Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Του τα ελεγα κι εγω χθες, οταν εγραψε την απιστευτη ατακα οτι αν εχεις καλη γκομενα δεν εχεις λογο να πας στα μπουρδελα.
Ναι γιατι αυτες τι ειναι ? Μεγαλη διαφορα εχουν, νομιζεις, απο τις πουτανες στην Φυλης και στα Σφαγεια ( Και δεν μιλαω απαραιτητα για εμφανιση ...... )Ακόμη κι αν γαμούσα όλα τα μοντέλα της βικτόρια σίκρετ και τις πορνοστάρ της private ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΝ.
Τέλος.
Δεν αξίζει να είσαι καψούρης ρε τύπε.Δηλαδή τόσο απίστευτο ακούγεται να είμαι καψούρης με γκόμενα ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ(και όχι με μπάζο λόγω απελπισίας),και το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτομαι να είναι το μπουρδέλο;
Να ρωτησω αν το εχεις ζησει αυτο που λες, ή μιλαμε θεωρητικα?Δηλαδή τόσο απίστευτο ακούγεται να είμαι καψούρης με γκόμενα ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
Τύπε την καψουρα πρεπει να την σεβομαστεΔεν αξίζει να είσαι καψούρης ρε τύπε.
Ξεπέρασε τη και βρες άλλη.
Αυτή όποτε θέλει βρίσκει και ξεσκίζεται με όποιον γουστάρει.
Εσύ όμως όχι.
Μεγαλη κουβεντα ειπες. Μεγαλες κουβεντες μαλλον! και οι δυο!Τύπε την καψουρα πρεπει να την σεβομαστε
Οποιος το εχει ζησει, ξερει
Αλλά οχι να κοψουμε και τα μπουρδελα για την καψουρα
Δηλαδή τόσο απίστευτο ακούγεται να είμαι καψούρης με γκόμενα ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ(και όχι με μπάζο λόγω απελπισίας),και το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτομαι να είναι το μπουρδέλο;
φυλοβιος και αλεξ71 αφου δεν εχετε πλεον ερωτικη σχεση με την συζυγο γιατι παραμενετε παντρεμένοι και δεν χωριζετε?
εχετε ερωτικη σχεση φευγεις 4 τα ξημερώματα και δεν βγαζει κιχ?
τι γυναικα είναι αυτή που δεν ζηλευει? που την βρηκες?
τι αλλο θα δουμε πια ρε πουστη μου ;;
βλεπω στο fb ....
ενα γνωστο ο ο ποιος χωρισε τη γυναικα του με παιδι μικρο ... για ... μια πατσαβουρα μεγαλυτερη του με παιδι ...
εχει κανα 2 χρονια η ιστορια ..
και τι βλεπω ;;; ο τυπος εχει παει διακοπες μαζι με τη πρωην του γυναικα ,το παιδι του .. τη νυν γκομενα του τη μιλφ πατσαβουρα και το παιδι της !!!!!
μαλακες δεν υπαρχει λεμε το παληκαρι ... και δεν ειναι και κανας φραγκατος ... ενα μισθο εχει..
ελα ντε ;;;Και καλά αυτός,οι άλλες δύο πώς καταδέχτηκαν να πάνε διακοπές όλοι μαζί;
ελα ντε ;;;
αντε μπες τωρα στη ψυχοσυνθεση της γυναικας σε αυτη τη περιπτωση να μαθεις πως σκεφτεται .....
αν ειναι δυνατον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σιγουρα δεν ειναι alpha male μιας και αποοσο γνωριζω η πατσαβουρα μεγαλυτερη του τον εχει βαλει ηδη στα 2 χρονια γνωριμιας να αλλαξει 2 δουλειες ..Drama junkies, αν καταλαβεις αυτο, εχεις καταλαβει την αληθεια γυρω απο τις γυναικες.
Σερβιρε τους με το σωστο τροπο και στο σωστο timing το δραμα και θα ζητουν συνεχεια...και οσο ανεβαζεις δοσολογια θα εθιζονται σε μεγαλυτερες δοσολογιες.
Τι εκανε ο τυπος στην αρχη; Τη παρατησε για μια μεγαλυτερη με παιδι και τωρα τι εκανε; Τις εχει μαζι.
Κανε μια προχειρη αναλυση της καταστασης και θα καταλαβεις.
Ειναι πολυ πιθανο ο τυπος να μην τα εχει κανει ολα αυτα υπο σχεδιασμο και προετοιμασια αλλα απλα και αυθορμητα και να μην εχει ιδεα απο mind game στις γυναικες. Απλα να εχει το θρασος και τη βουληση να κανει αυτο που θελει και να ταιριαζει αυτο που βγαινει να ειναι η ξεφτιλα.
Ο τυπος απλα μπορει να ειναι ενας τυχαιος χ ανθρωπος που απλα κανει οτι κανει αλλα οι δυο συγκεκριμενες γυναικες να το ελαβαν ως το δραμα που γουσταρουν.
Οταν αλλαξουν mood και τη δουν αλλιως και θελησουν να τον στιψουν, τοτε θα δουμε τι μαγκας ειναι. Τωρα...καλα ειναι ακομα, ακομα οι αλλες γουσταρουν να λαμβανουν δοσεις δραματος και ξεφτιλας.
Κατα 99% προκειται για β κατηγοριας αντρα που μολις τους γυρισουν τα μυαλα θα τον στιψουν για τα καλα και θα τον στειλουν σε νοσοκομειο-δικαστηριο-φυλακη-μνημα αργα ή γρηγορα. Τωρα απλα γουσταρουν.
Κανενας αντρας α κατηγοριας δεν θα εμπαινε σε αυτα που μπηκε αυτος, αυτο ειναι και η αποδειξη οτι ειναι γνησιος φανατικος βητας.