Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Του τα ελεγα κι εγω χθες, οταν εγραψε την απιστευτη ατακα οτι αν εχεις καλη γκομενα δεν εχεις λογο να πας στα μπουρδελα.

Δηλαδή τόσο απίστευτο ακούγεται να είμαι καψούρης με γκόμενα ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ(και όχι με μπάζο λόγω απελπισίας),και το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτομαι να είναι το μπουρδέλο;

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Ακόμη κι αν γαμούσα όλα τα μοντέλα της βικτόρια σίκρετ και τις πορνοστάρ της private ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΝ.
Τέλος.
Ναι γιατι αυτες τι ειναι ? Μεγαλη διαφορα εχουν, νομιζεις, απο τις πουτανες στην Φυλης και στα Σφαγεια ( Και δεν μιλαω απαραιτητα για εμφανιση ...... )

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Δηλαδή τόσο απίστευτο ακούγεται να είμαι καψούρης με γκόμενα ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ(και όχι με μπάζο λόγω απελπισίας),και το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτομαι να είναι το μπουρδέλο;
Δεν αξίζει να είσαι καψούρης ρε τύπε.
Ξεπέρασε τη και βρες άλλη.
Αυτή όποτε θέλει βρίσκει και ξεσκίζεται με όποιον γουστάρει.
Εσύ όμως όχι. Είναι άδικο, σαν να τιμωρείς τον εαυτό σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν αξίζει να είσαι καψούρης ρε τύπε.
Ξεπέρασε τη και βρες άλλη.
Αυτή όποτε θέλει βρίσκει και ξεσκίζεται με όποιον γουστάρει.
Εσύ όμως όχι.
Τύπε την καψουρα πρεπει να την σεβομαστε
Οποιος το εχει ζησει, ξερει

Αλλά οχι να κοψουμε και τα μπουρδελα για την καψουρα

IeronimosBoss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Like
46
Πόντοι
1
Τύπε την καψουρα πρεπει να την σεβομαστε
Οποιος το εχει ζησει, ξερει

Αλλά οχι να κοψουμε και τα μπουρδελα για την καψουρα
Μεγαλη κουβεντα ειπες. Μεγαλες κουβεντες μαλλον! και οι δυο!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μιας και αναφερθηκε πιο πανω, καψουρα.

1) Τι εστι καψουρα;

2) Ποιους προσβαλει η καψουρα;

3) Τροποι αντιμετωπισης καψουρας.

Οποιος γνωριζει και θελει να μιλησουμε πανω σε αυτα τα 3 ερωτηματα, ας αρχισει να γραφει. Το θεμα ειναι σοβαρο και αφορα μυρια αντρων ανα το κοσμο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
Συναγωνιστές, έχω να πώ μια ιστορία η οποία ταιριάζει στην όλη διάθεση των ημερών.Έμαθα για μια περιπέτεια που είχε ο γιός ενός συγχωριανού μου στην Θεσσαλονίκη όπου και φοιτεί σε κάποια πολυτεχνική σχολή.Τραβιόταν με μια και σε κάποια φάση την χώρισε.2 μέρες μετά τον συνέλαβαν έξω απο το σπίτι του κοντά στην Ροτόντα, σαν να ήταν κάποιος κοινός εγκληματίας και πέρασε αυτόφωρο,επειδή η "κυρία" κατείγγειλε βιασμό.Θέλω να με προσέξετε,κατήγγειλε απλά.Μετά απο μήνες ταλαιπωριών και άγχους,ξυλοδαρμό απο συγγενείς της κοπέλας,λιντσάρισμα απο έναν λουμπεν φεμινιστικό κύκλο και απειλες σε social media,ήρθε η δίκη όπου δεν υπήρχε εξέταση ιατροδικαστή,αλλά όπως είπε και ο αξιωματικός υπηρεσίας στον οποίο έγινε η καταγγελία,δεν φαινόταν οπτικά τουλάχιστον κάποιο σημάδι βιας και πως η καταγγέλουσα ήταν υπερβολικά ψύχραιμη.Και το μπαμ έγινε όταν 2 φίλες της κατηγορούμενης δήλωσαν πως η τύπισσα διατυμπάνιζε ότι έτσι πληρώνουν όσοι την παρατάνε σε παρέες και πως ήταν καθαρά εκδικητική η όλη συμπεριφορά της.Αθώος ο κατηγορούμενος και εκείνη τίποτε αυτεπαγγέλτως.Βεβαια έγινε μήνυση για ηθική βλάβη,συκωφαντική δυσφίμηση,ξυλοδαρμό κτλ κτλ,αλλά τι να το κάνεις;Μου είπε ο συγχωριανός μου πως η πουτάνα γέλαγε όταν είδε τον άλλον στο δικαστήριο.Γέλαγε!!Και μετά μας έχουν σπάσει τα αρχίδια για γυναικοκτονίες,επειδή ένας βλαμμένος κατσικομπίχτης σκότωσε μια στην Κρήτη.Λυπηρόν,αλλά δεν ευθυνόμαστε ως άνδρες όλοι μας,παρα μονο ο δράστης.Όπως για την παραπάνω υπόθεση δεν ευθύνονται οι γυναίκες,αλλά η συγκεκριμένη τσουλα που πιστεύει ότι επειδή θίχτηκε,θα πρέπει να καταστρέψει όποιον την έθιξε.Πάλι καλά που βρέθηκε η άλλες και είπε τι έγινε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Εσύ που είσαι αγάμητος, είναι αναμενόμενο να είσαι καψούρης και να μη σκέπτεσαι πουτάνες.
Και να έχεις κόλλημα με μία συγκεκριμένη γκόμενα.

Πραγματικά καψούρης με συγκεκριμένη γυναίκα είναι κάποιος,
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ , ΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙ 50 ΜΟΥΝΑΡΕΣ,
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.

Δεν υπάρχει λοιπόν καψούρα. Αγαμία και αδυναμία αντικατάστασης υπάρχει .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φυλοβιος και αλεξ71 αφου δεν εχετε πλεον ερωτικη σχεση με την συζυγο γιατι παραμενετε παντρεμένοι και δεν χωριζετε?

χαλατε την πιατσα ετσι ότι μπορει η κάθε μια να παντρευτεί γιατρο-δικηγορο-οδοντιατρο-επιχειρηματια και να εχει δεμενο τον γαϊδαρο.

κατά τα αλλα, αλλοι είναι οι πυρφόροι που καταστρεψαν την ελλαδα και εκαναν τις ελληνιδες απαιτητικες.

εγω την χωρισα στους τρισιμησι μηνες και το καταλαβε ότι δεν μπορει να είναι συζυγος και να γκρινιαζει και να μου τα πρηζει (στο σεξ με ειχε υπερικανοποιημενο)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
φυλοβιος και αλεξ71 αφου δεν εχετε πλεον ερωτικη σχεση με την συζυγο γιατι παραμενετε παντρεμένοι και δεν χωριζετε?

Ποιός είπε ότι δεν έχουμε ερωτική σχέση ;;;;
Επίσης εγώ δεν έχω καθόλου γκρίνια. Εσένα σου γκρίνιαζε και σε είχε ικανοποιημένο στο σεξ ;;;;;;
Δηλαδή έκανες σεξ με κάποια που σου είχε πει μαλακίες ;;;;;
Εγώ τα ξεκαθάρισα νωρίς αυτά. Αν υπάρχουν παράπονα, απλά φεύγει ... κι εγώ θα καταλάβω. ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΟΜΩΣ.
Εννοείται αν μου γκρίνιαζε κάποια, θα ήταν αδύνατον να παίξει σεξ , γιατί δεν θα την πλησίαζα για 1-2 μήνες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχετε ερωτικη σχεση φευγεις 4 τα ξημερώματα και δεν βγαζει κιχ?
τι γυναικα είναι αυτή που δεν ζηλευει? που την βρηκες?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
τι  αλλο θα δουμε  πια ρε πουστη μου ;;
βλεπω στο fb ....
ενα γνωστο ο ο ποιος χωρισε τη γυναικα του με παιδι μικρο ... για ... μια  πατσαβουρα μεγαλυτερη  του με παιδι ...
εχει κανα 2 χρονια  η ιστορια ..
και  τι βλεπω  ;;;  ο τυπος εχει παει  διακοπες μαζι με τη πρωην του γυναικα ,το παιδι  του .. τη νυν γκομενα του τη μιλφ πατσαβουρα και  το παιδι  της !!!!!
μαλακες δεν υπαρχει  λεμε  το παληκαρι ... και  δεν ειναι και κανας  φραγκατος ... ενα μισθο  εχει..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τι  αλλο θα δουμε  πια ρε πουστη μου ;;
βλεπω στο fb ....
ενα γνωστο ο ο ποιος χωρισε τη γυναικα του με παιδι μικρο ... για ... μια  πατσαβουρα μεγαλυτερη  του με παιδι ...
εχει κανα 2 χρονια  η ιστορια ..
και  τι βλεπω  ;;;  ο τυπος εχει παει  διακοπες μαζι με τη πρωην του γυναικα ,το παιδι  του .. τη νυν γκομενα του τη μιλφ πατσαβουρα και  το παιδι  της !!!!!
μαλακες δεν υπαρχει  λεμε  το παληκαρι ... και  δεν ειναι και κανας  φραγκατος ... ενα μισθο  εχει..

Και καλά αυτός,οι άλλες δύο πώς καταδέχτηκαν να πάνε διακοπές όλοι μαζί;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Και καλά αυτός,οι άλλες δύο πώς καταδέχτηκαν να πάνε διακοπές όλοι μαζί;
ελα ντε ;;;
αντε μπες τωρα στη  ψυχοσυνθεση  της γυναικας σε αυτη τη περιπτωση να μαθεις πως σκεφτεται .....
αν ειναι δυνατον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ελα ντε ;;;
αντε μπες τωρα στη  ψυχοσυνθεση  της γυναικας σε αυτη τη περιπτωση να μαθεις πως σκεφτεται .....
αν ειναι δυνατον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drama junkies, αν καταλαβεις αυτο, εχεις καταλαβει την αληθεια γυρω απο τις γυναικες.

Σερβιρε τους με το σωστο τροπο και στο σωστο timing το δραμα και θα ζητουν συνεχεια...και οσο ανεβαζεις δοσολογια θα εθιζονται σε μεγαλυτερες δοσολογιες.

Τι εκανε ο τυπος στην αρχη; Τη παρατησε για μια μεγαλυτερη με παιδι και τωρα τι εκανε; Τις εχει μαζι.

Κανε μια προχειρη αναλυση της καταστασης και θα καταλαβεις.

Ειναι πολυ πιθανο ο τυπος να μην τα εχει κανει ολα αυτα υπο σχεδιασμο και προετοιμασια αλλα απλα και αυθορμητα και να μην εχει ιδεα απο mind game στις γυναικες. Απλα να εχει το θρασος και τη βουληση να κανει αυτο που θελει και να ταιριαζει αυτο που βγαινει να ειναι η ξεφτιλα.

Ο τυπος απλα μπορει να ειναι ενας τυχαιος χ ανθρωπος που απλα κανει οτι κανει αλλα οι δυο συγκεκριμενες γυναικες να το ελαβαν ως το δραμα που γουσταρουν.

Οταν αλλαξουν mood και τη δουν αλλιως και θελησουν να τον στιψουν, τοτε θα δουμε τι μαγκας ειναι. Τωρα...καλα ειναι ακομα, ακομα οι αλλες γουσταρουν να λαμβανουν δοσεις δραματος και ξεφτιλας.

Κατα 99% προκειται για β κατηγοριας αντρα που μολις τους γυρισουν τα μυαλα θα τον στιψουν για τα καλα και θα τον στειλουν σε νοσοκομειο-δικαστηριο-φυλακη-μνημα αργα ή γρηγορα. Τωρα απλα γουσταρουν.

Κανενας αντρας α κατηγοριας δεν θα εμπαινε σε αυτα που μπηκε αυτος, αυτο ειναι και η αποδειξη οτι ειναι γνησιος φανατικος βητας.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Drama junkies, αν καταλαβεις αυτο, εχεις καταλαβει την αληθεια γυρω απο τις γυναικες.

Σερβιρε τους με το σωστο τροπο και στο σωστο timing το δραμα και θα ζητουν συνεχεια...και οσο ανεβαζεις δοσολογια θα εθιζονται σε μεγαλυτερες δοσολογιες.

Τι εκανε ο τυπος στην αρχη; Τη παρατησε για μια μεγαλυτερη με παιδι και τωρα τι εκανε; Τις εχει μαζι.

Κανε μια προχειρη αναλυση της καταστασης και θα καταλαβεις.

Ειναι πολυ πιθανο ο τυπος να μην τα εχει κανει ολα αυτα υπο σχεδιασμο και προετοιμασια αλλα απλα και αυθορμητα και να μην εχει ιδεα απο mind game στις γυναικες. Απλα να εχει το θρασος και τη βουληση να κανει αυτο που θελει και να ταιριαζει αυτο που βγαινει να ειναι η ξεφτιλα.

Ο τυπος απλα μπορει να ειναι ενας τυχαιος χ ανθρωπος που απλα κανει οτι κανει αλλα οι δυο συγκεκριμενες γυναικες να το ελαβαν ως το δραμα που γουσταρουν.

Οταν αλλαξουν mood και τη δουν αλλιως και θελησουν να τον στιψουν, τοτε θα δουμε τι μαγκας ειναι. Τωρα...καλα ειναι ακομα, ακομα οι αλλες γουσταρουν να λαμβανουν δοσεις δραματος και ξεφτιλας.

Κατα 99% προκειται για β κατηγοριας αντρα που μολις τους γυρισουν τα μυαλα θα τον στιψουν για τα καλα και θα τον στειλουν σε νοσοκομειο-δικαστηριο-φυλακη-μνημα αργα ή γρηγορα. Τωρα απλα γουσταρουν.

Κανενας αντρας α κατηγοριας δεν θα εμπαινε σε αυτα που μπηκε αυτος, αυτο ειναι και η αποδειξη οτι ειναι γνησιος φανατικος βητας.
σιγουρα δεν ειναι alpha male μιας και αποοσο  γνωριζω  η πατσαβουρα μεγαλυτερη  του τον εχει  βαλει  ηδη  στα 2 χρονια γνωριμιας να αλλαξει 2  δουλειες ..

ειναι να απορεις με τετοιους μαλακες ... τελικα το  αντρικο  φυλο ξεφτιλιζεται καθημερινα σε  ολα τα επιπεδα ..

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
επισης δεν πορω να καταλαβω γιατι βαζουν τα παιδια τους σε μια τετοια διαδικασια μπερδεματος ..
βλεπει  τωρα  η κορη  η μικρη ... τους γονεις και  μια τριτη γυναικα μαζι η οποια την αγκαλιαζει  στη φωτο ...
τι θα λενε στο παιδι  τους αραγε ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom