτρα στο γαμος-παιδια; Για ποιο λογο;
Ακομα και οι προυποθεσεις να υπαρχουν, να ειναι καλη κοπελα, να ειναι καλη η οικογενεια της, να εχει και αυτη ακινητα κτλπ...για ποιο λογο θα πρεπει να προχωρησει ενας αντρας σε ενα γαμο; Για να κανει παιδια; Γιατι θελει να κανει παιδια; Επειδη τον εχουν προγραμματισει οτι θα ολοκληρωθει ως αντρας; Οτι ια νιωθει ευτυχισμενος; Οτι θα κλαιει που θα τον πουν μπαμπα τα παιδια του; Οτι θα τα εχει στηριγμα στα γεραματα; Οτι...οτι...οτι....;;; Γιατι;
Καλουπια, πλυση εγκεφαλου. Τα πρεπει. Τα εχω αναγκη.
Καταλαβετε οτι η ζωη ειναι τρομερα συντομη. Φροντιστε τον εαυτο σας σε καθε επιπεδο και γαματε. Μην ασχολειστε με τοξικες μαλακιες που θελει να σας μπλεξει η καθε καριολα και ο καθε μαλακας.
Λεφτα, σεξ, συμφερον, κακια. Αυτα υπαρχουν. Οτιδηποτε αλλο ειναι ψεμα, υποκρισια και αδυναμια στο να πει καποιος την αληθεια.
Δεν υπαρχει ουτε αγαπη, ουτε ερωτας.
Χτισε τον εαυτο σου, φροντισε τον, προστατεψε τον και δωστου μια αντρικη ζωη να ζησει, για οσο μενει στο καθενα απο εμας.
Καμια κοπελα δεν σου φταιει, εσυ ως μαλακας θες και μπαινεις μεσα σε μαλακισμενες καταστασεις και μετα καθεσαι και κλαις και φωναζεις και κραζεις σαν μαλακας. Αυτες, τη δουλεια τους κανουν, μαζι και οι μανες τους. Καλα κανουν, αυτη ειναι η φυση τους. Εσυ εισαι ο μαλακας που δεν εχεις καταλαβει τη γυναικεα φυση, ποιος σου φταιει;
Μια χαρα ειναι τα κοριτσακια, ειδικα στην εποχη μας. Αρκετα απο αυτα θελουν να περασουν απλα καλα, να καυλωνουν, να χυνουν και να ζουν το δραμα τους, η καθε μια αυτο που εχει επιλεξει. Εισαι παιχτης; Θα παιξεις καλα και θα βαρεθεις να γαμας. Δεν εισαι; Κατσε στην ακρη και μην μας πρηζεις τα αρχιδια με το να βγαζεις κακια για τα κοριτσια ή για τους αλλους παιχτες.
Σε καμια περιπτωση το ανω κειμενο δεν παει για καποιον προσωπικα, γενικα μιλαμε.
Κουφό περιστατικό κάπου στην Αθήνα: Ελλεεινίδα παρτουζόβια γύρω στα 35 που Δεν θέλει λέει να κάνει του άντρα της παιδί
παρολαυτά τον έχει στην πίεση στο βρίσιμο και στο μεροκάματο για να της τα παρέχει όλα. Όταν ελεγε ότι ''θα κοιμηθεί στην
φίλη της'',το βράδυ αυτές οι δύο έκαναν λεσβιακά και παρτούζα με άλλα δύο παλικάρια. Εκ των οποιών η μία (η φίλη) κάποια
στιγμή καψουρεύτηκε τον έναν απο τους παρτουζόβιους έκαναν σχέση και έτσι σταμάτησε το τζιβιτζιλίκι.
Στην συνέχεια αυτή η παντρεμένη επειδή είχε σεξουαλικές ανησυχίες γνώρισε ένα Αράβι μέσω διαδικτύου που της παρουσιάστηκε όμως ως αμερικανός χειρουργός του Π.Ν. Τσίμπησε αυτή και άρχισε να του στέλνει γυμνές φώτο τύπου τσόντας για να τον ανάψει και να κάνουν σχέση. Περνούσε ο καιρός και ο τύπος άρπαξε την ευκαιρία και της ζήτησε πρόσκληση για να ανέβει Ελλάδα. Στο διάστημα αυτό την πονήρεψε μια άλλη φίλη (απο αυτή που έμαθα για το συμβάν) και σε μια άλλη συζήτηση που είχαν(με το Αράβι) τον στρίμωξε.. Και τότε αυτός της είπε την αλήθεια.<<Ξέρεις δεν είμαι αυτός που σου είπα.. τις γυμνές φώτο σου τις πουλάω στο διαδύκτιο>>, και επίσης της ζήτησε χρήματα ως λύτρα για να τις κατεβάσει.. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει η τύπισσα. :S
μην νομιζεις οτι οι ρωσιδες ειναι πολυ καλυτερες
συμφεροντολογες μεχρι αηδιας πουλανε και την μανα τους
και γνωριζω ρωσιδες που δεν εχουν βγει ποτε απο την χωρα τους
Δεν μιλαω για τις Ρωσιδες γενικα, εννοω οτι σε αυτα τα κρατη εχεις καποιες πιθανοτητες αν πας εκει (χωριο ή μικρη επαρχιακη πολη) να βρεις κατι αξιολογο που ισως πετυχει το concept γαμος-οικογενεια. Ισως.
Τα κοριτσάκια μια χαρά είναι,οι μεγάλες είναι σκατά.Αν μπορείς να γαμάς 20αρες,εννοείται δεν ασχολείσαι με 30αρες.Αλλά πέσαμε και στην εποχή που το να είσαι μεγαλύτερος από αυτές,δεν είναι συν.Προτιμούν να φιλάνε τα μούσια του καγκουράκου συνομηλίκου τους παρά να ασχοληθούν με πιο σοβαρούς μεγαλυτέρους τους.
εχω γνωρισει ρωσιδες απο σεβαστουπολη μεχρι τομσκ σιβηριας που εμεναν μοσχα ομως
αν δουν οτι τις συμφερει να ειναι μαζι σου θα το κανουν σαν δουλεια
και μπορουν να την κανουν καλα
αυτο που αλλαζει σε σχεση με τις ελληνιδες ειναι οτι εχουν χαμηλοτερες απαιτησεις
η βαση τους ειναι το συμφερον παντα
Οι Ρωσίδες από επαρχία ζητάνε γύρω στα 100-150 ευρώ τη μέρα σε δώρα,έξοδα ραντεβού κτλ.
Από Μόσχα σίγουρα διπλά,τριπλά λόγω διαφοράς κόστους,δεν έχω πάει βέβαια.