Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Έχει κάτι πυρφόρους στην Ελλάδα, εθελοντές κερατάδες που κατεβάζουν αμάσητες τις δακρύβρεχτες φανταστικές ιστορίες της κάθε πονεμένης χυμένης, πρώτης ποιότητας! :cool2:

Ετσι ακριβως!
Ντροπη του αντρικου φυλου!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ιστορία με ξεκωλάκι ελλεηνίδα , φαντασμένη , που έψαχνε james bond γαμπρό , με λεφτά Ωνάση.

1)Ήμουν  περίπου 28 , αυτή λίγα  χρόνια μικρότερη (2000) .
2)Μισή ελληνίδα, μάνα δυτικοευρωπαία, που ζούσε χρόνια στην ελλάδα.
3)Ο πατέρας της πεθαμένος, η μάνα έπαιρνε τη σύνταξη του πεθαμένου
4)Μέναν σε νοικιασμένο 2άρι σε "μουράτη" δήθεν γειτονιά και το έπαιζαν αριστοκρατία .
5)Η μάνα εκτός από τη σύνταξη του μακαρίτη .... έκανε ... ΜΑΣΑΖ ... στην  "καλή γειτονιά" πάντα ...
6)Η κόρη με ανύπαρκτα προσόντα (πήγαινε σε ιδιωτικό κολλέγιο ενώ δούλευε, δεν το είχε τελειώσει), ήταν υπάλληλος (γραμματείας) σε ιδιωτική εταιρεία (μεγάλη) . Κάπου πάει ο νους μας όλων για το πως την πήραν ...
7)Ακίνητο ή περιουσία ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τίποτε. Ούτε αυτοκίνητο , κανένα, καμία .

Κάποια στιγμή την παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΜΑΝΑ.
Εγώ , αυθεντικός βαλκάνιος ψωλάς που δεν μασάει μία ΑΡΧΙΖΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ.

Η μάνα έδειχνε μεγάλη ξυνίλα, σαν να ήταν  ενοχλημένη που έβγαινα με την κόρη της. Σαν να ήμουν λίγος , για τέτοιο κελεπούρι , που έπαιρνε μισθό 150.000δρχ , δεν είχε σπίτι , αυτοκίνητο , πατέρα , πτυχία, στον ήλιο μοίρα .

ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , είχα ένα γκολφ , 1ο χέρι , το είχα πάρει 10 χρόνια πριν , αλλά ήταν τζιτζί , σε γκαράζ μόνιμα φυλαγμένο , είχα 7 διαμερίσματα στο όνομά μου και ουσιαστικά θα γινόμουν σε λίγους μήνες μοναδικός κάτοχος ενός 3οροφου, που ήταν υπό κατασκευή !!!!!!!

Με το που κλείνω το τηλέφωνο με τη μάνα, στέλνω sms στη γκομενίτσα ...

"Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ . ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΔΙΟΝΟΓΙΑΝΝΗ . ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΜΕ.
ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ. ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ , ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ . "

Στέλνει sms και με ρωτάει τι είναι αυτά που λέω ... καμία απάντηση ...
Παίρνει τηλέφωνο , της λέω να μην ξαναπάρει ποτε και αν με συναντήσει πουθενά τυχαία, δεν γνωριζόμαστε,
δεν μου μιλάει ποτέ , ούτε με νεύμα δεν με χαιρετάει ... γιατί αλλίως ρισκάρει να φάει φάπες.

Πιθανόν η "2άρι σε καλή γειτονιά"  μασατζού, που έκανε πίπες σε γέρους, δεν γούσταρε που τα ακίνητά μου,
ήταν στη β' πειραιώς !

Αν και δυτικοευρωπαϊκής καταγωγής, η διαβίωση στην ελλάδα, την είχε κάνει τα ίδια σκατά με τις γηγενείς.
Μετά από 8-9 χρόνια,  ξαναείδα τη γκομενίτσα, με την ίδια φίλη της, που ήταν όταν τις είχαμε πρωτογνωρίσει με φίλο μου, να πίνουν καφέ στη γλυφάδα.
Θα έψαχναν ακόμη κανέναν με γιωτ 5000hp , αλλά δεν βρισκόταν .

Τώρα, έχοντας 40ρίσει , στο fb βλέπω το προφίλ .... ακόμη ψάχνει .... πάει διακοπές 2 ημερών στη μύκονο ... αλλά δεν ...

Πιστεύω σύντομα θα ... ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΚΥΛΟ !!!!!!

Σε αυτες τις ανεγκεφαλες,
αξιζει να μεινουν για παντα μονες, με το σκυλο τους!
Δεν αξιζουν καν αντρα, τα χαμενα κορμια!

Βεβαια, δεν μας ειπες τι συμπεριφορα ειχε απεναντι σου η κορασιδα,
αλλα με τετοια μανα, και σωστα να σου φερονταν,
το να σου εκανε τη ζωη πατινι ηταν θεμα χρονου....
απαιτητικες εξωπραγματικες κακιασμενες ελλεεινιδες!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Βεβαια, δεν μας ειπες τι συμπεριφορα ειχε απεναντι σου η κορασιδα,
αλλα με τετοια μανα, και σωστα να σου φερονταν,
το να σου εκανε τη ζωη πατινι ηταν θεμα χρονου....
απαιτητικες εξωπραγματικες κακιασμενες ελλεεινιδες!

Υπάκουο μαλακιστήρι . Αλλά δεν έχει καμία σημασία.
Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΥΓΛΩΤΤΗ.

Να βρει η κόρη της έναν James Bond , με πύργο , γιωτ , αεροπλάνο.
Στην άλλη ζωή.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Υπάκουο μαλακιστήρι . Αλλά δεν έχει καμία σημασία.
Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΥΓΛΩΤΤΗ.

Να βρει η κόρη της έναν James Bond , με πύργο , γιωτ , αεροπλάνο.
Στην άλλη ζωή.

μια τετοια μανα με ειχε σωσει απο βεβαιο γαμο παλιοτερα
να ειναι καλα η γυναικα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Γιατι ως γνωστον,
κατα μανα, κατα κορη,
κατα γιο και θυγατερα....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σε αυτες τις ανεγκεφαλες,
αξιζει να μεινουν για παντα μονες, με το σκυλο τους!
Δεν αξιζουν καν αντρα, τα χαμενα κορμια!

Το κακό όμως είναι ότι μόνο κάτι τέτοιες είναι ελεύθερες.Οι νορμάλ είναι πιασμένες από χρόνια.

Όποιος είναι 30+ ας πούμε και δυστυχώς στο ψάξιμο γυναίκας,αμφιβάλω εαν πέφτει σε πολύ καλύτερες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για εναν αντρα εν ετη 2019 να κανει γαμο με Ελληνιδα ή καποια αλλη γυναικα που ανηκει στα λεγομενα δυτικα κρατη. Σε αυτο το σημειο θα πρεπει να πουμε το εξης: Τη καλυτερη γυναικα να φερεις απο τα βαθη ενος κρατους (Ρωσια, Λευκορωσια, Ουκρανια, Αλβανια, Πολωνια, Γεωργια, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν, Σερβια, Αρμενια) εδω στην Ελλαδα, μεσα σε ελαχιστους μηνες θα γινει ισως και χειροτερη απο οτι υπαρχει εδω.

Ελαχιστες πιθανοτητες στο να πετυχει ο γαμος, εχεις αν πας εκει και μεινετε μονιμα εκει. Στο χωριο-μικρη πολη που τη βρεις. Σε καθε αλλη περιπτωση, ο γαμαω και δερνω διασημος λεφτας να εισαι, απλα δεν θα πετυχει. Σε οποιο κρατος της δυτικης κοινωνιας και να τη φερεις. Ειδικα στην Ελλαδα, ο χρονος μετατροπης της απο αυτο που αρχικα γνωρισες σε κατι που δεν θα θες ουτε να δεις θα ειναι συντομος, πολυ συντομος. Η καλυτερη κοπελα να ειναι, δεν θα αντεξει παρα μερικους μηνες. Ειναι τρομερα πιεστικο το ολο συστημα γυρω μας, αδυναμες αυτες, η αποτυχια ειναι δεδομενη.

Για ποιο λογο θα πρεπει ενας αντρας να μιλησει στο τηλεφωνο με τη μανα μιας γκομενας που γαμαει; Αν καλεσεις και το σηκωσει η μανα της, απλα κλειστο. Θα καταλαβει και θα σε καλεσει αυτη μετα. Δεν καταλαβε; Στα αρχιδια σου. Δεν σε καλεσε; Στα αρχιδια σου. Σε καλεσε και σου ειπε μαλακιες; Στα αρχιδια σου.

Δηλαδη αν μιλουσε η μανα της λογικα, ομορφα, με καλη διαθεση και προθεση...θα ειχατε πεσει με τα μουτρα στο γαμος-παιδια; Για ποιο λογο;

Ακομα και οι προυποθεσεις να υπαρχουν, να ειναι καλη κοπελα, να ειναι καλη η οικογενεια της, να εχει και αυτη ακινητα κτλπ...για ποιο λογο θα πρεπει να προχωρησει ενας αντρας σε ενα γαμο; Για να κανει παιδια; Γιατι θελει να κανει παιδια; Επειδη τον εχουν προγραμματισει οτι θα ολοκληρωθει ως αντρας; Οτι ια νιωθει ευτυχισμενος; Οτι θα κλαιει που θα τον πουν μπαμπα τα παιδια του; Οτι θα τα εχει στηριγμα στα γεραματα; Οτι...οτι...οτι....;;; Γιατι;

Καλουπια, πλυση εγκεφαλου. Τα πρεπει. Τα εχω αναγκη.

Καταλαβετε οτι η ζωη ειναι τρομερα συντομη. Φροντιστε τον εαυτο σας σε καθε επιπεδο και γαματε. Μην ασχολειστε με τοξικες μαλακιες που θελει να σας μπλεξει η καθε καριολα και ο καθε μαλακας.

Λεφτα, σεξ, συμφερον, κακια. Αυτα υπαρχουν. Οτιδηποτε αλλο ειναι ψεμα, υποκρισια και αδυναμια στο να πει καποιος την αληθεια.

Δεν υπαρχει ουτε αγαπη, ουτε ερωτας.

Χτισε τον εαυτο σου, φροντισε τον, προστατεψε τον και δωστου μια αντρικη ζωη να ζησει, για οσο μενει στο καθενα απο εμας.

Καμια κοπελα δεν σου φταιει, εσυ ως μαλακας θες και μπαινεις μεσα σε μαλακισμενες καταστασεις και μετα καθεσαι και κλαις και φωναζεις και κραζεις σαν μαλακας. Αυτες, τη δουλεια τους κανουν, μαζι και οι μανες τους. Καλα κανουν, αυτη ειναι η φυση τους. Εσυ εισαι ο μαλακας που δεν εχεις καταλαβει τη γυναικεα φυση, ποιος σου φταιει;

Μια χαρα ειναι τα κοριτσακια, ειδικα στην εποχη μας. Αρκετα απο αυτα θελουν να περασουν απλα καλα, να καυλωνουν, να χυνουν και να ζουν το δραμα τους, η καθε μια αυτο που εχει επιλεξει. Εισαι παιχτης; Θα παιξεις καλα και θα βαρεθεις να γαμας. Δεν εισαι; Κατσε στην ακρη και μην μας πρηζεις τα αρχιδια με το να βγαζεις κακια για τα κοριτσια ή για τους αλλους παιχτες.

Σε καμια περιπτωση το ανω κειμενο δεν παει για καποιον προσωπικα, γενικα μιλαμε.

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Ιστορία με ξεκωλάκι ελλεηνίδα , φαντασμένη , που έψαχνε james bond γαμπρό , με λεφτά Ωνάση.

1)Ήμουν  περίπου 28 , αυτή λίγα  χρόνια μικρότερη (2000) .
2)Μισή ελληνίδα, μάνα δυτικοευρωπαία, που ζούσε χρόνια στην ελλάδα.
3)Ο πατέρας της πεθαμένος, η μάνα έπαιρνε τη σύνταξη του πεθαμένου
4)Μέναν σε νοικιασμένο 2άρι σε "μουράτη" δήθεν γειτονιά και το έπαιζαν αριστοκρατία .
5)Η μάνα εκτός από τη σύνταξη του μακαρίτη .... έκανε ... ΜΑΣΑΖ ... στην  "καλή γειτονιά" πάντα ...
6)Η κόρη με ανύπαρκτα προσόντα (πήγαινε σε ιδιωτικό κολλέγιο ενώ δούλευε, δεν το είχε τελειώσει), ήταν υπάλληλος (γραμματείας) σε ιδιωτική εταιρεία (μεγάλη) . Κάπου πάει ο νους μας όλων για το πως την πήραν ...
7)Ακίνητο ή περιουσία ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τίποτε. Ούτε αυτοκίνητο , κανένα, καμία .

Κάποια στιγμή την παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΜΑΝΑ.
Εγώ , αυθεντικός βαλκάνιος ψωλάς που δεν μασάει μία ΑΡΧΙΖΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ.

Η μάνα έδειχνε μεγάλη ξυνίλα, σαν να ήταν  ενοχλημένη που έβγαινα με την κόρη της. Σαν να ήμουν λίγος , για τέτοιο κελεπούρι , που έπαιρνε μισθό 150.000δρχ , δεν είχε σπίτι , αυτοκίνητο , πατέρα , πτυχία, στον ήλιο μοίρα .

ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , είχα ένα γκολφ , 1ο χέρι , το είχα πάρει 10 χρόνια πριν , αλλά ήταν τζιτζί , σε γκαράζ μόνιμα φυλαγμένο , είχα 7 διαμερίσματα στο όνομά μου και ουσιαστικά θα γινόμουν σε λίγους μήνες μοναδικός κάτοχος ενός 3οροφου, που ήταν υπό κατασκευή !!!!!!!

Με το που κλείνω το τηλέφωνο με τη μάνα, στέλνω sms στη γκομενίτσα ...

"Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ . ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΔΙΟΝΟΓΙΑΝΝΗ ............
Και εκει που περιμενα το Plot twist , να μας πεις οτι τελικα σημερα εν ετη 2019 και μιλφαρα πλεον, εχει παντρευτει κανεναν τυπου Βαρδινογιαννη (πχ. βλ. το βρωμοπορνιδιο Τζινα Αλιμονου) μας εδωσες ενα κλασσικο αναμενομενο end ,το οποιο θα ηταν και το λογικο ακολουθο μιας ακομα αναμενομενης ψωλοχυμενης .....Κριμα και ειχα εναποθεσει πολλες ελπιδες σε ενα λιγο πιο προτοτυπο σεναριο .......

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για εναν αντρα εν ετη 2019 να κανει γαμο με Ελληνιδα ή καποια αλλη γυναικα που ανηκει στα λεγομενα δυτικα κρατη. Σε αυτο το σημειο θα πρεπει να πουμε το εξης: Τη καλυτερη γυναικα να φερεις απο τα βαθη ενος κρατους (Ρωσια, Λευκορωσια, Ουκρανια, Αλβανια, Πολωνια, Γεωργια, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν, Σερβια, Αρμενια) εδω στην Ελλαδα, μεσα σε ελαχιστους μηνες θα γινει ισως και χειροτερη απο οτι υπαρχει εδω.

Ελαχιστες πιθανοτητες στο να πετυχει ο γαμος, εχεις αν πας εκει και μεινετε μονιμα εκει. Στο χωριο-μικρη πολη που τη βρεις. Σε καθε αλλη περιπτωση, ο γαμαω και δερνω διασημος λεφτας να εισαι, απλα δεν θα πετυχει. Σε οποιο κρατος της δυτικης κοινωνιας και να τη φερεις. Ειδικα στην Ελλαδα, ο χρονος μετατροπης της απο αυτο που αρχικα γνωρισες σε κατι που δεν θα θες ουτε να δεις θα ειναι συντομος, πολυ συντομος. Η καλυτερη κοπελα να ειναι, δεν θα αντεξει παρα μερικους μηνες. Ειναι τρομερα πιεστικο το ολο συστημα γυρω μας, αδυναμες αυτες, η αποτυχια ειναι δεδομενη.

Για ποιο λογο θα πρεπει ενας αντρας να μιλησει στο τηλεφωνο με τη μανα μιας γκομενας που γαμαει; Αν καλεσεις και το σηκωσει η μανα της, απλα κλειστο. Θα καταλαβει και θα σε καλεσει αυτη μετα. Δεν καταλαβε; Στα αρχιδια σου. Δεν σε καλεσε; Στα αρχιδια σου. Σε καλεσε και σου ειπε μαλακιες; Στα αρχιδια σου.

Δηλαδη αν μιλουσε η μανα της λογικα, ομορφα, με καλη διαθεση και προθεση...θα ειχατε πεσει με τα μουτρα στο γαμος-παιδια; Για ποιο λογο;

Ακομα και οι προυποθεσεις να υπαρχουν, να ειναι καλη κοπελα, να ειναι καλη η οικογενεια της, να εχει και αυτη ακινητα κτλπ...για ποιο λογο θα πρεπει να προχωρησει ενας αντρας σε ενα γαμο; Για να κανει παιδια; Γιατι θελει να κανει παιδια; Επειδη τον εχουν προγραμματισει οτι θα ολοκληρωθει ως αντρας; Οτι ια νιωθει ευτυχισμενος; Οτι θα κλαιει που θα τον πουν μπαμπα τα παιδια του; Οτι θα τα εχει στηριγμα στα γεραματα; Οτι...οτι...οτι....;;; Γιατι;

Καλουπια, πλυση εγκεφαλου. Τα πρεπει. Τα εχω αναγκη.

Καταλαβετε οτι η ζωη ειναι τρομερα συντομη. Φροντιστε τον εαυτο σας σε καθε επιπεδο και γαματε. Μην ασχολειστε με τοξικες μαλακιες που θελει να σας μπλεξει η καθε καριολα και ο καθε μαλακας.

Λεφτα, σεξ, συμφερον, κακια. Αυτα υπαρχουν. Οτιδηποτε αλλο ειναι ψεμα, υποκρισια και αδυναμια στο να πει καποιος την αληθεια.

Δεν υπαρχει ουτε αγαπη, ουτε ερωτας.

Χτισε τον εαυτο σου, φροντισε τον, προστατεψε τον και δωστου μια αντρικη ζωη να ζησει, για οσο μενει στο καθενα απο εμας.

Καμια κοπελα δεν σου φταιει, εσυ ως μαλακας θες και μπαινεις μεσα σε μαλακισμενες καταστασεις και μετα καθεσαι και κλαις και φωναζεις και κραζεις σαν μαλακας. Αυτες, τη δουλεια τους κανουν, μαζι και οι μανες τους. Καλα κανουν, αυτη ειναι η φυση τους. Εσυ εισαι ο μαλακας που δεν εχεις καταλαβει τη γυναικεα φυση, ποιος σου φταιει;

Μια χαρα ειναι τα κοριτσακια, ειδικα στην εποχη μας. Αρκετα απο αυτα θελουν να περασουν απλα καλα, να καυλωνουν, να χυνουν και να ζουν το δραμα τους, η καθε μια αυτο που εχει επιλεξει. Εισαι παιχτης; Θα παιξεις καλα και θα βαρεθεις να γαμας. Δεν εισαι; Κατσε στην ακρη και μην μας πρηζεις τα αρχιδια με το να βγαζεις κακια για τα κοριτσια ή για τους αλλους παιχτες.

Σε καμια περιπτωση το ανω κειμενο δεν παει για καποιον προσωπικα, γενικα μιλαμε.

μην νομιζεις οτι οι ρωσιδες ειναι πολυ καλυτερες
συμφεροντολογες μεχρι αηδιας πουλανε και την μανα τους
και γνωριζω ρωσιδες που δεν εχουν βγει ποτε απο την χωρα τους

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κουφό περιστατικό κάπου στην Αθήνα: Ελλεεινίδα παρτουζόβια γύρω στα 35 που Δεν θέλει λέει να κάνει του άντρα της παιδί
παρολαυτά τον έχει στην πίεση στο βρίσιμο και στο μεροκάματο για να της τα παρέχει όλα. Όταν ελεγε ότι ''θα κοιμηθεί στην
φίλη της'',το βράδυ αυτές οι δύο έκαναν λεσβιακά και παρτούζα με άλλα δύο παλικάρια. Εκ των οποιών η μία (η φίλη) κάποια
στιγμή καψουρεύτηκε τον έναν απο τους παρτουζόβιους έκαναν σχέση και έτσι σταμάτησε το τζιβιτζιλίκι.
Στην συνέχεια αυτή η παντρεμένη επειδή είχε σεξουαλικές ανησυχίες γνώρισε ένα Αράβι μέσω διαδικτύου που της παρουσιάστηκε όμως ως αμερικανός χειρουργός του Π.Ν. Τσίμπησε αυτή και άρχισε να του στέλνει γυμνές φώτο τύπου τσόντας για να τον ανάψει και να κάνουν σχέση. Περνούσε ο καιρός και ο τύπος άρπαξε την ευκαιρία και της ζήτησε πρόσκληση για να ανέβει Ελλάδα. Στο διάστημα αυτό την πονήρεψε μια άλλη φίλη (απο αυτή που έμαθα για το συμβάν) και σε μια άλλη συζήτηση που είχαν(με το Αράβι) τον στρίμωξε.. Και τότε αυτός της είπε την αλήθεια.<<Ξέρεις δεν είμαι αυτός που σου είπα.. τις γυμνές φώτο σου τις πουλάω στο διαδύκτιο>>, και επίσης της ζήτησε χρήματα ως λύτρα για να τις κατεβάσει.. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει η τύπισσα.  :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
μην νομιζεις οτι οι ρωσιδες ειναι πολυ καλυτερες
συμφεροντολογες μεχρι αηδιας πουλανε και την μανα τους
και γνωριζω ρωσιδες που δεν εχουν βγει ποτε απο την χωρα τους

Δεν μιλαω για τις Ρωσιδες γενικα, εννοω οτι σε αυτα τα κρατη εχεις καποιες πιθανοτητες αν πας εκει (χωριο ή μικρη επαρχιακη πολη) να βρεις κατι αξιολογο που ισως πετυχει το concept γαμος-οικογενεια. Ισως.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τα κοριτσάκια μια χαρά είναι,οι μεγάλες είναι σκατά.Αν μπορείς να γαμάς 20αρες,εννοείται δεν ασχολείσαι με 30αρες.Αλλά πέσαμε και στην εποχή που το να είσαι μεγαλύτερος από αυτές,δεν είναι συν.Προτιμούν να φιλάνε τα μούσια του καγκουράκου συνομηλίκου τους παρά να ασχοληθούν με πιο σοβαρούς μεγαλυτέρους τους.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν μιλαω για τις Ρωσιδες γενικα, εννοω οτι σε αυτα τα κρατη εχεις καποιες πιθανοτητες αν πας εκει (χωριο ή μικρη επαρχιακη πολη) να βρεις κατι αξιολογο που ισως πετυχει το concept γαμος-οικογενεια. Ισως.

εχω γνωρισει ρωσιδες απο σεβαστουπολη μεχρι τομσκ σιβηριας που εμεναν μοσχα ομως
αν δουν οτι τις συμφερει να ειναι μαζι σου θα το κανουν σαν δουλεια
και μπορουν να την κανουν καλα
αυτο που αλλαζει σε σχεση με τις ελληνιδες ειναι οτι εχουν χαμηλοτερες απαιτησεις
η βαση τους ειναι το συμφερον παντα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τα κοριτσάκια μια χαρά είναι,οι μεγάλες είναι σκατά.Αν μπορείς να γαμάς 20αρες,εννοείται δεν ασχολείσαι με 30αρες.Αλλά πέσαμε και στην εποχή που το να είσαι μεγαλύτερος από αυτές,δεν είναι συν.Προτιμούν να φιλάνε τα μούσια του καγκουράκου συνομηλίκου τους παρά να ασχοληθούν με πιο σοβαρούς μεγαλυτέρους τους.

ρε τυπε σαντ φυσικα και οι εικοσαρες σκεφτονται καλυτερα
μια γκομενα στα 20 κοιταζει τι γουσταρει
η ΙΔΙΑ γκομενα στα 30 κοιταζει τι την συμφερει

ευχαριστω την τυχη μου που στα 20s μου μου ανοιγαν τα ποδια αλτρουιστικα
τωρα στα 30s περαν της εμφανισης θελουν και αλλα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ρωσίδες από επαρχία ζητάνε γύρω στα 100-150 ευρώ τη μέρα σε δώρα,έξοδα ραντεβού κτλ.
Από Μόσχα σίγουρα διπλά,τριπλά λόγω διαφοράς κόστους,δεν έχω πάει βέβαια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
εχω γνωρισει ρωσιδες απο σεβαστουπολη μεχρι τομσκ σιβηριας που εμεναν μοσχα ομως
αν δουν οτι τις συμφερει να ειναι μαζι σου θα το κανουν σαν δουλεια
και μπορουν να την κανουν καλα
αυτο που αλλαζει σε σχεση με τις ελληνιδες ειναι οτι εχουν χαμηλοτερες απαιτησεις
η βαση τους ειναι το συμφερον παντα

Εγραψες: Που εμεναν Μοσχα. Εγραψα για χωριο ή μικρη επαρχιακη πολη.

Πολυ σωστα εγραψες για το συμφερον. Το εχω γραψει, το ξαναγραφω. Δεν υπαρχει τιποτα αλλο περα απο λεφτα-συμφερον-σεξ και κακια. Τιποτα αλλο. Σε σπανιες περιπτωσεις, υπαρχει μια μορφη αγαπης αναμεσα σε γονεις-παιδια και ακομα πιο σπανια (εως καθολου) αναμεσα σε φιλους που ειναι και η ανωτερη μορφη αγαπης. Λανθασμενα θεωρουν οτι ολοι οι γονεις αγαπουν τα παιδια τους (η πραγματικοτητα καθημερινα μαρτυρα το αντιθετο χιλιαδες παραδειγματα) και αυτο με το οτι ολοι ειναι φιλοι. Αρχιδια. Φιλοι υπηρχαν παλαιοτερα σε αλλες εποχες που υπηρχε αντρισμος και ηθος. Τωρα, σπανια, πολυ σπανια εως καθολου. Οι ανθρωποι για να αισθανονται καλα και να μη τους παιρνει απο κατω (δεν ειναι η αληθεια για ολους) ωραιοποιουν τα παντα, εχουν και μια αρνηση στην αληθεια και ζουν στο κοσμο που εχουν φτιαξει και τους βολευει, ειναι αρεστος. Η αληθεια φαινεται καθημερινα μεσα στη ζωη, οταν πεφτουν οι πουτσες και οι δυσκολιες της ζωης μεσα στις διαφορες περιστασεις, τοτε βλεπεις ποιοι ειναι οι φιλοι σου. Αν τελικα υπαρξουν στη ζωη σου, εισαι πλουσιος, ζαμπλουτος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οι Ρωσίδες από επαρχία ζητάνε γύρω στα 100-150 ευρώ τη μέρα σε δώρα,έξοδα ραντεβού κτλ.
Από Μόσχα σίγουρα διπλά,τριπλά λόγω διαφοράς κόστους,δεν έχω πάει βέβαια.

Δεν ειναι ολοι το ιδιο, δεν παιζουν ολοι την ιδια μπαλα και φυσικα δεν ειναι ολες οι γυναικες οπως αυτες που γνωριζεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Ρωσίδες,Ουκρανέζες συνδυάζουν την αγάπη με τα λεφτά.Αν δεν τους δίνεις λεφτά,δώρα θεωρούν οτι δεν τις προσέχεις,δεν τις φροντίζεις και δεν τις αγαπάς,οπότε είσαι ακατάλληλος,τσιγγούνης,εγωιστής,αδιάφορος ή υποάντρας.
Ζητάνε έμπρακτες εκδηλώσεις αγάπης δηλαδή ρευστό,αληθινή θυσία όχι λόγια και κουραφέξαλα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Άλλος απο 'δω.. Να φανταστώ ότι και σύ αρνείσαι πεισματικά να μεγαλώσεις. Και πνευματκά έχεις μείνει στην στ' δημοτικού. Γι αυτό ποστάρετε ασυναρτισίες γιατί δεν έχετε κάτι παραπάνω να πείτε. Τώρα αν κοιμάστε όρθιοι και τρώτε την παραμύθα αμάσητη της κάθε πονεμένης- χυμένης, πρόβλημα σας.

satsok13

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Βασικα η φαση ειναι περιπου οπως περιγραφεται παραπανω.
Πρεπει να προσεχουμε τον εαυτο μας να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε και οταν μπαινουμε στο παιχνιδι να ξερουμε να παιζουμε καλη μπαλιτσα.
Τωρα αν καποιος ψαχνει συντροφικοτητα και αγαπη εχει απειροελαχιστες πιθανοτητες με τις ελλεεινιδες.
Οποτε βλεπεις απο την αρχη τι παιζει και αντιστοιχα να κινεισαι.
Κοιταζεις τι θελει να κερδισει και αντιστοιχα εσυ απο εκεινη.
Αν δεν τραβαει η φαση στα @@ σου διαφορετικα την πουτσισες αν τρεχεις απο πισω.
Κι εγω θα επρεπε (μπορουσα) χρονια να εχω παντρευτει αλλα βλεπω τις μιζερες φατσες του τα κερατα που πεφτουν και ακομα επιλεγω να ειμαι sniper. :) :grin: :cheesy: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom